Kvelden før kvelden

 

Ja folkens, nå er det en stund siden siste innlegg på bloggen. Jeg er trygt og godt “hjemme” i Harstad og feirer jul. I dag er det lillejulaften (julaften akkurat nå, med tanke på at klokka er over midnatt), så jeg og lillesøster har tilbragt dagen hos besteforeldrene våre. Vi har spist en herlig Tikka Masala-gryte, løst kryssord og pyntet juletreet sammen med tantebarna våre. 

 

Meg (med julegenseren på, selvfølgelig) i pyntemodus. 

 

God gammeldags juletrepynt! 

 

Så hvordan er det å være i Harstad igjen? Først følte jeg at jeg hadde gledet meg litt for mye, og syntes egentlig at det hele var et stort kaos med masse planer og styr med en gang vi kom hjem, når jeg egentlig hadde sett fram til å ta det 100% med ro. Nå derimot, når det har gått fem dager begynner jeg å grue meg litt til jeg og Mathias skal reise tilbake til Oslo. Jeg prøver iallefall å nyte tiden mens jeg er her, og dagen idag har vært utrolig koselig. Det har faktisk snødd veldig masse her, og julestemninga er på topp! Da vi først kom hit var det masse snø og “julekortmotiver” overalt med snø på trærne, men så begynte det dagen etter å hølje ned store mengder regn. Det ble skikkelig glattis, og jeg kjente bare at julestemninga fikk fra 0 til -100 på den lille tiden. Nå har det heldigvis snødd kjempemasse, og snøen daler ned i dette øyeblikket også! 

 

Dette bildet ble tatt rundt 13:00 i dag, og nå har det snødd eeenda mer!

 

Morgendagen gleder jeg meg utrolig mye til. Først skal vi til et par kirkegårder for å tenne lys på graver til familie, så skal jeg og lillesøsteren min se Timmy Gresshoppes Julefest på TV fram til det blir full glam-sminking og julemiddag! Etter maten tar vi oss en kjøretur til besteforeldrene våre og mamma for å åpne julegaver og kose oss. OG da får jeg endelig tatt i bruk julekjolen jeg kjøpte fra Nelly på Black Friday! 

Ha en riktig god jul alle leserne mine (om dere fortsatt er der, haha), og nyt dagene! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg