Pole dance

 

Nå er det så lenge siden jeg har oppdatert bloggen at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal starte. Jeg kan vel begynne med at siden sist har jeg begynt med pole dance! Det startet med at ei jente kommenterte innlegget mitt “Ting jeg vil gjøre før jeg dør”, der stod det nemlig at jeg ville lære pole dance. Hun spurte om jeg ville komme over for å prøve det ut, jeg ble kjempeglad og sa selvfølgelig ja til det! Jeg tok med meg June fordi hun skulle sove hos meg samme dag og jeg visste hun også hadde kjempelyst til å prøve. Vi dro sammen og fikk prøve det ut, og det var overhodet ikke som forventet. Det var mye tyngre enn jeg trodde, kanskje fordi jeg er så lite sterk at det ikke skulle vært lov. Det var likevel kjempegøy, jeg har vært hos henne fem ganger nå og har lært ganske mye allerede! Ettersom jeg har hatt en operasjon og har hatt sår på magen har jeg ikke kunnet trene så mye, et av sårene gikk også opp som gjorde at treningen ble enda mer forsinket. Først nå har såret begynt å gro ordentlig.

Og gjett hva? Forrige mandag bestilte jeg min egen stang! Jeg trodde den skulle komme etter to uker men allerede etter en uke kom den i posten. Er enda helt sykt å tenke på at jeg har ei stang to meter unna senga og jeg klarer heller ikke å la være å svinge meg på den når jeg går forbi.

 

Dette bildet er fra første øving. Så sykt happy ut, hahaha.

 

Bilder fra dagens lille øving hjemme. Litt rød i trynet og sånt men pole dance er veldig tungt så det ser ikke alltid perfekt ut. Har hatt sterke magesmerter de to siste dagene så jeg trodde ikke jeg skulle klare å gjøre så mye idag, men jeg fikk ihvertfall en liten økt da.