Trodde det var onsdag, jeg

OMG, så herlig det var å våkne idag å tenke at det allerede er helg etter skoledagen imorgen. Jeg som har tenkt at det ennå er to dager igjen! Været er fint og flott, selv om det snødde litt idag. Heldigvis ikke den type snø som la seg ordentlig på bakken, og det tinte fort vekk igjen. Håper så inderlig vinteren er over. Vet at jeg ikke bør håpe for mye da. Det har nemlig skjært seg flere ganger… For eksempel i fjor da jeg var i Frankrike og skulle komme hjem 10. april, og hørte de flotte nyhetene hjemmefra om at været var topp og at snøen hadde smelta og alt mulig. DAGEN jeg kom hjem dalte det ned masse snø, og da mener jeg masse! Er såklart litt bekymra for at det samme skal skje i år også. 

 


 

Ellers venter jeg en pakke fra Douglas. Selvfølgelig måtte jeg benytte sjansen når hele butikken hadde 25% rabatt! Jeg slo til og kjøpte meg en etterlengta ny parfyme (favorittparfymen jeg har nå er så og si tom), sminkekost til highlighting, solpudder, en neglelakk og ny lipsyl. Så, alt dette var faktisk noe jeg trengte og ikke bare fant ut jeg ville ha der og da. Bortsett fra neglelakken da, det var bare for å fylle inn så jeg fikk gratis frakt. Åhhh, jeg bare elsker følelsen når pakken endelig kommer i posten. Gleder meg vilt faktisk, hahaha!

Jeg har en del å glede meg over for øyeblikket. Blant annet pakken fra Douglas jeg håper snart er her, imorgen blir det tapaskveld hos storesøsteren min og imorgen starter jeg på skolen klokken 9 istedet for 8. Halleluja! Kanskje jeg for en gang skyld rekker å sminke meg før skolen også…

Ha en fin kveld videre! Hilsen den “positive Mairho”. 

 

What to say

 

Nå har det vært stille på bloggen i noen dager. Rett og slett fordi det skjer veldig lite interessant i livet mitt akkurat nå. Hverdagen består av skole, russestyret, russeavisen og kjæresten. Egentlig. Det er det meste som skjer. Jeg kan jo ikke akkurat oppdatere bloggen hver dag med innlegg om hva slags skoleoppgaver jeg har for tiden, hva vi diskuterte på russestyremøtet, hvordan avisen skal bli eller hvilken episode med Chuck jeg og kjæresten så i går ettermiddag liksom… 

Jeg får vel bare ta det som det kommer, og lesertallet er utrolig ujevnt fra hver uke ettersom jeg ikke poster innlegg hver dag. Etterhvert håper jeg det endrer seg, og at jeg får en ordentlig rutine på det. Blogging er jo veldig gøy, syntes jeg! Det er tross alt noe jeg har drevet med siden barneskolen (kødder ikke engang). 

 

 

Piercinger jeg har/har hatt

 

Jeg har hatt et par piercinger opp gjennom åra. Okei, nå høres jeg ut som den oldisen. 18 år gammel og alt. 

De første “piercingene” mine var i ørene i 2. klasse på barneskolen. De ble betente, og jeg måtte ta smykkene ut. Andre gang var i 3. klasse på barneskolen, som IGJEN ble betente og måtte tas ut. Tredje og siste gang var sommerferien til 10. klasse på ungdomskolen da jeg bestemte meg for å forsøke igjen. Det gikk helt fint denne gangen!

 

I 10. klasse bestemte jeg meg ganske spontant for å ta et til hull i øret over det vanlige hullet. Dette gjorde storesøsteren min på meg på frisørsalongen hun jobbet på. Denne ble dessverre betent etter noen måneder, og da var det bare å vinke hadet til den også!

 

Sommerferien til videregående startet jeg å utvide ørene, målet var 10mm, og det klarte jeg iløpet av VG1. Og til dere som lurer: JA, det gjør vondt å utvide ørene. Utvidet forresten 1mm hver gang med ca. en måneds mellomrom. Da jeg startet mitt siste år på videregående ble jeg lei av å ikke kunne bruke øredobber, og bestemte meg for å la ørene gro til normal størrelse. Dette har tatt ganske lang tid, og de er ennå ikke helt ferdig grodd. Usikker er jeg på at det kommer til å gro helt til normal piercingstørrelse, og her har dere grunnen til at jeg ikke ville ha mere enn 10mm. Angrer ikke på at jeg gjorde det da, livet har sine ville perioder og sånn skal det være av og til!

 

Nesepiercing. Dette er noe av det dummeste jeg har gjort med kroppen min. Jeg og ei venninne stakk på oss selv med SYNÅL i 9. klasse = ikke en god idè. Jeg stod der og prøvde å presse nåla gjennom nesa for harde livet, og til slutt ble jeg så svimmel at jeg holdte på å besvime. Æsj… Gikk forsåvidt greit etter det, men ei natt et par dager senere datt smykket ut og hullet grodde. 


Utrolig fælt bilde, men det er det eneste jeg har.
 

Leppepiercing. Følte meg som den ultimate scene-kiden på ungdomskolen, og det hele toppet seg da jeg tok piercing i leppa. Dette var den første piercingen jeg tok profesjonelt på et studio. Forresten var det høsten i 10. klasse. Stikket gjorde ganske vondt, men grotiden gikk greit og jeg fikk aldri noen betennelser eller ble noe særlig hoven. Den ble tatt ut for snart to år siden, da jeg rett og slett ble lei av den og hadde endret stilen min en smule. 

 

Navlepiercing. Denne tok jeg høsten 2013, og dette var på samme studio som leppepiercingen ble tatt på. For å være ærlig var ikke dette like vondt som å ta i leppa. Grotiden var et rent helvette (unnskyld språket, men det er sannheten). Den grodde aldri, og den ble både betent og skjev pga sår som skjøv den unna. Da betennelsen ENDELIG hadde gitt seg, begynte smykket å gro utover. Til slutt var det så ille at etter jeg hadde dusja kunne jeg skrape av huden slik at stanga kom fram, ekle detaljer altså. Etter den gangen bestemte jeg meg for å fjerne den. Hadde egentlig planer om å ta en ny piercing etter operasjonen jeg hadde i magen kort tid etterpå, men så langt kom jeg meg aldri. 

 

Tungepiercing. Dette er den nyligste piercingen jeg har tatt, og den har jeg ennå. Hadde veldig lyst på piercing i tunga, og tenkte litt fram og tilbake på å ta det i Stavanger mens jeg var på ferie der sommeren 2014. Jeg var 16 år og for det meste var aldersgrensa 18 år. På Leading light i Stavanger var det 16, og jeg kjørte på. Måtte selvfølgelig vise legitimasjon og skrive under på papirer osv. Jeg gruet meg ekstremt mye til stikket da de fleste vet hvor vondt det gjør å bite seg i tunga mens man spiser eller snakker… Tanken om å få en kanyle gjennom tunga virket helt sykt. Heldigvis var piercingartisten veldig flink, gjorde alt kjapt og nøye slik at jeg slapp å grue meg for lenge. Stikket var vondt, men ikke helt forjævlig. Dagene etterpå var også ille. Jeg kunne ikke spise noe annet enn grøt, suppe og yoghurt. I tillegg svei det og jeg klarte ikke å prate 100% ordentlig. 


Bildet ble tatt ca. to uker etter. 

 

Er det noen piercinger jeg vil ha nå da? Mine to favorittpiercinger i ansiktet er medusa og septum. Medusapiercingen sitter i midten på overleppa, mens septum best kan forklares som “oksering” i nesa. Disse to må man kle for at det skal se bra ut, etter min mening. Derfor er det greit å kjøpe fake-piercinger på eventuelt ebay eller crazyfactory for å se om man kler det. Billigere enn å stikke et hull i ansiktet og betale mye penger for å risikere at man ikke er fornøyd! Akkurat nå aner jeg ikke om dette er noe lur idè, med tanke på både skole og jobb. Så det får jeg se an etterhvert!


Bildene er hentet fra Google bilder, og leppene til høyre har fargen Androgony fra Jeffree Star Cosmetics.

 


På bildet har jeg på meg en fake septumpiercing (dette var på kickoffet i februar og jeg endte opp med å låne denne, så det er ikke min). Forresten var jeg utkledd som pirat. Ikke det at det vises veldig godt… Noen trodde jeg skulle forestille ei MC-jente liksom. 

 

Jeg nyter påskeferien

 

 

Mhmmm…. Nok ei uke uten skole, herlig! Det er fint vær for tiden. Sola varmer og det er snø på bakken. Perfekt påskevær! Ikke idag da, nå snør det en del, det er vind og overskyet. Ferien har vært bra fram til nå. På lørdag var jeg ute sammen med Mathias og flere, på mandag var jeg sammen med Lisa hos henne ei stund før vi bestemte oss for å spise pizza sammen med kjæresten og en kompis. Igår var jeg i Folkeparken sammen med mamma, lillesøster, storesøster og tantebarna. Etterhvert ble jeg med storesøster hjem, der vi laget hjemmelagde marinerte potetbåter, greske kjøttboller og tzatziki-dressing. Det var himmelsk! 

 

 

Ulempen: jeg har vasket vinterjakken min for første gang (jeg fulgte vaskeanvisningen og alt), MEN likevel kom det store oransje flekker på den, noe det ser ut som er gjort av blekemiddel eller klorin. Men jeg vet 100% at jeg ikke har sølt noe som helst på jakken. Så den må nå sendes tilbake til “der den kom fra”, huff for et stress… Jeg aner ikke hvordan varm jakke jeg kan bruke i mellomtiden (de sa det kunne ta 2 uker før den kom fram til dem, og SÅ begynner de å undersøke jakken, for så å sende tilbake den samme eller en ny, som igjen tar 2 uker = jeg trenger en annen vinterjakke i over en måned. Jeg får vel finne ut av det! 

Resten av ferien skal også nytes. I morgen drar jeg og kjæresten til hytta hans i to dager (uten vinterjakken vel og merke), og på lørdag skal jeg dra ut sammen med Lisa. Etterlengtet altså! Lenge siden vi har dratt ut “alene” sammen, så det ser jeg fram til. Har allerede vært på vinmonopolet, hahaha. 

 

Memory lane – nettsteder og spill

 

Jeg elsker å besøke gamle nettsider jeg brukte å spille mye før, og spill generelt! Her er noen eksempler.

 

Powerbabe

Åh, gud. Bitching og alt mulig. Her var det om å se kul ut også. Man laget seg en bruker og hadde en egen karakter. Husker jeg elsket dette her. 

 

Gosupermodel

Et flertall har vel vært der? Egen modell, masse spilling (motemikser, fotoshoot osv.), forum og generelt masse “gøy”. Kjenner jeg savner denne siden altså, hahaha. Da Gosupermodel var dødsviktig. Her har jeg også en liten historie: Jeg husker en gang på barneskolen jeg ble hentet av sykebilen en ettermiddag pga mistanke om hjernehinnebetennelse. Jeg var veldig syk og følte meg kjempedårlig, husker så godt dette her! De ville egentlig ha meg innlagt, og vi var der til kvelden og jeg nekta. Baaare på grunn av at jeg ville åpne den daglige gaven min i gosupermodel og ikke hadde fått gjort det den dagen, altså…….. Jeg “løy” om at jeg følte meg bedre, for et liv. Heldigvis gikk det bra da, følte meg syk ei god stund etterpå, men jeg ble frisk etter ei uke eller to! 

 

Smileys eventyr

Ja, det var stas det. Et spill om MSN-smileyer. Det gikk ut på at smileyen skulle redde kjæresten sin, og ja. That’s it. Her fant jeg dessverre ingen bilder. 

 

Neopets


 

Tro det eller ei, dette er faktisk noe jeg fortsatt logger meg inn på i ny og ne. Syntes det er sykt gøy, men aller mest fordi det bringer fram mange gode minner! Her har man sin egen bruker med en neopet (altså et kjæledyr) man selv lager. Man må passe på å mate neopeten og gi den luksus, rett og slett. Her må man også spille spill for å tjene neocash, hahaha. Husker jeg og ei god venninne hadde en felles bruker der vi samla inn neocash som bare det, også ble vi hacket… To hjerter knust i tusen knas. Men ellers, her var favorittspillene ice cream machine, hasee bounce, faerie bubbles og mange flere. 

 

Barbie.com

Dette var noe av det første jeg gjorde på internett ever. Med andre ord er det hvordan min internet addiction startet…

 

 

Det første steget

 

Nå kan jeg endelig gi meg en klapp på skuldra. Den første poleøkta på gudene vet hvor lenge, har jeg nemlig hatt i ettermiddag! Hadde kjæresten på besøk og han foreslo “kan ikke vi pole litt?”, så endte det med at han var med på oppvarming og litt pole moves, så tok jeg over resten. Det gikk ikke kjempebra, men ikke kjempedårlig heller. Fikk ikke til butterfly (prøvde bare en gang) fordi henda var altfor slippery idag. Hele kroppen egentlig. Fikk til outside leg hang, og det er ihvertfall en ny start. Håper at dette hjalp meg litt med å komme inn i en ny rutine. Selvfølgelig; veldig kjedelig å trene på rommet der senga står klar for soving og avslapning… Studio i Harstad, where u at?! 

Tok dessverre ingen bilder eller videoer fra økta, men her er et fint bilde av meg selv tatt på webcamtoy. Hello Kitty headsetet er på, Stamina-skjorta har vært på siden uttøying, håret er bustete og jeg prøver å lete opp litt ny musikk til pole-trening. Et lite håp om at det kanskje også hjelper litt på motivasjonen! 


 

Huff altså, lengter virkelig etter et studio. Å kunne høre på høyere musikk mens jeg trener (er egentlig et must for meg om jeg skal bli skikkelig into the game), og dette er noe som bare funker når jeg er alene hjemme. Hvis ikke kan jo ikke de over rommet mitt høre hva de tenker engang. I tillegg er det noe helt annet som skjer med innstillingen når man faktisk pakker treningsbaggen, vet at man skal i studio på trening, om ikke delta i en pole class med lærer, et sted med større plass og høyere tak. Nå vet jeg ikke hvor stor etterspørsel det eeegentlig er i Harstad, og noe lån for å starte opp et studio hadde jeg aldri turt å gjøre. I tillegg har jeg jo ikke tatt instruktørkurs osv. 

Eget studio er drømmen, det. 
 

Wishlist

 

Herregud så mange ting jeg egentlig trenger/vil ha. Jeg liker å sette opp sånne lister for når jeg er blakk kommer jeg alltid på mange ting jeg trenger, mens når jeg først har penger glemmer jeg av alt og bruker heller pengene opp på dritt. 

 

Først og fremst, NY TELEFON. Jeg lengter så sykt etter ny telefon nå, er så lei av denne her. Mot høsten har jeg hatt denne dritten i 3 år, og den fungerer ikke veldig bra heller. Har ikke vært fornøyd med Samsung egentlig, og vil mye heller bruke iPhone igjen! Skrik ut om dere har en iPhone 6 å selge meg liksom. 


Her er den, mursteinen selv…… Forresten sluker den strøm også, selv om jeg bestandig lukker apper, “renser” telefonen osv. En annen ulempe er at jeg så og si aldri finner deksler til denne, og de to eneste dekslene jeg har hatt (et av dem har jeg fortsatt) har blitt helt ødelagt. Hurra. 
 

 

Sminke. Oh yes, jeg blir aaaldri lei av sminke! Og det er en god del sminke jeg gjerne skulle hatt:

Ei ny vippetang. For ja, min gamle rosa fra H&M suger. Vippetang er jeg faktisk veldig avhengig av, for hvis jeg ikke bruker det står vippene mine rett ut som på ei ku. 

Primer. Rett og slett fordi jeg føler det blir feil med foundation med en gang, må liksom ha noe på først. Ya feel me?

Kat von D contour palette. Altså, denne har jeg alltid ønsket meg. Det er ikke engang vits å si hvorfor! 

Urban Decay setting spray. Jeg har bare hørt flotte ting om denne her. Hvem hater vel ikke når sminken ser jævlig ut etter bare et par timer? Spesielt når man er på fest eller noe. 

Real techniques setting brush. Kosten jeg har nå funker ikke så bra til highlighting og denne har jeg hørt veldig mange bruker til akkurat det! 

Beautyblender. Makeup sponge har jeg jo, men det er ikke en ordentlig beautyblender. Og det hadde vært gøy å se om den er så bra som folk skal ha det til! Jeg bruker jo makeup spongen min ganske mye egentlig, så det hadde vært flott å prøvd noe litt mer “high quality”, hahaha. 

Jeffree star liquid lipstick. Trenger jeg å si noe mer?!?!?! De tre fargene jeg ønsker meg aller mest er Androgony, Redrum og Abused. 

Lip kit by Kylie. Nå har jeg jo allerede et lip kit i fargen Posie K, og takk gud for det! Jeg vil garantert ha flere. 

Øyeskyggepaletter fra Too Faced. Her trenger jeg vel heller ikke si mer. Akkurat nå har de masse salg på Too Faced sin hjemmeside i tillegg, skal legge meg ned å gråte litt. 

Bahama mama. Solpudder fra The Balm, denne har jeg ønska meg utrolig lenge. Har prøvd den hos storesøsteren min også, og den er sykt fin! Både designet og innholdet er digg. 

 

Ellers:

Tørrshampoo. Jeg er ikke en stor fan av å vaske håret mitt hver dag, og bruker derfor tørrshampoo av og til for å slippe unna dette. Nå begynner jeg å gå tom, og har behov for en ny. Gjerne en som også gir litt volum ettersom det tynne håret mitt ligger helt flatt inntil hodet. 

Tannbørstehoder til den elektriske tannbørsten. Dette er faktisk dyrere enn selve tannbørsten, og det er noe jeg aaldri gidder å ta meg råd til, men absolutt bør. Er jo ganske viktig å skifte disse etter man har vært syk, etter sesongskifte osv osv. 

Ny lipsyl. Min lipsyl fra VITA-merket Harmoni syntes jeg ikke fungerer særlig bra. Min store favoritt er Aloe lips fra Forever Living, og det er den eneste som har fungert på mine tørre lepper over lengre tid. Dessverre er den litt vanskelig å få tak i for øyeblikket, og tenker derfor å prøve ut Burts bees i mellomtiden.

Undertøy og sokker. Dette er noe jeg heller aldri gidder å prioritere å bruke penger på. Trenger både hvite ankelsokker (som jeg bruker hele tiden) og ullsokker til de kaldere tider og til turer. Ellers har jeg behov for en del nytt undertøy…

Barberhøvel og blader. Har riktignok barberhøvel, men både bladene og høvler er så sinnsykt dyre. Vurderer sterkt å bestille en prøvepakke med shaibox altså, er så mye billigere, også får man med så mye nødvendig!

Sist men ikke minst: KLÆR. Jeg får aldri nok av klær, og alltid er det plagg jeg føler jeg har behov for. For øyeblikket ei ny svart bukse (de to jeg har for øyeblikket er enten altfor lang eller utvidet og slapp etter vask), ei hvit bukse, flere gensere til hverdagsbruk, en cardigan/jakke til vår og sommer, vesker som ikke er like store som de to jeg har nå og mange flere ting. 

 


 

Så ja, det kan ha sine ulemper å være jente altså, på veldig mange måter. Pengebruk er en av dem!!! Vel, det finnes jo også gutter som bruker like mye og om ikke mer sminke enn det jeg gjør, barberer seg, pusser tenna, trenger undertøy også videre. Men ja, dere forstår poenget. 

Her ble det en god del ting på lista altså, og flere ting er det! The struggle is real. 

 

 

Looking forward to

 

Nå har det vært veldig mange negative innlegg på bloggen her i det siste. Litt FOR mange… Derfor tenkte jeg at istedet for å klage over hvor lite penger jeg har, at jeg er drittlei av skolen og ikke har jobb kan jeg heller skrive et aldri så lite innlegg om hva jeg ser fram til akkurat nå!

 

Yaaas, flip that hair girl. Var egentlig ikke meningen at bildet skulle bli sånn, skulle bare flippe hestehalen fram så jeg ikke så snauklipt ut…

 

– Påskeferie

Nå er det siste dag i uke 10 (wow, tiden går sykt fort) og i uke 12 har vi påskeferie. Det er altså bare tre uker fra vinterferie til neste ferie, og det blir heeerlig. Jeg ser masse fram til over en uke med ferie, der jeg blant annet skal være med Mathias på hytta. Bare ei skoleuke igjen nå, stay strong!!! 

 

– Russetiden og Tromsøtreffet

Nå begynner jeg å glede meg til russetiden. Klær og utstyr har kommet, billett og hotell til Tromsøtreffet sammen med kjæresten er bestilt, og litt shopping håper jeg det blir når jeg først er der. Altså Kicks og New Yorker er det sjeldent jeg er innom, så why not? Elsker å bo på hotell, så det blir kjempestas! 

 

– Sommerferie 

Jeg gleder meg noe syykt til sommerferie, dere aner ikke! Herregud tenk, når jeg endelig er ferdig med videregående, alle prøver og eksamener ferdige og jeg bare kan kjøre hjem og vite at jeg ikke må kjøre tilbake neste morgen. Etter sommerferien aaaner jeg ikke hva som kommer til å skje. Men det får jeg bare ta som det kommer. Sommeren skal iallefall nytes til det fulleste! 

 


 

Resten av dagen skal jeg lese litt i kapittelet i naturfag (som noen kanskje husker strøk jeg på forrige prøve og det skal jeg ikke ha noe av). Etter litt lesing er det rett til Pizzabakeren sammen med kjæresten og en kompis. Det ser jeg også fram til da. 

 

 

 

Krafttak mot kreft

 

Den første russeknuta er gjennomført, nemlig Krafttak mot kreft! Jeg gikk sammen med to andre, som den frostpinnen jeg er tok jeg på meg ullsokker, fleecegenser, min varme jakke fra Didricksons og hele pakka, likevel frøys jeg som bare det. Ikke nok med det klarte vi å kjøre oss fast i en veldig bratt og glatt bakke, noe som reduserte turen en god del. Jaja, det går jo virkelig til en god sak da. Hadde jeg selv hatt penger akkurat nå, hadde jeg garantert gitt. Litt penger fikk vi jo inn ihvertfall. Og litt er jo bedre enn ingenting! Får likevel litt vondt i meg på grunn av de boligene vi ikke rakk å dra innom, og kanskje noen ventet på oss.. Men men, det er jo heldigvis mulig å sende inn beløp selv om ønskelig. 

 

Og her var jeg veldig lei av å ta bilder som ikke var stygge. 

 

Ja…

 

Om dere ønsker å lese mer om Krafttak mot kreft eller ønsker å donere litt, kan dere besøke nettsiden HER