Femme fatale

 

God kveld folkens! I dag har jeg vært på skolen, vært på mitt aller første jobbintervju, kjøpt et par nye sminketing fordi det var salg og ellers ikke så mye annet. Jobbintervjuet gikk vel relativt bra, det er bare veldig synd jeg ikke er 18 år ennå. Jeg krysser absolutt fingrene for at jeg får en jobb til sommerferien og helst i tillegg en deltidsjobb utenom skolen! 

 

Dette er sminken jeg kjøpte på VITA. En mascara og en matt leppestift fra Isadora fordi det var 30% på alt fra Isadora. Isadora kjøper jeg gjerne fordi det ikke er dyretestet! Jeg har lenge hatt lyst på den leppestiften og var kjemperedd for at de ikke skulle ha den, hahaha. Den heter Femme Fatale 05. 

 

Jeg måtte selvfølgelig prøve den da jeg kom hjem. Synes den er mørkere i virkeligheten enn på bildene forresten! 

Har i tillegg ganske tørre lepper for tiden, og jeg som er helt avhengig av å rive av leppene mine hele tiden, har et par sår og slikt. Så det så ikke helt “matt” ut på en måte. Skal peise på med favorittlipsylen så blir det nok bedre 🙂 

I morgen er det heldigvis siste skoledag i denne uka, for på fredag har vi fri! I morgen skal jeg og Lisa ha en aldri så liten photoshoot, på fredag skal jeg trene litt sammen med Lisabeth og på lørdag blir det både konfirmasjon, bursdag og overnatting hos kjæresten. Om jeg rekker å blogge får jeg se an litt, men jeg kommer nok til å oppdatere og ta masse bilder!

 

 

Throwback – noen år siden

 

Hei! Tenkte jeg skulle vise dere et par bilder av hvordan jeg så ut for nøyaktig 3 år siden, 2 år siden osv. 

 

For 4 år siden så jeg slik ut. April 2011. 

Blir så flau over de brynene der. Alt for overnappet, hahahaha.. 

 

 

For 3 år siden så jeg slik ut. April 2012

Håret?!?!?!?! Det så virkelig ikke ut. 

 

2 år siden. April 2013

Er ikke akkurat så veldig imponert over utseendet jeg hadde i 2013 heller, hahaha. Selv om jeg var litt søt med rosa hår da!

Sånn her så jeg ut for 1 år siden. April 2014

Vet ikke helt hva jeg syntes men litt har jeg vel forandret meg..

 

Og her er i år! April 2015

 

Forandring fryder, og jeg er vel ikke den eneste som har forandret meg litt i løpet av 5 år?

 

Much better

 

Hei folkens. Denne helga har vært flott. På fredag hadde jeg overnatting av kjæresten, på lørdag dro vi sammen for å se på russedåpen helt til jeg frøs så mye at vi bare måtte gå inn et sted for å spise litt. På formiddagen kom storesøster og tanteungene hit en tur. Jeg og storesøster har sykt lyst til å dra til utlandet i sommer, men penger er jo et lite problem der. Vi satt ihvertfall og så på forskjellige reiser, steder og drømte oss litt bort. På sene ettermiddagen kom Anja en tur hit, vi snakket masse før hun skulle avgårde på kino. Jeg skulle egentlig være med, men var ikke helt i form så den droppet jeg. I dag er planen å dra i bursdag til storesøster sin kjæreste, farge håret brunt og til nå har jeg gjort et forsøk på å rydde og shine litt på rommet mitt og badet. Jeg orket jo virkelig ikke noe som helst når jeg var på mitt verste de to ukene som har vært. Jeg håper bare på at jeg kommer til å føle meg friskere så snart det er litt renere og ryddigere rundt meg, hahaha. Det blir også deilig å få farget håret i EN farge. Akkurat nå er det ihvertfall tre forskjellige farger i håret mitt samt en jævlig ettervekst. 

I neste uke har vi heldigvis fri på fredag, og på lørdag skal jeg både i en konfirmasjon og i en bursdag etterpå, så det blir litt stress men det får funke. Nå har jeg nettopp begynt å se på Kourtney & Khloe Take the Hamptons, og siden det bare er en sesong regner jeg nesten med å være ferdig ut uka… Jeg begynner ihvertfall endelig å føle at det ikke er lenge igjen til det er SOMMER! Jeg er kjempegira. Enten jeg har fått en jobb til da eller ikke, har jeg ihvertfall vært litt smart og begynt å spare litt penger til sommerferien slik at jeg faktisk kan finne på litt ting selv om jeg ikke har jobb. Jeg håper også været blir fint slik at jeg som i fjor får badet og vært en del ute! 

 

Polaroidbilde av Lisa og meg, tatt i januar. 

 

 

I appreciate…

 

Hei! Denne gang tenkte jeg å lage et positivt innlegg, nemlig om et par ting jeg setter pris på. 

 

Family

Jeg er veldig takknemlig for at jeg har familien rundt meg, at jeg har et hus å bo i og at jeg har foreldre som bryr seg om meg og ikke minst er i live. Det er så mange som har mistet en av eller begge foreldrene sine, og jeg kan nesten ikke forestille meg hvor ille det må føles. Jeg er også veldig glad for at alle besteforeldrene mine er friske og i live! Jeg har god kontakt med alle og jeg vil ikke forestille meg livet uten noen av dem. Ikke minst har jeg både søsken og to små tanteunger jeg er kjempeglade i!

 

 

Kjæresten min

Jeg setter kjempestor pris på kjæresten min, Mathias. Jeg kunne aldri forventa en bedre kjæreste enn det han er. Han er tålmodig (jeg blir ganske lett irritert og er ikke alltid lett å ha med å gjøre), han er snill mot meg og støtter de valgene jeg tar. Vi har ikke vært sammen kjempelenge, snart et år som ihvertfall er noe, hahaha. Jeg er ihvertfall kjempeglad for at vi er kjærester og setter stor pris på alt han gjør for meg! 

 

 

Skole

Faktisk ja. Jeg er takknemlig for at jeg har muligheten til å gå på skole gratis. Selv om jeg til store tider hater skole av hele mitt hjerte er det jo faktisk noe jeg må gjøre om jeg skal sikre meg å ha råd til å leve senere i livet og å ha en utdanning. Jeg har jo ikke akkurat planer om å bli hjernekirurg (som jeg hadde da jeg var liten), så om jeg ikke får en sekser i alle fag kunne jeg ikke brydd meg mindre om. Så lenge jeg består, får studiekompetanse og kan studere videre etterpå sier jeg meg fornøyd. 

 

Noe av det flotte jeg får gjøre på skolen…

 

Pole 

En annen ting jeg setter pris på er at Lisabeth “fikk meg til å starte” med pole dance. Jeg hadde selvfølgelig sykt lyst til å starte, og hun ga meg muligheten! Nå har jeg min egen stang inne på rommet som heldigvis er stort nok. Greit, jeg er ikke den flinkeste til å trene og jeg er syk ganske ofte. Noe som resulterer i at jeg ikke er like flink som jeg “burde” ha vært med tanke på at jeg har drevet på i et år nå. Men den følelsen jeg får når jeg faktisk mestrer noe og føler meg flink og stolt, DET er det jeg elsker mest med pole! Når jeg føler meg bra og at jeg oppnår noe, det er en fantastisk følelse av lykke. 

 

Yes yes. Jeg er ihvertfall stolt over at jeg gidder, hahaha… 

 

 

Hva setter du pris på?

 


Bad day

 

Gjett hvem som fortsatt er syk? Meg selvfølgelig. I dag hadde jeg prøveeksamen, noe som ikke gikk helt bra. Endte opp med en treer (ikke det verste som kunne skjedd). Grunnen til at det gikk så dårlig er fordi jeg fortsatt har UVI og ikke minst er veldig forkjøla og slapp. Klarte ikke å konsentrere meg noe og satt der som en annen idiot og snufset hele tiden. Er ikke akkurat dagen man har mulighet til å gå på do hele tiden heller, men noen tissepauser måtte jeg ha. Lærerne hadde heldigvis forståelse for at jeg konsentrerte meg så dårlig fordi jeg var syk, så da jeg var ferdig på skolen litt over 4 ringte bestefar legevakta for meg fordi legesentrene var stengt.

Fikk ny antibiotikakur som denne gangen varer i 5-7 dager! Jeg håper for all del på at det skal gå over, jeg er ganske lei nå av å gå rundt slik. Jeg setter ihvertfall veldig stor pris på hjelpen jeg fikk fra bestefar med både ringing, kjøring og betaling. Hadde det ikke vært for det hadde jeg aldri orket å ringe selv eller i det hele tatt gjort noe med det. Skulle egentlig ringe legen for to dager siden men jeg tenkte jo selvfølgelig at det kom til å gå over av seg selv.. I dag ble det rett og slett bare verre og verre så nå var det på tide. 

 

I morgen skal jeg holde meg hjemme fra skolen og alt. Trenger en dag hjemme med avslapping for å bli fort frisk igjen. Det er ikke godt for fraværet, men helsa prioriterer jeg først! Er man syk, så er man syk dessverre. Skal prøve så godt jeg klarer å få sovet litt ut i morgen tidlig, siden jeg har vært så grusomt trøtt de siste dagene! Vi snakkes når jeg er noenlunde frisk igjen. 

 

Aerial hoop

 

God kveld! I ettermiddag har jeg vært hos Lisabeth for litt trening. Først trente vi litt pole og deretter rakk jeg akkurat å prøve litt aerial hoop før jeg måtte dra. Selvfølgelig er formen så og si helt ræva ennå. Og jeg som har prøveeksamen i morgen og alt.. Treningen gikk det ihvertfall utover i og med at jeg såvidt ikke orket å stå engang. Ble en nokså sløv økt men en bedre økt blir det når jeg er “oppegående” igjen, hahaha. 

 

Verdens styggeste hair bun og ettervekst, men men. 

 

Her så jeg faktisk sånn halvveis flexy ut! Skulle bare ønske jeg var like bein i spagaten, men det kommer seg vel om noen måneder! Trynet mitt på bildet her er ganske hilarious egentlig, aner ikke helt hva jeg gjorde med det? 

 

Den lille erfaringen jeg fikk av aerial hoop er det ihvertfall gøy, litt skummelt siden hoopen svinger også gjør det litt vondt på en annen måte enn pole! Var jo dessverre ikke i form til å få prøvet ut så mange ting, så nå sitter jeg i senga og prøøøver å tenke litt positivt.

 

 

Syk hele tiden

 

Hei folkens! Nå er det nesten ei uke sia sist jeg postet et innlegg her. Selvfølgelig fikk jeg UVI på tirsdag og til tross for antibiotikakuren kjenner jeg det faktisk fortsatt selv om jeg er ferdig med den?? Har alltid brukt å bli bedre med en gang, så dette er noe nytt.. Jeg skulle blant annet trene hos Lisabeth igår, men det ble ikke noe av. Måtte nemlig holde meg hjemme fra skolen, også har jeg sovet ekstremt mye de siste dagene. I går kveld var jeg dautrøtt klokken 10 og sovnet så og si med en gang, våkna ikke ordentlig eller stod opp før halv 10 igjen i morgest, så jeg sov nesten i 12 timer. Utrolig uvant meg som vanligvis våkner halv 8 i helgene uansett hvor sent eller tidlig jeg sovner.. I dag skal jeg sove over hos kjæresten, det er alltid greit å få trøst når jeg har vondt og er småsurkete! 

 

 

Kameraet har jeg så og si ikke brukt i det hele tatt siden jeg kom hjem fra ferieturen, men jeg skal skjerpe meg når jeg er blitt frisk 🙂

 

Barcelona

 

Hei folkens! Jeg er nå hjemme i lille Harstad igjen. Hele gårdagen gikk til reising, selv om det bare tar litt over 3 timer til Oslo fra Barcelona var det en god del venting. På Gardermoen venta vi i over 3 timer til flyet hjem gikk. Det gikk heldigvis raskt og det gjorde den lille flyturen også da jeg endelig fikk kjøpt et etterlengtet mikke mus- kryssordblad, hahaha. De to dagene i Barcelona var flotte, været var en smule bedre enn i Frankrike selv om jeg frøs nesten hele tiden da. 

I går kveld da jeg kom hjem satt min kjære Mathias i sengen min og ventet på meg. Jeg ble kjempeglad for å se han igjen, og han var flink støtte da jeg skulle både pakke ut av kofferten, sekken og veska og i tillegg vaske klær for å få det unnagjort! Jeg var veldig sliten, men likevel lå vi oppe til sent på natta og snakket masse. Dere kan vel tro jeg våkna klokken 8 i morgest uansett..

 

Bestefar sammen med ???? Jeg aner faktisk ikke hva, men jeg synes han var sykt skummel, hahahaha. Jeg turte absolutt ikke å gå å stille meg sammen med han!

 

Min aller første Starbucks må selvfølgelig dokumenteres. 

 

I går på flyplassen fant jeg selveste Victoria’s Secret, så da kjøpte jeg en body mist rett og slett fordi jeg ikke hadde så mye penger igjen og det var et av de billigste tingene jeg fant. Som sagt, jeg lager innkjøpsinnlegg om ikke lenge! 🙂 

Nå om ikke lenge skal jeg dra til bestemor og bestefar for å hilse på storesøster, tanteungene mine og mamma, så det blir veldig koselig! Etter det skal jeg til Mathias og vi skal som vanlig lage kylling, for det har jeg savna skikkelig. 

 

 

Mine favorittfilmer

 

 

Hunger Games- filmene

Hunger Games- filmene elsker jeg. Gleder meg utrolig mye til den siste filmen kommer ut i november! 

 

Harry Potter- filmene


Harry Potter filmene blir jeg heller aldri lei av, jeg ser alle 8 filmene om og om igjen!

 

21 og 22 Jump street 

Disse er også slike filmer jeg aldri blir lei av å se, enten alene eller sammen med andre. 


Grease

Grease har vært en av mine favoritter siden jeg var liten. Husker jeg var sååå forelsket i John Travolta, og denne filmen synes jeg fortsatt er veldig koselig å se på!

Burlesque


Dansefilmer er jeg veldig glad i, og spesielt denne her! 

 

Maleficent


Disneyfilmer er også en av mine store favoritter, og denne her falt veldig godt i smak. 

 

The Maze Runner


Veldig spennende film, gleder meg masse til neste film kommer ut i september! 

 

The Perks of Being a Wallflower 


Veldig koselig og bra film jeg har sett flere ganger, synes den er like bra hver gang!

 

The Conjuring


En av de beste skrekkfilmene jeg har sett, uansett hvor mange ganger jeg ser den er jeg like redd, hahaha!

 

We’re the Millers

Denne her er også en film jeg ser ofte, etter denne filmen begynte jeg å si “ya know what im sayin” og “no ragrets” ofte!

 


Noen av disse du liker? 

 

Avslapning og klar til avreise

 

God kveld! Dagene har gått fort her i Frankrike. I dag har vi holdt oss litt i nærheten selv om vi kjørte til Sete som ikke tar veldig lang tid. Vi handlet litt på Hyper U, der kjøpte jeg kryssordpenner fordi det var mye billigere her, sjokolade og cola. Vi spiste på en plass som het Poivre Rouge, der spiste jeg som vanlig burger. I Sete gikk vi en spasertur der vi satte oss ned og spiste litt is og sånt. Ellers har det vært rydding, pakking og vasking av leiligheten. I morgen skal vi fortsette, og da står det grilling på planen. Dette blir muligens siste gang jeg blogger før jeg reiser hjem. Hotellet vi skal bo på i Barcelona er jeg usikker på om har noe bra nett, så jeg satser ikke på å få blogget så mye der. 

 

I dag tok jeg forresten ikke med kameraet rett og slett fordi jeg frøs og fordi jeg ikke orket å bære på det, så det ble heller bilder med mobilen.

 

Restauranten vi spiste på!

 

Stranden i Sete. 

 

En eller annen selfie i tiden før jeg dro. Har som sagt ikke brukt sminke når jeg har vært her. Eneste har vært hud og bryn i dag men det orket jeg ikke å ta bilde av. 

Som sagt vet jeg ikke helt om det blir mer blogging, så alt i alt er jeg veldig fornøyd med ferien så langt og gleder meg til å se litt av Barcelona i to dager! Bilder kommer jeg nok garantert til å ta. Også er det veldig veldig greit å få en uke ekstra ferie siden jeg egentlig begynner på skolen i morgen. Vi snakkes til helgen (og kanskje før)!