Supermairho

 

Da jeg og Lisabeth hadde trening igår klarte jeg den etterlengtede superman! Jeg ble så sykt overlykkelig da jeg kom inn i den, Lisabeth satt med telefonen for å søke opp noen moves da jeg bare “Lisabeth. Lisabeth. LISABETH!!!!!!”, hahaha. Også fikk jeg den til på andre forsøk også da vi skulle ta bilder av det. Ingen bilder = ingen bevis, vet dere. Etter andre forsøk sa det stopp da det gjorde ganske vondt i ryggen, så da har jeg den iallefall inne. Gleder meg til å kunne bruke den i combos og blant annet lære meg titanic og dove og sånt. 

 

5wxim3ujH6

Det er verdens herligste følelse å faktisk vite at man nå har klart noe man har trent mye for å få til og at det er noe man kan stryke av lista. Det skal jeg nemlig gjøre i pole-boka nå! Ha en super dag videre folkens, haha den var god. Neida, joda. 

Lykken til en poledancer…

 

… er når man er blessed med en fuktighetskrem. Jeg tok endelig turen innom The Body Shop her om dagen der jeg fant Body Sorbets. Hadde hørt de funka veldig bra til de som driver med pole fordi den gir godt grep. Og det gjør den faktisk! Jeg syntes den har god konsistens og lukter helt himmelsk. De hadde bare en med mango igjen, så den kjøpte jeg. Mango er favoritten!

 

 


Dette er altså hvordan jeg ser ut idag. Jeg tenker ofte “when will my clear swin return from the war“….

 

 

 

I dag blir det trening hos Lisabeth, så hun henter meg om en time eller to. Det gleder jeg meg masse til! Får se hva det blir til idag, men jeg regner med jeg kommer til å prøve å kjempe meg inn i en superman denne gangen også. 

 

 

Hva skulle vi gjort uten ebay?

 

Hei! I det siste har jeg kjøpt en del ting som blant annet klær, tilbehør og hårfarge. I går farga jeg håret mørkelilla igjen fordi fargen hadde begynt å falme og etterveksten begynte å vises. Jeg kjøpte også en brunfarge som jeg kan bruke når denne nye lillafargen går ut igjen. Den lilla fargen var på tilbud, så jeg valgte å beholde fargen en liten stund til før jeg farga det i en litt mer “lik min naturlige” farge. 

 

Her om dagen bestilte storesøster meg en klokke fra Ebay. Jeg hadde så utrolig lyst på en klokke, men hadde lite lyst til å betale flere tusen liksom. Så fant jeg denne!

 

Den tror jeg bare kosta 14 kroner eller noe med frakt! Og den funker også, den tikket da jeg fikk den i posten, så jeg vil tro de andre også har batteri når man får dem. Link til klokka HER! De har den i 14 forskjellige farger, men jeg tror ikke det var denne linken jeg brukte til å bestille. Klokkene er iallefall de samme, forsåvidt prisene på klokkene også. Forventet leveringstid var 3-13.august eller noe sånt, men den kom allerede igår nesten en uke før! Kommer garantert til å bestille samme klokken i andre farger også!

 


Showin off my watch 

 

Flere som har gjort gode kjøp på ebay?

 

Busy woman

 

Dere merker kanskje på bloggingen av jeg er en travel kvinne… Neida, men joda. Jeg passer for tiden katten og huset til onkelen min, så må jeg også mate fiskene i vårt hus, hente post, vanne blomster osv. Så jeg pendler litt fram og tilbake når jeg kan. Det har bare generelt vært mye planer i det siste også, i helga var det bursdagsfeiringen til kjæresten, igår spiste vi middag hos storesøster, idag spiste storesøster og barna middag her. Så det har altså vært mye! Først nå har jeg hatt tid til å sette meg ned og tenke på bloggen. 

I dag ble jeg rimelig stressa da jeg våkna og så at klokken var 12, det er det seneste jeg har våkna denne sommeren faktisk. Jeg takler ikke å sove lenge og føler at jeg går glipp av så mye av dagen. I tillegg er det på tide å begynne å legge meg tidligere og tidligere om kveldene og stå opp tidligere hver dag. Gruer meg noe sykt til det blir mørkt igjen om kveldene her, selv om det er mye lettere å få sove når det er mørkt vet jeg at det begynner å gå mot høst. Det liker jeg ikke! Det er bare så kjipt å vite at man går mot skikkelig mørketid der det er mørkt når man står opp, mørkt mens man er på skolen, mørkt hele tiden rett og slett. Ikke minst kulden, minusgradene, snøstormene, polerte og glatte veier og alt det der. Her sitter jeg allerede og gruer meg skakk til vinteren kommer, huff da. Jeg skal nyte siste del av sommerferien så godt jeg bare klarer, og ikke minst sette pris på at jeg ennå kan gå i litt lette klær og at det ennå er lyst ute. Vel, nå skriver jeg meg bare bort. Så da skal jeg hente litt kjeks og sette på Orange is the new black! 

 


Meg og min søte tanteunge vi kaller for Emmitt! 

 

Ha en fin kveld videre!

 

My obsession with pole

 

 

Hvorfor akkurat pole?, tenker jeg ofte. Jeg har helt siden jeg fant ut at youtube eksisterte sett på videoer av poledancere som deltar i konkurranser, helt siden da har jeg vært utrolig fascinert over sporten. Det var liksom noe med det. Det var ikke som å se en kul hiphop-koreografi eller elegante ballettdansere. Jeg visste såpass at strippere ofte brukte en stang å grinde og danse mot, så jeg tenkte at det der var noe “society” aldri kom til å la meg gjøre. Det var altfor mange fordommer, og jeg hadde ingen aning på at noen i Norge i det hele tatt drev på med det engang og iallefall ikke i den lille byen i nord jeg har bodd i hele livet. Jeg tenkte ofte på det, pole dance var en ting jeg virkelig hadde lyst til å lære meg og drive på med. For lille meg var det ikke bare stripping, det var noe annet. Jeg tenkte ikke at stanga var en såkalt strippestang, det de gjorde på videoene var helt utrolig og veldig underholdende å se på! 

Selvfølgelig tenkte jeg ikke stort over hva disse flinke danserne hadde gått igjennom på veien til suksessen. Jeg tenkte ikke over hvor tungt eller vondt det måtte være, hvor mye trening og tøying som egentlig skulle til eller hvor mye de kanskje slet med motivasjon eller de såkalte dårlige dagene. Det så ut som om det de gjorde var lett som en lek og en dans på rosa skyer. Jeg skulle bare visst. 

Denne lille historia har jeg delt mange ganger før, så jeg deler den like gjerne en gang til. I April i 2014 postet jeg bucketlisten min på bloggen, en av punktene der var selvfølgelig å lære pole dance. 10 dager senere da jeg logget inn la jeg merke til at jeg hadde fått en ny kommentar, dette var nemlig Lisabeth! På kommentaren stod det følgende “Du kunne sikkert ha kommen og prøvd poledance hos mæ en gang (:“. Jeg ble helt i hundre altså og svarte “Åhh, det hadde æ elska!“. To dager senere skrev hun til meg på facebook der vi avtalte tidspunkt til når jeg skulle komme. 

Jeg husker enda hvor sykt det var å se en helt ekte pole liksom, wow!!! Jeg ble også overrasket da jeg skjønte at man kunne velge mellom at stanga kunne spinne rundt eller å være statisk. Det aller første jeg lærte meg var en front hook spin. Enkelt forklart er det at man står ved siden av stanga, har begge hendene på og har den innerste foten hekta på stanga og deretter snurrer rundt. Jeg hadde ikke trodd at det skulle gjøre så vondt som det gjorde, for jeg hadde jo aldri tenkt over at det faktisk er huden som holder deg på plass der, selvfølgelig også styrke men det eide jeg jo ikke for å si det sånn. Jeg fikk også lære hvordan man klatrer på stanga og hvordan man sitter på stanga ++. Altså det som er mest basic. Jeg tror til og med jeg fikk prøve å inverte, altså å være opp ned! Selvfølgelig måtte Lisabeth nesten bokstavelig talt løfte meg opp siden jeg selv syntes det var altfor skummelt å sparke meg opp ned selv. Alt i alt var det en kjempefin første poleøkt som gikk over alle mine forventninger. Det var mye tyngre og vondere enn jeg hadde trodd, men også en utrolig bra følelse, bra trening og ikke minst veldig gøy! 

 


Her har dere bildet av gladlaksen selv på sin aller første poleøkt med Lisabeth. I en angel pose. 

 

Det har vært veldig mye opp og ned med treningen. Et par uker etter jeg hadde begynt å trene sammen med Lisabeth skulle jeg operere i magen, og jeg fikk derfor beskjed om å ta det med ro i et par uker til sårene hadde grodd og stingene var fjerna. Dette betydde altså null trening = null pole. Jeg ville nok sagt at det å drive med pole er en slags type ekstremsport. Det krever mye, og bør man være veldig forsiktig er det ikke akkurat førstevalget. Samme dag som jeg fjerna stingene var jeg kjempegira og dro for å trene. Det skulle jeg kanskje venta litt med, for da jeg satte meg ned i sofaen for en liten pause dro jeg opp singletten og merka at sårene hadde gått opp. Jeg måtte da stripse dem sammen og vente enda lengre med treningen. Lite kult. 

Det er ikke akkurat en hemmelighet at jeg har et dårlig immunforsvar og at det “alltid er noe“. Det var nesten alltid noe som gjorde at jeg ikke kunne trene. Enten var det sterke menssmerter (grunnen til operasjonen var forresten nettopp det), sår som måtte gro, at jeg var forkjøla, hadde influensa, veldig tørr hud og mye mer. Det har som dere hører forsinket treningen en god del, og dermed har jeg hatt mye mangel på motivasjon. At jeg bruker lang tid på å klare ting, at jeg kunne vært så mye flinkere nå, at jeg ikke kan trene hver gang jeg vil. Når man er så obsessed med noe og har et mål om å nå langt, er det slike ting som får motivasjonen til å ligge nederst på havbunnen. 

 

Alt i alt er poledance en sport jeg trives utrolig godt med å ha som hobby. Følelsen etter å ha klart en ny move man har sikla etter lenge, DET gjør det virkelig verdt alt strevet. Når man ser resultater, når man ser hvor mye forbedring det er i forhold til før, når man nailer noe så sykt bra og får et bra bilde eller en bra video. Når man ser at man kommer seg noen vei rett og slett. 

 

Mine to favoritt-motivasjonsbilder…

Jeg kan ikke gjøre annet enn å jobbe hardt, trene når jeg kan og akseptere at det vil ta tid. Det er så verdt det!

 

Gz

 

 

I dag har Mathias bursdag! Min søteste kjæreste fyller 18 år idag, og det vet jeg han har venta lenge på. Det skal feires med junkfood iallefall, så det gleder jeg meg til. Nedenfor deler jeg et fint bursdagsbilde:

 


Ikke bli sint på meg for at jeg la ut dette…….

Han er faktisk helt vill når det kommer til poledancing, vi filmet også et par ganger der han tok helt av og slengte seg rundt og sparket overalt. Men de videoene tror jeg han er glad for ikke er i mine hender, hahaha! 

 

Nå skal jeg stikke for å være litt sammen med mamma, storesøster og tanteungene mine før jeg skal være sammen med Mathias! Ha en fin dag 🙂

 

 

Cross ankle release

 

Dagens poleøkt med Lisabeth var ganske vellykket! Jeg klarte faktisk to nye ting idag og det var russian layback og cross ankle release, det ble NESTEN en superman også! Neste gang skal jeg klare det. Russian layback er jeg enda så utrygg i at det ikke ville sett noe bra ut på et bilde, men den får jeg øve mer på, for nå tør jeg i det minste å slippe meg ned! Cross ankle release er også ganske skummel med tanke på at folk har brukket nakken da de har mista grepet, det har ikke vært den største motivasjonen til å klare den akkurat, haha… Men nå idag klarte jeg altså å slippe meg ned i begge to uten at noen stod der og holdt meg. Selv om det er greit å ha noen som støtte i samme rom i tilfelle noe skulle skje. 

 


Cross ankle release

 

 

Tidlig krøkes

 

 

Jeg har som vanlig sittet og sett gjennom gamle bilder. Det er noe jeg elsker å gjøre! Da kom jeg over disse bildene fra da jeg gikk i 8. klasse. Jeg husker godt jeg da også pleide å se på pole-videoer på youtube og drømme om at jeg en dag også skulle kunne gjøre det samme. Dette var en sommerdag hos søskenbarnet mitt da jeg plutselig la merke til stolpene på verandaen deres, og jeg bare måtte give it a try! 

 

Moro å se at jeg da også brukte venstre arm som den øverste! 

 

 

Living my dream! I morgen/i dag skal jeg og Lisabeth ha en økt hos meg, det ser jeg fram til. Trenger å bli pushet litt, jeg har motivasjonen der men det å faktisk komme seg opp av stolen og GJØRE DET er noe annet. Jeg har forresten kjøpt en body sorbet fra The Body Shop som visstnok skal være veldig bra for de som trener pole. Den har veldig god konsistens merker jeg, og mange får godt grep på stanga av å bruke den. Så jeg gleder meg til å prøve den ut på ordentlig i morgen. Kanskje kommer det et bilde eller en video om jeg gjør det greit nok, haha! 

 

50 questions

 

1. Hvor gammel er du om 5 år? Om 5 år er jeg 22 år gammel og blir 23 i november det året. 


Har iallefall noe å se fram til.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer idag? Min kjære mamma

3. Hvor høy er du? Jeg er faktisk litt usikker. Da jeg skulle ta passbilde i mars var jeg rundt 163 cm, men det var med sko på. 

4. Hvilken film så du sist? The Internship

5. Hvem ringte du sist? Kjæresten

6. Hvem ringte deg sist? Storesøsteren min

7. Hva stod det på den siste SMS’en du fikk? <3

8. Foretrekker du å ringe eller sende SMS? Det spørs hva jeg har å si. Det er lettere å forklare lange historier ved å snakke, mens det er like greit å sende meldinger om man bare skal si noe veldig kort. 

9. Hva er ditt favorittsted? Det må vel være i apeskogen faktisk. Det er en veldig koselig og barnevennlig plass med både lavvo, benker, bålplass, netting osv. 

 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Grensa i Sverige, området rundt også. Abisko og veien til Kiruna. Ikke alle som vet hvor dette er, men jeg får bare en veldig ekkel følelse av å være der, det er liksom en plass jeg drar til for å enten kjøre videre eller for å handle litt dagligvarer billigere.

11. Når så du moren din sist? Idag! 

12. Hvilken øyenfarge har du? Brun

13. Hvilken julesang er din favoritt? Tenn lys! Syntes den er fin og rolig. 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Skilt.

15. Når våknet du idag? Klokken 8:55 eller noe sånt! 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Forhåpentligvis i et eget hus i en annen by enn Harstad! Da er jeg fornøyd. 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Hva som var under senga eller i klesskap. 

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Er ei god stund siden jeg så på youtubevideoer sist, så det husker jeg ikke.

19. Hva er din beste egenskap? Jeg er flink til å planlegge ting og å møte opp tidsnok!

20. Hva er din verste egenskap? At jeg er ganske lat. Som dere kan lese i innlegget under sluntrer jeg gjerne unna husarbeid og slikt. Trening er noe jeg også er lite flink til!

21. Sover du med eller uten klær om natten? Det varierer. Er det kaldt sover jeg med og er det varmt sover jeg bare i truse. 

22. Hvor mange puter har du i senga? I senga har jeg tre, og sover selv med to av dem. 

23. Hva er det rareste du har spist? Tror ikke det er noe spesielt. Jeg er veldig forsiktig og kresen når det gjelder mat!

24. Har du stasjoner eller bærbar data? Bærbar. 

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker, om det er skittent inne takler jeg ikke å kjenne at jeg har noe klistra til føttene! 

26. Hva hører du på akkurat nå? The Electro Suite av Hanz Zimmer, en av mine favorittsanger innenfor film! Den varer i hele 12 minutter så jeg foretrekker å spole litt fram til ca rundt 3:00, haha.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Er ikke så glad i å spise bare fløteis (blir lett kvalm av sånt), det må bli lollipop på boks! 

28. Hvilken dessert er din favoritt? Sjokoladefondant med is eller oreokake, naaam. 

29. Hva er den største premien du har vunnet? Ingenting :'((((

30. Liker du kaffe? N to the E to the I. Har aldri syntes kaffe har vært noe godt, liker bare iskaffe. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Vann, av og til appelsinjuice.

32. Hvem var din favorittlærer på VGS? Nå blir dette litt vanskelig å svare på siden jeg ikke er ferdig med VGS. Til nå må det nok bli læreren vi hadde i medieproduksjon både på VG1 og VG2. 

33. Kan du spille poker? Nei, har ikke så stor interesse for å lære det heller.

34. Hva har du spist idag? En banan, kaker hos oldemor, ei skive med skinke og agurk og jordbær med vaniljesaus!

35. Nevn en historisk person som interesserer deg? Teller Marilyn Monroe som historisk? Hahaha.. 

36. Hvilken radiostasjon var den du sist hørte på? Hører så og si aldri på radio med vilje, så det kan jeg ikke huske. 

37. Vil du ha barn? Jepp! Kanskje to stykker. 

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Vil si jeg kan engelsk relativt bra. Forstår enkelte ord på tysk også. 

39. Sover du på en spesiell side? Nei. Jeg klarer ikke å velge, må alltid bytte side!

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet. Av og til ihvertfall, enkelte dager er jeg mer paranoid og tenker på alt som kan befinne seg der!

41. Hva bruker du helst penger på? Klær og mine nære og kjære. 

42. Eier du dyrebare smykker? Det tror jeg ikke. 

43. Hva er ditt favorittprogram på TV? Say yes to the dress??? Eller Ink Master! Sånne type programmer liker jeg. 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Skal være sammen med mamma, Mathias og Lisa. Ikke samtidig altså!

45. Kan du stå på slalom? Nei, er ikke så interessert i å lære det heller. Er ikke så veldig den “fart og spenning- typen”.

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å gi meg mat, I guess. 


Her har dere the real deal

 

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Standard for samsung, velger jeg å tro iallefall. Har nesten aldri lyd på mobilen da.

48. Fortell en ting leserne dine antagelig ikke vet om deg? Da jeg var liten var jeg helt gal etter å bygge trehytter. Jeg og vennene mine var ofte i skogen ved siden av huset vårt der vi fant trær som kunne funke og snekret masse planker og slikt. Ganske gøy egentlig! 

49. Hva har du nærmest deg som er rødt? Her ifra ser jeg faktisk ikke noe som er rødt bortsett fra et par knapper på fjernkontrollen. 

50. Er du sosial? Det ville jeg ikke sagt jeg er. Er faktisk ikke så veldig mye blant folk. Jeg har ingenting imot å være litt sosial, men where to start?