No more throwbacks

 

Herregud, jeg innser jo nå at jeg så å si kun har lagt ut throwbacks den siste tiden, og veldig lite fra ting som skjer her og nå! Jeg skal så klart prøve å bli litt flinkere, men jeg vil nesten kalle meg selv dronningen av tilbakeblikk, så mye elsker jeg det. Sorry not sorry. Men nå skal jeg prøve mitt beste på å la være en stund! Jeg kommer muligens til å lage et kjapt innlegg om turen vår til Athen, til tross for at jeg ikke brukte kameraet noe som helst under oppholdet (jeg var syk, og det var nærmere 40 grader der borte, no thanks).

Så, hva skjer egentlig i livet mitt for tiden? Skolen har startet igjen, og det er helt greit. Jeg begynner straks i min nye jobb!! Det er jeg selvfølgelig spent på. I helgen skal jeg og M prøve oss på hjemmelaget gyros. Jeg har cravet gyros ganske mye etter at vi kom hjem fra Hellas, så det blir forhåpentligvis godt! Jeg skal på lørdag (ikke særlig overraskende) se på den første sendingen av Skal Vi Danse for i år, og jeg er skikkelig gira faktisk.

 

 

Det er vel ikke så mye mer å påpeke egentlig. Jeg er litt stressa over alle mine gjøremål denne høsten. Dette blir første semester med både jobb, studier og terapi. I tillegg har jeg som sagt følt meg mye slapp og rar i kroppen de siste månedene. Det skal nå bli litt av et liv! Jeg er likevel ganske positivt innstilt, og jeg vet at jeg kommer til å klare det så lenge jeg disponerer tiden min riktig. I år skal jeg også for første gang kun bli værende i Oslo hele høsten, og jeg drar ikke til Harstad før til julen. Det er litt kjipt, men jeg har jo rett og slett ikke tid til noe annet.

I morgen er det forelesning, og deretter skal jeg møte ei som ønsker å kjøpe PCen jeg hadde før min nye baby aka Macen. På ettermiddagen og kvelden skal jeg hjelpe et band med å ta bilder av dem. Etter det tar jeg helg!

 

Forresten så hater jeg å finne en grei nok avslutning på blogginnleggene mine, og det ender som regel opp med “ha en fin kveld”. Det er jo helt innafor, men det er ikke helt meg hvis dere skjønner? Med det sagt kommer jeg ikke til å slutte å skrive sånt, men det blir litt mindre av det. Om du har tips til hvordan man får en mindre brå avslutning, holla at me.

 

Tre dager i Naxos

 

Dette er enda et blogginnlegg om Hellas-ferien jeg og en vennegjeng var på for et par uker siden. Om dere ønsker å lese resten, er det bare å scrolle litt ned på bloggen, så finner dere to innlegg om oppholdet vårt i berømte Santorini!

Neste stopp på ferien vår var øya Naxos! Vi tok ferge fra Santorini etter å ha vært der i fire dager, og skulle nå tilbringe tre dager på den utrolig flotte og rolige øya Naxos. Dette stedet har veldig mange strender i forhold til Santorini, og vi gledet oss masse til å kunne leve strandlivet i hakket større grad!

 

Nydelige Naxos!

 

Her leide vi et hus fra ei hyggelig eldre dame via AirBnb, og det var skikkelig fint til tross for at det var litt “øde”. Hun viste oss rundt og hadde til og med lagt igjen flere store vannflasker i kjøleskapet, noe som holdt til hele oppholdet vårt. Det var jeg skikkelig takknemlig for, i og med at det var litt av en gåtur til sentrum. Huset befant seg så å si på et fjell, så det var veldig bratte bakker nedover, og vi var avhengig av å ta taxi hver gang vi skulle opp igjen.

 

Et lite snapchat-bilde av noe av utsikten fra huset.

 

Den første dagen hadde jeg det generelt ikke så greit. Jeg hadde hatt migrene natten før, følte meg uvel og var i tillegg ganske redusert etter reisesyketabletten jeg tok før båtturen. Vi spiste en ganske skuffende middag på en restaurant i nærheten av sentrum, uten å si så mye mer om det, hehe.. Det ble toast på kvelden da!

Vi dro opp til huset og tok det med ro resten av kvelden. Solnedgangen vi var vitne til fra terrassen var helt nydelig! Vi var til og med vitne til en blood moon jeg ikke fikk tatt bilde av. Det vil si at månen var helt rød! Jeg husker at det var en skikkelig heftig vind ute sent på kvelden, så hele huset bråkte så mye at jeg fikk skikkelig dårlig nattesøvn den natta. Huff, jeg ble faktisk ganske urolig og redd! Heldigvis gav det seg mye dagen etter.

 

Enda et snapchatbilde fra kvelden. Her kan dere se litt av hvor fint det var!

 

 

 

Dag 2 dro vi så klart til stranden! Der spredte vi oss på restaurantene ved strandpromenaden, og jeg spiste pizza sammen med M. Etterpå solte vi oss og badet. Det vanlige man gjør på ei strand altså! Jeg tok ingen bilder på stranden, men men.

Etter stranda tok vi buss tilbake til sentrum, der vi oppdaget en koselig liten by kalt Naxos Old Town! Rett og slett en gammel og koselig liten by inni sentrum, om jeg kan si det sånn. Uansett, jeg likte meg skikkelig godt der! Vi spiste middag på en litt finere restaurant på kvelden, vi satt i en slags bakgård og det var veldig koselig der. Jeg husker ikke helt hva restauranten het, men den ligger iallefall i Old Town blant sikkert femti andre restauranter.

 

Det var utrolig mange hjemløse hunder og katter i Hellas, og det var så trist.. Og før noen måtte påpeke det, vi var forsiktige med å være borti dem, og så an situasjonen veldig.

 

 

Etter restaurantbesøket, fant vi ut at vi ville se på solnedgangen fra Naxos’ “landemerke” Portara. Dette er en veldig gammel inngang/port som er den eneste gjenstående ruinen av et ufullstendig bygget tempel. Faktisk er det så gammelt som 530 år f.Kr. Det var utrolig fint der!

 

 

Dagen etter var det nok et strandbesøk. Jeg tok ikke med kameraet, for jeg orket ikke å tenke på det, hehe. Denne gangen hadde vi bedre solsenger og parasoller enn dagen før, og det ble så klart litt bading her også. Faktisk lånte vi en slags båt med pedaler å trø på, og sklie slik at man kunne dra lengre ut for å dykke etc. Vi spiste burgere, drakk smoothies, og koste oss masse på stranda!

 

 

Etter timene på stranden, dro vi til Naxos Old Town enda en gang. Vi så litt i butikkene der, før vi satte oss ned ved havnen og spiste gyros mens vi så på solnedgangen. Det ble tidlig kveld på oss ettersom vi dagen etter skulle reise tidlig avgårde til Athen!

 

 

Sjekk den fine himmelen!! Hellas hadde så utrolig fine solnedganger, åh! Jeg lengter litt tilbake nå kjenner jeg.

 

Det ble ikke mange dagene i Naxos, men det var et skikkelig fint sted jeg kan anbefale å dra til! Vi dro dit med ferge, men det skal visst være en liten flyplass der også. Også anbefaler jeg så klart huset Kiki’s House, det leide vi og var superfornøyde!

 

 

Jeg har kjøpt Mac!

 

For øyeblikket blogger jeg fra min helt egne, nye MacBook Pro! Grunnen til at jeg gikk for en så dyr maskin er at min gamle PC nesten ikke hadde nok kapasitet til å bruke Lightroom engang… Under eksamenen i april der jeg måtte bruke videoredigeringsprogrammet Premiere Pro var det mildt sagt et helvette, og det var bare såvidt det gikk. Nå som dette skal bli en større del av hverdagen min med tanke på jobben jeg har fått, er det helt nødvendig med en PC med nok kapasitet til å takle å kjøre redigeringsprogrammer.

Det er skikkelig uvant å bruke Mac! Det er jo en helt annen greie enn en Windows-PC, hehe. Jeg har litt å lære meg altså! Forhåpentligvis kommer jeg meg raskt inn i det. Nå skal jeg prøve å selge min “gamle” PC som egentlig ikke er så gammel, 1 år og 9 måneder for å være presis! Den fungerer kjempefint til andre formål som for eksempel generell surfing, bruk til studier, strømme serier og filmer osv. Det er rett og slett ingenting i veien med den utenom at den ikke har god nok kapasitet til å takle tyngre redigeringsprogrammer som nettopp Premiere Pro. Lightroom og Photoshop fungerer greit i og med at et bilde ikke er like stort og tungt som flere videofiler på en gang, men jeg merker helt klart stor forskjell på bilderedigeringsprogrammene nå.

 

 

Dette er min nye baby! Jeg passer veldig godt på den, og jeg kan fortsatt ikke helt skjønne at det er min. Det er jo en luksus jeg ikke har vært borti før, annet enn at vi fikk bruke stasjonære Macer da jeg gikk medier og kommunikasjon på videregående. Den er heldigvis forsikret, så jeg trenger jo ikke akkurat å sette den inni en glasskule og ikke la en sjel være borti den, hehe. Den er jo tross alt til for å brukes!

Og nei, jeg hadde ikke råd til å punge ut nærmere 20 000 kroner der og da, så jeg har den på en nedbetaling som fungerer likt Svitsj-systemet for mobiler. Jeg kan velge å cashe ut det resterende beløpet etter to år, eller bytte den inn i en nyere versjon for å fortsette på samme måte. Nå vet jeg jo ikke hva det blir til om to år, men jeg regner sterkt med at denne er bra nok til at den kan vare lenge.

Åh, jeg er så fornøyd allerede! Jeg har hatt den i 4 dager nå, og den har blitt brukt ganske mye for at jeg skal bli terpet på Mac-systemet, hehe. Jeg har lastet ned programmene jeg har behov for, lastet over bilder, testet ut programmer osv osv. Wiii!

 

 

Våre dager i nydelige Santorini – Del 2

 

Her kommer den siste delen av Santorini-tilværelsen, dere kan lese del 1 HER!

 

På den tredje dagen hadde jeg vondt i magen, så jeg droppet å være med resten av gjenget på stranda for heller å slappe av på hotellrommet. Etterhvert som jeg følte meg litt bedre, gikk jeg ned til Fira (sentrum) for å hente ut fergebillettene våre til Naxos. På vei oppover mot hotellet igjen lette jeg etter noe å spise, jeg hadde nemlig blitt veldig sulten på den tiden. Og jeg må faktisk bare påpeke hvor sinnsykt varmt og svett jeg var på returen, det var ille! Jeg var nesten flau da jeg kom inn på No Name Grillhouse for å kjøpe med meg Gyros, for jeg var virkelig knallrød (og våt) i ansiktet.

 

 

Så ja, jeg satte meg på terrassen vår på hotellet med Gyros, vann og iste mens jeg kjølte meg ned etter den litt for hete gåturen, perfekt! Da gjengen kom tilbake på ettermiddagen, planla vi at vi skulle gå til fjelltoppen Skaros for å se på solnedgangen. Kameraet ble så klart med, og her har jeg mange bilder å vise dere, for dette var rett og slett vakkert!

 

Her har dere Skaros-toppen!

 

Fine Nora 🤩

 

Ole og Nora 👫

 

Haha, gutta boys!

 

 

Etter turen (med sinnsykt mange trappetrinn) satte vi oss velfortjent ned ved restauranten Mama Thira, der jeg spiste en god biffmiddag, og drakk en ikke så veldig god strawberry daiquiri, hehe.. Jeg tok dessverre ingen bilder, men vi hadde det gøy!

 

På vår siste dag i Santorini slappet vi først av ved bassenget med litt sol og vann på kroppen. Senere tok vi buss til verdenskjente Oia for å se på solnedgangen. Jeg tenkte litt hele ferien fram til nå at det ikke var så sinnsykt mange turister som folk skulle ha det til, men den tanken trakk jeg mildt sagt tilbake i det vi ankom Oia. Det var som å være på en fullstappet konsert, hvor enn man gikk, hele tiden. Derfor fikk jeg ikke tatt særlig mange bilder av omgivelsene, dessverre. Jeg får ta det en annen gang i livet utenom den verste turistsesongen, hehe..

Vi fikk heldigvis raskt bord på en restaurant for å nyte solnedgangen. Hvis jeg ikke husker feil spiste jeg en kylling risotto-gryte! Etter middagen måtte vi så klart spasere litt rundt for å se på den berømte lille byen. Jeg hadde dessverre en heftig hodepine som forverret seg utover kvelden, og til slutt fikk jeg migrene. Veldig typisk, men sånn er livet.

 

 

 

Så var Santorini-turen over for denne gang! Det var virkelig en nydelig plass, og jeg vil uten tvil oppleve øya igjen. Neste ferieinnlegg kommer til å handle om Naxos, øya vi dro til etter Santorini!

 

 

Last summer

 

Sommeren for et år siden var noe for seg selv. Jeg hadde det utrolig bra, utrolig kjipt og sist men ikke minst hadde jeg en helt annen innstilling til livet og hverdagen generelt. Jeg vil tørre å påstå at den psykiske helsen min har forverret seg noen hakk det siste året, og jeg klarer ikke helt å sette fingeren på hva som kan være årsaken. I motsetning til nå klarte jeg i fjor å tenke mer positivt rundt ting, og særlig de vonde følelsene jeg opplevde.

Det jeg egentlig vil med dette innlegget er å mimre litt tilbake til sommeren i fjor ved å vise dere noen hendelser og bilder. Jeg er jo SÅ glad i å mimre, se på bilder, lese i bloggarkivet mitt etc. Så da får det gå utover bloggleserne mine også, hehe!

 

Rett etter vi fikk sommerferie reiste jeg og M avgårde til London, og deretter til Edinburgh sammen med vår gode venn Rasmus. Det var en koselig ferie, og vi trivdes veldig godt i Skottland!

 

 

Jeg tok ei tatovering hos Miriam Andrea på Attitude i Oslo. Det er fortsatt favoritt-tatoveringen av de jeg har! Jeg husker at det ble ganske smertefullt mot slutten ettersom jeg satt i stolen i noen timer, men når jeg studerer alle detaljene er det veldig forståelig at det tok litt tid for å si det sånn, haha.

 

I noen dager befant lillesøsteren min seg hos meg i Oslo. Vi hadde det fint, men gud så varmt det var!! Det ble mye god mat, SmoothieXChange, turer, kakling (som vi pleier å si, det betyr å snakke mye til de som ikke vet det) og handling. Forresten er det veldig uvant å se meg selv med så lyst hår! Nå har jeg hatt mørkebrunt (nesten svart) hår i mange måneder, og før det hadde jeg rødt hår i et halvt års tid. Fargen på bildet er så å si min naturlige.

 

Jeg var en del uker i Harstad på ferie, og jeg hadde det veldig fint der. Jeg lengtet skikkelig hjem, altså dit, og det var godt for meg å være der. Ikke det at jeg gjorde noe spesielt altså, men jeg tilbragte mye tid med familie og venner. Jeg var derimot helt nede i kjelleren da vi skulle reise tilbake til Oslo, og jeg hadde ikke lyst til å dra i det hele tatt.

 

 

Apropos hårfarger. Jeg farget håret mitt rødt denne sommeren mens jeg var i Harstad!

 

 

Bare et par dager etter vi kom til Oslo mot slutten av sommeren, dro jeg og M en tur med Kiel-båten Colorline. Vi hadde en fin og avslappende tur, og nøt tilværelsen på den fine båten! Fire timer i byen Kiel i Tyskland fikk vi også.

 

Så var vi kommet til slutten av denne mimringen til forrige sommer. Det var alt i alt en fin sommer, men med det sagt hadde jeg også noen fæle stunder. Det er selvsagt helt normalt, og de aller fleste mennesker opplever oppturer og nedturer på en daglig basis. Stikkordet til mine vonde følelser den sommeren var uten tvil separasjonsangst. Det føltes ut som verdens undergang da M dro til Harstad før meg, og det føltes nok en gang ut som verdens undergang da jeg og M skulle reise fra familien og tilbake til Oslo som er vårt virkelige hjem. Jeg begynner faktisk å komme på et litt bedre stadium når det kommer til akkurat dette her, men det skal sies at det går veldig mye opp og ned i perioder! Det gikk for eksempel fint å dra hjem til Oslo fra Harstad i år.

Det var dagens lille throwback! Snart kommer flere innlegg om Hellasturen, jeg gleder meg til å fortelle og vise flere bilder.

 

Våre dager i nydelige Santorini – Del 1

 

Nå er det høyst på tide at jeg snakker litt om ferien i Hellas som jeg og en vennegjeng dro på! Vi startet med fire dager i Santorini, så det er vel naturlig at denne destinasjonen blir vist frem først. Jeg kan starte med å si at denne øya var finere enn jeg hadde sett for meg, og at jeg skulle ønske jeg kunne vise dere dette med bilder, men det går dessverre ikke. Uansett skal jeg vise dere bildene jeg tok, da får dere jo essensen likevel. Jeg har i mange år hatt skikkelig lyst til å besøke denne øya, og nå har jeg faktisk vært der! Det er rart å tenke på.

Dette ville blitt et altfor langt innlegg hvis jeg skulle vist dere alt fra Santorini, derfor må det deles i to. Her er første del av vårt eventyr i Hellas!

 

Vi ankom flyplassen på Santorini klokken 3 på natta. Vi var alle dautrøtte, og vi måtte vente der i over tre timer til den første morgenbussen gikk. Det positive er at vi fikk med oss den nydelige soloppgangen, til tross for at gåturen fra busstoppet til hotellet var et lite helvette med bagasjen og alle oppoverbakkene.

 

 

 

Vi kunne ikke sjekke inn på hotellrommene våre før i 13-tiden ettersom vi ikke hadde booket rom fra og med dagen før, noe jeg kjente at jeg angret litt på i det jeg innså hvor trøtt og sliten jeg var. For å få tiden til å gå gikk vi til Firostefani på morgenkvisten. På dette tidspunktet var vel klokken rundt 8. Vi ble lamslått over hvor nydelig det var der, og vi kunne innrømme at vi mye heller skulle ønske vi bodde i disse hvite husene med alle trappene, dere vet.. Jeg orket dessverre ikke å ta med kameraet på denne gåturen, jeg var rett og slett litt for sliten. Et par bilder med mobilen knipset jeg så klart, så de skal dere få se!

 

 

 

Vi spiste middag (etter et par timer på øyet) på en italiensk restaurant som het Da Vinci, og de hadde god pizza! Samme kvelden bestemte vi oss for at vi ville se på solnedgangen også, og gikk derfor til samme sted som på morgenen, bare motsatt vei denne gangen. Nå hadde jeg derimot med kameraet!

 

 

Denne første dagen ble vi alle enige om at føltes ut som tre dager minst, hehe. Jeg kjente at jeg var supersliten etter å ha vært våken så lenge, og ikke minst er det jo mange nye inntrykk, varmt vær, mye gåing osv.

 

På dag nummer to bestemte vi oss for at vi skulle bade, og dermed bar det avgårde til en av de svarte strendene Santorini har å by på! Vi var der i noen timer og koste oss masse. Men før dette ble det en aldri så liten photoshoot ved det lille bassenget på hotellet.

 

En liten og rask kompis vi fikk øye på ved bassengkanten!

 

 

Deretter dro vi til *trommevirvel*…:

Noe vi trodde var stranden Perissa, men som viste seg å være nabostranden. Jaja, vi angrer absolutt ikke på at vi uvitende dro til dette flotte stedet!

Vi badet, solte oss og spiste souvlaki, altså grillspyd, noe som er en av Hellas’ spesialiteter. Jeg elsker både tzatziki og pita/gyrosbrød, så det var midt i blinken for meg!

 

Noe jeg aldri trodde jeg skulle legge ut: bilde av meg selv i bikini. Men fuck det, jeg var på stranden, alle hadde på seg badetøy, alle har en kropp, jeg skammer meg ikke!

 

En veldig god smoothie i perfekte omgivelser!

 

 

Jeg velger å avslutte innlegget her, så tar jeg for meg de neste to Santorini-dagene i del 2! Jeg kjenner at jeg lengter litt tilbake nå som det er regn og tordenvær her i Oslo, og jeg skriver om opplevelsen og ser på alle bildene.. Det er nesten så jeg allerede har lyst til å planlegge ny tur til neste år!

 

Liten oppdatering på livet

 

 

Som jeg nevnte i forrige innlegg føler jeg at jeg har mye på hjertet. Før jeg begynner å publisere innlegg om Hellas-turen ønsker jeg bare å oppdatere dere litt på livet mitt!

 

For det første skal jeg ENDELIG dra på Findings. Riktignok kun lørdag, altså i morgen, men det er bedre enn ingenting! Jeg angret som en hund på at jeg ikke dro på noen festivaler i fjor sommer, særlig når det gjaldt Findings (tenk at jeg gikk glipp av å se Post Malone 😭). Jeg gleder meg aller mest til å se Steve Aoki, Loud Luxury, Tyga og Kygo! Faktisk er jeg veldig stoked. Jeg har funnet ut hvilket antrekk jeg skal bruke, hvordan jeg skal sminke meg, og mest sannsynlig hvordan håret skal være (selv om jeg suger så utrolig mye på hårfrisyrer og som regel ender opp med å ha håret rett ned fordi jeg ikke gidder å styre). Vi får se hva jeg ender opp med til slutt, hehe..

 

En liten sneak peek, hihi.

 

Ellers? Jeg har fått jobb! Det har seg slik at jeg skal være praktikant hos Legevisitt. Jeg skal jobbe med innholdsproduksjon og innholdsmarkedsføring for deres sosiale medier blant annet. Det er sykt gøy at jeg var den heldige som fikk muligheten til dette! Ikke bare interesserer jeg meg for markedsføring (obsiously, ettersom det er det jeg studerer) men også medisinspekteret. Jeg er den typen som blant annet sitter og googler sykdommer på fritiden. Min plan B har alltid vært sykepleie, da særlig operasjonsykepleie. Så da vet dere det! Det har jo ikke særlig mye med jobben MIN å gjøre, men det er jo et pluss at jeg er interessert i bedriftens kjerneoppgaver også?

På snakk om jobb, så har jeg jo en annen “jobb” også! Jeg husker ikke om jeg har nevnt det tidligere, men jeg tar av og til på meg fotooppdrag for Endometrioseforeningen. Om noen uker skal jeg fotografere under Femihelses livepod og boksignering. Det blir spennende!

 

 

For ikke å glemme at jeg har startet i terapien på Ullevål igjen! Jeg må dessverre bytte terapeut fordi min nåværende skal videre i spesialisering et annet sted, men jeg velger å se litt positivt på det likevel i og med at jeg kjenner til min nye terapeut fra utredningen jeg hadde. Selv om jeg er veldig fornøyd med hun jeg har nå, så er det jo bare sånn det må bli. Jeg fikk jo et godt inntrykk av den nye også!

Men er det noe jeg vet så er det at jeg fortsatt trenger hjelp. Jeg har noen “hovedproblemer” jeg må jobbe med, også har jeg generelt vært mye nedstemt det siste halvåret, og det har helt klart vært tungt. Jeg tenker for eksempel mer negativt og håpløst enn før. For å være ærlig tyr jeg ofte til å tenke at jeg ikke orker å leve, da særlig om det oppstår et problem av en eller annen sort. Bare “the easy way out” fordi jeg ikke orker å deale med ting. Men bare slapp av, det er bare en slitsom tanke, ikke noe jeg planlegger eller innerst inne har lyst til!

 

 

På snakk om helse. Jeg har snart legetime angående migrenen min, som egentlig i stor grad har opphørt etter at hormonspiralen ble tatt ut i juni. Jeg har derimot fortsatt en del rare symptomer jeg vil få sjekket ut i forbindelse med migreneproblematikken. Det er blant annet synsforstyrrelser, lammelser og smerter i armer og bein, utmattelse osv. Det er jo greit å utelukke diverse tilstander, eller bare å få bekreftet at det er normalt. Det er i underkant av to uker til timen, og jeg ser fram til å få det unnagjort!

 

Så, det var min lille oppdatering på livet! Jeg ønsker dere alle ei god helg, og kos dere masse disse siste dagene med sommer. Jeg vet ikke helt hva jeg syntes om at det går mot høst og vinter jeg, hehe.. Ikke helt klar ennå!

 

We`re back!

 

Nå er vi tilbake fra Hellas-ferien vår! Den bestod av fire netter i Santorini, tre netter i Naxos og til slutt tre netter i Athen. Jeg har hatt det veldig gøy og fint, til tross for at området vi hadde leilighet i Athen var en smule shady.. Jeg ble uansett lamslått over hvor fint Santorini faktisk var, det er et sånt type sted som er så vakkert at det er “umulig” å få det likt på bilder! Naxos var også kjempefint, og her var det mange flere strender.

Selv om jeg har hatt det fint på ferie, er det alltid deilig å komme hjem fra utlandet. Det er noe helt eget å kunne drikke vann fra springen, dusje i sin egen dusj, kunne kaste dopapir i doet, sove i sin egen seng med ordentlige dyner i stedet for lakener, kunne kommunisere uten å måtte snakke engelsk, åhhh ❤️ Vi har det bra i Norge, og det skal jeg ikke ta for gitt!

 

Her har dere meg nå (i går…):

Yes, klærne er nye! Jeg klarte ikke å dy meg da jeg så dette i Athen. Overdelen fordi den både var kul og fordi jeg elsker Stranger Things. Buksa fordi den er noe som overrasker meg litt at jeg liker? Jeg syntes sånne bukser med double D-belter er stilige, men jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle kle eller like noe sånt på meg selv. Men så feil kan man ta! Jeg er superglad for at jeg kjøpte både t-skjorta og buksa.

 

Herregud, jeg har så mye å fortelle. Både når det kommer til ferien og andre ting. Jeg kjenner at jeg har vært for lenge borte fra både bloggen! Jeg skal så klart lage flere innlegg og vise dere bilder jeg tok under reisen, men jeg har et par ting på to-do-listen de neste dagene. Skal prøve mitt beste uansett!