NYX lingerie liquid lipstick review

 

 

Etter å ha ventet i flere måneder, dukket endelig NYX lingerie i fargen Push up opp i postkassa. Grunnen til at jeg måtte vente så lenge var absolutt ikke nettsiden jeg bestilte fra sin feil, det var leverandørene til NYX, altså Loreal. De hadde “lovet” å sende ut NYX-produkter til en viss tid, men hadde ikke klart å forholde seg til dette og var dermed treg med å sende ut. Uansett så må jeg si meg skuffet over dette produktet. 

 

Pris: 109,- på Coverbrands.no 

 

 

Fordeler:

* Fargen er fin. 

* Den tørker raskt. 

 

Ulemper:

* Fargen er ganske svak, og den må bygges en del opp før man sier seg fornøyd.

* Jeg føler selv at den er en klissete på leppene, også i lang tid etter påføring. 

* Den skiller seg raskt etterhvert, noe som ikke gir et fint resultat. 

 


 

Konklusjon: Ikke et produkt jeg ville kjøpt igjen. Prisen var helt ok, men kvaliteten var ikke som forventet. Derfor må jeg si meg ganske skuffet over denne. Fargen er kjempefin på leppene, men resultatet ser ikke særlig bra ut når den begynner å skille seg. Dessuten må jeg si kosten var ganske rar, men det vil jeg si hverken er en fordel eller en ulempe. Syntes NYX matte lip cream er bedre enn denne her da! 

 

Karakter: 2/6

 

Her har jeg sammenlignet med Jeffree Star sin Celebrity Skin. For å si det sånn, jeg liker konsistensen og fylden på Jeffree’s litt bedre…

 

Et steg videre i livet

 

 

Jeg er ferdig med videregående skole. Jeg har studiekompetanse. Herregud, tenk det! Jeg kan gjøre “hva jeg vil” nå. Selvfølgelig har snittet mitt en del å si hele tiden da, og jeg er spent på hva det endelige snittet er. Egentlig er jeg jo ikke sikker på hva jeg vil. På en side føles det tryggest å studere sykepleie her i hjembyen til høsten, men på en annen side føles det best å flytte til Oslo for å gå på makeupskole for et friår og deretter sykepleie eller politihøgskolen. Grunnen til at jeg ønsker å gå på makeupskole er fordi jeg har stor interesse for det, også er det greit for meg å ha en ekstra utdanning i baklomma. Jeg får rett og slett bare se hva tiden viser meg. 

 

 

Ellers bør jeg slutte å høre så altfor mye på andre, og heller begynne å tenke selv. Det viktigste er tross alt veien jeg selv vil gå. 

 

 

Videregående = over

 

 

Nå er jeg helt ferdig med alt av pensum og eksamener på videregående skole. Det føles herlig, men jeg klarer enda ikke helt å fatte det! Det er ganske sykt at jeg får utdelt vitnemålet mitt på avslutninga om ei uke og har studiekompetanse deretter, shit altså. Jeg klarte det faktisk! Påbygg-året har vært vanskelig, men ikke sånn helt sykt. Jeg kan jo innrømme at jeg har vært ganske sløv gjennom hele året, hatt lite motivasjon og ikke fulgt like godt med i timene til tider, MEN snittet ligger til nå på 3,4. Jeg sier meg fornøyd altså! I går hadde jeg muntlig eksamen i historie, og temaet mitt var den russiske revolusjonen. Det gikk helt greit og jeg fikk 4, men temaet syntes jeg var vanskelig å sette meg inn i. 

 


 

Skoleåret har gått veldig fort, iallefall de siste par månedene. Russetiden og eksamenstiden fløy forbi som et vindkast, og nå er det over. Jeg har absolutt null peiling på hva høsten vil bringe. Skole her? Skole i Trondheim? Friår? Jeg får vel bare vente å se! 

 

 

Ellers har jeg og Mathias vært en tur på Sortland, og her har dere et fint bilde av meg på butikken.

 

Meg i et nøtteskall. Helt seriøst.