Sommerferie

 

Nå har jeg endelig sommerferie! Har hatt nedtelling siden skolestart, tiden har gått så sykt fort siden da. Det eneste dumme er at jeg hverken har sommerjobb, planlagt noen ferier og hittil er været dårlig. Det føles ikke akkurat ut som sommer, men det er vel bare å gjøre det beste ut av det. Om været bedrer seg litt framover kommer jeg ihvertfall til å prøve alt jeg kan å ikke sitte inne hele dagen slik det vanligvis har vært de andre sommerferiene. 

 

Det første jeg gjorde da jeg kom hjem var selvfølgelig å trene litt. Om det virker som om jeg trener for mye gjør jeg vel egentlig ikke det. Jeg trener noen ganger i uken for å vedlikeholde styrken og teknikken, og selvfølgelig fordi det er gøy! Siden jeg ikke har vært så vant til å trene har jeg ganske vondt i ryggen for tiden, jeg tøyer selvfølgelig ryggen etter trening men jeg tror likevel den har blitt litt overbelastet. 

Jeg øvde litt på sunflower spin. Det var litt vanskelig å få tatt et klart bilde fordi jeg er i fart mens jeg gjør den. 

Det er litt vanskelig å forklare hvordan den gjøres, men som dere kanskje kan se i speilet på dette bildet ↓ er ankelen på høyre fot foran stanga 

Jeg øvde også mer på inverted crucifix, så her får dere endelig et bilde. 

 

Pole dance kommer vel ikke uten noen blåmerker her og der. 

 

 

Det går fremover

 

Hallo folkens. I dag hadde vi bare en to timers skoledag der vi leverte inn bøker, vasket klasserommet og spiste is. Vi fikk også vite at vi har fri fra skolen i morgen og på onsdag, det ble jeg kjempeglad for. Da jeg kom hjem var jeg alene og ikke har jeg trent på en stund heller fordi jeg har vært litt syk og ryggen har ikke vært helt god den heller. Det var ihvertfall kjempeherlig å øve igjen, jeg følte jeg mestret ting mye bedre. Ikke nok med det klarte jeg tre nye ting i dag! Lean back/kross knee release (som jeg gjør på bildene) har jeg prøvd før men jeg turte aldri å slippe taket så jeg ble alltid bare hengende med en arm. Jeg vet ikke helt hva som fikk meg til å gjøre det heller. Jeg tenkte også at om jeg noen gang skal komme meg videre må jeg tørre å gjøre slike ting, og hvem som helst kan klare å gjøre det så hvorfor ikke jeg? Det er egentlig bare tankene som gjør at jeg ikke har klart det før. 

Jeg klarte også inverted crucifix, og running girl. Running girl var mye enklere enn jeg hadde trodd, ikke var det så tungt heller! 

 


 

Ellers var jeg ute og spiste og det var kjempekoselig. Nå er jeg kjempetrøtt og skal gå til sengs, muligens spille hay day til jeg sovner. Ha en fin kveld videre! 

 

Gårdagens

 (Innlegget skulle egentlig publiseres igår)

Hallo, i dag har det utrolig nok vært fint vær. Hittil har jeg vært hos legen, solet meg ute og sett harry potter sammen med lillesøster. Hos legen måtte jeg ta blodprøve, er ikke noe særlig redd for sprøyter men likevel holde jeg på å besvime. Kanskje fordi de måtte fylle mange glass, det var varmt og jeg hadde hverken spist eller drukket noe til da. Så dum som jeg var klarte jeg ikke å la være å se ned på armen heller. Jeg tåler jo å se blod og sånt, det var bare noe med at jeg så blodet og i tillegg hadde vondt der de stakk. Pappa fikk seg ihvertfall en liten latter da de måtte hente han og fortelle hva som hadde skjedd. 

Jeg dro også en tur til byen sammen med Lisa, jeg kjøpte de to tingene jeg trenger mest: sokker og et maxiskjørt. Har ikke bilder av dette, ikke at det er så veldig interessant å se et par sokker og et svart langt skjørt. 

 

Varme dager

 

Hallo folkens, denne uka har været vært kjempeflott. Det har nesten vært alt for varmt ute, på onsdag var det ikke mulig å gå ute i genser og bukse for å si det sånn. (Det gjorde jeg…) 

Det har vært en grei uke på skolen også, på tirsdag hadde vi heldagsprøve i mediefagene. På den fikk jeg mye bedre resultat enn jeg hadde trodd! I går hadde jeg også framlegg foran hele klassen for første gang på veeeldig lenge. Kan ikke huske sist jeg gjorde det, men det gikk veldig bra! Med en gang jeg kom hjem skiftet jeg til treningstøyet og hadde en aldri så liten pole økt, jeg klarte spins mye bedre. Jeg merker at jeg er sterkere i armene i forhold til det jeg var på første øving! 

 

Her er noen bilder fra gårdagens øving: 

En vanlig invert bare at jeg holder med en hånd, turte ikke å ta en crucifix akkurat der siden jeg skled litt med føttene. Jeg klarte det jo selvfølgelig da kameraet ikke var oppe… Typisk min flaks.

 


 

 

Tror ikke jeg har nevnt at jeg har tatt ut piercingen i leppa. Jeg gjorde det rett og slett fordi jeg var lei av den, det var også slitsomt å ta på lipsyl fordi jeg måtte snu den rundt hele tiden. De to siste månedene har jeg nesten ikke brukt noe sminke. Det kommer av at huden min i ansiktet er helt fucked up. Det ene øyet er alltid sykt hovent og tørt, det klør og svir hele tiden. Har ikke brukt noen kremer, øyesminke, hudsminke, sminkefjerner eller noen ting. Tror jeg må ta en tur til legen for å sjekke og ihvertfall få noe mot det. Det er sinnsykt irriterende. Etter jeg byttet p piller har jeg også fått sikkert tusen kviser. Så hele sminkinga får jeg sette på vent dessverre. 

 

 

Min helg

 

På fredag var det grilling med noen venner, det var kjempekoselig. Senere spilte vi Cards against humanity og Alias. 

Lørdag tok jeg og Lisa en liten spontantur til Hilleshamn, vi gjorde ikke så veldig mye. Tok noen bilder og sånt. 

 

 

Etter det hadde jeg en liten pole økt og endelig klarte jeg å gå opp ned selv! Jeg har alltid vært livredd for å gjøre det, bare tanken på at jeg skulle henge opp ned bare ved å presse knærne sammen virket helt sprøtt. Jeg har jo selvfølgelig prøvd det før, men da har jeg fått hjelp til å komme meg opp, mitt neste mål er da inverted crucifix der man ikke holder med hendene. Det har jeg ikke klart ennå, jeg tror jeg for det første må venne meg litt til å være opp ned. 

 

På søndag ble jeg og Lisa sminket og fotografert av model lab.