Ved veis ende på ferien, og A på bacheloroppgaven

 

Nå er det nok en gang lenge siden dere har hørt noe fra meg. For øyeblikket befinner jeg meg i Harstad, som altså er min hjemby, for de av dere som ikke har fått med dere det! Jeg har allerede vært her i over fire uker, noe som betyr at det er i underkant av en uke igjen av årets sommerferie. Eller, sommerferie og sommerferie. Jeg hjelper både ei kjempehyggelig dame med en startup, og faren min med hans bedrift. Jeg syntes bare det er gøy og lærerikt, og det er dessuten helt nødvendig for meg å ha noe å henge fingrene i. Hvis ikke blir jeg gæren. Eller, i det minste ekstremt stressa, og havner lett i et usunt tankekjør. Ettersom terapien er over for min del, er det jo bare å passe seg, hehe.

Denne siste Harstad-uka har jeg fri, så den skal nytes så godt den bare kan! I løpet av uka blir det både søskenbarntreff, feiring av Mathias sin 23-årsdag og noen siste møter med familie og venner før jeg reiser avgårde igjen.

 

Jeg har hatt fine uker her i nord, der jeg blant annet har passet katter i flere uker, men det har bare vært koselig. Jeg ble så utrolig glad i kattungen til storesøster at jeg gråt en hel dam før jeg måtte forlate han. Snille, fine og koselige Moffe ❤️

 

See på han da! Og sjekk halen han tvinnet rundt armen min 😭

 

De to bildene over er fra en kveldstur til fine Keipen sammen med lillesøster. Vi bestemte oss for å gå fra Keipen Sør til Keipen Nord (den andre siden av fjellet), men etterhvert som tåka kom for fullt, mistet vi stien og måtte bruke en hel del lengre tid på å komme oss ned, hehe. En fin tur likevel!

 

Det jeg ikke har fått sagt her ennå, er at jeg og min kjære bachelorpartner Ida fikk A på bacheloroppgaven! Herregud, det er jo sykt! Jeg er skikkelig stolt over innsatsen vår, og jeg hadde virkelig ikke trodd at jeg hadde det i meg, selv om det jo absolutt ikke er min innsats alene. Vi har utfylt hverandre veldig godt.

Vi endte opp med over 200 sider på innleveringen, men det skal sies at svært mange av disse er vedlegg og lange transkripter av intervjuene vi gjennomførte. Jeg var nesten sikker på at det noe svimlende antallet sider skulle føre til et stort trekk, men det gjorde det altså ikke.

 

Meg og Ida 💖

 

Med andre ord er jeg faktisk ferdig utdannet nå. Sett bort fra at jeg skal studere master nå til høsten. Jeg kan uansett si at jeg har en bachelor i markedsføring og merkevareledelse. Tenk det!

Jeg ser fram til det kommende semesteret og en ny studiestart. Ikke minst kommer lillesøsteren min også flyttende til Oslo straks. Livet smiler for min del!