Forbedring

Dagene i stavanger var kjempeflotte, jeg tok ikke så mange bilder men jeg har hvertfall koset meg veldig masse. En dag vil jeg flytte dit. 

Siden onsdag kveld har jeg vært syk, ble sinnsykt kvalm etter å ha spist og det hele var mye verre neste dag. I går var det ikke så veldig ille, bare at jeg ble litt kvalm etter å ha fått i meg mat osv. I dag går det hvertfall bedre og frokosten ble potetgull. Jeg ble så overlykkelig da jeg klarte å spise det at jeg ikke klarte å stoppe hahaha. 

 

Ellers hadde jeg en kjempebra pole økt tidligere i dag. Jeg prøvde og fikk til nye ting, trente og tøyet ut lengre enn jeg vanligvis gjør. Det føles ut som jeg begynner å komme meg noen steder nå, og at jeg ikke bare gjør det samme hele tida fordi jeg ikke er flink nok til ditt og datt. Det er en sykt bra følelse. 

Klarte utrolig nok inside leg hang! Jeg må bare gjøre den finere og kanskje bli litt mykere før den ser ordentlig bra ut.

 

Ellers går det kjempefint med tungepiercingen, den har grodd veldig fint og hovnet lite opp. Nå klarer jeg å snakke helt normalt og spise det meste selv om jeg må være litt ekstra forsiktig!

 

 

Lever på suppe og yoghurt

 

Hallo, i dag har vi vært i Bryne på et kjøpesenter. Jeg kjøpte en hettegenser (trengte sårt en ny fordi de jeg har hjemme enten er stygge, har glidelås, er uten hette eller er for små) og et par high heels. Jeg liker å trene i høye hæler av og til og de var på salg så hvorfor ikke. 

 

Beklager for ekstremt dårlig kvalitet på bildene, skal spare til et nytt kamera tror jeg.. 

Etter det dro vi på grillings hos familien til storesøster sin kjæreste, jeg kunne selvfølgelig ikke spise noe av det så jeg satt der med rett i koppen potetmos hahaha. Jeg klarte utrolig nok å spise en bit med smil sjokolade i bilen så da kjøpte jeg selvfølgelig det også. I går kveld og i morgest var tunga ganske hoven, det er jo normalt men ganske ubehagelig. Jeg, storesøster og kjæresten hennes fikk oss hvertfall en god latter i går kveld da de skulle ha meg til å si masse ord som hadde bokstavene R og S (som jeg har ekstra problemer med å si). 


dagens kveldsmat, kommer sikkert til å slanke meg denne uka her 

Ellers flettet storesøster håret mitt, og resultatet ble slik:

 


hahahahahaha litt av noen bollekinn… flaut

 

I morgen skal vi muligens gå til Preikestolen, gruer meg og jeg ville egentlig ikke men sa ja til slutt.. 

 

Dagens innkjøp pluss ny piercing


(det er en bikini)

 

 

Dette var det jeg kjøpte idag pluss mat og rensegreier. Ellers brukte jeg også litt penger på å ta en ny piercing, nemlig i tunga. Siden jeg har slutta å snuse tenkte jeg at det ble min belønning fra meg selv 🙂 Jeg bør jo ikke snuse i grotiden uansett så det passet jo fint! 

 

Ting de fleste ville lurt på:

Gjorde det vondt? Ja, det gjorde ganske vondt. Men slik er det med alle piercinger, no pain no gain! Det verste var nok etterpå, det er rart og litt vondt å snakke, funker ikke å spise noe annet enn suppe, grøt osv på en uke. Det er selvfølgelig da man vil ha taco, pizza, kebab og alt man ikke kan spise. 

Hvor gjorde du det? På Leading Light i Stavanger, de er kjempeflinke til både tatovering og piercing. Jeg kom inn samme dagen og spurte etter time og da fikk jeg ta med en gang, det var veldig fort gjort. 

Aldersgrense? Aldersgrensa var 16 år, og det er 16 år på resten av piercinger der også bortsett fra intimpiercing. 

 

Det positive med tungepiercing er at den ikke vises med mindre men gaper eller rekker ut tunga, dermed er det jo positivt for pappa at han slipper å se den hele tiden, hahaha. Ikke minst er det ikke så vanskelig å få jobb med tungepiercing ettersom den er inni munnen og ikke utenfor. 

De første dagene i Stavanger

 

Hallo, det er nå tredje dagen jeg er her i Stavanger. På mandag gjorde vi ikke så mye, vi kjørte litt rundt, jeg sovna i bilen og overalt (hadde bare fått to timer søvn den natta), spiste på Mc Donalds og besøkte noen kjenninger. I går dro jeg og storesøster til Kvadrat for å shoppe litt, der var vi så og si hele dagen. Da vi kom hjem slappet vi egentlig bare av, jeg tok en dusj og ryddet litt i kofferten. Senere på kvelden spiste vi pizza. 

 

Her er mesteparten av det jeg kjøpte: 


 

Et par matbilder: 


seriøst angrer ikke 

 


angrer ikke her heller 


Beste smoothien jeg har smakt noen gang, angrer ikke. 

 

Jeg sier ikke hva men jeg har tenkt til å gjøre noe en disse dagene jeg er her som en liten belønning for at jeg har klart å slutte å snuse! Nemlig fordi jeg heller ikke bør snuse etter jeg har gjort det, et lite hint. 

 

Sommeren er den beste årstida

 

For noen dager siden var jeg hos Lisa. Vi gikk ut og tok litt bilder helt til vi ble oppspist av mygg og det var en klegg på kameraet, fikk dagens løpetur for å si det sånn. I denne uka som har vært har det vært sykt fint vær, 30 grader hver dag. Helt sykt! Jeg utnytta tre av de dagene på å bade og å være mye ute. Torsdag og fredag ble det kjøligere og overskyet, men i dag ser været bra ut (har ikke vært ute eller trukket opp persiennene, typisk meg). 

 

I dag har jeg vel ingen andre planer enn å pakke og si hade til kjæresten, i morgen reiser jeg til Stavanger i ei uke! Har selvfølgelig glemt å vaske klær, og ikke minst den svarte buksa jeg virkelig er avhengig av å ha med overalt, hahaha. Tar med kameraet til Stavanger men siden kameraet mitt ikke vil gjøre som jeg sier kommer jeg nok ikke til å ta allverden med bilder. Nå skal jeg spise nesquick til frokost, snakkes. 

 

Salangen en gang i året

 

Hallo, nå blogger jeg fra salangen (hurra). De eneste gangene jeg orker å være med er når det er millionfisken som vil si en gang i året. Gjett om jeg tok med meg kameraet hit, og gjett om jeg har tatt noen bilder? Nei som vanlig. Utrolig nok har jeg fått døgnrytme de få dagene jeg har vært her, i dag våkna jeg for eksempel halv 8??? Så akkurat nå sitter jeg alene og venter på at folk skal våkne. Det er i det minste sykt fint vær her, koker ihjel. Gleder meg veldig til å komme hjem i dag siden jeg har hatt a week off pole nå, har hatt så vondt i ryggen at jeg ikke hadde noen andre valg. Nå som det har blitt mye bedre skal jeg trene litt forsiktig i kveld. I går bestilte jeg faktisk flybillett til Stavanger om ei uke, skal reise sammen med storesøster og tanteungene mine. 

 

 

Har ikke skjedd så mye i det siste ellers. Stripet håret lysere, men har ingen bilder her. Også kjøpt ny sminke, endelig noe som passer hudtonen min og noe jeg tåler. 


<3333333

 

Akkurat nå koker jeg ihjel så mye at jeg bare må gå ut og vasse litt i elva. hADE