Born to rage

Pretty

 

Hahaha sa jeg ikke at jeg skulle skrive et innlegg for to dager siden? Tro det eller ei, men jeg har vært på skolen hver dag denne uka, sikkert ny rekord! I dag hadde vi en veldig grei dag med det samme faget hele dagen, vi skal lage en filmplakat så jeg valgte sjangeren horror. Blir spennende å se om jeg får det til slik jeg har tegnet og planlagt det. I dag får jeg besøk av noen folk, vi skal lage taco og se film. Blir koselig. 

I går var jeg sammen med Victoria, så dro jeg og Przemek og kjøpte milkshake. Etter det dro vi til meg og så på Det regner kjøttboller 2, eller noe. Den var ihvertfall morsom, elsker sånne barnefilmer!

 

Redhead

 

I dag tok jeg bilder av storesøster på skolen, det ble sykt mange bilder så har ennå ikke bestemt meg for hvordan av dem som ble best og hvordan jeg skal redigere på. I går dro jeg og spiste middag sammen med Przemek og Victoria, og senere spiste jeg taco sammen med storesøster og kjæresten hennes. 

Som dere kaanskje ser har jeg farget håret rødt! Toppen eller hva det nå er jeg har på meg er også ny, hadde liksom tenkt til å kjøpe den da den var helt ny men nå var den endelig på salg. 

 

Da jeg kom hjem fra skolen var storesøster og tanteungene mine her, og hun hadde allerede laget middag! Da var jeg veeldig fornøyd, haha. Masse matprat her. 

I morgen får jeg heldigvis litt kortere skoledag siden jeg har legetime, dessverre må jeg ta blodprøver. Gruer meg :(((( Ellers skal jeg skrive et innlegg om hvordan min lille erfaring av å bo alene er! Har fått være i mammas leilighet alene i to-tre uker nå. Positivt og negativt kommer snart! 

 

Cravings på milkshake

I dag er jeg sjuk. Sitter her med min 4 år gamle fargerike hettegenser fra bikbok og ser på Howls moving castle. Eller ikke ennå, men snart. Det som “feiler” meg nå er at synet mitt plutselig blir helt uklart og jeg ser bare lysflimmer overalt, er svimmel, får trykk i hodet hver gang jeg røyser meg osv. Sånn har det vært i ny og ne siden jeg fikk et migreneanfall i høst. Skal til legen om ei uke og sjekke hva det kan være. Vet allerede at jeg har hatt jernmangel i snart to år, men har aldri reagert slik. Vil hvertfall sjekke om det fortsatt er jernmangel eller noe annet. 

Det som er rart er at jeg plutselig har fått skikkelig avsmak på ting i det siste. Liker ikke pølse og chips, syntes chips er ekkelt, blir kvalm av spaghetti ala capri, pizza, brødskive (altså absolutt ingen pålegg), liker såvidt potetgull liksom.

Det eneste jeg vil ha nå er milkshake. 

 

Bobleplast

Heaven

 

Skjønner ikke hvorfor jeg plutselig glømmer av å oppdatere bloggen i noen dager. Men men, har vært mye stress og mye å tenke på. I dag var jeg på sykehuset og fant ut at jeg må operere, men aner ikke når. Gruer meg, fordi jeg må ta ut piercingen i navelen og den kommer garantert til å gro igjen med en gang :((((((((((((  

Ellers har jeg klippet håret, hadde egentlig ingen valg. Eller jo, men det var nok til det beste. Så lenge det blir lengre til sommeren er jeg fornøyd! Har ingen bilder av det akkurat nå, men de kommer så snart jeg er hjemme og har kameraet tilgjengelig. Og ikke minst litt sminke på, noe jeg ikke har i dag. 

 

Smoothie Fantasy

Likte den ikke bare fordi det var sånne små klumper med jordbærfrø eller noe, haha så sykt kresen. 

 

Var en veldig grei dag i går! Ante ikke at vi skulle ha filmdag hele dagen på skolen, så jeg hadde dessverre tatt med den tunge sekken på skolen da… Dro til tannlegen, og jeg hadde to hull så jeg må tilbake om en måned å borre. Har så utrolig tannlegeskrekk, hater å borre så gruer meg sykt! Jeg dro til Tina sammen med Victoria, vi så norske talenter og spise kake. Jeg sov over der, og i dag skal jeg dra til Vilde. Lan as usual.