Den første snøen

 

Hei, i dag da jeg var ferdig på skolen så jeg ut vinduet at det snødde en del. Fordi det er mildvær ute og bakken var våt har ikke snøen lagt seg enda. Jeg ble egentlig ikke overrasket, det skjer vanligvis før denne tiden også. Etter jeg laget en “To do liste denne uka” har jeg fått gjort mye mere enn jeg vanligvis får gjort. I går fikk jeg blant annet fylt på busskortet, skaffet legetime, hentet det nye bankkortet, kjøpt hvit sminke til halloween pluss svart siden jeg har veldig lite lyst til å bruke opp eyelineren også har jeg vasket hele badet og dusjen. Jeg skal begynne å lage en sånn liste hver uke også krysser jeg av etterhvert som jeg har gjort tingene. 

Ulempen med å vaske badet og dusjen var at jeg stod en god stund og skrubbet som førte til at jeg nå har sinnsykt vondt i ryggen. Det er til og med vondt å gå, jeg skjønner ikke hvorfor ryggen min har blitt så følsom i løpet av de siste månedene. Før var jeg aldri plage tatt. Akkurat nå har jeg sett Keeping up with the Kardashians og siden vi har prøve på mandag tok jeg med skriveboka i håp om at jeg har gjort noen av oppgavene til kapitlene vi har prøve om. 

 

 

Seriene jeg ser på

 

 

Pretty Little Liars

Ganske mange har allerede hørt om Pretty Little Liars. Det er en typisk jentete serie med drama og spenning. Serien handler om fire jenter som tidligere var fem. “Lederen” i gjengen kalt Alison forsvant og et år senere får de fire jentene meldinger og brev fra en person kalt “A” som vet jentenes dypeste hemmeligheter som bare Alison visste. De trodde først det var Alison selv som var “A” men da liket hennes blir funnet forstår jentene at noe annet prøver å ødelegge livene deres. Hittil er det fem sesonger. 

 

 

American Horror Story

American Horror Story er en horrorserie som har fire sesonger. Sesongene har ingen historie knyttet til hverandre, hver sesong har en egen historie bare med samme skuespillere. Personlig er mine favoritter Sesong 1 (Murder house) og Sesong 4 (Freakshow). Dette er en av de bedre seriene jeg har sett og angrer absolutt ikke på at jeg begynte! 

 

 

Keeping Up With The Kardashians

Denne realityserien har jeg bare for et par dager siden begynt å se på. Den har hele 10 sesonger og følger livene til familiemedlemmene til familien Kardashian. Serien er ikke skriptet, det er derfor det er så gøy å se hvor gale de er og hvor mye drama det kan være i en familie. Det skjer noe nytt og stort i nesten hver episode, derfor kjeder jeg meg aldri mens jeg ser en episode! 

 

 

Orange Is The New Black 

Orange is the new black er en serie med sjangrene komedie og drama. Serien handler om Piper som havner i et kvinnefengsel i 15 måneder for å ha smuglet narkotikapenger for sin daværende kjæreste Alex for 10 år siden. Piper er forlovet med Larry men ekskjæresten hennes blir plassert i samme fengsel som henne, og serien følger hennes hverdag og vennene hennes utenfor fengselet. 

 

Sleepy Hollow

Sleepy Hollow er en serie som har sjangrene “supernatural and police drama”. Serien handler om en soldat som i 1781 under krigen drepte “The Headless Horseman” samtidig som han drepte soldaten. Over 230 år senere, altså i nåtiden, våkner de begge opp fra døden. Det blir en kamp mot det gode og det onde og serien er veldig spennende. Jeg leste ingenting om serien før jeg begynte å se den og ble overrasket over at den er så overnaturlig som den er. Smak og behag sier jeg, men jeg liker ihvertfall filmer og serier om overnaturlige ting! Hittil er det 1 og en halv sesong. 

 

 

Ser du på noen av disse? Uansett tar jeg gjerne imot tips til flere serier jeg kan følge med på! 

Na na

 

God kveld, i dag hadde jeg kort skoledag siden jeg måtte til tannlegen for å borre. Det gikk helt fint bortsett fra at jeg var bedøvd i flere timer etterpå. Etter det møtte jeg Lisa og vi skulle egentlig ta sol men siden de bare tok kort kjøpte vi heller pizza som vi laget da vi kom til meg. Vi prøvde å se litt av en film som var så dårlig at jeg ikke engang husker hva heter, men orka ikke etter en stund. Vi gikk en tur til senteret i et skikkelig ille regnvær, jeg var søkkvåt helt til jeg kom hjem. Da jeg kom hjem hadde jeg en poleøkt, den gikk både bra og dårlig. Noen ting fikk jeg til og andre ikke. Enkelte ting tør jeg rett og slett ikke å øve på uten Lisabeth som støtte, hahaha. 

Jeg tok sikkert tusen bilder før jeg fant et eller to jeg ble LITT fornøyd med..

 

 

 

Fugly in the morning

 

 

God morgen! Akkurat nå sitter jeg i senga med morgenkåpa på og spiser frokostblanding. Våkna selvfølgelig FØR 8.. Det positive er at jeg får bedre tid til å se Keeping up with the Kardashians. Begynte å se for to dager siden og er allerede på andre sesong……… 

 

Siden jeg er så lat at jeg absolutt ikke gidder å hverken dusje eller ta noen bilder med det dårlige kameraet, kunne jeg jo like godt bare ta noen webcamtoy- bilder.


Hahahahaha jeg så faktisk så ille ut at jeg måtte sensurere trynet på to av bildene. 

Jeg hadde det kjempekoselig i går. Etter skolen kom kjæresten til pappa hjem fra en tur og vi laget viltgryte til middag. Etter jeg hadde spist kom Lisabeth hit for å være instruktør, jeg klarte ihvertfall et par nye ting. Trengte litt oppfrisking i noe jeg rett og slett ikke fant en god nok teknikk på. Jeg klarte NESTEN russian layback, den er så sykt skummel så den tør jeg ihvertfall ikke å øve på alene. Etter det dro jeg på Dolly sammen med Lisa og Helene, når vi hadde spist og snakket masse gikk vi ned til meg der vi igjen snakket en del. Jeg hadde en kjempekoselig kveld og jeg har virkelig savnet dem!

 

Senere skal jeg til kjæresten for å overnatte der men til da håper jeg at jeg har gidda å dusje. 

 

Bad quality fotoshoot med kjæresten

 

 

På mandag var kjæresten her, jeg tok noen bilder av han og senere tok vi noen sammen. Da jeg åpnet alle bildene på pcen var øyeblikket jeg VIRKELIG innså hvor dårlig kameraet mitt egentlig er. Bildene er sykt kornete og man ser fra en mils avstand at det er dårlig kvalitet på bildene. Forresten, de bildene jeg var med på ble enten uklare og hvis ikke så jeg skikkelig sur ut på de bildene som ble klare. 

 

 

joda han syntes pole er kjempemorsomt

Money money money

 

Nå begynner det å bli over en uke siden sist jeg blogget, så jeg tenkte det var på tide. Har egentlig ikke så mye spennende å fortelle om. Har vært i leiligheta hele uka og det har vært veldig koselig. Siden besteforeldrene mine bor i etasjen over er det jo bare å gå opp trappa for å spise middag sammen med dem og snakke med dem. En ting jeg er kjempestolt over er at jeg var hos tannlegen på tirsdag, da klarte jeg røntgenbildene på første forsøk! Noe som vanligvis aldri skjer, har en tendens til å få brekninger og spytte hele greia ut med en gang jeg må bite sammen. Kanskje jeg klarte det fordi jeg dro med meg bestemor, de andre gangene har jeg vært alene og livredd. I går kveld kom jeg på at jeg har framlegg imorgen. Har gjort alt det jeg trenger men glemte selvfølgelig bøkene og notatene mine på skolen så får derfor ikke øvet noe. 

Ellers har jeg og Lisabeth fiksa nye treningstider, og har nå masse mål på lista! Gleder meg masse til å komme igang, de to siste treningene mine har jeg bare sklidd og har derfor ikke tort å øve på de “skumle” tingene. 

 

Jeg har ikke tatt i bruk kameraet og har det heller ikke med hit. Så nå kommer det bilder med snapchat-kvalitet:

 


Nå har jeg endelig tunnelene jeg gledet meg mest til å bruke, syntes de er kjempefine. 

 

På torsdag etter skolen dro jeg til byen sammen med lillesøster der jeg kjøpte en ny cardigan som jeg har på meg på bildet over. Problemet er at jeg nå bare har 400 kroner igjen av stipendet mitt som jeg skal klare meg med til 15. november. Har bestemt meg for å ikke bruke noe som helst i kantina. 

 

Jeg kunne jo klart meg alene, jeg! Ser fram til dagen jeg kan flytte ut for meg selv og lage maten jeg vil ha, innrede akkurat som jeg vil osv. Har allerede funnet kjøkkenutstyret jeg vil ha på Clas Ohlson og diverste pynteting på møbelbutikker. 

 

 

 

American Horror Story – Freakshow

 

Hallo! I dag har jeg vært hos legen og tatt ny sprøyte. Er ikke helt i hundre heller for jeg har lett influensa og er ganske surkete etter sprøyta. Er også veldig øm rundt sprøytestikket så jeg tørr såvidt å bevege meg ordentlig. En av de veldig positive tingene som har skjedd i dag er at den nye sesongen av American Horror Story har kommet ut, jeg satt meg selvfølgelig rett ned for å se på det etter legebesøket. Det var mye bedre enn forventet, kan ikke vente til de neste episodene kommer ut! 

Siden jeg føler meg ganske syk laget jeg varm melk med honning og kanel. Først trodde jeg det skulle være sykt stygt fordi jeg tenkte jeg hadde hatt for mye honning og kanel (lukta hvertfall sånn), men det var kjempegodt! Ellers er jeg veldig trøtt nå, så jeg skal legge meg etterhvert som jeg har ryddet litt på rommet. 

 


hahahaha herregud, hylte nesten da jeg så dette bildet. 

Sleepy Hollow

 

 

God morgen. Jeg våknet av meg selv klokken halv 8 i dag, er glad jeg ikke sliter med dårlig døgnrytme ihvertfall! I går begynte jeg å se sleepy hollow fordi jeg er ferdig med orange is the new black. Nå må jeg bare vente til neste sommer til det kommer ny sesong. Ellers tror jeg det er på tide å farge håret igjen, rødfargen gikk kjempefort ut og jeg har jo enda en hårfarge stående her så hvorfor ikke. I dag aner jeg ikke hva jeg skal gjøre, sitter enda i pysjen og skal snart ta en dusj og vaske sminkekoster. Skal vel også skifte på senga, vaske klær og slike ting. Det blir ingen trening i dag fordi jeg er så sykt sløv på søndager. Får heller vente til i morgen! 

 

 

 

Har skifta lys på rommet mitt så nå ser det finere og lysere ut. 

 

 

Life of the party

 

God kveld (veldig sen kveld for meg fordi jeg er en time på overtid, vanligvis pleier jeg å sovne i 11- tiden). I dag har jeg vært i bestefars bursdag. Der var også Victoria, det var veldig koselig å snakke med henne igjen. Og ikke minst spise kake, angrer nesten på at jeg var for kvalm til å smake på sjokoladekaka. Siden kameraet mitt virkelig ikke er noe bra, overredigerte jeg heller bildene til det fulleste. Jeg vil egentlig ha Canon EOS 700D pluss macrolinse, vidvinkellinse osv. Men det er ganske dyrt så jeg får heller spare til det.