Ukas gjøremål

 

 

Etter ei herlig langhelg var det mildt sagt jævlig å stå opp tidligere idag. Jeg kom meg heldigvis ikke opp senere enn 06:50, så da er jeg fornøyd. Det er utrolig kaldt og hele skoledagen til nå har jeg sittet her med parkas og lue. Når jeg tenker meg om har jeg bare svart på meg idag. Svart parkas, svart lue, svart bukse og svarte sko. Det forklarer hvor lykkelig jeg er for å være tilbake på skolen. 

Langhelga brukte jeg til blant annet en koselig kveld og overnatting hos storesøster med en aldri så liten bytur dagen etter, første treningsøkt med Lisabeth på flere måneder, en kveld med avslapning og mye soving, en kveld med kjøring, enda en kveld hos storesøster med den norske favorittserien vår for tiden; Lillyhammer. Denne uka er det et par ting som skal gjennomgås. 

– Prøve i rettslære på onsdag

– Prøve i naturfag på fredag 

– Få rens på bilen 

– Handle julegaver på fredag (Black Friday er en gylden mulighet pga salg) 

– Forhåpentligvis en ny treningsøkt med Lisabeth igjen 

– Bytte bank 

 


Ansiktsmaske sammen med storesøster, legger ut en produktanmeldelse etterhvert! 

 

Neste uke har vi de tre siste tentamene pluss en fagdag, og ellers er det bare fire skoleuker igjen til det er juleferie og det ser jeg virkelig fram til! Sorry altså, nå har det vært dårlig med bloggingen i det siste, og ikke minst kamerabruken. De siste innleggene jeg har postet har jo bare vært med kamerabilder nesten, skjerpings til meg selv! 

 

 

Plutselig ble jeg voksen?

 

Jepp. Fylte 18 år på fredag i forrige uke, som betyr at jeg endelig er myndig. Dette har jeg sett så utrolig mye fram til at dere aner ikke! Det har vært så kjipt å måtte vente med å kunne dra på byen mens alle de andre vennene mine har dratt, å måtte vente med å ta sertifikatet selv om jeg begynte ganske tidlig med både øvelseskjøring og kjøretimer. Jeg har min egen bil som bare har stått der og ropt på meg siden forrige jul, det har vært vanskeligheter for å få meg jobb siden jeg ikke har fylt 18 år før i november, mange ting har rett og slett ikke gått fordi jeg ikke har vært gammel nok. Men nå folkens, nå er jeg der! 

 

Ikke nok med det, idag hadde jeg oppkjøring og gjett hva… JEG BESTOD!!! Så nå har jeg plutselig lappen også, og jeg har brukt hver eneste anledning jeg har funnet til å kjøre idag, det er jo kjempegøy å endelig kunne gjøre det. Syntes det er veldig skummelt å kjøre alene, iallefall når ingen sitter på! Det går jo heldigvis over etterhvert, ikke minst er bilen min helt annerledes å kjøre i forhold til kjøreskolebilen jeg hadde vent meg ekstra mye til de siste par ukene. Dermed kvelte jeg bilen i ei rundkjøring første gang jeg kjørte, som vel og merke var helt alene. Dere kan tenke dere jeg ble stressa, men det gikk heldigvis raskt og smertefritt før jeg kom meg igang igjen da. 

Det er rart å tenke på at lille meg er myndig og en stolt eier av sertifikatet og min egen bil! Nå føler jeg meg tusen ganger friere siden jeg kan kjøre hvor jeg vil nesten når jeg vil, så lenge jeg har bensin selvfølgelig… I morgen skal jeg kjøre helt alene til storesøster der det er tunnel, mørkt som svarte natta, 80-soner, svingete veier osv. Jeg kan ærlig innrømme at jeg gruer meg litt, men det klarer jeg nok! Har ennå ikke helt innsett alt dette, haha. De siste dagene og ukene har flydd avgårde! 

 

Soon to be 18

 

Ja, folkens. I morgen er dagen jeg har snakka om så lenge nå, dagen jeg er myndig! Jeg leste gjennom arkivet tidligere idag der det stod i sommerferien at det enda var 127 dager igjen til jeg fyller 18 år. Tenk det, 127 dager (snart) har gått så utrolig fort! Tiden fram mot bursdagen min har gått helt sykt raskt, selv om jeg har venta på det. I morgen er det AD-dag med jobbing, så rekker jeg forhåpentligvis polet for å kjøpe meg vin, for på lørdag skal jeg feire! 

 

Dagen idag har gått til skole, støvsuging, American Horror Story, spaghetti ala capri og litt sånt. Har bare chilla hjemme hele ettermiddagen og kvelden. Har selvfølgelig sett på pole-videos på youtube og gjett om jeg har lyst til å trene nå! Er det ikke veldig typisk at jeg nettopp har lakka neglene og klokken begynner å nærme seg for sent til å trene? Hadde jeg ikke måtte stå opp tidlig imorgen hadde jeg garantert kastet meg på stanga. Det er jo også det at jeg alltid må dusje etter trening, og det rekker jeg nok ikke. Sad but true, og hele helga er lovet bort med andre planer. 

 

Mitt halloweenkostyme

 

 

Litt sent oppdatert, men dette året kledde jeg meg ut som……. 

 

Tadaaa, en klovn! 

 

Årets halloween var heldigvis på en lørdag, men uheldigvis den ble dessverre litt dårlig og stressende. Vi kom oss sent igang med sminkinga, vi skulle sminke kjærestene våre også og i tillegg spise pizza fordi vi var sultne! Jeg brukte veldig lang tid på sminken fordi jeg ikke fikk til og dermed måtte jeg fjerne masse og tegne på nytt/legge nytt lag. Ikke bare det, men vi laget også sår av latex, så for hvert lag man tok på måtte man vente til det var tørket før man tok på et nytt. Veldig frustrerende og stressende. Det ble sent før vi i det hele tatt dro, og jeg tror vi ankom festen i 11 tiden på kvelden. Det var nesten nach-stemning allerede. Så det endte med at jeg ville hjem tidlig som vanlig, haha… 

 

 

Ellers har jeg funnet meg jobb på en cafè til AD-dagen som skal være på bursdagen min. Hurraaa, jeg slipper skole på bursdagen min og det er i tillegg på en fredag! Lørdagen etter blir det byen sammen med koselige folk, så det ser jeg mye fram til. Det har vært mye stilt fra meg på bloggen i det siste, men unnskyldningen er den samme. Lite tid, mye planer, mye skole, ting å tenke på og da har det vært lite til overs for blogginga dessverre. Men jeg prøver iallefall så godt jeg kan, og flere innlegg kommer etterhvert 🙂