Hjelp meg!!!

 


 

Greia er at jeg er fornøyd med hårfargen min, men jeg er lei av å farge det nå. Jeg vil prøve å ha min naturlige hårfarge igjen, og den er en god del lysere enn slik jeg har det nå. Kommunebrun, som det kan kalles. Jeg vet faktisk ikke hvordan det ser ut, for jeg har ikke hatt min naturlige farge siden andre klasse på barneskolen, jeg kødder ikke engang. Så mye og så lenge har jeg pleid å farge håret mitt! 

Uansett, jeg vil ikke KUN ha det kommunebrune håret. Da ville jeg stripa tuppene lysere for å lage litt mer spill og spenning i håret, for jeg vet jeg kommer til å bli drittlei om jeg kun har den ene hårfargen, det blir for kjedelig for meg.

 


 

Men så aner jeg ikke om jeg faktisk skal gjøre det. Avfarging/bleiking kommer til å slite noe sykt på håret mitt, det kommer til å bli dyrt (enda dyrere om jeg går til frisør) og hva gjør jeg så om jeg angrer og vil gå tilbake til denne fargen? For jeg er nemlig veldig usikker på om jeg ville kledd det. 

 

VÆR ÆRLIG!! Jeg trenger hjelp!!!

 

London days – Del 2

 

Mandag 20. mars:

Så var det siste dag i London! Jeg var lei meg fordi jeg hadde så lyst til at det hele skulle vare lengre, men jeg prøvde å nyte dagen likevel. På dagtid var vi igjen en liten tur i Oxford Street, da både jeg og Mathias brukte litt lengre tid i klesbutikker enn på søndag. Her tok jeg ingen bilder fordi jeg hadde kameraet med dagen før, pluss at det pissregna skikkelig så det er vel like greit. 

På vei hjem til hotellet, stoppa vi innom en restaurant som serverte italiensk mat. Det var ingen kunder, det så ikke skikkelig bra ut der inne hvis dere skjønner, og omtalen på Tripadvisor var ikke så bra heller. Men vi/jeg (jeg er den kresne) ga det en sjanse likevel, og maten var faktisk kjempegod! Jeg spiste penne med grønn pesto og hvitløksolje, og hvitløksbrød. Det er noe av det beste jeg spiste i London, og jeg ble skikkelig mett. 

 

På ettermiddagen når det begynte å mørkne, bestemte vi oss for å dra til Buckingham Palace

 

Etter å ha sett og tatt litt bilder av det, var det på tide å gå videre. Big Ben og London Eye skulle også sjekkes ut! 

 

Vi dro tilbake til hotellet, gjorde oss klar til å gå ut igjen, så ble det pizza fra Pizza Hut igjen, denne gangen uten å ta det med til hotellet, men hellere spise der! Den var sååå god. 

Dette er det siste bildet jeg tok i London. Mind the gap var min favorittquote, haha! 

 

Det har uten tvil vært min beste ferie. Som jeg har sagt tidligere, har jeg erfart at storbyer er mer noe for meg enn småbyer. Når jeg har opplevd London, frister faktisk ikke Oslo like mye. London er den kuleste byen jeg noen sinne har vært i, og jeg har sååå lyst til å flytte dit! Jeg håper den drømmen kommer i oppfyllelse til høsten. 

 

Uken som gikk – Uke 12

 

 

Ukas høydepunkt: 

At jeg var i London. Jeg vet dere sikkert er drittlei av England-snakket mitt nå, men jeg ble virkelig glad i det stedet der! Å se Big Ben, Buckingham Palace og London Eye var ganske kult altså. Her i Harstad var høydepunktet festlighetene på lørdag, jeg hadde det gøy og koselig! 

 

Ukas cravings:

Pasta! På mandag var jeg og Mathias innom en italiensk restaurant i London, jeg spiste penne med grønn pesto og hvitløksbrød til. Det var så sinnsykt godt. Angrer på at jeg ikke tok bilde, haha… 

 

Ukas nedtur: 

Å være tilbake i kalde Harstad igjen, vil jeg si får medaljen for den verste nedturen på lenge. 

 

Ukas innkjøp: 

Når det er på tide å drukne sine sorger, er det fint jeg kjøpte med meg ei stor flaske sprit på Tax Free. Neida… Men joda, det er nok ukas innkjøp. 


 

 

Ukas tanke: 

Jeg er veldig fokusert på å komme meg tilbake til London igjen. Jeg er nesten helt obsessed og vil virkelig dra tilbake dit. Så, jeg har tenkt på noen muligheter jeg har. Som blant annet er å studere der!

Det er en mulighet på lik linje med Oslo. Like dyrt er det også for selve skolen, og forsåvidt for å bo der også. Lånet blir like stort, om ikke bittelitt større enn om jeg skulle studert i Oslo. Men London, folkens! Er det ikke verdt det?! Dere får rett og slett stay tuned for å se hva som skjer videre, jeg er iallefall igang med søknadsprosessen og får hjelp og veiledning fra Kilroy.

 

London days – Del 1

 

 

Det forrige innlegget om opplevelsen i Birmingham og reisen til London kan leses HER

 

Litt av hotellrommet. 

Hotellet vårt i London lå ved Bayswater. Vi hadde gode restaurantmuligheter og shoppingmuligheter. Vi ankom hotellet på lørdags ettermiddag, og dro ut på en restaurant som heter Gourmet Burger Kitchen. Der spiste vi gode burgere med søtpotetfries (som jeg ikke likte så veldig godt). Dessert ble det også, nemlig toffee brownie med vaniljeis. Hooooh, 10/10 would eat again. 

 

Tidligere den dagen var vi på kjøpesenteret Whiteleys som var en liten gåtur unna. Jeg kjøpte en genser (fra herreavdelinga riktignok) fra H&M The Weeknd-kolleksjonen, og ei bukse fra Zara. Innkjøpet kommer i neste innlegg! 

 

Utenfor hotellet. 

 

Dagen etter spiste vi frokost på en restaurant. Jeg gikk for french toast, mens Mathias spiste pannekaker. Sjekk den grønne smoothien! Mathias likte den ikke, hahaha. 

 

Etter frokosten kunne dagen endelig starte for fullt! Det var søndag, og planen var å dra til Oxford Street ettersom det meste holder søndagsåpent. Egentlig hadde vi tenkt til å ta tube siden det var et stykke å gå, men vi ombestemte oss da vi oppdaget Hyde Park, og innså at vi kunne gå gjennom parken for å komme oss til shoppinggata. 

Jeg hadde glemt av at det er ekorn i London, så jeg ble veldig overraska da jeg så dem! Dette var første gang Mathias hadde sett ekorn i hele sitt liv, så han var ganske gira. 

 

Nå var vi framme med Oxford Street! Let’s shop (iallefall i mitt tilfelle). 

 

Etter mye gåing, føtter og rygger som verket, var det på tide å ta tuben “hjem” igjen.

Innkjøp ble det iallefall! 

 

På kvelden tok vi med oss pizza til hotellrommet fra Pizza Hut, den var sykt god! 

 

Beautiful Birmingham – våre dager og hva vi gjorde

 

 

Torsdag 16. mars klokken 04:00 var det på tide å stå opp. Jeg hadde sovet i ca. to og en halv time, for som jeg har sagt før, får jeg aldri sove ordentlig før jeg skal ta førsteflyet morgenen etter. Flyet vårt lettet på vei til Oslo før klokken 7 om morningen, og da vi var framme i Oslo måtte vi vente i over 6 timer! Dette var den billigste måten å gjøre det på. Da vi omsider var framme på Heathrow flyplass i England, ble vi henta av en sjåfør som kjørte oss hele veien til hotellet vårt i Birmingham. 

 


(Dette bildet ble tatt på bilturen til Birmingham)
 


 

Dere kan tenke dere den herlige følelsen det var å sjekke inn på hotellet, finne oss til rette og legge seg ned i senga og chille. Det hadde vært en sykt lang dag, vi var trøtte, slitne og sultne. Det aller første jeg ville gjøre var å prøve å finne en matbutikk, så vi vandret en stund til vi fant Tesco. Der kjøpte vi vann, cola og banan. 

På veien til matbutikken hadde vi sett en Subway, og vi tenkte å ta med oss kvelds derfra fordi vi ikke helt orket å spise ute. 

 

Dette var så syyykt herlig. Å endelig være framme, å ha hele ferien foran oss og ikke minst en kjempegod Subway før ei lang og god natts søvn!

 

Jeg våknet som vanlig ganske tidlig dagen etter, men bestemte meg for å la Mathias sove i fred mens jeg tok en dusj og gjorde med klar til dagen. Denne dagen dro vi på kjøpesenteret The Mailbox, som var rett ved siden av vårt hotell. 

 


Seee så fint! 

 

Som jeg skrev mens jeg var der borte, skulle egentlig Mathias delta på masterclass med artisten vi skulle på konsert til. Meeen før vi skulle dra, tok vi en drink. 

Da vi var ferdige med drinkene, var det en halvtime til masterclasset skulle starte, og dette stedet var en halvtimers gåtur unna, men siden vi ikke var kjente og Google Maps av og til kunne surre litt, ville vi ta taxi eller Uber. Vi fant altså ikke ut av dette her, vi måtte laste ned apper, forhåndsbestille osv osv. Det endte med at vi ikke fant ut av det, og at vi hadde kommet aaaltfor sent hvis vi hadde funnet ut av det. Det er skikkelig kjipt altså… For dette er jo favorittartisten til Mathias ever liksom. Det er som at jeg skulle sett for meg at jeg måtte gått glipp av å møte The Weeknd. 

Etter litt surking, dro vi heller ut og spiste på en litt finere restaurant før konserten begynte klokken 6. Mathias spiste biff, og jeg spiste BBQ spareribs, så da ble humøret litt bedre igjen etterpå. Etter maten var det på tide å gå til konserten! Først spilte oppvarmingsbandene, og helt til slutt artisten Plini. 

 


 


Plini og gitaristen 

 

Etter en lang konsert med ståing, heteslag og null vann, fikk jeg såklart et migreneanfall da vi kom til hotellrommet igjen. Heldigvis skjedde det akkurat da, på kvelden! Så lur som jeg er, tok jeg faktisk med migrenemedisin. Til tross for at det er noen måneder siden siste anfall. Jeg tok en tabellett, sovna og våkna dagen etter. Da var migrenen borte! Jeg måtte likevel bruke solbriller da, fordi synet ikke var 100% klart. 

Så var det på tide å sjekke ut av hotellet i Birmingham, og komme oss til togstasjonen for å dra videre til London!

Birmingham New Street Station. Det var svæært, og veldig fancy. 

 

Så tok jeg tog for første gang i mitt liv, og det var ikke så spesielt. Særlig ettersom vi IKKE HADDE VINDUSPLASS!!!! Åååh, da ble jeg så sint at jeg heller ville sove, og det gjorde jeg. Nesten hele den en og en halv timers lange togturen til London, Paddington. 

 

Da vi kom fram var det ikke bare bare. Vi ante virkelig ikke hva vi skulle gjøre nå, hvordan man tar undergrunnsbane, hvilken undergrunnsbane vi skulle ta og sånne ting. Vi var ganske lost der borte i Paddington med andre ord. Etter mye gåing kom vi til en undergrunn, vi kjøpte Oyster cards og spurte en mann hvilken tube vi måtte ta. Herregud så langt vi gikk etter det. Jeg var gloheit, sliten, føttene verket og alt på en gang. I tillegg prøvde jeg å ikke stresse for mye på grunn av migreneanfallet jeg fikk natta før, men ENDELIG kom vi fram til hotellet til slutt.

Så kommer mer om London senere! 

 

Det kunne vært oss

 

 

Da jeg hørte nyhetene om terrorangrepet i London, ble jeg en smule letta over at vi er hjemme nå. Uansett hvor mye jeg hater det, er det kanskje like greit. Det er rart å tenke på at vi var ute og gikk akkurat der veldig nylig. Da jeg så nyhetene var det så rart å bare si “oj, akkurat der var vi jo for to dager siden!!!”. Faktisk hadde vi lyst til å se det stedet når det var lyst ute også, så hva om vi hadde reist et par dager senere? Shit, altså.

Det bildet jeg posta i forrige innlegg, ble tatt der. Jeg så det underground-skiltet på bildet jeg tok, på livenyhetene, det er rart. 

 

 

Hjem, kjære hjem?

 

 


 

Nå er vi hjemme i kalde Norge igjen. Jeg begynte å gråte på flyet hitover fordi jeg hadde så lite lyst til å komme hjem. Det sier jo litt! Selv om jeg kan innrømme at det å ha større plass inne på badet, drikke springvann og sove i Mathias sin seng er herlig, lengter jeg fortsatt mest tilbake til London. Jeg har iallefall erfart at storbyer er mer min greie enn småplasser. 

Nå som jeg endelig har fått hendene fatt i pcen igjen, har jeg fått lastet over bilder fra kameraet og kan dermed blogge masse om turen! 

 

Makeup giveaway på Instagram

Nå vil jeg meddele at vi i Lipsticksquad har vår første giveaway på Instagram! Du kan vinne to øyenskygger, to pudder (et transparent og en highlighter) og en sminkekost.

Dette må du gjøre for å vinne:
Følg oss på instagram. Vi heter lipsticksquad_
Tag tre venner i kommentarfeltet på bildet på Instagram.

Du kan delta så mange ganger du vil med å tagge tre nye venner i nye kommentarer 🙂 (OBS! Kjendiser eller kjente profiler telles ikke)

Forresten vil dette kun foregå i Norge foreløpig. Vi sender altså ikke denne giveawayen ut fra landet. Kanskje en gang ved senere anledning 😊 Lykke til!

Nå er jeg blakk

Vel, kanskje ikke helt, men nesten! I dag tok vi turen til Oxford Street, den viktigste shoppinggata i London. Tror jeg. Jeg vil iallefall tro det, ettersom jeg svidde av et par tusenlapper. Sorry not sorry til pengeboka mi.

Det ble både innkjøp av mat, sminke, skjønnhetsprodukter og klær. Mest sminke da! Gleder meg masse til å både vise dere hva jeg har kjøpt, og til å ta det i bruk!

Vi bestemte oss for å gå til Oxford Street fra hotellet vårt, og det er jeg glad vi gjorde. Selv om føttene og skuldrene ble slitne etter masse gåing og fra å bære en ryggsekk hele dagen, var det verdt det! Vi gikk gjennom en fin og stor park på veien dit, der vi både fikk se fine trær, ekorn og fontener.

Jeg tok flere bilder med kameraet. Og det er nå jeg skulle ønske jeg tok med pcen slik at jeg kunne lagt bildene ut her, men det får jeg gjøre når jeg kommer hjem!

Jeg har virkelig ikke lyst til å dra herfra på tirsdag. Jeg trives veldig godt her, og kommer garantert tilbake en gang. Håper jeg da iallefall! Det er så mye å gjøre og se her at jeg gjerne skulle hatt et par dager til.

Vi har spist en liten pizza fra Pizza Hut til kvelds, og den var syyykt god! Nå har jeg prøvd ut et par produkter fra Lush også Mathias var nødt til å være prøvekanin, så det ble ansiktsmaske, toner og fuktighetskrem og leppeskrubb på oss i kveld. Mini spa med andre ord! Jeg føler huden min er skikkelig fresh og hydrert nå, så alle produktene kommer jeg til å ta mer i bruk, elsker dem til nå!

Hei fra London!

God kveld! Nå er jeg og Mathias trygt fremme i London. Vi tok tog fra Birmingham, og skulle rett til en tube etterpå, men etter veldig mye forvirring og innkjøp av Oyster cards gikk det til slutt. Takk til mannen som fortalte oss hvilken tube vi skulle på for å komme oss til Paddington!!! Uten han hadde vi sikkert enda vimset rundt der borte, haha…

Det er veldig gøy å være her, og jeg tror aldri jeg har trivdes mer i et land på ferie enn England! Jeg forstår språket, og det er så mange folk her at alle driter i hvordan du ser ut eller hva du gjør. Det er litt stressende for meg og angsten min med alle menneskene såklart, men faktisk har det gått mye bedre enn forventa!

Vi var nettopp på en restaurant kalt Gourmet Burger Kitchen. Der spiste vi; burger, såklart. Faktisk spiste vi dessert også! Toffee brownie med is 😍

Ellers dro vi innom en restaurant kalt Banana Tree (etter mitt ønske), men innså først etter vi hadde fått et bord og menyer foran oss at de kun serverte indonesisk (?) mat. Det er ikke akkurat hverken min eller Mathias sin favoritt, men ettersom det ville vært kleint å bare dra, bestemte vi oss for å kjøpe forretter og en drink. Jeg valgte Mojito, og den var mildt sagt ikke det beste jeg har smakt…