Rare forventninger til hårfarging


 

Trodde jeg skulle få brunt hår av hårfargen, en litt mørk brunfarge. Det endte opp med å bli svart (i lyset er det enda litt rødskjær på toppen, huff). Men jeg er faktisk fornøyd! Har fått en del komplimenter for det, trodde virkelig ikke jeg kledde mørkt hår. Har blitt stygt alle de andre gangene hahaha. Det ble en ganske stor forandring ettersom jeg ikke har hatt mørkt/svart hår på to år nå! 

 

Flawless

Hallo. Dagen min startet med at jeg faktisk tok den tidlige bussen til skolen (!!!!!!!!!!!), dessverre ble jeg så utrolig kvalm da jeg kom på skolen at jeg bare satt meg ned ute hahaha. Heldigvis gikk det over når jeg drakk masse vann. Vi bestemte oss for å lage en reklamefilm om Freia sjokolader. Tok bussen til kiwi og kjøpte masse sjokolade, gjett om vi ble kvalme etter filminga… Ellers aner jeg ikke hva jeg skal gjøre i dag, tror jeg er for dårlig til å trene så det får jeg heller gjøre i morgen. 

Haha wooow, er drittlei av de skoene. Har hatt dem i fire år nå. 

Hahahaha JEG SER IKKE UT. 

Noen av bildene av storesøster

 

Her har dere noen av de ferdig redigerte bildene jeg tok av storesøster i studio på skolen for en liten stund siden:

 

Jeg har mange flere bilder som ikke er redigerte ennå, men siden prosjektet må leveres i morgen er dette hva jeg rakk å jobbe med. 

Hva syntes dere? 

 

I woke up like this

 

I går kveld fant jeg ut at jeg ikke hadde mere sminkefjerner, så i dag våknet jeg opp og så ut som et troll:

 

Pretty

 

Dette var min frokost. 2 timer senere varma jeg et rundstykke i ovnen. Jeg stod sikkert med 5 grytekluter på hver hånd og jakken på for å ta ut det lille rundstykket. Regner med det tok meg 10 hele minutter å ta den ut, hahahaha. 

 

Min lille erfaring av å bo alene pluss selfies

Nå skal jeg dele min lille erfaring av å bo alene med dere: 

 

– Du trenger ikke å bekymre deg for å ikke få nok alenetid, det er det nok av. 

– Du kan spise hva du vil til middag, jeg for min del har ikke orker å lage noe stormiddag så da står det vanligvis mellom tomatsuppe, grandis eller potetgull. 

– Om du liker å ha ansvar er dette en perfekt mulighet. Jeg syntes faktisk det er gøy å skru av lysene, låse ytterdøra og sitte på do med døra åpen. 

– Du slipper det uendelige maset om å rydde og ta oppvasken, det er man pent nødt til gjøre uansett.

– Man kan se akkurat hva man vil på TV, selv om jeg aldri ser på TV da.

– Man må være forsiktig med pengebruken, jeg har en stor uvane der jeg vanligvis bare bruker penger på ting jeg egentlig ikke trenger. Jeg er vel ikke alene med den. Om jeg en dag skal kjøpe middag innser jeg at jeg har brukt opp alle pengene på kebab dagen før. 

– Man må selv ta ut ting av ovnen, noe som er et stort problem for meg. Jeg er nemlig livredd for å brenne meg. Noen ganger hender det at maten blir svidd fordi jeg ikke tør å ta den ut, hurra. 

– Man må ta buss overalt med mindre man har bil eller lappen. Det er vanligvis ikke noe stort problem, men om morgenen når bussene er stappfulle går jeg heller for å si det sånn. 

– Om du er skikkelig syk en dag og egentlig ikke gidder å gjøre noe har man ingen andre valg enn å gjøre det uansett.

 

 

Nåja

 

Nå begynner det nok en gang å bli år og dager siden jeg blogget sist. Har egentlig ingen unnskyldning, har bare ikke hatt motivasjon eller noe som helst å skrive om. Jeg kan likevel legge ut litt mobilbilder av hva som har skjedd i det siste ettersom jeg ikke har brukt kameraet:

 

Har tatt ut navelpiercingen fordi jeg må operere i magen og fordi den på en måte grodde ut av huden. Sykt ekkelt, så istedet for at den skulle bli revet ut og få et stygt arr tok jeg den heller ut på vanlig måte. Ja, etter operasjonen og nærmere sommer kommer jeg kaaanskje til å ta på nytt. Da er det nok mindre sannsynlig at den blir betent siden jeg går i lettere klær om sommeren.

 

Jeg har funnet på flere ting sammen med Lisa, og det er kjempeherlig. 

 

 

Har også hatt en liten reunion med Barbro, Frida, Anja og kjæresten hennes siden Anja kom hjem en liten tur i vinterferien. 

 

Tok sol her om dagen.

 

Jeg er vel ikke den eneste.

 

På søndag var jeg i barnebåp til tanteungen, jeg er fadder forresten! Kjempekoselig.