France, here I come!

 

 

Hei folkens! Det ble ikke mye blogging i helga, rett og slett fordi jeg ikke orket å stresse med det. Nå har tiden rast forbi og allerede i morgen er det på tide å dra til Frankrike! Jeg vil bare forklare at nok en gang kommer det nok ikke til å bli oppdatering hver eneste dag, jeg skal prøve å få oppdatert så ofte som mulig iallefall. Jeg blir borte i 10/11 dager, men noen innlegg skal det nok bli. Kameraet er allerede pakket ned, så det er klart! Kofferten er bare halvfull på grunn av at jeg vet jeg kommer til å kjøpe flere ting og klær der. Det skal bli kjempegodt å få nesten en uke ekstra påskeferie! Så noen skole blir det ikke før om to uker, toppers. Jeg vet ihvertfall at jeg slipper å stresse med å gjøre skolearbeid mens jeg er der nede, for i det siste har jeg fått ganske bra karakterer, så jeg vet at jeg ligger helt greit an. Jeg fikk blant annet 5 på en samfunnsfaginnlevering, 5/4 på en film og 5/4 på en filmplakat! Det var jeg veldig fornøyd med. 

 

Denne her har jeg på kofferten, hahaha. Det er sånn der navn, adresse og telefonnummer står i tilfelle jeg mister den. 

 

Her er litt nylig innkjøp fra Forever. Lotion har jeg ikke prøvd ordentlig ennå, men den virker kjempebra! Kosttilskuddet (tyggetabelettene) tar jeg 2 ganger om dagen, og jeg gleder meg til å se om de hjelper. Inneholder blant annet Vitamin B1, B2, B6 og B2, Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E og jern. Jeg har både Vitamin D- og jernmangel, så jeg gleder meg til å bli i bedre form om dagene. (Forresten er de ikke bare til barn, men også til voksne som ikke er glad i å svelge tabeletter. Jeg bruker dem fordi de smaker godt og inneholder mange vitaminer). 

 

Idag blir det ny treningsøkt med Lisabeth, så da sier jeg farvel til pole for nesten to uker! Kommer til å savne både pole, kjæresten, familie og venner. Men 10 dager går fort, og jeg skal nyte ferien så godt jeg kan. 

 

 

Killed the pole

 

Jeg og Lisabeth hadde en sykt bra treningsøkt i kveld. Vi trente i over 3 timer faktisk! Både hun og jeg mestret nye ting idag, så vi begge er superglade for det. Jeg klarte endelig en ordentlig butterfly som jeg har slitt lenge med å få til, så jeg bestemte meg for at idag er dagen! Jeg klarte faktisk også Arched Rainbow, noe jeg synes var veldig skummelt. 

Nå kommer et par bilder fra dagens øving: 

*Trommevirvel*, mine damer og herrer.. Her har dere en butterfly av MEG!!!!! Jeg har visst i lang tid at jeg klarer denne, men at teknikken har vært litt vanskelig, så idag satt det endelig. Gir mye creds til Lisabeth som har hjulpet meg med tips og råd for å få denne ordentlig til! 

Her har dere en figurehead. Dessverre ble ikke hele meg med, og jeg som pointa tærne og alt. Denne her kjente jeg noe sykt på ryggen, og regner med jeg har vondt i morgen! 

Hahahah, jeg må nå flire litt.. Bildet ser ganske jævlig ut, men jeg velger å legge det ut uansett. Dette her synes jeg ikke engang ser ut som en arched rainbow, men jeg turte seriøst ikke å bøye ryggen noe mer fordi jeg synes det var så skummelt. Neste trening, da blir det! Synes Arched Rainbow er skummel fordi jeg holder meg fast foran venstre fot som er på stanga, og slik skal jeg henge og i tillegg få tak i den “løse” foten. 

 

Lisabeth kommer nok til å blogge om hva hun klarte idag også, så besøk bloggen hennes HER. Hadde det ikke vært for henne er det godt mulig jeg ennå hadde sittet her og tenkt “Åååh, pole dance ser så utrolig bra ut!!! Jeg skal prøve en gang i livet mitt!!!!!”, og flere moves jeg har slitt med har hun gikk meg tips til hvordan jeg skal gjennomføre, så det har vært flere ting jeg ikke hadde klart uten hennes hjelp. Beste pole læreren min 😀 

 

Throwback time

 

Hei! Nå har jeg tenkt til å ha en liten throwback med morsomme minner. Noen av dem var kanskje ikke så veldig morsom der og da, men nå er det litt morsomt..

 

Dette var i Stavanger i fjor sommer da jeg sovna av ute i sola, og jeg hadde selvfølgelig glemt å smøre ryggen og skuldrene med solkrem. Det her svei noe sykt, men samtidig var det litt komisk da. Typisk at jeg smurte kroppen FRAMME og ikke bake, og jeg sovna selvfølgelig på magen… 

 

For ikke så veldig lenge siden laget vi epokefilmer på skolen. Jeg måtte da være skuespiller i en tysk ekspresjonisme- film. Som dere kanskje ser spilte jeg en crazy jente som rømte fra et galehus.. 

 

Her surmulte jeg litt i rundt juletider fordi jeg og kjæresten skulle ta buss til han. Han hadde nemlig beregnet litt feil tid på bussen og vi stod der ute og frøys rimelig mye før vi sjekka bussrutene og da gikk det visst ikke noen buss før om en times tid. Vi måtte da gå ned til meg igjen for å vente, for så å gå ut i det kalde igjen og ta den neste bussen. (Egentlig var jeg ikke kjempesur, jeg var mest sånn småirritert og kald hahaha).. Alle kan jo ta feil, så det jeg var mest sur for var at jeg hadde frosset unødvendig!

 

Her var jeg og Lisa utelåst på 18 årsdagen hennes. Vi hadde vært ute i byen og spist litt, og da vi skulle hjem til henne innså vi at vi var utelåst. Vi satte oss inne i garasjen oppå en sånn oppblåsbar ring (?) som man kan ake med, i tillegg var det iskaldt men vi overlevde!

 

 

Hahahaha, blinkskudd dette her! Var visst akkurat noen som splasha vann på oss da vi bada i sommerferien. 

 

Dette var i sommerferien da jeg tok fly til Gardermoen bare for å hjelpe storesøster og tanteungene med å ta fly hit til Harstad. Jeg måtte vente i ganske mange timer og jeg var ganske sulten. Da jeg endelig bestemte meg for å kjøpe noe skjedde dette… Heldigvis var det lett å plukke ut tomaten, og sandwichen smakte ihvertfall bedre enn jeg trodde!

 

Her hadde vi vært på Peppes for å hente en pizza, og plutselig sa en av de ansatte at jeg kunne ta med alle ballongene. Og det gjorde vi, hahaha. Sånn her måtte jeg dessverre gå inn på Narvesen også.. 

 

 

 

Fylkesmessa 2015

 

Hallo! Beklager for null blogging igår, det var fullt kjør fra klokken 6 om morgenen til jeg sovna i natt. Nå slapper jeg helt av i min egen seng! Det har vært både gøy og stressende i Tromsø. I går var det opp klokken 6 og ta bussen klokken 7 til byen for å nå hurtigruta. Den satt vi på i 7 timer og gjorde egentlig ikke så mye annet enn å være rastløse, spise og stresse litt over hva som skulle skje i Tromsø. Da vi kom fram var det full fart til nærmeste buss og den gikk heldigvis til Jekta. Vi bodde på Scandic hotellet rett ovenfor, men gud for et slit det var å finne fram, og der drassa jeg med en tung bag og en ryggsekk med litt UB-saker. Jeg fikk seriøst blåmerker på begge skuldrene fordi bagen var så tung å bære på. Det var masse våt sørpe overalt og der kom jeg i converse, så dere kan tenke dere jeg ble så gjennomvåt at jeg ikke brukte de skoene noe mer. Nesten rett etter vi hadde sjekka inn på hotellet og fått rommene våre var det igjen bare å få igang føttene og gå ned til Jekta for å se litt der. Først kjøpte vi oss litt lunsj på Big Bite, så gikk vi rundt i butikker og så på klær. Jeg endte opp med å kjøpe en hverdagslig kjole og en magetopp. Jeg hadde først tenkt til å kjøpe en litt finere hvit kjole, men jeg hadde ikke hatt råd dessverre. 

I dag var det igjen opp klokken 6, få på de rette klærne og litt sminke så opp for å spise en god frokost. Klokken 8 stod vi klar nede på Jekta og rigget opp standene våre. Vi måtte blant annet montere en kommode som ikke var det letteste jeg har vært med på. Da prisutdelingen begynte kom vi akkurat litt for sent til det, og med en gang vi kom for å høre på skulle de dele ut pris til de beste forretningsplanene. De begynte som vanlig med tredjeplass, og det var faktisk vår bedrift som vant den! Jeg ble helt sjokkert da jeg hørte “WALKPAD UB”, og jeg bare “DET E JO OSS?????”. Ingen av oss hadde trodd vi skulle vinne noe som helst, og ihvertfall ikke noe med forretningsplanen, så dette synes vi var kjempebra! 

 

Her er vi kjempestolte over å ha vunnet 3. plass på beste forretningsplan! Vi som hadde trodd vi ikke kom til å vinne noe som helst, så vi er veldig fornøyde med prisen. 

 

Her er standen vår, det var ikke det beste men vi prøvde ihvertfall! Vi fokuserte ikke så veldig mye på å ha en fin stand, så det ble som det ble. Vi fikk ihvertfall solgt noen stativer, så det er vi også veldig fornøyde med. Vi ble gode venner med ungdomsbedriftene som var ved sidene av oss, og det er alltid hyggelig! 

 

Så nå er jeg endelig hjemme etter to lange dager og en fem timers lang busstur. Jeg er ganske klar for senga snart, jeg er nemlig dautrøtt og sliten. Jeg kan senere vise litt andre bilder jeg har tatt med mobilen, og av de to klesplaggene jeg kjøpte. Kameraet orka jeg ikke å stresse med å ta med, så det ble mobilbilder denne gangen! 

 

 

Sunday = Bad day?

 

Hei folkens. I dag har jeg er typisk søndaghumør. Jeg tenker over alt som er dritt, alt jeg har å gjøre og alt jeg gruer meg til. Det skjer veldig ofte på søndager! Akkurat idag irriterer jeg meg over sikkert tusen ting, ihvertfall så mange at jeg ikke gidder å nevne dem alle. Jeg er klar over at jeg har positive ting å tenke på også, men de tankene blir bare skjøvet bort. Det har i det minste vært en flott helg som har gått litt for fort. Dessverre klarte vi å knuse en ildfast form i tusen biter da vi skulle ta ut kylling fra ovnen. Vi måtte sette maten på vent, hente sko slik at vi ikke trødde i glasskårene og støvsuge hele leiligheta. Så det var ikke helt perfekt stemning da vi skulle spise akkurat, hahaha.. 

 

Her har dere bevis ihvertfall… 

 

I morgen er det opp tidlig for å ta hurtigruta til Tromsø. Jeg er veldig usikker på om det blir tid til noe som helst blogging hverken imorgen eller på tirsdagg dessverre.. Jeg skal prøve så godt jeg kan, men jeg kan ikke love noe! 🙂 På onsdag er det vanlig skole igjen, også har jeg trening med Lisabeth. Men litt oppdatering blir det nok tid til!

 

 

Ting jeg ser fram til

 

God morgen! Idag våkna jeg som vanlig klokken 7 av meg selv, så nå er jeg halvferdig stelt og sitter med et glass saft foran pcen mens jeg venter på at kjæresten skal stå opp. Jeg tenkte jeg skulle dele med dere hvilke ting jeg ser fram til! 

 

♥ Fylkesmessa. På mandags morgen reiser jeg og ungdomsbedriften opp til Tromsø for å delta på fylkesmessa 2015. Jeg grugleder meg på en måte til dette. Jeg vet at det kommer til å være mye stress og hard jobbing, men alt i alt er det jo en tur ut fra byen og jeg får i det minste litt tid til å møte Anja som jeg ikke har sett på ganske lenge nå!

♥ Frankriketur. Om 11 dager reiser jeg og lillesøster ned til Frankrike i 10 dager for å besøke besteforeldrene våre. Det har jeg gledet meg til lenge nå, og det er heldigvis ikke mange dagene igjen. De to siste dagene av turen skal vi være i Barcelona, det er også noe jeg gleder meg masse til! 

 

♥ Sommerferie. Åh gud som jeg gleder meg til sommerferien! Det er 90 dager igjen, så dette håper jeg virkelig går fort. Men det tror jeg det gjør, vi har jo blant annet en påskeferie snart, så er det noen fridager i mai, eksamensdager og siste innspurt i juni. I sommerferien har jeg ingen planer så langt. Enten får jeg meg en jobb, sitter inne hele ferien og gjør absolutt ingenting eller så drar jeg en helg til Salangen eller en uke til Stavanger eller noe. Alt kommer helt an på om jeg har en jobb til sommeren eller ikke! En plan har jeg ihvertfall i sommerferien, og det er å begynne med kjøretimer. 

♥ Siste år på videregående. Jeg vet ikke helt om dette er noe jeg gleder meg så mye til, men jeg ser ihvertfall fram til å gå mitt aller siste år på videregående og være helt ferdig med det. Gleder meg til å få studiekompetanse og vite at jeg kan gjøre så og si det jeg vil. Jeg vet ennå ikke helt hva det er jeg vil, men jeg har ihvertfall et år igjen å tenke og hvis ikke det blir det et friår med litt jobbing til jeg finner ut hva jeg skal gjøre videre! Synes det høres ut som en grei plan, jeg. 

 

♥ 18-årsdagen min. Den dagen ser jeg kjempemasse fram til! Det er ennå en goood stund igjen, har jo ikke bursdag før 13. november (som faktisk er fredag den 13…). Ser veldig mye fram til å bli 18 år, da kan jeg ta lappen, ta tatovering, kjøpe det meste bortsett fra alt over 20% på polet, stemmerett også må jeg selvfølgelig begynne å betale regninger… Jeg vet at det også er kjipt å bli 18 på flere måter, og de fleste sier at det ikke er like bra som man hadde trodd. Jeg kan tenke meg at det er kjempegøy den første uka, men etter det kommer jeg ikke til å bry meg lengre, hahaha. 

 

 

Hva ser du fram til?


Full vinter

 

Hei folkens. Nå er det full vinter her oppe i nord igjen! Jeg ble skikkelig lei meg da jeg våkna i morgest og så ut vinduet. Det hadde nemlig snødd så mye at det bare var fram med vinterskoene igjen og til og med nådde snøen meg opp til leggene da jeg gikk ut! Jeg ble nok lurt trill rundt da jeg tenkte at snøen skulle smelte for alvor og at vi ikke skulle få mer snø som la seg ordentlig godt, men det tok jeg visst feil.. Hele uka har jeg brukt converse og joggesko på bar asfalt og det var såå herlig, og nå er det på igjen med de tunge vinterskoene nok en gang. Vel vel, jeg får vel bare smøre meg med tålmodighet og håpe på at det ikke er så veldig lenge til det smelter ordentlig da. 

Ellers er jeg utrolig glad for at det er helg nå. Er bare et par UB-ting igjen å gjøre nå før neste uke. Visittkort laget jeg idag, nå må jeg bare skaffe mapper og slikt. Foresattes underskrift for å reise bort fordi jeg er under 18 år har jeg også fått ordnet, pakkelista er snart ferdig og presentasjonen skal snart leveres så da er alt klart! Denne helga skal jeg og kjæresten være i leiligheten og bare ta det helt med ro. Vi har ingen andre planer enn å idag lage spaghetti og se ringenes herre. 

 

Akkurat nå sitter jeg og skal spise ostesmørbrød jeg varmet i ovnen etterfulgt av kvikk lunsj. Ser også litt på keeping up with the kardashians og tar livet med ro før jeg må avgårde til leiligheten!

 

 

Her har dere forresten er vakkert bilde av det fine blåmerket jeg fikk etter poleøkta for ikke så lenge siden. Øvet litt på min verste fiende, nemlig remi sit. Tror faktisk det er den VONDESTE polemoven jeg har vært borti. Skrapet av hud og greier gjorde jeg også, men men. I pole gjelder også “no pain, no gain” dessverre. 

 

Ha en god helg! 

One of those days

 

Hei! I dag er ikke helt min dag. Har vært i ganske dårlig humør og akkurat nå gidder jeg ikke å gjøre så mye. Egentlig bør jeg skifte på senga men jeg gidder rett og slett ikke å lette på rumpa, i tillegg har jeg gangsperre i ryggen og i armene etter gårdagens poleøkt. Er flink til å tøye bein, men når det kommer til overkroppen tøyer jeg såvidt. Det må jeg bli flinkere til å gjøre! Er ikke så veldig kjent med måter å tøye armene og overkroppen på, så jeg får google litt, finne ut og skrive ned/ tegne i poleboka. Kanskje jeg skifter på senga i kveld, da. Jeg var nettopp en tur på butikken sammen med kjæresten for å kjøpe inn litt mat og slikt til helga. 

Ellers er det jo enda en positiv ting med denne dagen. Jeg har ringt trafikkskolen og skaffet meg kjøretimer! Det er ikke før i juli ettersom jeg skal ta lappen i november da jeg blir 18. Men det er like greit å ha det unnagjort så har jeg en mindre ting å tenke på. Heldigvis har jeg akkurat råd til å ta lappen, så jeg trenger ikke å stresse noe med å tjene inn ekstra! Det ville vært veldig lurt å tjene opp de pengene jeg må bruke, men da må jeg først være tålmodig med å skaffe meg en jobb også. Så lenge jeg har en til sommerferien er jeg veldig fornøyd! 

 

 

Hva har dere gjort idag?


UB, gi meg en pause!

 

Hei folkens. De siste dagene/ukene har det vært stor fokus på ungdomsbedrift, et valgfag på skolen der man har sin egen bedrift og bla bla bla, dere skjønner nok. Dette virket kjempegøy i starten, men akkurat nå er jeg nesten bare klar til å gi opp hele dritt-UB’en. Det er alltid noe å gjøre (nesten for mye å gjøre) og vi er en ganske liten bedrift med bare 4 elever, og nå som alt stresset står på er ei bortreist! Kjempetypisk. Fylkesmessa i Tromsø er neste mandag og tirsdag. Den gleder jeg meg ganske til, men fram til da har vi kjempemye som skal på plass. Vi har ikke funnet ut hvordan vi skal få fram logoen, vi har ikke laget visittkort eller brosjyrer, vi vet ikke helt sikkert om vi får låne ditt og datt vi må ha på standen, malingen på standen er ujevn og vi rekker ikke å male på nytt, og alt dette skal være klinkende klart til imorgen! Igår solgte vi på senteret, men vi tjente absolutt ikke mye. Idag solgte vi på Stamina og tjente hva? Ingenting. Kan ha noe med tidspunktet også, igår på senteret var det så og si bare pensjonister der som har lite interesse for ny teknologi og sånt. På Stamina var det veldig lite folk om formiddagene.

Så idag ble vi så oppgitt og var så skrubbsultne at vi gikk opp til Joker og kjøpte oss burger. Imorgen er det ny UB-dag og da må vi virkelig kjøre på! Alt skal nemlig leveres imorgen, både presentasjonen vi ikke er ferdige med, hele standen og alle tingene som skal fraktes opp til Tromsø. Men seriøst, hadde jeg visst alt dette om UB-faget er det godt mulig at jeg ikke hadde valgt det likevel! Vi har måtte gi ut egne penger, droppet andre skoletimer og annet skolearbeid og alt mulig. Jeg hadde null peiling på hvor stress det kom til å bli, og hvor sur og oppgitt jeg kom til å bli, hahaha. 

 

Alt i alt er det jo en erfaring jeg har med meg hele tiden, og jeg vet ihvertfall at jeg lite sannsynlig kommer til å starte min egen bedrift! Jeg er en typisk person som ikke tør å satse, og ihvertfall ikke når det gjelder penger jeg kan tape for alltid. Selvfølgelig var ikke det vi måtte betale inn kjempehøye pengesummer, men for en videregåendeelev uten jobb vil man jo helst ikke gi fra seg noe. 

 

 

Prezel spin

 

Hallo folkens! I dag klarte jeg endelig Prezel spin som jeg alltid har synes er veldig fin. Har øvd et par ganger på reverse grab spin (som man må kunne for å lære denne), men da jeg prøvde på denne klarte jeg absolutt ikke å holde meg oppe og var kjempestiv i ryggen, som gjorde at jeg ikke klarte å få foten på plass engang. Og idag da jeg tilfeldigvis prøvde klarte jeg det, og ikke bare det, men jeg klarte det også med bare en hånd?!?!? Jeg som trodde jeg måtte være dritsterk for å gjøre det, hahaha. 

 

0Xx0oKOjB9

Her har dere en instagramvideo. Dessverre ble ikke hele meg med på grunn av at instagram cropper det automatisk og det gikk heller ikke an å dra den ned slik at føttene blir mer med.. Men jaja, bedre video eller bilde kommer nok sikkert etterhvert! 🙂