Dette skjer i februar

 

Nå er vi straks i februar! Denne måneden har vært ganske lang etter min mening. For en gangs skyld. Jeg er en person som alltid syntes at tiden går skikkelig fort. Det skal bli godt å legge bak meg januar og starte på en ny måned. Januar, bye bitch. Et steg nærmere vår!

 

 

Jobbe med bacheloroppgaven. Jeg og Ida ble i går ferdig med prosjektskisse 2, som egentlig har innleveringsfrist 14. februar. Stolt! Men igjen så ligger det en del timer med arbeid bak, og jeg syntes vi er et veldig godt team. I løpet av februar har vi et par ting vi ønsker å komme i mål med: sende inn søknad til Norsk senter for forskningsdata på grunn av personvern i intervjuene vi skal gjennomføre, lage et utkast på intervjuguiden, og bruke en del tid på å lese oss opp på teori og skrive rundt dette.

Time hos nevrolog.

Jobbe med gruppeeksamen i Markedsplanlegging. Selv om oppgaven ikke skal være inne før i slutten av april, er det viktig å ikke måtte ta et voldsomt skippertak midt i bachelorskrivinga. Derfor ønsker i alle fall jeg å komme godt i gang slik at vi slipper det! Er det noen som elsker struktur og å være tidlig ute, så er det meg.

Valentines Day. Denne dagen tar hverken jeg eller M særlig høytidelig, men vi bruker den gjerne til å kose oss litt ekstra med god mat! Jeg vet ikke hva det blir til i år, det er alt ettersom hva vi har råd til i øyeblikket, hehe. Han har en lydjobb på kvelden, så det blir ikke store greiene.

Ultralydundersøkelse av lever. Jeg hadde litt forhøyede verdier på mine to siste blodprøver. Til tross for at det ikke er store greiene, er det jo greit å utelukke diverse tilstander. Derfor blir det en aldri så liten ultralyd.

Forelesninger. Heldigvis har vi kun to fag dette avsluttende semesteret, og det vil si forelesning to ganger i uka bare! I og med at det er mye som skjer ved siden av, setter jeg helt klart pris på dette. Det gjør at det blir lettere for meg å møte opp og henge med i fagene.

Schoolboy Q-konsert. Dette gleder jeg meg veldig mye til! Jeg ble så fortvilet da jeg så at billettene var utsolgt, og bare et par timer etter jeg bemerket meg dette ble det lagt ut et par nye billetter. Da var det raska på med å bestille altså. Jeg tenker at når jeg først bor i Oslo, er det jo greit å dra på konsertene man ønsker når man har sjansen.

 

 

Update: Mummi-addict, neste uke, baking++

 

Det har denne uken vært et godt medlemstilbud på Kitchn, noe jeg som den Mummitrollet-addicten jeg er så klart har benyttet meg av. Jeg kjøpte et krus og en mugge! Kruset heter Snorkfrøken, har rosa bakgrunn og gikk ut av produksjon i 2019. Mathias har en matchende med Mummitrollet i blå bakgrunn. Perfekt! Muggen har jeg en stund siklet etter, for jeg syntes den er så koselig!

 

 

Med 200 kroner i rabatt er det jo bare å slå til! 298 kroner for mugga og kruset er en ganske så god deal etter min mening. Det begynner derimot å bli noe begrenset plass her i heimen. Flaks for oss at vi skal flytte til noe som forhåpentligvis er ei større leilighet til sommeren!

Denne uken har vært ganske grei. Hva mer er det å si? Neste uke blir tilnærmet lik. Gruppeterapi, jobbe med prosjektskisse 2 til bacheloroppgaven, samt lese teori og ha møte med veilederen vår, karrieredager på skolen, lese pensum i kvalitativ metode, og ellers vet jeg ikke helt. Som dere ser er det mye skole i alle fall! Det gjør meg jo ingenting, og som jeg skrev i forrige innlegg fokuserer jeg stort på nettopp det nå som det er siste semester.

 

 

Enten dere vil eller ei, deler jeg neste ukes middagsplan med dere. Litt inspirasjon skader det aldri å få!

Middagsplan uke 4:

Mandag – Spaghetti bolognese. I løpet av uken som gikk ble det en del middager etter mine ønsker, da får M kickstarte uken med livretten sin, hehe.

Tirsdag – Stekt ris. Jeg har lagt ut oppskrift på bloggen før, den kan dere sjekke ut HER!

Onsdag – Søtpotetsuppe med linser. Oppskrift HER! Denne har jeg aldri prøvd før, så det blir spennende. Jeg dropper forresten baconet, og jeg orker sikkert ikke den rømmen på siden heller.

Torsdag – Pytt i panne. Jeg kjøper Findus (?) sin frosne pose, og har brødskive med stekt egg ved siden av! Faktisk en undervurdert rett etter min mening.

Fredag – Grandiosa etc. Vi kjøpte 4 original Grandiosa for 100 kroner på Meny i forrige uke. Denne dagen får stå åpen, da det fort hender at man plutselig endrer planer. Noen middager må som regel flyttes på, så da blir det eventuelt grandis på fredag om ikke noe annet skjer!

Lørdag – Hjemmelaget hamburger.

Søndag – Kyllingfilet med ris, salat og bernaisesaus.

 

Med denne middagsplanen kan jeg bruke ingredienser og råvarer jeg allerede har en del av i skapene. Dermed blir middagene noe billigere enn de vanligvis pleier å være. Hurra!

På snakk om mat.. Sjekk kanelknutene jeg og M lagde i dag!! Herregud, så gode de ble. Jeg har forresten fått skryt for hvor fine de ser ut, og det må jeg gi M creds for. Deigen og fyllet er det jeg som står for, men den knytedelen er jeg helt blank på. Der er han bedre anlagt enn meg, og det vises!

 

Det blir litt mer motiverende å være på skolen framover nå ja 😉

 

Nyttårsforsetter for 2020

 

Jeg har jo det med å sette for høye krav til meg selv til tider, men jeg ønsker likevel å lage ei lita liste med nyttårsforsetter. Den skal inneholde både ting jeg ønsker å fortsette med, starte med, eller slutte med. Jeg skal ikke være så altfor streng med meg selv, eller ta lista veldig høytidelig!

 

 

Prioritere bacheloroppgaven dette semesteret. 

Jeg har ikke jobbet så sinnsykt hardt gjennom bachelorstudiet for så å skulle late meg det aller siste semesteret. Å nei, her skal det jobbes! Jeg har så klart lyst på en god karakter, for det er jo den siste og viktigste oppgaven. Jeg og bachelorpartneren min Ida har lyst til å legge inn en goood dose med innsats for å få oppgaven så bra som mulig. Vi starter med prosjektskisse 2 i morgen. Heia oss!

 

Yoga.

Det siste halvåret har formen min vært så dårlig at jeg hverken har klart å trene eller gjøre yoga. Jeg tenker likevel at litt yoga ikke kan skade, og jeg vil prøve meg fram. Jeg har begynt å følge HOME av Adriene Louise aka Yoga with Adriene på YouTube. Det er gratis, og jeg anbefaler å bruke hennes videoer uansett hvilket nivå du er på! Selv om HOME er daglige videoer som legges ut, er det ikke sånn at jeg gjør yoga hver dag. Det klarer jeg dessverre ikke. Jeg tar altså den tiden jeg trenger, og det er helt OK!

 

Fortsette å planlegge middager, og handle sjeldnere. 

Dette har jeg faktisk vært ganske flink til de siste månedene! Det har litt å si for lommeboka, og ikke minst reduserer det matsvinn. Under eksamensperioden i desember disket jeg opp med både fylte horn, pizzasnurrer, lussekatter, og kanelknuter. Det har blitt noen kroner spart på å heller lage en spennende lunsj hjemme enn å kjøpe lunsj ute hver dag (det er som regel Subway eller salatbaren i butikken som får kjørt seg). Så, dette med meal-prepping og middagsplanlegging har jeg lyst til å fortsette med!

Men med det sagt sier jeg ikke at jeg aldri kommer til å ty til lunsj-innkjøp i kantina eller på butikken. I går ble det for eksempel loaded fries sammen med gjengen, og i dag en sjokolade-croissant. Tro meg, det var verdt det altså! Vi hadde lange skoledager både i dag og i går, da blir det sånn.

 

Herregud, jeg har så lyst på szechuan igjen! Bare synd det er så kostbart 😩

 

Spare.

Jeg har så utrolig mye å spare til at dere aner ikke! Mobil-innkjøpet gikk hardt utover sparekontoen, så her må det rett og slett spares opp igjen. Dessuten er det mange kroner å spare til jeg og M må flytte til sommeren. Depositum, flyttelass, dobbel husleie, et par møbler.. Jeg blir helt svett.

Jeg sparer i tillegg hver måned en liten sum i BSU-kontoen min, til tross for at det ikke er mange kronene. Egen bolig er likevel noe jeg har sinnsykt lyst til å kunne kjøpe om ikke mange årene. Det jeg må prioritere er altså først og fremst flyttingen til sommeren, så kan jeg etterhvert som jeg har begynt å tjene penger spare mer i BSU´en.

Ellers skal jeg og M i et bryllup senere i år, og må derfor spare til oppholdet og transporten osv. Gleder meg til det!! I tillegg skal jeg sikkert en tur hjem til Harstad i løpet av sommeren. Spare spare spare. Hvor mange ganger har jeg nevnt ordet spare under dette punktet?

 

Bli ferdig med terapien på Ullevål. 

Ofte har jeg mest lyst til å bare gi opp hele greia med en gang, og satse på å kunne klare meg helt selv. Det gjør jeg jo, men med terapien vil jeg si at jeg får hjelp på veien. Det kan være ganske slitsomt, men jeg er helt nødt til å fullføre terapien. En liten gladnyhet er at jeg skal trappe ned i individualterapien fra hver uke til annenhver uke! Det vil si at behandlingsforløpet nærmer seg slutten. Det er både skummelt og veldig greit. Før eller siden må jeg tross alt stå på mine egne bein, uten noen form for terapi. Jeg tenker at det er okei å starte med nedtrappingen nå, i og med at det rett og slett ikke er så mye mer å prate om. Det er jo heller ikke lurt å “skape nye problemer”, hvis dere skjønner.

Jeg har ærlig talt begynt å bli ganske mye bedre kontra det jeg var da jeg startet! Noen ting har jeg også innsett at jeg er nødt til å leve med, enkelte egenskaper ved meg er ikke noe som nødvendigvis MÅ endres på. Målet mitt er ikke akkurat å bli flink til å ta ordet i store grupper, for det er heller ikke en interesse jeg har. Derimot er det jeg ønsker å tørre å stå mer opp for meg selv, ha bedre tillit til meg selv, og tåle andres reaksjoner bedre. Dette har likevel blitt litt bedre, og jeg øver hele tiden.

 

 

Kose meg mer. 

Jeg tenker at på prosjekt “få-det-bedre-med-meg-selv”, må jeg selvfølgelig ha dette med på lista. De små tingene som gjør meg glad ønsker jeg å gjøre mer av. I forrige uke var jeg på kafe med min kjære venninne Ida, og det var superkoselig! Ellers håper jeg at jeg kan lese mer i bøker, drikke kakao, gå turer og andre ting jeg syntes er fint. Rett og slett nyte livet hakket mer.

Jeg har innsett at det ikke er verdt å bruke ungdomsårene mine på å kun gå rundt med bekymringer og negative tanker. Livet skjer, enten vi vil det eller ei. Alt ordner seg jo uansett! Heldigvis har jeg blitt flinkere til å huske på nettopp det, særlig når jeg sitter og grubler og bekymrer meg for hva som skal skje i framtiden med tanke på videre studier/jobb/bolig osv. Jeg kan jo rett og slett ikke vite alt med èn gang! Tiden vil etterhvert vise, jeg må bare stole på det.

 

 

Helgen som gikk

 

Jeg hadde fri fredag, lørdag og søndag uten noen som helst planer. Litt greit, men også ganske kjedelig. Jeg har i det minste bakt fylte horn, prøvd ut Los Tacos for første gang (ble litt skuffa, kanskje det bare var burrito-valget mitt), hatt høytlesning av Harry Potter til Mathias, hatt migrene, og sett mye på serier. Kjenner det skal bli litt godt å komme i gang denne uka! Til tross for at neste helg blir nøyaktig den samme, så det er bare å slite seg ut i ukedagene sånn at jeg er forberedt på litt kjedsomhet igjen.

Siden sist har jeg takket ja til tilbudet jeg nevnte i forrige innlegg (jeg sier mer om det senere), søkt meg inn på en mastergrad i markedsføringsledelse til høsten, bestilt konsertbilletter til Schoolboy Q, og planlagt nedtrapping i terapien. Jeg skal gå i individualterapi annen hver uke i stedet for hver uke, og jeg kjenner at det er positivt for min del. Fortiden og problemene mine føler jeg nå er litt “snakka ihjel”, og jeg har tross alt fått et bedre tankesett enn jeg hadde da jeg startet for 1,5 år siden! Jeg vil fortsatt komme til å gå i gruppeterapi hver uke fram til jeg avslutter hele behandlingen min der. Noe jeg har fundert litt på er når jeg skal avslutte, men det er nok ikke kun opp til meg å bedømme.

 

Jeg gjorde et forsøk på å vise dere favorittsokkene mine med flyvende griser på. Det ble ikke så vellykket, og dette ble det beste bildet..

 

Jeg kan ikke huske å ha vist dere det ferskeste tilskuddet i mummikopp-samlingen min på bloggen, så her får dere se! Helt tilfeldig fant jeg noen eksemplarer av disse sesongkrusene fra 2017 på Kitchn, og jeg fikk seriøst adrenalin. Denne koppen har stått på ønskelisten min over mummikopper, og jeg regnet med at jeg kun fikk tak i den ved å gå gjennom privatpersoner som selger den for en litt dyrere penge på Finn eller Tise. Så feil tok jeg!

 

Jeg håper dere alle sammen får ei fin uke!

 

Dagens tanker

 

I ettermiddag var det store og fine perlemorskyer i Oslo. Jeg ble helt lamslått da jeg så dem ut av vinduet på den fullstappede bussen i rushtiden, og hadde lyst til å rope ut “SE på himmelen!!!”, haha.. Jeg gjorde naturligvis ikke det, og ettersom det raskt mørknet mer, gikk skyene også bort etterhvert som bussen ankom stoppestedet mitt. Jeg rakk å knipse et bilde før det var helt mørkt, men de var så klart ikke like massive og regnbuefarget som tidligere.

Uansett, jeg har mange tanker i hodet for tiden. Noen av de ønsker jeg å dele med dere!

 

🎓 Jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal starte på en mastergrad til høsten eller ikke. Faktisk er jeg helt 50/50, men det skal sies at dersom jeg skal ta en mastergrad i løpet av livet, så blir det nå og ikke om flere år. Når jeg først går ordentlig ut i arbeidslivet, ønsker jeg å forbli der med mindre jeg plutselig vil endre karriereretningen fullstendig. Mye avhenger egentlig om jeg tar den masteren eller ikke. Som for eksempel bosted de neste par årene, studielånet jeg ender opp med, jobbsituasjon de neste årene og i framtiden, ferie, terapien, alt mulig!

🏥 Helt i starten av februar skal jeg endelig til nevrolog. Jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg så mye, men jeg ser i det minste fram til det er unnagjort! For å si det sånn, så aner jeg ikke om det feiler meg noe som helst eller hva som egentlig skjer, men jeg må bare smøre meg med tålmodighet fram til en konklusjon kommer. Jeg har sånn ca. tusen forskjellige symptomer om jeg skulle gjettet, så jeg må skrive ned alle for å ta med meg til sykehuset, hvis ikke glemmer jeg garantert mesteparten av dem.

💛 Jeg har fått en mulighet jeg drøfter fram og tilbake om jeg skal takke ja eller nei til, og jeg kommer til å si mer om det dersom jeg takker ja!

 

 

🤯 Nå er terapien i gang igjen, og jeg var på mandag i den første gruppetimen etter nyttår! Jeg hadde gruet meg ganske mye for å være ærlig. Det er ikke noe spesielt jeg gruer meg til, men jeg syntes det generelt er vanskelig å starte opp igjen etter et avbrekk, komme meg ut av huset og slikt, hehe..

😩 Jeg fikk en karakter jeg ikke er fornøyd med på den siste eksamenen vi hadde, og det har gjort meg både irritert og skuffet. Det var faktisk den eksamensbesvarelsen jeg hadde best følelse på av alle vi hadde, og trodde egentlig at jeg hadde gjort det ganske greit. Jeg hadde visst ikke det, og sånn er livet. Jeg har med andre ord fått min første D. Det er jo ikke verdens undergang, og jeg regner med at de fleste ikke hadde brydd seg like mye. Men det er så klart kjipt når jeg hadde et lite mål om å kun få C´er eller over i løpet av bachelorgraden min, og ikke minst når jeg var sikker på at det hadde gått litt bedre enn som så.

🎒 Apropos skole, så hadde jeg årets første forelesning i et nytt fag, nemlig kvalitativ metode. Det er et fag jeg heldigvis kan en smule om fra før, og jeg finner det faktisk ganske interessant (i alle fall i motsetning til kvantitativ metode). Jeg kjenner at jeg er klar for mitt aller siste semester av bachelorgraden!

 

 

 

Home

Reklame | Poster Store

 

 

Vi er hjemme i Oslo! Jeg hadde veldig blandede følelser angående dette da vi reiste for to dager siden, men nå har jeg det litt bedre. Vi har fått gjort en del ærender som å handle inn matvarer, henge opp plakatene jeg presenterte for dere i forrige innlegg, kjøpe inn nye planter, og resirkulere glass-avfall som hadde samlet seg opp de siste par månedene. Det føles veldig digg å ha ting unnagjort!

Jeg vil tro at det fort vil gå seg til, selv om jeg blir en del urolig av endringer i omgivelsene. Så fort jeg har fått et par dager her, kommet i gang med terapien og skolen i neste uke, så er jeg nok i rute igjen! Jeg har et par gjøremål til, som å handle inn til neste ukes middag, bake brød, lage jordbærsyltetøy, vaske badet, innkjøp av ting det er en smule kjipt å bruke penger på (hårfarge, balsam, mine elskede kryssordpenner) ol. Det er greit å krysse slikt av listen før semesteret kommer skikkelig i gang!

 

Nå som plakatene er oppe på veggene, vil jeg selvfølgelig vise dere hvordan resultatet har blitt.

Gangen er mer innbydende å komme inn til! Plakaten kan du finne HER. Jeg har størrelse 70x100cm.

 

Plakaten til venstre hang der fra før, så den høyre passet fint inn. Plakaten til høyre kan du finne HER, og jeg elsker den. Jeg har den største, altså 70x100cm. Jeg kjøpte forresten også smaragdpalmen i går, og jeg kjenner virkelig hvor mye planter og ting på veggene kan ha å si for trivselen i boligen!

 

Plakaten av bjørnen kan du finne HER. Plakaten av tåkete skog kan du finne HER. Jeg har størrelse 50x70cm på begge!

 

Plakaten Luna kan du finne HER. Størrelsen jeg har er 50x70cm.

Jeg er kjempefornøyd med plakatene, og jeg får direkte ro i sjela av å titte på dem. Om du ønsker å bestille plakater fra Poster Store, kan du bruke rabattkoden “mairho30” for å få 30% avslag på alle plakater (gjelder ikke Selection). Psst! De har også flotte rammer. Til dere som er så heldige å ha plass/mulighet til å henge opp bilder på veggene, hihi.

 

Over til noe litt annet:

I kveld bestemte jeg meg for både å farge brynene og å prøve ut en ansiktsmaske jeg fikk en sample på. Og dere… SE på ansiktet mitt!!! 😂

Beklager så meget for den shtøgge sveisen. Uansett, jeg var ganske redd fram til jeg innså at dette tydeligvis er en helt normal reaksjon å få, og rødheten er tilnærmet borte nå etter en times tid. Men… Wont do it again!

 

Når jeg først er i gang her, ønsker jeg å dele neste ukes middagsplan med dere! Kanskje får dere litt inspirasjon?

 

Middagsplan Uke 2: 

Mandag – frossenpizza. Enkelt og greit, og en gang i blant må det være lov. Timeplanen til meg og M klaffer litt dårlig, så vi får bare en time til å både lage og spise maten. Da gjør vi det lett! Det blir vel enten Grandiosa original eller Rustica med ost (jeg håper på sistnevnte).

Tirsdag – salat. Når vi spiser usunt dagen før, syntes jeg det kan være lurt å balansere det litt. Derfor blir det salat på tirsdag. Den inneholder blant annet hjertesalat, kikerter, agurk, paprika, mais, penne, hvitløk, og fetaost.

Onsdag – tandoorigryte med kyllingfilet. Dette er noe av det beste jeg vet! Jeg bruker Toro sin gryte, så det er ikke noe kompliserte greier. Kok opp ris, stek kyllingfilet, bland inn pulveret fra posen, tilsett vann og Creme Fraiche. Så enkelt er det!

Torsdag – spaghetti og kjøttdeig. Livretten til M. Når jeg får viljen min dagen før, må han få viljen sin dagen etter.

Fredag – hjemmelaget tomatsuppe. Denne syntes jeg er veldig god! Jeg bruker en oppskrift fra Tine, og serverer med hvitløksbrød ved siden av. Oppskriften kan du finne HER.

Lørdag – hjemmelaget lasagne. Det er jo tross alt lørdag! Jeg serverer med salat i tillegg. Oppskrift kan du finne HER.

Søndag – butter chicken. En venn fra klassen min gav meg et glass med Butter Chicken paste (shoutout til Sander), og den er snart tom 🙁 På søndag skal den brukes opp, og ved siden av har jeg ris og salat. Gleder meg!

 

Jeg har ikke det sunneste kostholdet der ute, men jeg trøster meg med at det kunne vært verre, hehe. I det minste får jeg i meg en del frukt og grønt i andre måltider også!

Herregud, dette ble et ganske rotete innlegg. Sånn blir det når man har mye på hjertet! Uansett håper jeg dere alle får en flott uke, og ønsker dere lykke til med eventuell oppstart av skole eller jobb etter juleferien.

 

 

De fineste plakatene

Reklame | Poster Store

 

Jeg har i det siste fått en større interesse for interiør, og sitter blant annet på Pinterest for å lete etter inspirasjon flere ganger i uken. Drømmen min er jo å eie min egen bolig som jeg kan gjøre akkurat det jeg vil med! Som dere vet, bor jeg i en knøttliten studentbolig i Oslo, og får derfor ikke pusse opp, male eller gjøre nøyaktig det jeg ønsker. Det har en stund vært ganske tomt og kjedelig på veggene våre, men den tid er forbi! Jeg har nemlig bestilt hjem noen sykt fine plakater fra Poster Store, i akkurat min og Mathias sin stil.

Herregud, jeg hadde så lyst til å gå amok og bestille alle jeg syntes var fine, men det kunne jeg jo naturligvis ikke gjøre.. Jeg satt i timevis for å eliminere alle de sikkert hundre valgene, for så å sitte igjen med noen jeg syntes både matcher og som er spesielle for meg og Mathias. Jeg har i tillegg bestilt noen i gave til venner som også befinner seg i Oslo!

SE så fine de er 😍😍

 

Venstre HER. Midterste HER. Høyre HER. Monsteraplanten tror jeg vil passe fint i gangen, mens Luna plasseres over sengen vår. Hogwarts Express-plakaten skal selvfølgelig bli plassert ved siden av plakaten vi fra før har av Marauders Map! Er man Harry Potter-nørd, så er man.

 

Venstre HER. Høyre HER. Disse to skal vi henge ved siden av hverandre i samme størrelse over skrivepulten vår! Mathias liker bjørner veldig godt. Jeg liker skog og tåke, så da passer disse veldig greit sammen.

 

Altså, wiii!! Jeg gleder meg så utrolig mye til plakatene ankommer, og da har jeg virkelig noe å se frem til når det bærer avsted til Oslo igjen om bare to dager. Det passer jo perfekt å gå inn i det nye året med noe nytt og oppfriskende i boligen, til og med uten at det tar noe ekstra plass!

Aner dere hvor mye jeg ser fram til å etterhvert flytte i min helt egen bolig der jeg kan ha forskjellige stiler i hvert rom? Da skal jeg gå amok på Poster Store, hehe. Mens jeg scrollet gjennom alle plakatene tenke jeg flere ganger “DEN skal jeg ha på et fremtidig bad, soverom, kjøkken etc.”. Jeg får nøye meg med den plassen jeg har å utnytte i dag, og jeg skal selvfølgelig vise dere hvordan resultatet blir!

 

Jeg kan gledelig meddele at jeg får dele ut en rabattkode til dere heldige leserne mine! Dere får 30% rabatt på alle plakater i nettbutikken (utenom Selection-plakater) ved å bruke koden “mairho30“. Trykk HER for å se det store utvalget av plakater.