Simple moves

 

Igår hadde jeg en ørliten “treningsøkt” etter skolen bare for å få tatt et par bilder. 

 

 


Hahah, et flott bilde av meg som prøver å meditere bort den jævlige remi sit-smerten, neida… 

 

 


Her var det ikke plass til mye, nei! Bare såvidt føttene vises. Litt stomach rolls, men det tåler man. Liker forresten at håret ser litt langt ut når jeg er opp ned, trist det ikke er sånn til vanlig altså. 

 

Nå må jeg virkelig skvise inn tid til en ordentlig poleøkt snart, hele helga er jeg opptatt. Idag skal jeg og Mathias til Sortland og imorgen er det bare å komme seg hjem til Harstad igjen for å pakke ut og pakke ned igjen for å dra til storesøster. Der skal det sminkes, for vi alle skal nemlig på halloweenfest om kvelden. Forhåpentligvis tar jeg et bilde eller to av hvordan jeg skal være utkledd, det gjorde jeg nemlig ikke i fjor… Typisk meg! 

 

God helg dere! 

 

 

I need a baby pig

Som noen av dere vet, er jeg obsessed med små griser. Jeg syntes de er så utrooolig søte! Har lenge ønska meg en sånn her gris (bursdagsgavetips), har opp gjennom årene tatt vare på masse bilder jeg har funnet av babygriser, hahaha. Lillesøster sendte meg for en stund siden denne videoen under, se så søte de er!

 

123153999

Anastasia

 

HELG!!!! Mamma og storesøster var i Tromsø igår, da tok de med seg hjem en Anastasia dipbrow pomade til meg! Jeg har fargen dark brown, den er ganske mørk og er akkurat i grenseland for meg, men jeg hater å ha for lyse bryn. Ihvertfall når jeg har på eyeliner og slike ting som gjør øyene ekstra mørke. 

 

 


Har lyst til å få til såkalte ombre-bryn, men jeg må nok øve litt mer! Andre gang jeg prøver “flytende” øyenbrynsminke, så det er vel greit nok.  

 

Jeg er iallefall veldig fornøyd så langt, den er som sagt i grenseland til å være for mørk, men det tror jeg er en vanesak egentlig. Det er jo ikke sånn at jeg har platinablondt hår og kullsvarte unaturlige bryn liksom. Jeg merker at den er drøy i bruk da! Det skal veldig lite til før man får nok pomade til hele brynet. Nå skal jeg snart spise litt middag før jeg tar turen til storesøster & da family. Ha en fin kveld!

 

On the pole again

 

Til tross for at jeg hadde feber både tirsdag og onsdag, måtte jeg ta det store steget å vaske badet og støvsuge litt. Da jeg var ferdig tenkte jeg jo “hmm, jeg har jo allerede varma opp!”, og da kasta jeg av meg klærne og kasta meg opp på stanga istedet. Jeg var tidlig ferdig idag siden vi har hatt bokmål-tentamen. 1/4 norsktentamener gjennomgått, woooho!!!

Det var godt å komme seg igang igjen, og jeg tok meg til og med bryet til å sette opp kameraet! Litt slapp ennå, men et par greie bilder ble det nok. Jeg har innsett at jeg faktisk gjør akkurat det samme hver eneste trening. Varmer opp stanga med et par spins, inverter litt, tar en superman eller to, prøver meg på russian layback, prøver en side saddle superman, og når jeg er megasliten gir jeg meg. Jeg trenger virkelig noe nytt i rutinene. Stanga er lav, jeg sliter med de samme tingene hver trening, og jeg tar så lange pauser mellom hver gang jeg trener at det ikke blir noen framgang uansett. 

 

 

Også ser jeg at det er på tide å lære litt nye moves, jeg gjør jo det samme på bilder hele tiden jo??? Tror ikke de fleste som leser bloggen min har satt seg så mye inn i polemoves akkurat, men det er jo lov å spørre likevel. Any ideas? 

 

Too bad at this

 

Da har jeg altså fått min første klage over at jeg ikke har blogget på en stund, det var nemlig fra Marte! For øyeblikket bor Marte i London som au pair, det skriver hun om på bloggen. Check it ooout! Hadde jeg hatt penger, hadde jeg lett dratt for å besøke henne. De har jo alt mulig i London, det viktigste for meg er shoppingen selvfølgelig, hahaha. Og man må jo ikke glemme maten, for jeg er et matvrak… Det er et sted jeg virkelig kunne tenkt meg å besøke, også er det ikke så veldig langt unna heller. 

 


 

Jeg hadde sikkert kunnet spare opp penger til det, men problemet er det å faktisk spare. Det klarer jeg ikke. De pengene jeg en sjelden gang får inn, blir brukt opp. For to dager siden trente jeg litt pole også, det var utrolig tungt egentlig. Sikkert fordi jeg trener så uregelmessig og gir opp så lett når jeg blir sliten. Jeg får prøve mitt beste med å begynne å trene mer! Det klaffer selvfølgelig ikke helt med skole og fritiden min, jeg har vært ganske opptatt i det siste med mange planer. Enkelte dager har jeg ikke hatt en sjanse til å røre hverken pcen eller stanga. Det er hardt å være travel vet dere. 

 

Forresten, om dere ikke fikk med dere linken til Marte’s blogg er den: marteilondon.blogg.no!