What’s up

 

 

I dag var det ganske tungt å stå opp selv om jeg sovnet tidlig. I høstferien har jeg hatt det kjempekoselig. Første dag sov kjæresten over, vi så på Tingeling hahaha. På torsdag trente jeg hos Lisabeth, vi har begynt litt med koreografi og sånt! På fredag var jeg sammen med storesøster og tanteungene mine, vi tok med oss lillesøster en tur til byen og etter det så jeg og storesøster på Aristokattene og spiste kebab. På lørdag sov jeg over hos Lisa, og i går var jeg ikke hjemme før i 8-9 tiden så etter vi hadde spist la jeg meg med en gang. 

Ellers siden jeg absolutt ikke har hatt noe å gjøre i dag bestemte jeg meg for å trene. I dag har jeg muligens hatt en av mine verste poleøkter hittil. Stanga ble aldri nok varm og den var glatt, jeg fikk ikke til noe og ryggen verket. Jeg har prøvd å klare superman, problemet er at jeg ikke klarer å flytte hoftene rundt fordi lårene sitter bom fast på stanga, klikker. 

 


Så ja, dette er det aller nermeste jeg kommer til superman. k l i k k e r


Prøvde å få lillesøster til å ta et par bilder men de ble sånn her.. Fikk ikke akkurat helt til jeg heller. Så etter dagens økt er jeg utrolig sint, jeg vet at det alltid vil være enkelte dager der det er sånn men åhhhhhhhh. 

 

Jaja, satser på en bedre poleøkt enten imorgen eller onsdag! Syntes det er på tide at jeg klarer superman snart, og ikke minst cupid men jeg sklir bare med en gang så hittil er det null sjanse i havet for at jeg klarer det ennå. 

 

 

Girl with a pearl earring

 

Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere resultatet av fotooppgaven vi er ferdige med. Oppgaven gikk ut på å gjenskape et kjent maleri ved å ta bilder i studio, jobbe med lyssetting og få det så likt som mulig. 

 

Ikke heelt likt, men lyset er jeg ganske fornøyd med! Halsen skulle gjerne vært med og huden skulle kanskje vært litt lysere og gulere. I tillegg skulle vi brukt en jakke uten hull, men så lenge den var brun var jeg fornøyd. 

Tante sin baby er 1 år i dag

 

 

 

Det føles så rart at det allerede er 1 år siden jeg besøkte storesøster på sykehuset da lille Dan Emrick var helt nyfødt. Perspektivet mitt på barn og babyer forandret seg helt da jeg ble tante for første gang, nå er jeg mye mere begeistret for dem enn før. Snart er han jo ikke baby lengre, han kan allerede gå og si “mamma” og “se” og “ja”++

Jeg syntes det er kjempetrist at han skal bli stor. Skulle ønske han kunne være så liten bare litt lengre! Jeg er nesten fortsatt sjokkert over at han kan gå ordentlig, da jeg var i Stavanger i sommer hadde han akkurat begynt å røyse seg og gå etter sofaene og bordene osv. I dag var det så søtt da han gikk fort bort til der jeg stod, strakk ut armene og smilte skikkelig. Det er nok det jeg kommer til å savne mest, de små søte hendene og bollekinnene og smilet ikke minst. Jeg skal nyte den tiden tanteungene mine enda er små, tiden går altfor fort! 

 

I morgen er heldigvis siste skoledag før den lille høstferien vi har torsdag og fredag. Det blir fint med langhelg ettersom jeg har klart å komme meg på skolen hver eneste dag siden vi startet, ikke helt likt meg men helt klart en veldig positiv ting! I dag ble jeg endelig ferdig med fotooppgaven og kanskje jeg legger ut resultatet i morgen. Nå skal jeg snart ta kveld, er ganske trøtt nå egentlig. God natt!

Fremgang

 

 

(Var modell for Marte på skolen, vi har som muligens nevnt tidligere en fotooppgave som går ut på å gjenskape et maleri.)

I går var Lisabeth (hun som er “læreren” min når det gjelder pole dance) her for å lære meg nye ting, finpusse litt på det jeg lærte selv i sommerferien osv. Jeg har vært utrolig sløv med treninga i det siste. Etter jeg strakk en muskel i ryggen i sommerferien mista jeg helt motivasjonen, jeg følte jeg måtte være kjempeforsiktig og kunne derfor ikke trene ordentlig. Nå er ryggen fin igjen og i går lærte jeg faktisk å inverte (komme seg opp ned) med deadlift. Altså at jeg ikke sparker fra som jeg tidligere har gjort, jeg ble utrolig overraska over at jeg klarte å gjøre det bare med styrke! Jeg ble også overrasket over hvor flink Lisabeth har blitt, gleder meg til å begynne å trene sammen med henne igjen! Jeg har fått kryssa av to av målene jeg hadde på lista. Altså outside leg hang og å inverte uten å sparke fra. Nå er hvertfall motivasjonen oppe igjen!

 

Skulle bare kjøpe en sminkekost

 

 

I går tok jeg med lillesøster en tur til senteret. Egentlig skulle jeg bare ta henne med dit for moroskyld, kanskje kjøpe en concealerkost om jeg fant og greier. Jeg endte da opp med å kjøpe concealerkost, neglelakkfjerner, øyenskygge, to truser, en slush til lillesøster og en topp til å trene i. Teksten på toppen “TODAY – NOT TOMORROW” passer jo egentlig ikke helt til min treningsmotivasjon. Jeg som i det siste ikke har orket eller hatt nok tid å trene så særlig mye.. 

Selv om stipendet jeg får er veldig lite kjøper jeg alt det litt billige jeg trenger i samme slengen da jeg nettopp har fått penger på kortet. Så bruker jeg resten opp på mat i kantina de dagene jeg våkner litt senere enn jeg bør gjøre og ikke rekker å lage skolemat. Kjipt men sånn er det, tror min største uvane er å bruke penger på mat! De to kortdagene i uka har jeg hvertfall bestemt meg for å ikke bruke penger i kantina i det hele tatt siden jeg er hjemme før klokken 4! Nå skal jeg i det minste spare noe av det til høstferien slik at jeg kan gjøre noe koselig en dag. Håper ikke jeg er den eneste med denne pengeuvanen! 

 

The thing I love about school

 

 

 

 

En ting jeg virkelig liker med skolen er å kunne jobbe i studio. I dag var jeg med to andre elever og en lærer for å repetere litt om lyssetting. Vi har jo fått en foto oppgave som går ut på å gjenskape et kjent maleri. Derfor må vi jobbe mye med lyssetting, farger og stemning osv. Ovenfor ser dere resultatet på hva vi gjorde idag. 

 

 

Typical sunday

 

 

Her har dere mine typiske søndager. Bruker tid på å gjøre ting jeg vanligvis ikke gidder eller har tid til å gjøre i ukedagene. Å se på serier gjør jeg jo så og si hver dag uansett, men det er sjeldent jeg rekker eller orker å fjerne gammel neglelakk for så å legge på ny, eller å sitte med enten ansiktsmaske eller nose strips.

Er ikke helt sikker på om jeg er klar for skole i morgen, har vært litt forkjøla i noen dager og i dag har jeg vært kjempesløv men det er vel bare en søndagsgreie. Er i det minste ganske trøtt allerede, så jeg satser på å gå til sengs snart og få en god natts søvn før jeg må stå opp halv 7 i morgen tidlig!