Uken som gikk – Uke 8

 

 

Ukas høydepunkt:

At jeg lasta ned Hay Day på mobilen igjen. Neida, men joda. Sånn seriøst, jeg slutta å spille Hay Day i 2014 og har savna det skikkelig mye. Og veldig fornøyd var jeg da det gikk an å koble meg til Facebook for å få den gamle gården min tilbake igjen, åååh!!! Jeg hadde kommet så langt at jeg sikkert ikke hadde orket å begynt helt på nytt. 

 

Ukas film:

Hooligans så jeg sammen med kjæresten og to kompiser for noen dager siden. Jeg kopierer rett og slett et engelsk lite handlingsreferat fra IMDB: “A wrongfully expelled Harvard undergrad moves to London, where he is introduced to the violent underworld of football hooliganism.”. 

 

Ukas cravings: 

Mat fra Egon, uten tvil. Jeg har cravet det hele uka, jeg har sett på menyene sikkert hver dag, og på fredag fikk jeg endelig spise der! 

 

Ukas innkjøp: 

Nye tusjer til fargelegging-bøkene mine. Jeg var på Notabene for å lete, og hva tror dere jeg så? At de hadde 40% avslag på de jeg hadde tenkt til å kjøpe i utgangspunktet, DA ble jeg glad!

 

Ukas nedtur:

Joda. Nå skal dere høre. På lørdag sa jeg jo at jeg skulle dra ut, sant? Men hva tror dere skjedde? Jeg hadde kun vært der i en time eller to før jeg måtte dra igjen på grunn av noe som mest sannsynlig var et nytt gallesteinanfall. 

 

 

God morgen, og god natt.

Hei! Stikker bare innom for å si god morgen, at jeg har veldig jævlige menssmerter akkurat nå og at pcen min ikke lengre tar inn nett. Det betyr null blogging fra meg før jeg har fått låne kjæresten sin.

Det bildet tok jeg forresten nå, og det var mitt absolutt beste forsøk på å se bra ut.

Jeg kjørte Mathias på jobb nå nettopp, og herregud så ille det var. Skal aldri kjøre igjen når jeg har så vondt med mindre det er krise! Det var nesten sånn at det gjorde ekstra vondt når jeg måtte stoppe, haha… Nå er jeg iallefall trygt hjemme og skal prøve å sove et par timer til. Det er faktisk det eneste som hjelper meg. Jeg krysser alle fingre og tær for at jeg klarer å sove litt til, det hadde hjulpet på! Så, god morgen og god natt fra meg.

Jeg vil tilbake til…

 

.. vakre Frankrike!

 

Jeg savner denne turen skikkelig mye! Jeg og lillesøsteren min dro ned til Frankrike for å besøke besteforeldrene mine som leide ei leilighet der i noen måneder. Dette var påsken 2015, og jeg syntes det var en så fin tur. Frankrike var nydelig, til tross for at det var masse kald vind ofte! Har veldig lyst til å dra dit igjen, vi var i Agde forresten. Det ligger i Sør-Øst delen av landet tror jeg. 

 

 

Jeg vant en bomberjakke!

 


 

Haha, nå begynner dere vel snart å bli lei av alle “jeg vant…”-innleggene mine? Men altså, så mange konkurranser jeg melder meg på, skulle det egentlig bare mangle at jeg vinner i ny og ne! Jeg tror virkelig ikke alle skjønner hvor mye jeg egentlig melder meg på altså. Denne gangen var det en instagram-konkurranse som ble tipset av Ida Øverland. Det endte med at jeg var en av de heldige vinnerne som fikk velge et klesplagg fra merket NA-KD

Etter litt leting og ubesluttsomhet, fant jeg denne jakken her! Nemlig en bomberjakke med army-mønster. Jeg fikk den sendt hit, og jeg hentet den igår. Jeg ble positivt overrasket over at den var litt stor i størrelsen! Da kan jeg bruke tykkere klær under, pluss at jeg syntes større jakker er littegrann varmere. 

 


 

I går ettermiddag var jeg på Egon og spiste sammen med Lisa og Mathias. Maten var 10/10, og det var veldig koselig! Etterpå dro vi og lekte med valpen til Lisa, den er sååå søt, herregud!!!! 

I dag skal jeg mest sannsynlig dra ut, jeg får se an formen litt nærmere… Jeg har nemlig ikke følt meg helt bra i det siste, og magen min klikker fortsatt i ny og ne, så det er en risk å ta altså! 

 

Parfymene mine:

 

 

I dag våknet jeg opp i veldig dårlig form, mest sannsynlig feber og alt det der. Formen har gått litt opp og ned ellers i dag, men jeg får håpe dette ikke varer så lenge! Har vært hos besteforeldrene mine i rundt 7 timer idag!!! Det ble både middag og kvelds, haha. Det var iallefall veldig koselig! Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere mine parfymer, siden jeg ikke har noe annet interessant å blogge om for øyeblikket: 

 


 

 

Første fra venstre: 

 

Escada – Born in paradise. Denne her er dritgod, og er den beste sommerduften jeg har! 

Toppnoter – Grønt Eple, Guava, Vannmelon 

Hjertenoter – Ananas, Kokosmelk

Bunnote – Musk, Sandeltre, Sedertre

 

Lancôme. Haha, mer aaaaner jeg ikke! Selve flaska og designet ligner veldig på La Vie Est Belle. Men som dere kanskje kan se er innholdet derimot mer i bruntoner enn rosatoner, så jeg aner ikke???? 

Den er iallefall veldig god! Jeg er sinnsykt dårlig på å forklare parfymer på egenhånd, men jeg kan iallefall si at den ikke er like frisk og sommerlig som Escada sine. Den er mer tung, men ikke sånn at det lukter mann liksom. Ja, you get the point. 

 

Mugler – Alien. Dette er favoritten min til fest! Den er orientalsk, forresten. Og lukter veldig tiltrekkende og forførende om dere skjønner, haha? Den er nok ikke noe jeg ville brukt hver dag fordi den er ganske tung, men til fest eller en kveld ute er den super! Vil du imponere gutta (om ikke også jentene), bruk denne!

Duftens underfamilie: Blomsteraktig orientalsk

Duftfamilie: Blomsteraktig, Treaktig

 

Victoria’s Secret – Nude Coconut. Virkelig en av mine favoritter til hverdags! Nå er den dessverre oppbrukt, men jeg elsker kokos, søte og sommerlige lukter til hverdagen. 

Nøkkelord fra Fragrantica.com: kokosnøtt, søt, blomster, treaktig 

 

Victoria’s Secret – Moroccan Coconut. Dette er min stoooore favoritt. Seriøst. Den funker til hverdags, fest, kveld, morgen, what so ever! Den lukter ganske likt Nude Coconut, bare litt friskere og lettere. 

Nøkkelord fra Fragrantica.com: kokosnøtt, søt, blomster, gul blomst, tonka coumarin (ikke at jeg aner hva det er)

 

Nå må jeg virkelig gjøre noe

 

 

Jeg var en tur i byen sammen med lillesøsteren min igår. Dro innom apoteket og kjøpte en feit krem til kroppen, en ansiktrens for tørr hud og en liten flaske antibac gel. 


 

Jeg eide absolutt ingen kremer uten parfyme til kroppen, til nå iallefall. Siden jeg er så fornøyd med den samme håndkremen, tenkte jeg at det er verdt er forsøk å prøve kremen til hele kroppen. Huden min er utrooolig tørr og nuppete nå, spesielt når det er vinter. Noe må jeg gjøre! Jeg er ufattelig sløv med å smøre meg inn, men det må jeg bli flinkere til! Spesielt etter dusjing fordi vannet tørker ut huden min. 

 

Forresten må jeg bare beklage min mangel på nylige selfies, men her har dere to. Det er sånn jeg har sett ut de siste dagene. 


Dette var det fineste. 


Neida, vinkel er virkelig alt. 

 

I dag ble jeg henvist videre for å ta ultralyd av magen for å finne ut om det ligger gallesteiner i galleblæra. Dette blir jo selvfølgelig etter England-turen, sad but true. Jeg håper virkelig ikke jeg må fjerne galleblæra, for det har jeg veldig lite lyst til. Jeg kan godt få ut selve steinene, men galleblæra vil jeg beholde. Hvis ikke kommer jeg nok til å ende opp med en streng, fettfri diett resten av livet. 

 

 

Dette skal vi gjøre i Birmingham:

 

 

Herregud, denne England-turen, dere! Jeg har bestilt togbilletter fra Birmingham til London, vært rundt på Google Maps og sett etter hva som er i nærheten av hotellene våre og planlagt dagene i Birmingham fullt ut. 

 

TORSDAG:

♥ Vi ankommer hotellet vårt i 7 tiden på torsdag ettermiddag. Når vi har sjekket inn og fått det på stell, skal vi nok ut å vandre litt. Både for å finne et spisested, og en matbutikk. 

Av restauranter har jeg sett litt på både Zizzi (spesielt den), Turtle Bay og The Railway

 

 

FREDAG: 

♥ Jeg lover dere. Jeg SKAL innom kjøpesenteret like ved siden av hotellet vårt kalt The Mailbox. Der skal frokost/lunsj inntas. De har Starbucks og Tom’s Kitchen Deli der det ser ut til at de selger gode sandwicher.  

 

♥ Mathias skal klokken fire om ettermiddagen delta på Masterclass sammen med artisten som skal spille konserten vi skal på. Før den tid har jeg tenkt til å dra på et annet kjøpesenter som ligger litt lengre unna hotellet enn The Mailbox gjør. Ettersom jeg ikke orker å delta på Masterclass, må jeg finne på noe alene mens Mathias er der. Derfor tenkte jeg å enten dra på museumet Birmingham Museum & Gallery eller bare vandre litt rundt, utforske og ta bilder. 

 

♥ Når Mathias er ferdig med å delta på Masterclass, blir det middag. Jeg ble helt vill da jeg så de hadde TGI Friday’s like i nærheten. Jeg sjekket ut menyen og DAMN, dit skal jeg altså! Det er virkelig noe for Mathias også, haha. 

 

♥ Konserten med Plini starter klokken 6. Så da befinner vi oss i konsertlokalet! 

 

 Ettersom konsertlokalet kun er en liten gåtur unna hotellet, stopper vi sikkert innom en ny matbutikk på veien dit for å kjøpe flaskevann og eventuelt frukt eller snacks. Det blir ikke særlig sein kveld denne gangen heller, for vi må opp rundt klokken 9 morgenen etter. 

 

 

LØRDAG: 

♥ Utsjekking må skje før 11:00, så da er det opp og stå i 9-tiden for å pakke, få i oss en liten matbit og deretter sjekke ut. 

♥ Vi går deretter til togstasjonen og henter ut vår billett (den jeg allerede har bestilt). På togstasjonen finnes det også kafeer og slikt, så da tar vi oss en ordentlig matbit der før den 2 timers lange togturen. 


Fancy togstasjon det her, ja. 
 

♥ Toget går 12:30, og vi ankommer London rundt klokken halv 3. Så er det bare innsjekking på hotellet vårt der, utpakking og litt orientering. Etter det regner jeg meg vi finner på noe kult, det skal jeg komme tilbake til etterpå!

 

 

Alle bilder er hentet fra Google

Uken som gikk – Uke 7

 

 

Ukas høydepunkt:

At jeg og Mathias bestemte oss for å dra til England i neste måned, og bestilte alle billettene dagen etter! Er så utrolig stoked på å dra kjenner jeg. Er bare litt over 3 uker til!!!

 

Ukas treningsøkt: 

Siden jeg endelig har begynt å trene pole igjen, tenker jeg å ha et “ukas treningsøkt”-punkt her også. Jeg prøver å trene en til to ganger i uka. Klarer jeg flere ganger er det selvfølgelig toppers! Denne uka har jeg hatt to økter på onsdag. Den ene sammen med Lisabeth, og den andre sammen med Marielle. Den siste jeg hadde ble jeg ufattelig sliten av! Jeg fikk virkelig øvet masse på the basics, ettersom jeg lærer dem videre og ofte må demonstrere.

 

Ukas nedtur: 

Legevakt-turen på fredagsnatta. Dere kan lese om den HER

 

Ukas innkjøp: 

Haha, det blir vel England-turen på dette punktet også!

 

Ukas sang: 

Som noen av dere vet, elsker jeg The Weeknd. Jeg er så utrolig bitter for at jeg ikke kan dra på konserten han skal ha i Oslo idag. Jeg hadde så utrolig lyst, men så utrolig dårlig råd, hahaha. Ukas sang blir derfor The Weeknd – Same old song

På fest er jeg…

 

 

Jeg har sett flere bloggere lage innlegg som dette, og tenkte jeg skulle kaste meg med på trenden. Også for at mine ukjente lesere kan bli litt mer kjent med meg 🙂 

 

På fest er jeg… Den som ikke drikker særlig mye, som mest sitter i ro og har et par samtaler med andre. Jeg er IKKE den som tar ordet og snakker mens alle hører på.

Og selvfølgelig den som elsker å pynte seg! Spesielt når det kommer til sminken. 

 

På kino er jeg… Den nervøse, uten tvil. Spesielt under premierer. Jeg er ekstremt spent, og klarer nesten ikke å slappe av under en film med halvfull sal engang. Som noen vet har jeg en stor frykt for å bli sett eller dumme meg ut. Jeg tør jo nesten ikke å bevege på meg når jeg sitter der, haha.

Tro det eller ei, men jeg ELSKER Tingeling-filmene. Tror det gikk greit å dra på kino denne gangen fordi det var i den lille salen!

 

På internett er jeg… Så og si hele tiden. Jeg er ganske “oppmerksomhetssyk” på internett, legger ut selfies og skriver blogg. Det er det jeg liker, vettu. Men kommer det til virkeligheten er jeg ikke så tøff i trynet. Da er jeg bare nervøs og veldig høflig.

 

På stranden er jeg… Ehh, aldri?? En rar fakta om meg er at jeg ikke takler eller liker varme. Spesielt ikke å ligge i solsteik. Hadde jeg vært på stranda hadde jeg ligget under en parasoll med solbriller på og ei vannflaske i hånda. Å bade i havet syntes jeg er ganske skummelt, for under føttene er man så utrolig følsom, og jeg har flere ganger trødd på skarpe steiner eller andre skumle ting. Ikke snakk om at jeg bruker Crocs.

Et bilde av 11 år gammel meg i fjæra. Det var tider det. 

 

Bak rattet er jeg… Nok en gang den nervøse. Det går mye bedre å kjøre nå i forhold til for et år siden, men jeg liker aller helst å sitte på! Også har jeg en tendens til å bli ganske sint og stressa bak rattet. Hvis noen blokkerer veien for meg og ikke gidder å flytte seg, folk som ikke bruker blinklys i rundkjøringer og generelt overalt. 

Også irriterer jeg meg sykt over traktorer som absolutt skal kjøre strekninga i 80-sonen, når de fint kunne kjørt den andre veien der det er 50-sone, når de uansett ender opp på samme sted. Det er ikke bare bare å kjøre forbi en traktor på de veiene! Ikke minst skaper det lange køer når biler kommer imot og man ikke KAN ta ei forbikjøring. 

 

På kjøkkenet er jeg… Den som overhodet ikke tør å ta noe ut av ovnen! Jeg mener det, jeg har en stor frykt for å brenne meg og jeg takler bare ikke å ta noe ut av ovnen altså. Ellers ligger jeg vel på gjennomsnittet når det gjelder matlaging.

 

 

På trening er jeg… Den late som tror hun ikke kan! Som noen vet trener jeg pole, og mange ting bare gidder jeg ikke å prøve på, enten fordi jeg er redd eller fordi jeg ikke tror jeg klarer det. Jeg gir altfor lett opp altså. 

På møter er jeg… Den som vanligvis holder kjeft, observerer, skriver ned og av og til glemmer meg bort og sitter helt i min egen verden. På russestyremøter satt jeg ofte bare stille og noterte ned det som ble sagt og avgjort, jeg var sekretær med andre ord! Det er noe som passer meg meget fint. 

 

På tivoli er jeg… Tøff i trynet helt til det kommer til stykket. Jeg liker å tro at jeg tør å ta de skumleste karusellene, men ikke faen. Jeg blir mye lettere kvalm og svimmel nå enn da jeg var mindre, så nå gjør jeg ikke særlig mye annet enn å vandre rundt og kanskje kjøpe et lodd eller to, haha. 

 

I forhold er jeg… Nå snakker vi om meg og Mathias, ja? Ja. Jeg er den som er sta og vil bestemme mest, den som blir mest sint, men også den mest kosete. 

Haha, vær så snill å ikke ta dette for seriøst. 
 

I vennegjengen er jeg… Skal vi nå se.. Jeg har egentlig kun forskjellige venner som ikke henger med hverandre, så det er litt vanskelig å si. Er jeg i ei gruppe med vennene mine er jeg vanligvis stille, tar ikke ordet og er alltid forsiktig med hva jeg sier. Også er jeg hun som ofte tar negative hint som ikke egentlig er der, sad but true. 

 

 

Legevakten, da

 

 

Natt til idag bydde på sine utfordringer. På kvelden fikk jeg veldig vondt øverst i magen slik som jeg bruker å få av og til. Jeg ble veldig tungpusta og måtte vri og bevege på meg hele tiden. Etterhvert ble det så ille at vi måtte ringe til legevakta, og da fikk jeg komme inn med en gang. 

En liten backstory: Jeg har hatt disse type smertene i et par måneder nå, og de kommer spesielt på ettermiddag og kveldstid, og gjerne etter et litt større måltid. Det er derfor jeg ble sjekket for magesår, som det viste seg til å ikke være. Derfor bruker jeg nå syreregulerende tabeletter en gang om dagen før middag. Det har altså ikke gitt noen effekt, som dere hører. 

 


Litt chilling etter sprøyta. 
 

Jeg har ei stund tenkt på om det kan være gallestein, siden beskrivelsen passer perfekt til smertene mine, varighet, hyppighet osv. Prøvene jeg tok igår viste ingen svar, men jeg har de fleste symptomene og derfor må jeg få videre oppfølging. Tror det er snakk om ultralyd eller røntgen, eller noe sånt. 

Det var iallefall helt grusomt! Haha, og dette er så typisk; Smertene avtok når jeg kom inn på sykehuset, også gikk de helt bort ei stund, og i det vi snart var med huset til Mathias igjen, fikk jeg kjempevondt. Til tross for at jeg fikk ei sprøyte med smertestillende.