A better sunday

 

God morgen! I dag føler jeg ikke denne typiske “søndagsfølelsen” som jeg vanligvis gjør på søndager der formen er slapp og humøret et nede. Det var sol da jeg våknet og jeg skal dra til besteforeldrene mine idag for å spise middag der. 

I går kveld ringte storesøster og spurte om hun skulle hente meg, det sa jeg gledelig ja til siden jeg kjeda meg vilt. Det var veldig koselig! Vi var litt sammen med tanteungene, og den eldste ville at jeg skulle legge han så det gjorde jeg. Jeg leste nattahistorie og ble hentet ned for å spise taco sammen med storesøster, kjæresten hennes og kompisen demmes. Vi så også en film som het Yours, Mine & Ours. Så jeg er veldig glad jeg fikk noe fint å gjøre igår likevel!

 

Ha en fin dag!

 

Poltergeist

 

Hallo folkens! I går kveld bestemte jeg meg for å dra på kino sammen med Julie og Maylinn for å se Poltergeist. Og jeg som hadde lovet meg selv siden The Conjuring og Annabelle å aldri se skrekkfilmer på kino igjen… Filmen i seg selv var ikke så veldig bra, men jeg syntes absolutt alt er skummelt og jeg skvetter så sykt, og det aller verste er den høye lyden som er på kinoer! Til og med da de viste andre horrormovie-trailers før filmen var jeg livredd, hahaha. Jeg syntes skrekkfilmer er gøy å se nå og da når humøret er det rette, men herregud så ille det er å se dem på kino! Denne var i 3D i tillegg, så jeg slapp liksom ikke unna. 

Nå har nettopp Anja vært her, det er sjeldent vi ser hverandre så det er veldig koselig å snakke når vi møtes igjen! 🙂 Resten av dagen er jeg litt usikker på hva jeg skal gjøre, får se hva jeg finner på. Vi har eksamen i mediefagene mandag, tirsdag og onsdag så jeg vil gjerne ta det litt med ro også. 

 

Ha en fin lørdag!

 

 

Taco thursday

 

(Også en update på at det med brusdrikkingen ikke er helt bra likevel)

 

Hei! Idag har jeg og lillesøsteren min laget taco til middag. Siden vi idag er heeelt ferdig med UB dro vi på Gründer for å feire! (Tok ingen bilder fra det fordi jeg var så sulten, hahaha). Ellers har jeg hatt besøk av kjæresten i ettermiddag, det var koselig! Jeg hadde faktisk en liten treningsøkt også, der jeg et par ganger klarte arched rainbow også turte jeg å slippe meg ned i en russian layback!!! Med mye hjelp fra kjæresten da, hahaha. Det er i det minste et lite steg framover, så det liker jeg! 

 

Bloody eye

 

Er det ikke det ene så er det jo det andre, som sagt. Jeg har i litt over ei uke hatt blodig slim (høres mye eklere ut enn det er) i et øye samt rennende væske med blod i. Siden jeg igår blødde mer enn vanlig, bestemte jeg meg for å endelig ringe legen i morgest. Der fant vi ut at det heldigvis bare var en betennelse og hevelse under øyelokket på øyet det gjelder, så nå har jeg både fått øyedråper for betennelsen og for gressallergien i sommer. Jeg blir altså ikke blind, til alle som måtte lure. 

På skolen fikk jeg kallenavnet “bloody eye” og “bloody mary”, passet kjempefint det. Så nå sitter jeg hjemme for å slappe av og gjøre ferdig litt skolearbeid. Jeg har forresten et flott bilde av øyet mitt fra i går kveld da jeg blødde fra det, men det tror jeg vi står over denne gangen…

 

Deler heller et flott testbilde fra photoshooten jeg og Lisabeth hadde! Hun var forresten her i går kveld for å levere bildene på ei minnepenn, men det endte opp med at vi satt i et par timer og snakket, det var iallefall koselig. Bildene skal jeg nok jobbe med enten senere idag eller i morgen, så jeg får dele de jeg syntes ble greiest!

 

 

Nok en bra langhelg

 

Hei folkens! Unnskyld for null oppdatering de siste par dagene, jeg har rett og slett ikke hatt så veldig mye å blogge om, eller så har dagen gått i ett. Det har vært herlig med langhelg. Fredagskvelden hadde jeg og Lisabeth pole-photoshoot. Bildene av henne ble kjempefine, men jeg selv syntes ikke mine moves/triks ser så veldig fine ut ennå og jeg skled dessuten en del så jeg orket ikke mye. Lørdag overnattet jeg hos kjæresten, vi laget hjemmelaget pizza der vi sleit noe sykt med pizzabunnen men vi fikk heldigvis til etterhvert!

Igår ble jeg med mamma en tur for å besøke oldemor, det var koselig å både få sett mamma og oldemor igjen. Ellers dro jeg ut sammen med Julie for å kjøre tur, det var koselig og morsomt. Vi kjøpte oss kebab og satte oss utenfor parkeringsplassen på Trondeneskirken og hadde flott utsikt over havet. Der så vi nemlig to niser som dukker opp av vannet nå og da, det var veldig spesielt for jeg tror ikke jeg har sett nise før! Da vi kjørte inn til byen igjen fikk vi øye på tre elger som gikk og spiste av busker, det var flere som stoppet bilene for å se på, hahaha. Etter det overnattet jeg nok en gang hos kjæresten, som også var veldig koselig. Idag har bestemor hatt bursdag og vi var der en tur tidligere idag. 

 

 

Her står jeg stolt i Lisabeth sitt poletøy! Hadde jeg bare hatt råd til å kjøpe noe selv, det er mye mer gøy å bruke noe som faktisk er laget til spesielt pole og som er fint. 

 

 

Hvordan har din helg vært? 🙂

 

Engelsk eksamen overstått!

 

God dag! I dag pøser regnet ned, så jeg er ennå helt søkkvåt etter gåturen fra skolen og hjem. Nå er første ordentlige eksamen for dette året overstått, og det var engelsk skriftlig. Jeg kan ikke helt si om jeg syntes det gikk bra eller dårlig ettersom jeg ikke vet hvem som rettet svarene mine. Er han/hun streng? Snill med karakterer? Har hun/han en dårlig eller bra dag? Jeg vet liksom ingenting om denne personen, og denne personen vet ingenting om meg på grunn av at det eneste de får er et kandidatnummer og svarene på prøven. Jeg er iallefall fornøyd så lenge jeg får mer enn 2-3, det syntes jeg ihvertfall jeg fortjener, hahaha. Nå er det bare å skyve vekk denne eksamen og heller begynne å tenke på samfunnsfagprøven jeg skal ha imorgen!

 

Nytt webcam bilde IGJEN. Rett og slett fordi jeg ikke ser så bra ut idag heller, ops.. 

I morgen skal jeg til Lisabeth for vi skal nemlig prøve oss på en photoshoot! Det ser jeg virkelig fram til. Å ha noen fine bilder å vise der jeg ikke ser helt tomat ut i trynet eller er søkksvett etter en hard økt. Ikke minst kan jeg jo bruke så og si hvilke “kostymer” jeg vil, så dette blir gøy! 🙂 Sliter litt med å finne ut hvilke ting jeg kan bruke til pole som ikke blir altfor “utfordrende” eller slikt.. 

 

Pappa’s bursdag

 

Hei! I dag har pappaen min bursdag og blir hele 43 år gammel. På skolen fikk jeg laget et passende bursdagskort og kjøpt en gave utenom. I tillegg laget jeg og lillesøsteren min kvikklunsjkake igår kveld. I morgen er det eksamen i engelsk. Jeg får absolutt håpe på det beste selv om alt jeg prøver å lese går rett inn og ut igjen, og vi slipper faktisk unna en skriftlig eksamen til neste år pga denne! (Dere kan vel tro jeg ble glad for å høre det, hahaha)

Ellers er det en god del ting å gjøre på skolen framover, siden det er siste innspurt før karaktersetting og slikt. Ungdomsbedriften skal avvikles, egenvurderinger skal skrives, øving til diverse prøver, siste innleveringer osv. 

 

 

 

 Her har dere i det minste bilde av kortet, kaka har jeg dessverre ikke bilde av. Vi slet forresten ikke bare litt med å skrive ut dette her, det var vanskelig å få det i riktig rekkefølge og få det til å være riktig på papiret. 

 

Dessuten ser jeg ikke helt toppers ut. Har i det siste hatt null energi, motivasjon eller i det hele tatt orket å sminke meg. Om morgenene er jeg supertrøtt og klarer såvidt å komme meg opp selv om jeg har alarmen på det aller seneste jeg bør stå opp og klarer å sovne tidlig. Aner ikke hvorfor, så helg ser jeg virkelig fram til nå. Er veldig sliten for tiden, og ihvertfall nå som det er stress med skole og alt. 

 

 Håper dere har hatt en fin dag!

 

Husker du disse filmene og seriene?

 

Jeg syntes det er kjempegøy å “mimre” litt fra barndommen min og har lett fram litt filmer og serier jeg pleide å se på som mindre. Så jeg tenkte jeg skulle legge ut et par her, kanskje dere også husker noen? 

 

NODDY

 

FLUKTA FRÅ DYRESKOGEN 

 

DEN FØRSTE SNØEN

 

 

BANANER I PYSJAMAS

 

BJØRNEN I DET BLÅ HUSET

 

 

MR HICCUP

 

 

MUMFIE

 

 

SESAM STASJON

 

 

IVO CAPRINO- FILMER

 

EMIL I LØNNEBERGET

 

TELETUBBIES

 

MUMMITROLLET

 

THOMAS OG VENNENE HANS

 

Noen av disse du også pleide å se på?