Februarhimmel

 

 

Nå som drittværet melder seg, har jeg tenkt tilbake på noen bilder jeg knipset av en vakker himmel i februar 2015. Jeg elsker hvordan himmelen ser ut når sola begynner å komme tilbake. Alle de fargene! Det ser nesten magisk ut, og da er jeg fremme med kameraet med en gang. 

 

 

Jeg vil gjerne se en sånn vakker himmel igjen. Og håper at været kan klarne opp snart! Nå ser det mørkt ut (bokstavelig talt). Det snør, regner og sludder. I tillegg er det overskyet og grått hver dag. Det er ikke nødvendigvis så mørkt ute, men man ser ikke noe blå himmel for å si det sånn. 

 

Uken som gikk – Uke 4

 

 

Ukas høydepunkt:

At jeg fikk ordnet viftereima, så NÅ slipper jeg forhåpentligvis å slite mere med den. 

 

Ukas film:

The girl on the train. En thriller jeg først hadde lyst til å se på kino, men heller ventet med å se. Den er spennende og er veldig sånn “wtf?” fordi ting endrer seg hele tiden, og ting viser seg til å være helt annerledes enn filmen får deg til å tro. 

Kopierte handlingsreferatet fordi jeg selv suger å skrive sånt: “Rachel Watson er en alkoholiker som skilte seg fra ektefellen Tom etter at han var utro. Hver dag tar hun forstadsbanen til jobben, og hver dag betrakter hun et ungt par, Scott og Megan Hipwell, som bor i et hus toget passerer. En morgen vitner hun til noe sjokkerende utenfor togvinduet som forandrer alt.”

 

Ukas cravings:

Alpro sjokolademelk! 

 

 

Ukas innkjøp: 

Mamma har vært så snill å låne meg penger da vi var i byen sammen med lillesøster. Jeg fant en bomberjakke på salg som jeg overraskende nok selv syntes jeg kledde (har prøvd andre som jeg har sett helt rævva ut i), og en Levis T-skjorte. Har kjempelenge hatt lyst på begge plaggene, og den dusty rosa fargen på jakken elsker jeg. I tillegg er jakken litt foret og er ikke heeelt tynn, dermed kan jeg fint bruke den både om våren, sommeren og høsten. Jakka har jeg dessverre ingen bilder av nå, men det kommer garantert senere! 

 

Ukas nedtur: 

Den såkalte facebook-“diskusjonen” var en stor nedtur for meg denne uken. Har jo faktisk ikke følt meg så sint på lenge! Ellers skrev jeg innlegget “Bilen min spiser viftereimer til frokost” og samme dagen datt faktisk viftereima av bilen mens jeg kjørte på hovedveien!!!!! Dårlig karma, I guess? 

 

Den beste håndkremen jeg har prøvd – review

 

 

En dag for en liten stund siden bestemte jeg meg for å kjøpe en håndkrem ettersom jeg var helt tom, og hendene mine mildt sagt var vintertørre. De var sprunke, knusktørre, røde og hadde rifter og sår. Det sved, og jeg klarte ikke å finne ut hvordan jeg skulle fikse det, fordi jo, jeg har diverse håndkremer liggende. Problemet er at de er parfymerte, og det gjør virkelig vondt verre for slike hender. Jeg tåler ikke å bruke parfyme i kremer, hun vanlig parfyme på halsen, det er faktisk noe jeg ikke reagerer på! 

Anyway!!! Har virkelig det med å rote meg bort fra det jeg eeegentlig skulle si, haha… Jeg kjøpte en håndkrem da jeg var på apoteket, merket er Cosmica og det var heldigvis salg. Ordinærpris 99,- og salgspris 69,-. På pakningen stod det lovende saker, altså at det var for svært tørr og følsom hud. Det er jo meg det! “Uten parfyme”, stod det også. Da var det jo bare å kjøre på! Jeg hadde ingen tid å miste, for hendene mine trengte sårt ordentlig fuktighet. 

 

Jeg har nå brukt den i ei ukes tid, ca. 4-5 ganger daglig. Da har jeg ikke brukt mye heller, fordi jeg hater å være fettete på hendene, ugh. Jeg smører mest oppå hendene der jeg er aller mest tørr.

 

FORDELER:

– Tørker raskt inn i huden. 

– Etterlater deg silkemyk hud etter et par bruk. 

– Svir ikke på rifter og mindre skader, eller er noen form for ubehagelig. 

– DEN FUNKER VIRKELIG!!! HALLELUJAH!!!

 

Look at these smooth hands girl.
 

ULEMPER:

– Jeg er ikke noen stor fan av lukta. Selvfølgelig kan jeg jo ikke klage i og med at den er uparfymert og sånn. Dessuten har den overhodet ikke noen sterk lukt, det er kun noe jeg lukter hvis jeg tar hendene i trynet mitt. Den lukter altså ikke ekkelt eller direkte stygt. 

 

KONKLUSJON: 

Den beste håndkremen jeg har prøvd iallefall! Jeg får rett og slett drite i at det ikke lukter blomstereng av denne her, for den fungerer faktisk. 

KARAKTER: 6/6

 

Endelig tok jeg selfies

 

 

I går lengta jeg etter å ta selfies, idag gjorde jeg det. Denne uka har kanskje ikke vært så bra. Bilen min klikka, bilen ble fiksa, bilen klikka igjen. Men hey, jeg tok i det minste selfies! 

 

I dag vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Det jeg vet er at jeg skal hente kjæresten på jobb klokken 8, og at jeg er sulten. Ellers er mitt største problem akkurat nå å bestemme meg hvor hvilket bilde jeg vil ha som profilbilde. Selvfølgelig også at mitt HELT NYE dekk lekker luft. Jeg tror alle mine 8 år++ gamle felger er gåen. Det verste er at jeg ikke klarer å fylle luft i dekket selv engang. Jeg kan virkelig ikke bil, og gleder meg vilt til å selge kjerra. 

 

 

Nintendo DS spillene jeg elsket

 

I går ettermiddag fant jeg fram den gamle nintendoen min! Gjett om jeg ble gira. Derfor tenkte jeg det kunne være gøy å skrive et innlegg om hvilke spill jeg elsket å spille for noen år siden, og selvfølgelig nå. 

 

1. Yoshi’s Island. Herregud, jeg elsket virkelig dette spillet. Fargene, lydene, alt sammen! Det var så koselig, og bringer frem fine minner når jeg tenker på det. Det var dette jeg spilte da jeg fant DS’en i ei skuffe i går. 

2. Mario Party. Jeg hadde det så gøy når jeg spilte dette, gjerne sammen med venninnene mine på multiplay-mode! Savner det masse. Jeg og ei venninne brukte også å spille dette spillet sammen på Nintendo Wii, og det var supergøy! 

3. Mario & Sonic at the Olympic Games. Jeg spilte ikke dette spillet like mye som de andre, men det var gøy og absolutt et fint andrevalg dersom jeg ble lei eller sint av å spille de andre, haha. 

 

 

1. Mario Kart. Jeg digga også å spille dette sammen med andre. Det var så gøy, jeg ble superstressa og jeg tapte nesten hele tiden. Likevel var det utrolig morsomt! Fun fact: Den meget stressende musikken på “The Final Lap” pleier Mathias å nynne høyt på når jeg er stressa, spesielt under bilkjøring. 

2. Super Mario Bros. Dette spillet er grunnen til at jeg i det hele tatt ville ha en Nintendo DS. Det er mange forskjellige baner, og jeg har brukt utrolig lang tid på dette spillet. Super Mario Bros in my heart!

3. Style Boutique. Jeg ELSKET dette spillet her, og var så gira på det. Det gikk ut på å ha en egen butikk og finne klær til kundene ut ifra deres budsjett, vinne priser og delta på fashionshow der du stylet modellen osv. 

 

Kanskje jeg skal begynne å spille Nintendo DS igjen. 

 

 

Jeg lengter etter å ta selfies

 

 

 

Selfies er faktisk en viktig del av min hverdag på grunn av bloggen. Nå de siste dagene har jeg nesten ikke kunne lagt ut et eneste bilde av meg selv på grunn av at jeg ikke har følt meg pen i det hele tatt. Ikke engang med sminke på. Det er faktisk trist. Nå sminker jeg meg jo ikke kun for å se bra ut for andre, men også fordi jeg selv vil føle meg fresh, pen og selvfølgelig fordi jeg elsker sminke!

I den lille drittperioden jeg har nå syntes jeg derimot ikke noen av mine tidligere interesser er interessante lengre, og det er også ganske trist. Det frister ikke å begynne å trene pole igjen, å fotografere noe, prøve ut nye sminkelooks eller noen ting. Når jeg prøver å gjøre det føler jeg meg rett og slett bare jævlig, fordi jeg ikke syntes jeg har det noe gøy. Jeg savner selvfølgelig mestringsfølelsen og den lille selvtillitsboosten når jeg følte meg flink til noe. Det nytter ikke å få høre av andre at jeg er flink heller. Ugh. 

 

 

Revlon Colorstay Foundation review

 

 

Da jeg innså at jeg begynte å gå tom for foundation, fikk jeg litt panikk. Med min dårlige økonomi måtte jeg tenke kjapt og billig, derfor ble det Revlon Colorstay Foundation for Normal/Dry skin jeg klikket hjem i postkassa fra Blivakker. 

Fargen var jeg veldig usikker på da jeg skulle velge, men det jeg vet er at jeg er i det lyseste laget! Jeg valgte derfor fargen Buff, som ikke er den aller lyseste, og det er en farge jeg er glad jeg valgte! Hudtonen min vipper mest mot varm enn kald. Også er jeg veldig blek. Uten selvbruning selvfølgelig. Jeg tenkte at dersom fargen var litt for mørk, kan jeg bare begynne å bruke selvbruning i ansiktet slik som resten av kroppen, men det slipper jeg altså. 

 

UTEN SMINKE:

MED FOUNDATION:

 

MED FOUNDATION, BRONZING PUDDER, HIGHLIGHTER OG BRYNSMINKE:

 

FORDELER: 

– Bra dekkevne. 

– Tørker ikke ut huden min som en foundation til normal eller oljete/kombinert hud ville gjort. 

– Konsistensen liker jeg. Ikke for flytende eller for tjukk, en mellomting. 

 


Jeg turte forresten ikke å bruke særlig mye på såret jeg har på nesa, det svir fortsatt litt og vil gjerne holde det unna både sminke og hudpleieprodukter.
 

ULEMPER: 

– Virker som at den derimot tørker litt ut og kan bli litt kakete på tørr hud. Nå vet jeg ikke om det skjer om jeg bruker fuktighetskrem før påføring, men det skal uten tvil jeg teste ut. Når jeg prøvde denne i går kveld hadde jeg ikke brukt fuktighetskrem i ansiktet siden morgenen samme dag. 

 

KONKLUSJON: 

Uten tvil en bra foundation. Kanskje litt tørr for mine ekstremt tørre hudområder. Har tross alt flassende områder i panneområdet og på nesa. Det er ikke akkurat rart foundationen vil tørke disse områdene litt mer ut slik at hudflakene synes bedre enn før. Jeg skal gi den et til forsøk. Så absolutt verdt det til prisen iallefall. De har også en egen foundation til de med mer oljete hud eller kombinasjonshud. 

KARAKTER: 4,5/6

 

LINK TIL HVOR JEG KJØPTE MIN, SAMT FARGE

 

 

Bilen min spiser viftereimer til frokost

 

 

Jeg har litt småpanikk igjen. Da jeg kjørte Mathias på jobb tidligere idag, merka jeg en velkjent lyd. Hyling fra viftereima ♥ KAN DEN IKKE BLI FERDIG Å HYLE SNART? Jeg er sikker på at den snart ryker, den også. Det lukter tross alt svidd. Igjen.

Nå kan det jo ha noe med det plutselige mildværet og uværet å gjøre, men ikke vet jeg. For det skjedde først idag, som også er første dagen med mildvær etter kulde og snø. Jeg får be til høyere makter om at reima overlever fram til pappa kan bytte den ut med enda en ny. Jeg får virkelig panikk om den ryker nå og bilen mister strømtilførsel mens jeg kjører midt på hovedveien, iallefall i drittværet som er nå. 

 

Forresten ankom en foundation fra Revlon i posten igår. Jeg måtte ty til noe kjapt og billig, og da endte det opp med den. Review kommer senere idag! 


 

Mens bilen min spiser viftereima til frokost idag, drikker jeg Alpro sjokolademelk til frokost. Det er så godt, og jeg er så glad! Ettersom det er soyamelk og ikke kumelk tåler jeg faktisk å drikke det. 

 

Ha en fin dag da dere! Jeg håper jeg også får en fin dag, men så lenge bilen ikke streiker når jeg skal ut å kjøre snart, tror jeg det skal gå fint. 

 

Uken som gikk – Uke 3

 

 

Ukas høydepunkt: 

Første psykologtime og møtet med NAV angående at jeg mest sannsynlig begynner med AAP (om ca. en måneds tid). 

 

 

Ukas film:

How to train your dragon så jeg sammen med kjæresten min for et par uker siden. Den fortjener å få en plass i “ukas film”. Jeg likte den kjempegodt! Jeg hater alltid å måtte skrive et kort handlingsreferat uten å røpe noe viktig… Den handler om et vikingsamfunn der det å sloss med og å drepe drager er vanlig. Sønnen til høvdingen blir sett på som en feiging, eier ikke muskler eller er noe særlig tøff, og får dermed ikke lov til å sloss med dragene. Han møter en skadet drage og begynner sakte men sikkert å bli venn med den. Men hvordan kommer hans samfunn til å reagere? 

 

Ukas cravings:

Smoothie, åååh! Etter min snille venninne Julie kjøpte meg en liten Froosh på butikken forrige helg ble jeg helt smoothieavhengig igjen. Jeg hadde også en smoothie-periode forrige sommer. Jeg og Mathias laget smoothie med frossen ananas, vaniljeyoghurt og eplejuice og den ble helt sykt god. 

 

Ukas nedtur:

Betennelsen i kjeften, uten tvil. 

 

Ukas sang: 

Denne uka har jeg hørt mest på Halsey – Not afraid anymore. Om jeg ikke tar feil er det et soundtrack til Fifty Shades Darker- filmen. 

 

Ukas innkjøp:

T-skjorta er ny!

Jeg hadde et gavekort på Nelly, og dermed slo jeg til. Jeg kjøpte en mørkebrun hårfarge til etterveksten, en svart neglelakk og ei t-skjorte på salg. Også kunne jeg ikke la vær å kjøpe meg ny håndkrem da jeg var på apoteket, den var både på salg og var spesielt for veldig tørre og ømfintlige hender = min situasjon. Jeg har ikke håndkrem og begynner å bli 100% fri for fuktighetskrem, så det var like greit! 

 

 

 

Min oldemor fyller 97 år!

 

 

I dag fyller oldemoren min hele 97 år. Hun bor fortsatt hjemme i huset sitt helt alene, baker brød, kaker og henter posten. Hun vasker til og med også! Hun husker alt fra livet hennes, og forteller oss masse koselige og interessante historier fra “gamledager” som vi gjerne kaller det. Og fortsatt er hun sprek og har god helse. Det har til og med vært historikere/forfattere på besøk hos henne for å intervjue henne om andre verdenskrig blant annet. 

 

Beklager det bittelille bildet, men her er oldemor sammen med storesøsteren min ♥ Bildet ble tatt for noen år siden. 

I dag skal jeg og Mathias besøke henne, hvis det skjærer seg med tiden og planer drar vi heller til henne imorgen. Det er jo kanskje like greit sånn at hun slipper å bli sliten av for mange familiemedlemmer! 

 

Elsker deg, Oldemor ♥