Uken som gikk – Uke 17

 

 

Ukas høydepunkt: 

Uten tvil det fine været vi har hatt her i Harstad hele uka. Knallsol! Snøen har smelta som bare det, vi fikk muligheten til å grille, være masse ute på verandaen og skifte fra vintersko til sommersko. Jeg har faktisk også brukt bomberjakken mye! 

Sett bort ifra nå da, det snør. Selvfølgelig. Håper værmeldinga holder det den lover, for det er meldt en del regn i neste uke, så da forsvinner vel snøen forhåpentligvis mer. 

 

 

Ukas cravings: 

Når finværet melder seg, er det som oftest is jeg vil ha. Derfor har jeg spist to iser denne uka, den ene var en smoothie-is som heter Fruitero og den var driiitgod. 

 

Ukas innkjøp: 

Nå som det har vært hårfarge-salg på Coop OBS! og Europris, har jeg kjøpt tre bleikepakker og tre hårfarger! På fredag bleika jeg håret for første gang med to av bleikepakkene, og det så helt jævlig ut, akkurat som forventa. I går farga jeg håret i en farge kalt “Mocca Light Brown”, og fortsatt skinner en del av det oransje igjennom. Men så smart jeg har vært, kjøpte jeg en til i akkurat samme farge som jeg skal bruke på de oransje og lyse punktene (jeg farga det brunt selv, så det er ikke så mye å skryte av, som dere kanskje skjønner). 


Hahaha. Som sagt, grusomt!!! (Jeg har ingen bilder av det nåværende håret mitt, men det kommer vel snart)
 

Ettersom jeg sitter igjen med enda en bleikepakke, skal jeg foliestripe det en gang nærmere sommeren. Dette må selvfølgelig bli når jeg har fått den ønskelige brunfargen. Mye hårfarging altså! Heldigvis har ikke håret mitt blitt helt tyggegummi da. Kokosolje og hårkur er min savior! 

Jeg kommer sikkert til å gå tilbake til mørkere hår senere en gang, for det trivdes jeg veldig med. Men akkurat nå må jeg spare mest mulig penger, og har ikke råd til å farge etterveksten en gang i måneden. Spesielt ikke når jeg skal studere. Og hvem vet? Kanskje jeg trives greit med min naturlige hårfarge! 

 

Ukas nedtur: 

Bestefar har vært så snill og spandert et medlemskap på ei nettside der jeg kan øve til engelsk-testen vi skal ta snart. Dette er jo en stor fordel i seg selv, men ulempen er at det er sinnsykt vanskelig. Det var virkelig en nedtur å innse, men da får jeg vel bare bite i det sure eplet og øve mer! Jeg har heldigvis klart det ganske bra på “listening”-delen, så da kan jeg øve mer på de jeg sliter mest med. 

 

Dette er en av de verste uke-oppdateringene jeg har hatt, jeg vet. Har rett og slett utrolig lite motivasjon eller ideer til blogginga nå for tida, og akkurat idag nå er jeg i veldig dårlig form. Skal jo, som noen av dere vet, poste innlegg på Lipsticksquad hver mandag. Er hos kjæresten, og har ikke hatt med meg noe mer interessant sminke enn hverdagssminke, så vi får se hva for noe lurt jeg finner på til imorgen. 

Håper dere har hatt ei fin uke! 

 

 

Please watch this

 

 

Herregud, dere må se 13 reasons why. Det er en kort serie med kun 13 episoder, og handler om ei jente som etterlot seg kassetter til de hun mener var medvirkende i valget hennes om å ta livet sitt. Man får vite så mye dritt om disse folkene hun etterlater kassettene til, og det var ofte ganske jævlig å se. Men alt i alt er dette en så utrolig viktig serie. Den tar opp mobbing, slut-shaming, voldtekt, press, selvmord og psykisk helse. Det er en ganske mørk og dyster serie etter min mening, men den har lært meg noe. 

Den har lært meg at jeg bør bry meg mer, at jeg bør åpne øynene, og ikke minst at jeg kan tenke på de menneskene i livet mitt som bryr meg om meg når jeg føler meg suicidal. Så, jeg håper dere ser disse 13 episodene. Og selvfølgelig den halv timers lange dokumentar-episoden etterpå der produsentene og noen av skuespillerne snakker om serien, hvorfor den ble laget og hvorfor den er viktig!

 


Bildet er hentet fra Google
 

Ettersom jeg har Netflix og har sett serien der, vet jeg ikke om den kan bli sett andre steder. Jeg vil nå tro det! 

 

Sånn så jeg og stilen min ut for 7 år siden

 

Det er ikke en hemmelighet at jeg har forandra meg en del siden jeg gikk i 7. klasse på barneskolen. Jeg fikk såvidt den gamle pcen oppe å gå for å legge bildene mine inn på harddisken. Disse bildene er det sykt lenge siden jeg har sett, og jeg er så flau, hahaha. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hahaha, herregud!!! Litt av en posering dette her. Stilen jeg hadde var grusom. Jeg gikk bestandig i WOW-klær, og da mener jeg joggebukser og hettegensere. Pluss Hello Kitty-sokker, de må ikke glemmes. Det var det eneste jeg hadde på meg. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her hadde jeg vunnet sølv i et Nord-Norges-mesterskap i Taekwondo, sååå stolt!
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her var jeg på Gran Canaria, og merkeklær var selvfølgelig også viktig. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette bildet hadde jeg faktisk som header på en av mine første blogger. Selve bildet så veldig kleint ut da. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her hadde jeg fått ei irriterende kvise midt mellom bryna, også var jeg og ei venninne på telttur. I hagen. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Var det ikke WOW-klær, så var det oppbretta joggebukse og t-skjorter med et “kult” merke. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igjen, joggebukse og Wesc-t-skjorte. 

 

Barneskolen hadde sin sjarm. Det var først i 6. og 7. klasse at jeg brydde meg svært mye om å følge de andre trendene på skolen. Ellers hadde jeg det ganske greit! Situasjonen var ikke den beste i og med at dette var midt oppi en skilsmisse hjemme, men det er jo normalt nå til dags. 

Jeg er snart ferdig med alt jeg skal sende inn til Kilroy angående skolen i London. Jeg må bare bli helt ferdig med personal statement, som på norsk betyr et motivasjonsbrev. Det er ikke like lett som å skrive et blogginnlegg akkurat. Jeg får prøve å gjøre det beste ut av det, jeg er jo veldig motivert! Jeg bare vet ikke helt hvordan jeg skal si det/beskrive det, haha… 

 

You’re the slowest yet

 

Dette kan jeg relatere til, bare at jeg er den trege. De fleste jeg kjenner som har sett 13 reasons why, er allerede ferdig for lenge siden. Mens jeg derimot, er akkurat startet på episode 10… Til tross for at det er et par uker siden jeg begynte. Når det kommer til serier er jeg så sykt treg. Føler at alle andre ser ferdig en serie på null komma niks, mens jeg bruker hundre år på en episode fordi jeg ikke rekker å se hele, så glemmer jeg det litt av. Man skulle virkelig trodd jeg hadde all tid i verden med tanke på at jeg er hjemmeværende, men tro det eller ei; jeg gjør faktisk ting!

Istedet for å ta bilen idag som jeg vanligvis pleier å gjøre, bestemte jeg meg for å gå til den videregående skolen jeg gikk på. Greit nok, det tar 2 minutter å kjøre fra huset mitt til skolen, men still. At jeg valgte å droppe å kjøre for en gangs skyld, og istedet GÅ er ganske imponerende til meg å være. Det jeg skulle gjøre på skolen var å ordne et engelsk vitnemål til skolen i London. 

 

Meg og Mathias for et par uker siden.

 

For tiden stresser jeg ganske mye, og jeg tenker masse på den engelsktesten. Jeg prøver i all hemmelighet å prate engelsk til meg selv, men jeg føler meg bare som verdens teiteste person, så gir jeg opp. Det skal ikke være lett altså, og det er først når jeg skal prøve å snakke engelsk muntlig, at jeg innser hvor jævlig dårlig jeg egentlig er. 

 

Sorry ganger tusen

 

 

For øyeblikket blogger jeg fra min nye pc/bestefar sin gamle. Pcene jeg tidligere hadde har streika fullt og helt, så da er det bare en ting å gjøre: Ta ut harddiskene og knuse dem i garasjen, for så å kaste dem. Jeg har dermed vært ei uke uten pc, så blogging har det vært veldig dårlig med. 

 

Nå er forresten sminke-instaen jeg er med i, Lipsticksquad, startet opp igjen med flere medlemmer! Dette blir gøy altså, for dere kan se fram til temauker, giveaways og gøye ting. Vi jentene kommer til å ha hver vår dag i uka der vi poster ett til to innlegg som omhandler sminke og skjønnhet. FØLG VÅR INSTAGRAM LIPSTICKSQUAD_ HER! Denne uka bruker vi vår dag til å presentere oss selv, stay tuned for mer. 

 

 

Seriene jeg ser på NÅ

 

 

Sist jeg skrev et slikt innlegg, så jeg på serier jeg nå er ferdig med. Som for eksempel Dexter, The O.C, osv. Her er seriene jeg følger med på nå: 

 

13 REASONS WHY

Kopiert handlingsreferat fra IMDB: “Follows teenager Clay Jensen, in his quest to uncover the story behind his classmate and crush, Hannah, and her decision to end her life.”

Kopiert handlingsreferat fra en anmeldelse på p3.no: “Serien følger videregåendeeleven Clay Jensen. I kjølvannet av venninnen Hannah Bakers selvmord får Clay en mystisk pakke levert på døren. I pakken finner han kassetter som Hanna spilte inn før sin død, dedikert til tretten medelever hun mener er medskyldige i hennes selvmord.”

 

HOMELAND

Kopiert handlingsreferat fra IMDB: “A bipolar CIA operative becomes convinced a prisoner of war has been turned by al-Qaeda and is planning to carry out a terrorist attack on American soil.” 

Kopiert handlingsreferat fra Wikipedia: “Serien handler om CIA-agenten Carrie Mathison som, etter å ha gjennomført et uautorisert oppdrag i Irak, blir satt på prøve og tilordnes til CIAs antiterror senter i Langley, Virginia. Da hun var i Irak ble Carrie advart av en fengslet terrorist på dødscelle at en amerikansk krigsfange hadde blitt snudd av al-Qaida. Carries jobb blir plutselig mer omfattende når amerikanske styrker reddet Nicholas Brody fra fangenskap hos terroristen Abu Nazir, en amerikansk marinesoldat som ble erklært død etter en militæraksjon 2003 i Irak. Carrie tror at Brody er den amerikanske krigsfangen som hun ble informert om. Men både staten og hennes overordnede i CIA anser Brody som en krigshelt. Etter å ha innsett at det ville nesten vært umulig å overbevise sjefen hennes om å plassere Brody under overvåking, går Carrie til den eneste personen hun kan stole på, sin kollega Saul Berenson. De to må nå jobbe sammen for å undersøke om Brody er en trussel for nasjonen og forhindre et nytt terrorangrep på amerikansk jord.”

Fun fact: Dette er Barack Obamas favorittserie!

 

MODERN FAMILY

Kopiert handlingsreferat fra IMDB: “Three different, but related families face trials and tribulations in their own uniquely comedic ways.”

Eeelsker Modern Family. Morsomste serien jeg har sett iallefall! 

 

Jeg ser selvfølgelig også på Keeping Up With The Kardashians da, haha… Men seriene over er til å anbefale altså! Kom gjerne med flere serietips, for jeg blir vel ferdig med disse også en gang. God påske, folkens! 😊 

 

Min hverdag som hjemmeværende

 

Som noen av dere vet, er jeg for øyeblikket hjemmeværende på fulltid grunnet psykisk sykdom. Jeg starter hos ny psykolog i mai på grunn av utredning av en diagnose, men mer om det senere! Hva gjør jeg egentlig om dagene? 

Faktisk, vet jeg ikke nøyaktig HVA jeg bruker tiden min på. Jeg overnatter hos kjæresten min så og si hver dag, kjører han på jobb om morningen og kjører deretter hjem til meg selv. Jeg prøver å gjøre ting som er bra for meg, altså – turgåing, tegning, lesing og lignende ting. Jeg blogger jo også, som dere vet. Fair enough, i det siste har bloggingen min vært helt elendig og uregelmessig. Men jeg har en god del upubliserte innlegg jeg jobber med!

 

Hahaha, en liten throwback til da jeg akkurat var blitt sykemeldt og ikke hadde noen penger: 


Jeg skal absolutt ikke klage over økonomien jeg har nå. Skulle selvfølgelig ønske jeg slapp å bruke alle sparepengene mine på ting jeg ser på som unødvendig den dag idag, men sikkert nødvendig senere i livet. Jeg klarer meg fint, og vel så det!
 

En til liten throwback til en tur i skogen. Jeg elsker høsten! Alle fargene og all ting, det er så pent. 

 

Jeg bruker også sinnsykt mye av tiden min på planlegging av studier, søking og slike ting. Nå er vel det meste gjort, håper jeg! Målet er iallefall å studere. Jeg har søkt skole både i London, Oslo og Trondheim. Håper på førstnevnte da! Akkurat nå driver jeg også og øver en del til engelsktesten jeg og Mathias skal ta i Oslo i slutten av mai. Jeg er livredd for å gjøre det dårlig med tanke på hvor mye den kosta, haha… 

Så, da vet dere iallefall litt mer om hva jeg egentlig gjør om dagene! (Oppi alt dette er jeg selvfølgelig ikke frisk, jeg sliter med mitt, men det snakker jeg som sagt mer om når jeg blant annet vet mer.)

 

London-innkjøp

 

Bedre sent enn aldri, hæ? Nå er det over tre (!!!!) uker siden vi var i England, men først nå viser jeg dere innkjøpet. Jeg bør få et diplom for å være on point. 

På kvelden for to dager siden begynte jeg å få et migreneanfall, og det er enda ikke helt borte. Det er sykt frustrerende nå som der er påske og alt, men jeg får håpe det jeg kjenner nå er mer en sånn “hangover” fra det lange migreneanfallet jeg hadde, pluss medisinene. 

 

FRA LUSH:

Mask Of Magnaminty – ei skrubbmaske til både ansikt og kropp, jeg har prøvd denne flere ganger og huden blir såå fin og myk etterpå!

Oatifix – ei ansiktsmaske for tørr og sensitiv hud (MEG!!!). Jeg har prøvd denne et par ganger ganger og jeg er veldig glad i den til nå. Den mykgjør virkelig huden min i ansiktet! 

Breath Of Fresh Air – tonervann som gir fuktighet og kjøler ned. Denne har jeg brukt hver dag siden jeg kjøpte den, og det er faktisk den andre toneren jeg prøver, ever! Jeg liker veldig godt at huden føles fresh og fuktig etter denne, noe den andre toneren jeg har ikke gjorde for meg. 

Skin Drink – en fuktighetskrem til ansiktet, for veldig tørr hud. Denne har jeg også brukt hver dag siden jeg kjøpte den, og denne fuktighetskremen tror jeg er den eneste som ikke har irritert ansiktet mitt, og som får huden til å kjennes skikkelig bra ut!

Bubblegum Lip Scrub – noe av det mest kjøpte på Lush, vil jeg tro? Den fantastiske, spiselige leppeskrubben! Jeg har hatt lyst på denne kjempelenge, og den var virkelig verdt alle penga! Dypp fingeren nedi, skrubb leppene lett, og slikk av etterpå. Den smaker skikkelig godt, og leppene etterlates fuktet og myke etterpå. Og gjett hva? De tørre flakene er også borte! 

 

FRA MAC: 

Studio Sculpt Foundation – en foundation perfekt for min tørre hud! Denne er veldig fuktig, så pass på å ikke påføre for mye, for den er nemlig drøy i bruk også. Denne har virkelig dekkevnen jeg ønsker meg til en hverdag, men også nok til en fest! Jeg har prøvd å legge fra meg den “jeg-må-ha-full-dekkevne-staheten” min, og jeg sier meg veldig fornøyd med denne. Perfekt farge for meg også! 

Prep + Prime Fix+ – en primer og oppfriskende spray til ansiktet og sminken. Jeg digger den til nå! Sprayer den i ansiktet før foundation, etter all hudsminke er pålagt og før påføring av highlighter for å få den litt mer shiny. Jeg sprayer den også på øyenskyggekosten før jeg skal påføre en farge med shimmer for at den skal vises mer og legge seg finere. 

 

FRA SELFRIDGES: 

Better Than Sex – Too Faced-mascaraen alle snakker om! Is it worth the hype? JA!!! Den er sååå bra, jeg kunne ikke vært gladere for at jeg valgte å kjøpe den! 

Papa Don’t Peach – Too Faced-blushen fra Peach-kolleksjonen. Kan vi snakke om den pene og søte pakninga?! Det er uten tvil en av grunnene til at jeg er forelsket i Too Faced! Denne blushen har jeg hatt lyst på helt siden den ble lansert. En perfekt rosa/korallfarge! Denne kan fint brukes både til hverdag og fest. Jeg er forelsket, også lukter den fersken!! 

Stay All Day – vannfast flytende eyeliner fra Stila! En bedre eyeliner har jeg aldri prøvd før, og jeg har til nå brukt den fem ganger etter innkjøpet av den. Den er åpenbart mye lettere og drøyere å jobbe med enn H&M sine iallefall! 

 

I’m Real – Sheetmask til engangsbruk fra det koreanske merket Tonymoly. Jeg ble ganske vill i øya da jeg så at de solgte dette merket der også! Jeg la merke til det da jeg skulle betale, og nappet til meg denne her samtidig. Da jeg kom hjem innså jeg at lillesøsteren min trenger den mer enn meg, så da ga jeg den til henne istedet. Jeg har jo tross alt en liggende her hjemme fra før, og hun har hatt lyst til å prøve disse maskene! 

277 Luxe Soft Definer – blendingkost fra Zoeva! Til øyenskygge, selvsagt. Den fungerer utrolig bra!

315 Fine Liner – eyelinerkost fra Zoeva! Denne har jeg enda ikke fått sjansen til å ta i bruk, men jeg tenkte at det var greit med en sånn her, for det frister å lage looks der jeg bruker liquid to matte leppestifter som eyeliner! En vakker dag, hahaha… 

 

FRA VICTORIA’S SECRET: 

Tease – denne parfymen er sååå god! Jeg dro dit i håp om å finne en større flaske av Maroccan Coconut, men de hadde visst slutta å selge den. Men parfyme var jeg likevel på leting etter, så da ble det denne. Flaska er skikkelig fancy, og lukta er skikkelig god! Et skikkelig godt kjøp altså. 

 


Beklager reima til kameraet, jeg la ikke merke til det før i ettertid.


tre truser – de hadde tre truser for en viss sum inne i butikken, og dere kan tro jeg ble i hundre! De er for det første utrolig behagelige, og for det andre; sååå fine! 

 

 

FRA PRIMARK: 

To t-skjorter som er Harry Potter-relaterte (selvfølgelig måtte jeg kjøpe noe sånt iløpet av denne turen), og ei dirty pink sminkemappe som jeg ikke tok bilde av. 

 

FRA BERSHKA: 

Topp med innebygd choker, kan jeg si det? Hahaha. Også en (jeg aner ikke hva det heter) slags BH uten spiler. 

 

FRA ZARA: 

Klesskapet mitt har fått ei ny favorittbukse, og det er denne! Helt tilfeldig så jeg denne inne på Zara, dro den med meg og bestemte meg for å prøve den. Størrelsen så jeg ikke så mye på heller, og den var perfekt. Perfekt lengde, størrelse, høyde på livet og stretch. Jeg håper aldri jeg må kaste denne!

 

FRA FOREVER 21: 

Det første jeg kjøpte i Oxford Street var denne her. Den er veldig behagelig! Skulle ønske jeg kjøpte flere ting derfra. 

 

LESESTOFF:

Beauty and The Beast – boka som er basert på filmen! Kjøpte den på Heathrow flyplass da vi skulle dra hjem. Jeg har allerede lest den ut, og kan si at det var ei veldig koselig bok. 

Cosmopolitan – haha, why not? 1 pund er sinnsykt billig for et magasin i forhold til hva det koster her i Norge! For de som lurer, kjøpte jeg det også på Heathrow. 

The little book of drinking games – ei søt lita bok jeg kjøpte på Urban Outfitters. Jeg har lest litt i den, og fant et par morsomme leker jeg kunne tenke meg å prøve ut! 

 

FRA H&M: 

Noe av det første jeg gjorde når jeg ankom London, var å dra på en H&M-butikk for å se om The Weeknd-kolleksjonen var der. Det var overraskende lite utvalg, men jeg måtte jo likevel gjøre ET kjøp iallefall. Så da ble det denne genseren fra herreavdelinga! 

SIST MEN IKKE MINST:

Denne hettegenseren var jeg helt nødt til å kjøpe fra ei souvenirsjappe. En hettegenser med min favorittquote: “Mind the gap”. Åh, jeg savner å ta tuben…

 

Ellers blir det nok Sverigetur imorgen, så det ser jeg fram til! Ha en god ferie til de av dere som har det, og ellers en god påske 🐣🐣

 

 

Fordelene med å blogge

 

 

Jeg har siden jeg var 12 år gammel skrevet blogg. Riktignok ikke den samme bloggen hele tida, for jeg har ikke telling på hvor mange forskjellige jeg har hatt! Jeg husker godt at jeg startet da VOE ble kjent, og det var den første og eneste bloggen jeg leste. Faktisk husker jeg også hvordan min første blogg så ut, rosa såklart. Ikke bare en nøytral lys rosafarge, neida. Her var det knallrosa overalt, med noe som sikkert var blå tekst. Det hadde vært moro å få se den bloggen den dag idag, for jeg har ikke peiling på hvordan jeg skrev som 12-åring! 

Med tanke på min lange erfaring med “opp-og-ned-blogging”, kan jeg med hånda på hjertet si at blogging uten tvil har sine fordeler: 

 

Viktigst av alt: Uttrykke meningen min. 

Ja ja ja, jeg trenger ikke å igjen forklare detaljert at jeg som person ikke “tør” å ha egne meninger fordi jeg er så redd av meg. Redd for å bli mislikt, for å havne i diskusjoner og krangler. Ja, dere vet. Likevel tror jeg bloggen har gjort meg sterkere på akkurat dette stadiet, fordi; for å være en blogger må man jo til en viss grad ha en mening eller to. Hvis ikke hadde bloggen vært totalt uinteressant. Jeg tør ikke å påstå at min blogg er den mest interessante heller, for det vet jeg at den ikke er. 

Noen av mine mest meningsfulle innlegg: “Love is love“, “Det er ingenting galt i å like seg selv“, “Hvorfor seksualiseres kvinner mer enn menn?

 

Det er koselig å se tilbake.

Jeg ELSKER å mimre! Jeg pleier flere ganger i uker å se på bilder både på mobilen, pcen og harddisken min. Så er det ganske gøy å se tilbake i arkivet på bloggen, se tilbake på en hendelse eller en periode. Det er en sykt bra ting for meg med blogging, å se min egen forandring gjennom tidene ved å lese tilbake i arkivet. 

 

Hahaha, fra innlegget “Born to rage“, publisert 20. februar 2014. Sjekk denne setninga da: “Tro det eller ei, men jeg har vært på skolen hver dag denne uka, sikkert ny rekord!“. Åååååh, som jeg dreit i skolen på VG1. Hvorfor?!?!!?
 

 

Et eget lite samfunn. 

Jeg har på innloggingssiden ei liste nedover av andre bloggere jeg følger, og deres nyligste innlegg. Vi kommenterer hos hverandre og følger med! Det er veldig koselig syntes jeg. 

 

Unnskyldning til å ta selfies. 

Litt teit at man skal trenge en unnskyldning til å ta selfies, men men. Jeg tror ikke jeg ville tatt like mange bilder av meg selv om det ikke hadde vært for bloggen, og det er egentlig ganske greit å ha mange bilder av seg selv! Nok en gang kan man se tilbake på bildene og forandringen i utseendet sitt. OG noe av det beste med det er at man føler seg ekstra pen. 


Et kollasj av bilder av meg selv gjennom de siste par årene.  

 

Blogging er, og har i mange år vært en del av livet mitt og hverdagen min. Jeg bryr meg ærlig talt ikke om jeg har en kjent blogg, at jeg tjener penger på den eller noe. Det bare er gøy! Selvfølgelig hadde det vært kjempekult om jeg hadde hatt muligheten til å en gang blogge så bra at jeg kunne tjent penger på det, men noe så stort tør jeg ikke å satse på. Jeg får ha det gøy videre med blogginga, uansett om jeg kommer til å tjene penger eller ei. 

 

 

Forresten, sjekk ut påskekonkurransen til F4shi0n her!

Så blir det en Oslo-tur også da!

 

 

Det blir visst en god del reising på meg i år, ja. Nå har jeg og Mathias bestilt en ny tur, og den går nemlig til Oslo! Vi får slått mange fluer i en smekk her, for vi har flere grunner til å dra: 

– Mathias skal på prøvespilling og intervju til Westerdals. Samtidig skal jeg mest sannsynlig besøke skolen og sånn! 

– Jeg og Mathias skal ta en engelsktest for studiene vi har søkt på i London.

– Vi får samtidig besøke og utforske byen vi har søkt skole i og vurderer å flytte til. 

– Jeg skal ta ei ny tatovering! 

 


 

Det blir nærmere ei uke i slutten av mai, og vi får som dere ser gjort et par ting på denne turen! Nå er det altså bare å begynne å spare på nytt igjen, haha. Når vi er der skal vi være sammen med et vennepar av oss, så det blir veldig koselig å se dem igjen!