Reebok

 

 Disse skoene fikk jeg av mamma idag, kjempesnilt! I og med at de skoene jeg for det meste går i er et par lave mørkerøde converse. Disse kan både bli litt fargekrasj i forhold til klærne mine og slikt, i tillegg er det ikke noe særlig å gå i dem lenge. Disse syntes jeg derimot er mer behagelig og “mykere” å gå i, de er jo også litt høyere med bedre demping. 

 

Jeg beklager å måtte meddele et så her dårlig, uklart og uredigert bilde på bloggen, men her har dere iallefall dagens antrekk!

Elsker når det er såpass fint vær at jeg kan bruke maxiskjørtet uten å fryse ihjel eller bli blåst vekk. I dag var temperaturen bra så da måtte jeg benytte sjansen til å bruke litt mer sommerlige klær! Selv om jeg er ganske forkjøla nå da… 

 

Nå stikker jeg avgårde til kjæresten for å bli der til imorgen. Forresten er jeg innkalt til jobbintervju, krysser fingrene! 🙂 

 

Where my money at????

 

God dag! I dag er været helt ok, tror jeg. Håper bare det bedrer seg etterhvert, men jeg vet jo hvor jeg bor da… Nord-Norge altså! Jeg og kjæresten tenkte på å dra en uke til Spania litt senere i sommer, men dessverre går det ikke likevel på grunn av at jeg ikke aner hva lappen kommer til å koste meg, så det er litt risky å bruke av de pengene. Også har jeg jo ikke jobb heller. Veldig kjipt selvfølgelig, i og med at vi hadde fått bodd gratis og slikt. Også hadde vi spart litt penger siden leiligheten har kjøkken, og vi hadde dermed sluppet å spise ute hele tiden. Så da blir det nok dyrere en annen gang. Men det får så være, man kan jo ikke få alt man peker på! 

 

Noen fakta om personligheten min

 

Hei! Jeg tenkte nå jeg skulle skrive noen punkter om personligheten min. Jeg skal prøve å være så nøyaktig som mulig slik at det kanskje er lett å sette seg inn i eller kjenne seg igjen i. 

 

Jeg har vanskeligheter med å si ifra om ting. Iallefall ting som er feil! For eksempel betalte jeg for mye penger i en butikk en gang fordi tilbudmerket ikke var satt på prislappen, dette la jeg merke til med en gang jeg hadde gått ut av butikken. Jeg ble ganske ubesluttsom og lurte på om jeg skulle ha gått tilbake og forklart det, venninnen jeg var sammen med da oppfordret meg til å gjøre det. Det gikk helt fint og jeg fikk litt penger tilbake, og da vi gikk ut igjen spurte hun meg “hadde du gjort det samme om ikke jeg hadde vært her eller oppfordret deg til det?”, svaret var jo nei for jeg er den type personen som vil unngå krangler og å bli mislikt osv. Selvfølgelig er det jo kjipt, for rett skal være rett.. 

♥ Jeg får ofte dårlig samvittighet eller skyldfølelse. Til og med for ting som ikke er min feil! Om det generelt skjer noe fælt, trist eller dumt med noen får jeg dårlig samvittighet selv om det ikke engang er jeg som er årsaken. Føler liksom alltid jeg kan gjøre noe for at det kunne blitt bedre. Dette er også en ganske slitsom egenskap å ha i og med at det kan bli for slitsomt å alltid føle skyldfølelse for at jeg kunne gjort noe. 

♥ Jeg bryr meg nesten for mye om andre. Det er kjempeflott å bry seg om andre! Bare ikke for mye… Man må først og fremst tenke på seg selv, men sånn er det ikke alltid med meg. Det er ikke alltid jeg viser så godt at jeg bryr meg mye om andre, men tro meg. Jeg TENKER veldig mye på andre! Dette er en stor sammenheng med punktet over med dårlig samvittighet og skyldfølelse. Jeg har veldig stor medfølelse for andre, og dette kan bli slitsomt til tider. Å alltid syntes synd i folk, å alltid tenke på hvordan andre har det osv. 

♥ Livredd for å komme for sent. Jepp, jeg stresser meg ihjel til nesten alt. Jeg MÅ være 100% sikker på at jeg rekker ting. Jeg går gjerne slik at jeg er med busstoppet noen minutter før jeg forventer at bussen skal komme, også går jeg kanskje litt raskere enn det jeg selv tror… 

♥ Organisert. Jeg liker å ha alt på stell og under kontroll. Jeg passer på å aldri glemme en avtale eller møte opp for sent. Er nesten avhengig av å ha en ordentlig schedule, iallefall hver uke. Jeg skriver for eksempel en “to do list” for hver uke, slik at jeg skal huske på viktige ting eller avtaler. Skriver ned alt mulig som skal skje. Det syntes jeg er litt gøy også. Å ha orden i sakene og avtalene. 

♥ Man vet aldri hva man kan vente seg når jeg er sint. Selvfølgelig gjør jeg ikke noe voldelig eller slikt, det er mer snakk om uttalelsene og hvordan jeg snakker. Jeg reagerer veldig forskjellig når jeg blir sint, og dette er også selvfølgelig etter hvor sterkt sinne jeg føler. Noen ganger for eksempel i krangler eller i diskusjoner kan jeg bli så sint og frustrert at jeg bare holder kjeft fordi jeg ikke klarer å si noen ting, uansett hvor mye jeg måtte ha lyst. Jeg klarer bare ikke å få fram noen ord som hadde gitt mening. Senere tenker jeg selvfølgelig over alle de perfekte tingene jeg kunne sagt, hahaha.. Hvor typisk er ikke det? Noen ganger kan det også hende at jeg snakker høylytt og kan bli ekstra frekk/spydig. Dette skjer ikke så veldig ofte da, jeg vil ikke å være frekk med mindre det virkelig er nødvendig. 

♥ Jeg bryr meg om menneskers og dyrs rettigheter. Ting jeg absolutt ikke takler er homofobi, rasisme, dyremishandling og torturering osv. Jeg har sterke meninger om disse, og jeg mener at alle mennesker er verdt like mye UANSETT om de er svart, hvit, gul, rosa, blå, homofil, bifil, heterofil, transe, muslim, kristen, humanetisk, u name it! Jeg er også veldig imot dyreplageri, dyr har jo følelser de også.. 

♥ Jeg liker å se andre glade. Å glede andre er en stor glede for meg selv. Flere ganger om jeg har småpenger tilgjengelig og går i byen eller senteret gir jeg litt til veldedighet eller organisasjoner, selv om det bare er litt er det jo noe, ikke sant? Jeg liker også å gjøre familien, vennene og kjæresten glad. Har jo ikke allverden med penger, men jeg har ingenting imot å bruke litt på andre! Liker så godt å se at de er glade. 

♥ Prøver å gjøre alt så praktisk som mulig. Jeg vet ikke helt om jeg klarer å tenke opp noen eksempler, men jeg pleier ofte å tilrettelegge tingene jeg gjør for at det skal bli mer lett eller praktisk. 

♥ Unngår mine “frykter”. Som noen av dere vet har jeg gjennom livet slitt en del med angst, og ihvertfall sosial angst. Om jeg kan unngå noe jeg er redd for, så gjør jeg det. Dette er jo ikke en bra måte å takle og jobbe med sosial angst på akkurat. Jeg prøver selvfølgelig så godt jeg klarer å gjøre de tingene jeg er redde for likevel, som for eksempel å ta telefoner til ukjente eller noen jeg ikke føler meg så veldig trygg på/kjenner så godt, spørre i butikken om hjelp osv. 

 

 

Jeg kunne nok sikkert listet opp mange flere punkter, men nå tror jeg vi sier stopp for denne gang! 🙂 Noen som kjente seg igjen i noe av dette?

 

Mimring på barneskolen

 

På onsdagskvelden dro jeg og søstrene mine på en liten kjøretur. Vi bestemte oss for å kjøre til en barneskole både jeg og storesøsteren min hadde gått på. Den har et stort og flott uteområde for unger å leke på, så her mimret vi masse om alt vi husket og fikk mange flashbacks. Det er nemlig en gooood stund siden jeg var der sist, så å se de samme lekestativene som jeg lekte på som førsteklassing, det var stas det. Tok dessverre bare mobilbilder fordi jeg glemte kameraet, men jeg deler dem likevel! 

 

 

 

Dark purple

 

Hei! Nå blir det litt hårfargesnakk her, for i dag har jeg faktisk hatt tre forskjellige hårfarger… I går kveld fikk jeg hjelp av storesøster til å bleike det, hadde nemlig et stygt mørkt område under etterveksten som virkelig laget et skille som ikke så bra ut. Jeg ble jo da gul og oransje som vanlig (hadde forresten ikke nok bleiking til hele håret heller, så det gjorde det ikke bedre), så i morgest gjorde vi en kriseløsning der vi blandet blå hårfarge med en lilla hårfarge. Begge disse fargene var selvfølgelig kalde, mens hårfargen jeg hadde etter bleikingen var varm. Jeg kan love dere håret mitt garantert ikke har sett verre ut enn da, tro meg eller ikke. Tok faktisk ingen bilder av det, for jeg var rett og slett så frustrert og sint at jeg bare hadde lyst til å rive av meg alt håret. Jeg ville iallefall få det fikset så fort som mulig. 

Så gav jeg min kjære søster penger slik at hun kunne springe inn på VITA for å kjøpe en mørkere lillafarge som ville dekke alt. Dette fikk vi fiksa (heldigvis), så nå ser det mye bedre ut! Fargen ble veldig mørk, og nesten svart. Men i dagslyset ute ser man godt at det er lilla, så jeg håper bare det vaskes litt ut og blekes litt i sola slik at det kan bli lysere. 

 

Her ser dere hvordan jeg så ut etter bleikinga, og det så verre ut i virkeligheten:


Sykt pent bilde da, liker ikke å vise den flotteste siden av meg på bloggen…. Men det får bare være denne gangen!

 


Og slik ser det ut nå! Her var jeg heldig med lyset som kom inn gjennom vinduet, dessuten kom liksom ikke lillafargen helt med på kameraet på mobilen. 

 

Ja, da har dere hørt min frustrerende hårhistorie for denne gang. Jeg har iallefall funnet ut at varme hårfarger kler meg mye bedre enn kalde… HAVE A GOOD NIGHT. 

 

St.hans

 

Gårdagens sankthansfeiring var flott, og hakket bedre enn i fjor. Jeg, storesøster, kjæresten hennes og tanteungene mine dro til besteforeldrene våre for å grille. Da vi hadde vært der en stund dro vi til Gressholman en liten tur. Gressholman er ei fin strand/fjære som er en flott plass å bade på (når temperaturen er der selvfølgelig). Det var noen andre folk der også som hadde med seg unger og slikt. Tante sine smågutter hadde med seg bøtte og spade, og kastet skjell ut i havet. Tror de begge også tok seg en liten vassetur med skoene på… Ellers var været veldig bra, til tross for at jeg fryser omtrent hele tiden kunne jeg faktisk gå ute i singlet med en cardigan over! Om kvelden vel og merke, da vi satt i sola på verandaen til besteforeldrene mine var det nesten for varmt å bare ha singleten på. 

Senere dro jeg, pappa og lillesøster og kjøpte Tropical shave ice og litt sånt. Så satt jeg og lillesøster oss ute på verandaen med jordbær og vaniljesaus før det begynte å regne litt. Håper dere også hadde en fin dag igår! 

 

Jeg bestod!!!

 

 

I dag bestod jeg teoriprøven, så da var den i boks! Er veldig glad for at jeg ikke strøk og måtte tape unødvendige penger og slikt, og selvfølgelig fordi jeg nå er ferdig med den. Jeg fikk til min store overraskelse bare 2 feil, men jeg velger å tro at jeg fikk en ganske lett prøve da. 

Siden det idag er sankthans skal jeg til besteforeldrene mine for å grille med dem, det blir kjempekoselig. I morgen har jeg ny kjøretime, så da blir det opp tidlig! Ha en fin sankthansaften 🙂

 

I’m reeadyyy

 

Hei folkens! Sitter for øyeblikket oppe i stua og blogger litt etter å ha spist enchiladas og sett litt Harry Potter sammen med kjæresten. I dag hadde jeg kjøretime og det gikk bra, etter kjøretimen var jeg en tur på kiwi for å kjøpe jordbær og brus og slikt. Mathias gikk meg i møte og da vi kom hjem satte vi oss ute i sola på terrassen og spiste jordbær med vaniljesaus mens vi øvet sammen på teorien. Veldig koselig! Det har de siste dagene vært fint vær her, så det er jeg kjempeglad for. Jeg begynner å føle meg ganske klar for teoriprøven nå, og jeg fikk her om dagen beståttgaranti. Mairho is on fire!

 

 

Wish me good luck!

 

Selv om det er kveld og jeg koker ihjel vurderer jeg å sitte meg litt ute nå fordi det er koselig å sitte ute og snakke og se på den flotte naturen (neida, joda) og selvfølgelig fordi det er litt kjøligere enn her inne! Ha en fin kveld videre 🙂

 

Update på bucketlisten

 

 

Nå tenkte jeg rett og slett at jeg skulle oppdatere litt på “ting jeg vil gjøre før jeg dør- lista”.

 

♥ Delta i en pole-konkurranse eller opptre

♥ Dra på polecamp og workshops

Reise til Australia

♥ Dra på konserter til alle mine favorittband/artister

♥ Ha sleeve-tattoo + flere

♥ Kjøre en Mustang

♥ Ha en datter med navn Ariel (med mindre jeg bare får gutter da…..)

♥ Få billappen

♥ Å ha en utdanning/ jobb jeg trives med

♥ Ha et walk-in-closet

♥ Eie min egen hund og en katt

♥ Reise til utlandet med venner

♥ Ha et polaroidkamera og henge opp alle bildene/ lime dem inn i en bok

♥ Reise til utlandet med kjæresten 

♥ Se alle filmene på Watchlisten min på IMDB

♥ Kjøpe mitt eget hus

♥ Get marrieeeed

 Flytte ut av byen

♥ Bo et år i et annet land, enten det bare er i Sverige eller helt til Amerika eller Australia

♥ Bli sykepleier og kanskje spesialisere meg videre innenfor det

♥ Nose job 

♥ Dra på festivaler (har aldri vært på en)

♥ Få studiekompetanse

 

 

Jeg har nok maaange flere ting jeg vil gjøre før jeg dør, som jeg sikkert har glemt! Dette er iallefall det “viktigste”, jeg har en del reisemål også. Det laget jeg et eget innlegg om som dere kan lese HER

 

Idag skal storesøster og tantebarna mine komme hit for å spise middag/lunsj sammen med meg. Så skal kjæresten hit senere i ettermiddag. Ha en fin søndag!

 

 

Jumpsuit

 

 

Hei! Min første dag i sommerferien har vært koselig. Jeg dro til byen en tur sammen med familyen, jeg kjøpte min aller første jumpsuit og et par sko. Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle skoene? De har høye hæler, men hælene er ganske tjukke. Jeg kjøpte både skoene og jumpsuiten på H&M, og tilsammen kostet det 200 kroner! Måtte forresten kjappe meg skikkelig å ta bilder og redigere raskt fordi jeg må rekke bussen for å dra til kjæresten for å sove der i natt. Derfor ble ikke bildene allverden, men det får vel være. 

Håper dere får en fin lørdag!