Årets russekort!!

 

I morgest var jeg hos tannlegen, og slik gikk det: null hull, det blir mest sannsynlig plass til visdomstanna som har begynt å komme opp, jeg brakk meg faen ikke EN gang under røntgenbildene!!!!! Og denne gangen dro jeg uten bestemor med meg, begynner å bli voksen med andre ord. Neida…. 

 

Så var det rett til skolen, og iløpet av skoledagen fikk jeg tilbake nynorsktentamen som jeg fikk 4 på, fornøyd! Etter skolen klokken 2 var det bare å hive på seg arbeidsklærne og kjøre til byen for å jobbe. Da ble det jobb fra 3 til 11, så gjett hva? Jeg er sykt sliten. I morgen er timeplanen full, så mye at jeg nesten gruer meg. I tillegg til storfest om kvelden. Go hard or go home liksom.

 

Ellers tenkte jeg at jeg skulle vise dere mitt russekort i år!

 

Oooog her er et fint og flott bilde av meg og Mathias. 

 

Håper dere er klare for russetida, det er ikke jeg! :))))))))))))) 

 

 

Omg, I poled

 

I går hadde jeg min første pole-økt på lenge (flere måneder siden sist), tro det eller ei altså. Egentlig skulle jeg øve til prøven i historie på torsdag, men… #priorities 

Spørsmålet er; kommer jeg nå inn i en skikkelig bra rutine som før, eller blir dette ei once in a lifetime- poleøkt også går det flere måneder til neste økt? Jeg tok bare litt bilder under uttøyinga, men ingenting under selve treninga. Jeg filma litt men altså….. Det vistes virkelig at det er noen måneder siden sist ja. 

 


Screenshots fra videoer. Jeg orket ikke å skifte til trenings-bh, sorry not sorry. Selve videoen kan dere se på instagramen min som heter Mairhom

 


Hahahaha, dette ser helt sykt rart ut. Ser ut som ei katt eller noe. MEN, hvem skulle trodd jeg klarte å nå bakken når det er ages siden sist trening? Greit det da. 

 


Åååh, dette her gjør så vondt! 

 


 

I dag kjenner jeg det godt i magemusklene, litt i føttene, og iallefall mellom føttene etter det jeg gjorde på videoen sykt mange ganger på rad etter hverandre. Er faktisk overrasket over at jeg ikke har et eneste blåmerke! Er bare veeeldig øm, og det er vel ille nok. Jeg får vente med å trene igjen til det har blitt bedre, husker jo bare hvor vondt dette her var da jeg startet med pole.  

 

 

Fine sunday

 

 


 

Jeg har faktisk en grei søndag for en gangs skyld. Ting i livet begynner plutselig å virke mer stabilt når jeg vet jeg kommer til å få inntekt. Er bare skikkelig gira og skulle ønske jeg kunne jobbe enda mer liksom, hahaha. Skal en tur til storesøster nå snart. Litt rart at storesøsteren min som er 6 år eldre enn meg er en av mine aller beste venner, og jeg tenker sjeldent over at vi er søstre egentlig. Også får jeg jo selvfølgelig også vært litt sammen med tantebarna mine, så det ser jeg iallefall fram til. Ha en fin søndag! 

 

Jeg fikk jobben!

 

 

NÅ FOLKENS!!! Nå har jeg endelig oppnådd det jeg leeenge har lengtet etter, nemlig å få en jobb! I dag hadde jeg min første prøvedag på Peppes Pizza her i Harstad, og det ble bestemt at jeg skal jobbe ordentlig heretter. Herregud så glad jeg er, og ikke minst sliten og øm i føttene etter å ha stått og gått rundt hele tiden. Men tiden gikk fort, det var alltid noe å gjøre og det er virkelig verdt det. Endelig blir det jobberfaring og lønn, sånn at jeg kan betale utgiftene mine selv. Som til nå bare er forsikringa til bilen og sånn, men men. Da blir det mer til sparing og sminke, hurraaa! 

 

Er så greit å slippe å oppdatere meg på utlyste stillinger flere ganger hver dag. Ikke minst å slippe å stresse med å ha dårlig råd, og generelt stresse med å finne meg en jobb. Etter to år med leting, søking og intervjuer, fiiinally. 

 

NYX soft matte lip cream review

 

Igår ankom min første soft matte leppestift fra NYX cosmetics. Jeg bestilte den fra Coverbrands, og jeg valgte den rosa fargen Ibiza


 


 

Fordeler:

* Den lukter veldig godt! Ikke helt karamell liksom, men litt mer vanilje. 

* Den er billig. På Coverbrands betalte jeg 79 kroner og gratis frakt!

* Fargen er fin, men kanskje ikke noe som passer til absolutt alt. 

* Den tørker ikke ut leppene for mye, slik at det flasser og leppene blir ekstremt tørre. 

 

Ulemper:

* Den bruker rundt en halvtime på å “tørke” ordentlig til å bli matt. 

* Den setter såkalte lipstick stains på glass og slikt, spesielt under den halvtimen med tørking. Når den har blitt matt er den helt ok på det stadiet. 

 

Konklusjon:

En grei matt leppestift. Med tanke på hvor billig den er, er den egentlig ganske bra! Kunne nok kjøpt flere, men er ikke noe jeg med sikkerhet hadde turt å brukt en kveld ute der man drikker og kanskje helst ikke vil vente en halvtime med å drikke noe etter hver gang man fyller på mer farge. Tror ikke det er det største problemet så lenge man drikker av sugerør da. 

Dette er et produkt jeg ville kjøpt igjen altså. Det er billig, har noen flotte farger å velge mellom, lukter veldig godt og er ganske lett å påføre også! 

 

Karakter: 4/6 

 

 

Hello winter?!

 

 

Gjett hva jeg så ut vinduet da jeg våknet idag? SNØ :))))))))))

Som sagt tidligere, så var det nesten for godt til å være sant med våren som var så godt igang. Tviler sterkt på at det er noe snø som legger seg på bakken lenge, men er det minusgrader om nettene er det jo ikke for usannsynlig heller. Jeg som var så glad jeg slapp å fryse liksom… Og nå har jeg ikke noe vinterjakke å bruke fordi jeg måtte sende inn den forrige, så da håper jeg for all del at snøen forsvinner asap. 

 

Nå kommer det litt bilder fra hytteturen sammen med kjæresten i påskeferien. Alle er 100% uredigerte forresten. 

Dangerous

 


 

Ellers tok jeg vaksine mot hjernehinnebetennelse idag. Den var ikke noe vond overhodet, men jeg grua meg ikke så veldig heller. Er litt øm i armen akkurat nå, og jeg fikk beskjed om at det var en mulighet for at jeg kunne få hodepine eller feber. Og det håper jeg heller ikke skjer! Ha en fin kveld videre, jeg kjenner meg veldig trøtt faktisk. 

 

Eyebrow timeline – through thick and thin

 

De fleste av oss som startet å interessere seg for bryna sine tidlig, har gått gjennom et par faser. Jeg skal innrømme det med en gang; alle fasene mine blir jeg nesten skremt av den dag idag. De bryna jeg har nå, har jeg hatt i rundt et år og kan si meg fornøyd, men det sjokkerer meg ikke om jeg om noen år blir flau av å se tilbake på meg selv slik jeg ser ut nå også. Her får dere jo også se en forandring av hele utseendet mitt generelt!

 

Da starter vi. 2010 folkens – året der det hele startet. 

Her ser man meget lite av bryna, men selvfølgelig klarer jeg ikke å huske passordet på min gamle pc der alle de flotte, gamle bildene ligger. Dette var altså det beste jeg fant, men her hadde jeg helt naturlige bryn. Det var vel i slutten av 7.klasse vil jeg tro. 

Da jeg begynte på ungdomsskolen tegna jeg dem utrolig sterke og ganske tykke, det så helt jævlig ut. Det er så typisk at jeg ikke har noen bilder av det tilgjengelig, men det får være for denne gang!

 

Fortsatt i 8. klasse, nå var det blitt 2011 og jeg hadde sluttet å tegne dem. 

 Kjempefin øyesminke, det må jeg virkelig si… (hvorfor så jeg ikke på tutorials på youtube???)

 

 

Mars 2011. Her hadde jeg startet å nappe litt. 


 

 

Noen uker senere så det mildt sagt litt verre ut. 


 

 

Mai 2011. Weak eyebrow game AF og klumpete edderkoppvipper. 


 

 

Oktober 2011. 


 

 

Desember 2011. Det ene brynet var helt ok, det andre var ikke. 


 

 

Januar 2012. For en avstand?!?!!? Jeg gikk seriøst fra bryna på bildet over til DETTE HER???


 

 

April 2012. Litt flau er jeg jo…


 

 

Juli 2012. For skarpt tegna og unaturlig. 

 

Oktober 2012. Avstanden er jo helt vill…

 

 


Desember 2012. Skarpe og unaturlige.


Ikke så veldig bra nappa her heller seg jeg. 

Mars 2013. Her var jeg altså blitt pinkie. 


 

 


April 2012. Naturlige, usminka bryn. 


 

 

Juni 2013. 


 

 

Juli 2013. Usminka med ekte tattoo. 

 

September 2013. 

Herregud altså… Dette så jo faktisk ut som sædceller???

 

 

Januar 2014. 

 

Mars 2014.


 

 

Juni 2014. 


 

 

August 2014. Nå hadde jeg begynt å skjerpe meg litt altså. Startet å bruke en lysere øyenbrynsblyant. 


 

 

Oktober 2014. Litt for markerte bryn. 


 

 

November 2014. Begynte å ta i bruk brynpudder istedet for blyant. 


 

 

 April 2015. De forandra seg ikke særlig mye, men nå begynte jeg å tegne/skyggelegge dem litt mer naturlig (med brynpudder fortsatt).

 

 

Juni 2015. Tykkere. 

 

 

 

Oktober 2015. Nettopp fått Anastasia Dipbrow Pomade i gave, i fargen dark brown så dette her var andre gangen jeg prøvde det ut. Litt for mørkt. 

November 2015. 


 

 

Mars 2016.

 

Så, hva var verst og hva var best? 

 

 

Plaster på såret

 

 

Oppdaterer fra senga, og jeg er ennå i dårlig form. Fikk iallefall tatt det store steget og dusja idag, det kan jeg si dere var noen dager siden… De som selv har hatt migrene forstår meg sikkert godt. Egentlig skulle jeg ta vaksine idag, en det blir utsatt til neste uke. Heldigvis er formen litt bedre til nå, men plutselig kan jeg få nye “anfall”. Jeg var nødt til å dra på butikken en tur tidligere idag for å kjøpe frukt, for jeg følte virkelig jeg trengte å spise noe sunt. 

 

En veeeldig god tropisk smoothie med mango, ananas, vaniljeyoghurt osv. 


Og sånn ser jeg altså ut. Ser sykt sliten ut, rød og mørk rundt øynene og bleik som vanlig da.  

 

OG!!!! Da lillesøster kom hjem fra skolen idag ble jeg overlykkelig når jeg så hun holdt en mintfarget pakke fra Douglas. Er suuperfornøyd med innholdet som var parfymen Alien, Bahama mama-pudderet, setting brush fra Real techniques, en neglelakk i rosa metallic-farge og en lipsyl fra Burts bees. Aner ikke hvordan jeg har klart å bestille en setting brush i mini-versjon da… Men faktisk er det like greit, for da kommer jeg til på de mindre stedene som under øyenbryna, på amorbuen og sånt! Gleder meg til å teste ut sminken, som forhåpentligvis blir imorgen når jeg skal delta på skidag (jeg skal ikke gå på ski altså, bare chille). 

 

 

 

En ny plage?

 

Hahaha, nå skal jeg seriøst slutte å se så mye fram til ting. Mitt forrige innlegg var jo et skikkelig gladinnlegg om hvor mye jeg så fram til helg og alt mulig, vel… Jeg måtte dra to timer tidligere fra skolen på fredag. Herlig, tenker dere kanskje. Det tenkte ikke jeg for å si det sånn, alt startet med at jeg så lysglimt overalt og så mindre og mindre generelt. Dette var midt i undervisninga. Jeg ante ikke hvorfor det skjedde, men så begynte jeg å kjenne hodepinen gradvis komme. Migrene da. Men neida, helg var veldig greit uansett ettersom jeg slapp å få for mye fravær. Man vet jo aldri når man blir syk eller når tid ting skjer generelt. Jeg vet jo at jeg må holde meg hjemme fra skolen i morgen fordi jeg ennå ikke har blitt bedre. Utrolig kjipt og slitsomt, men sånn er livet. 

 


 

Tapaskveld ble det iallefall på fredag fordi jeg følte meg litt bedre om kvelden, thank god. Maten var helt sykt god! Resten av helga har jeg for det meste slappet av og sovet mye. Håper så inderlig dette ikke er noe nytt jeg blir plaget med. Har jo hatt migreneanfall før, men det var i 2013. Får håpe det blir lenge til neste gang! Helst aldri igjen, da. Nå skal jeg legge fra meg pcen fordi jeg sliter litt med å se, det er så ekkelt. Ha en fin dag videre, og det er på dager som disse jeg virkelig ikke skjønner hvorfor jeg ikke setter mer pris på det når jeg er frisk…