Bestemor er en livredder

 

 

I dag har jeg gjort noe jeg har gruet meg til i flere uker… Vært hos tannlegen. Det å dra til tannlegen i seg selv er ikke så skummelt, men jeg har et problem der jeg får lett brekninger. Og dette gjelder SPESIELT når jeg tar røntgenbilder. I dag skjedde det nemlig et under, jeg brakk meg ikke en eneste gang?! Bestemor var heldigvis med meg, kanskje det var derfor. Bruker å ha med bestemor på slike ting, da føler jeg meg tryggere! 

 

Nå kan jeg endelig spise etter å ha hatt flouren på i over en time, så da blir det spaghetti ala capri til lunsj! I kveld skal jeg sitte barnevakt, imorgen skal jeg være sammen med mamma og på kvelden er det neonparty. Kommer sikkert til å legge ut noen bilder fra kvelden!

Ha en fin helg! 

 

Et lite pip

 

Nå har bloggingen blitt helt nedprioritert i det siste. Jeg har heller valgt å slappe av når jeg kan. Enten er det skole, trening, russestyremøter, venner, kjæresten, familien osv. Skolen har begynt for alvor med min første prøve på torsdag om middelalderen, den første store innleveringa i naturfag til fredag, min første vanskelige gammelnorsk-bok å lese ut til torsdag. Ellers er det lekser med oppgaver her og der. Da tenkte jeg rett og slett at jeg skulle gi en liten lyd fra meg med en kort oppsummering på hva som har skjedd i det siste. En gladnyhet jeg fortsatt ikke vil si så mye om på bloggen (hahaha, NEI jeg er ikke gravid), jeg er med på å planlegge neonpartyet vi arrangerer neste helg, det er mye fokus på skole, jeg har faktisk trent pole et par ganger og det har gått fint, jeg er fortsatt desperat etter en deltidsjobb og ellers er livet som det skal være. Stress, slit, blod, svette og tårer, neida men joda. 


Vi blogges vel igjen snart eller etterhvert når jeg føler for det! 

 

Et lite bildedryss fra det fine høstværet

 

 

På lørdag overnatta jeg og Mathias hos storesøsteren min. Det var flott vær i helga, og samtidig som Mathias og storesøsters kjæreste spilte, gikk jeg og storesøster ut en tur for å knipse bilder og plukke ripsbær. Med på kjøpet kom lille “Emmitt” som er mitt yngste tantebarn. 

 

Med storebrorens sko på som var litt for store, så jeg måtte et par ganger ta dem på igjen, hahaha.

 

 

I dag har jeg faktisk brukt stemmeretten min for første gang! Det føltes litt rart men også greit å være inkludert i samfunnet på en annen måte. På kommunevalget og fylkesvalget ble det to forskjellige partier. Jeg har ennå ikke satt meg helt inn i alle partiene, men det vil alltid være noe fra partiene jeg både er for og imot. Har dere stemt idag?

 

Trodde det var høst, jeg?

 

Nå ser det ut som et par dager med sommerværet på etterskudd har kommet igjen. Dette er tredje dagen der været er flott, eller.. Det er iallefall meldt fint vær på yr idag! Men slik ser det altså ut, for nå sitter jeg i stua til kjæresten og sola skinner inn gjennom vinduene. Vinden er kald, men går man ute med sola i ryggen er det ikke så verst!

Forresten har BMTH nettopp kommet ut med nytt album, og jeg kan ærlig talt si jeg er litt skuffa. Mange av sangene er altfor rolige og har denne “pop og elektronisk”-sjangeren innblandet her og der… Jeg likte bare sånn 5  av 11 sanger :((( Sempiternal-albumet er og forblir favoritten altså. De skal faktisk spille i Norge på bursdagen min av alle dager, og jeg har ikke råd til å dra. Det er så utrolig kjipt! 

 


Et bilde tatt for noen dager siden av lillesøsteren min. Det er kanskje litt teit å si det, men jeg føler at de siste gangene jeg har tatt bilder av meg selv eller at noen andre gjør det for meg ser jeg så utrolig fæl ut? Jeg som trodde jeg var fotomodell </3 neida, joda.

 

 

Jeg kom meg over dørstokkmila!!!

 

Tro det eller ei, men igår tok jeg det store steget og trente pole! Jeg hadde gym igår der vi jogget lett tre ganger rundt hele idrettsbanen uten å stoppe og etter det litt intervalltrening, til min store overraskelse hev jeg på meg poletøyet og trente i et par timer hjemme også. Det ble ingen nye, kule moves denne gangen. Men jeg gjorde litt generelt finpuss og litt sånt. Selv om jeg tøyet ut etter treninga, har jeg gangsperre i hele kroppen idag. Jeg tøyde altså ikke godt nok kjenner jeg… 

 

Her får dere et par dårlige screenshots fra videoer:

Cross ankle release i en litt for stor overdel jeg fikk hos Lisabeth, wops.

 

Hahaha, det ser så sykt rart ut med den hånda under rumpa. Et av dens flere navn er hello boys. Den ser lite elegant og fin ut når jeg gjør den, men den er lite kravstor eller smertefull, så den syntes jeg er gøy å utføre!

 

Satser på å trene mer jevnlig framover, jeg skal jo bli flink vet dere!!!

 

 

Where’s the motivation?

 

For tiden har jeg null motivasjon når det kommer til pole. Det å komme seg igang igjen er så sykt vanskelig når man har hatt pause i et par uker. Jeg har gått tom for absolut (sprit som jeg bruker til å vaske stanga med), og jeg føler den er så utrolig slippery når jeg ikke bruker alkohol lengre. Jeg syntes også bloggen har inneholdt så lite om pole i det siste, begynner nesten å bli litt stressa! 

 


Motivation, motivation, come baaaack!

 

Jeg har jo selvfølgelig vært småsyk også, kom vel ikke som et sjokk for hverken meg eller dere. Hele helga har jeg vært “a busy woman”, så det har vært null pole de siste par ukene. Det er så kjipt når jeg er opptatt om dagene og rett og slett ikke har fått tid til å trene heller, og når jeg først har tid har jeg mest lyst til å bare ta det med ro og slappe av.. 

 

Hva pleier å hjelpe dere med treningsmotivasjonen?

 

 

 

Positiv eller negativ?

 

 

For åtte positive ting, skal det èn negativ ting til for å overdøve det negative. Tenk det! Tenk så mye vi fokuserer på og påvirkes av det negative sånn egentlig. Jeg kan innrømme at jeg som oftest nesten bare fokuserer på negative ting. Det er oftere at jeg er i dårlig humør på grunn av en negativ situasjon enn en i godt humør av en positiv situasjon. Å tenke positivt er faktisk vanskeligere enn man skulle trodd. Jeg sitter ofte der og irriterer meg over småting bakerst i tankene uansett hvor mange positive ting jeg prøver å tenke på. Det er liksom alltid et problem der.

 

 

 

 

 

 

Da jeg gikk til BUP for noen år siden fikk jeg i oppgave å hver kveld skrive 2 positive ting med dagen som nettopp hadde vært, og kanskje 1 negativ ting. Men for hver eneste negative ting jeg skrev, måtte jeg skrive to positive. Dette tror jeg faktisk jeg skal begynne med igjen for å lære meg å være i litt bedre humør. Hvis dere vil, kan dere skrive i kommentar feltet minst 2 positive ting som har skjedd i nærmeste fortid! Jeg begynner. 1. I går fikk kjæresten min lappen. 2. Det er HELG. 3. Jeg og kjæresten skal spise pizza i kveld. 4. På lørdag skal vi dra til storesøster og kjæresten hennes. 

 

Ville dere sagt dere er mest positiv eller negativ?

 

 

 

Glattkjøring

 


Egentlig liker jeg ikke å bruke svarte sokker. Bruker kun hvite kortsokker, men idag var det ikke krise så da ble det svarte. Just for your info…. 

 

I dag har jeg hatt glattkjøring, det var gøy å få kjørt TRYGT på glatt vei og kjøre de strekningene der fartsgrensene er 90 for å få utfordra meg litt på det. Så da ble det ingen skole idag, og ikke imorgen heller for da skal vi til folkeparken for å ha naturfag i noen timer. Til middag blir det enchiladas og da er jeg blid og fornøyd som vanlig når jeg får det som jeg vil.