Jeffree star cosmetics: Liquid lipstick review

 

 

 

Folkens. I går kom min aller første liquid matte lipstick fra Jeffree Star cosmetics. Jeg digger Jeffree, og har hatt lyst til å prøve sminken hans lenge. Fargen heter Celebrity skin, og er en nude farge med peachy undertone. Jeg var faktisk redd fargen skulle bli for mørk for meg, men det ble den ikke! 


Her har dere min lille, men fine samling. 

 

Fordeler:

* Den lukter godt når man påfører den på leppene. 

* Den holder bra, fikk meget lite lipstick stains på vannglasset mitt etter leppestiften var tørket og blitt matt!

* Fargen er veldig fin og passer til flere forskjellige hudtoner. Som sagt ovenfor trodde jeg denne skulle bli veldig mørk til meg, og det ble den altså ikke. Derfor er jeg superglad i fargen!  

* Jeg liker designet på leppestiften godt! Det har et eget preg og er veldig rosa. 

* Produktet er vegansk og er ikke testet på dyr. 

 

 

Ulemper:

* Den er veldig flytende, og dermed er det litt vanskelig å få et nøyaktig resultat. Føler liksom jeg må be til høyere makter før jeg tar den på for at ingenting skal skli ut i kantene, haha.. Men neida. Øvelse gjør mester! 

* Den lukter derimot ikke så godt når man lukter på selve børsten når man åpner den. Men så er jo bare dette når jeg fysisk LUKTER på kosten da, og det gjør jeg jo ikke hver gang jeg skal bruke den liksom. 

 

 

Karakter: 4/6 

Konklusjon: Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne gitt denne en høyere karakter. Jeg er såå hyped på Jeffree Star og hans sminke, men dessverre kan det ikke bli mer enn 4 denne gang. Som noen kanskje husker ga jeg også karakter 4 til NYX soft matte lip cream, til tross for at den faktisk var lettere å påføre og lukta bedre enn denne, OG billigere. Det jeg liker bedre med denne er fargen på produktet, hypen rundt merket, holdbarheten, at den tørker raskere og selve kosten. Hallo, det er Jeffree Star liksom! Når det kommer til vanskeligheten med å påføre produktet fordi det er så flytende, tror jeg det er en vanesak. Har jo sett sminkevideoer på youtube der folk gjør det ti ganger raskere enn jeg klarer nå! 

Jeg vil garantert ha flere farger også. Denne er en farge jeg godt kan bruke til hverdags, og jeg ønsker meg enda flere! Dette er blant annet: Abused (den er mørkeblå, nesten svart. Den er sykt kul da, og dette er mest noe jeg kunne brukt på enkelte fester eller på photoshoots). Redrum, hallo den syke rødfargen!! Masochist, Doll parts, Scorpio og Gemini er ellers farger jeg ønsker meg. Og imorgen kommer det første release av highlighterne Skin Frost. Jeg kan love dere jeg har så sykt lyst på en i fargen Ice Cold! Det får bli en annen gang, for jeg har nemlig bensin og regninger å betale. Hurraaaa. 

 

Jeg har fått briller

 

 

Å jada, brilleslange har jeg blitt. Neida, briller er fint det. Og det er ikke så ille da, det er bare lesebriller vel og merke. Synet mitt er ikke så altfor ille, men det er nok til at øyene anstrenger seg så mye at jeg blir sliten, får hodepine og vondt i øynene. Derfor skal jeg bruke brillene når jeg er på skolen, noen ganger på jobb og ellers når jeg sitter hjemme med pcen. Jeg er langsynt og har skjev hornhinne på det ene øyet, og høres vel nok brutalt ut, men det er ikke det egentlig. Ser en del dårligere på det ene øyet, men det er visst normalt. Kult at brillene er Gucci da, the real deal. 

 


 

Så ja, slik ser jeg altså ut med briller. Da jeg var hos optikeren prøvde vi en del forskjellige innfatninger, men falt alltid tilbake til disse. Dere vet, Gucci. Men neida, jeg visste faktisk ikke at det var Gucci før etter ei stund. 

 

Og for å gi en liten oppdatering, så er russetida over. Jeg har ikke gjort så mye spesielt. Slippet var det beste, og det var det liksom. Har for å være ærlig har jeg kjeda meg ganske mye. Det eneste positive er at jeg aldri har følt meg så berømt som jeg gjorde da. “Kan æ få russekooooort?”, var noe jeg stadig hørte for å si det sånn. Men det var koselig da, for all del. Dessverre glemte jeg å ta med resten av russekortene mine til russetoget, og dermed har jeg over halve boksen igjen… Også var jeg jo på Tromsøtreffet sammen med kjæresten da, var bare veldig kjipt han var syk, og jeg var kvalm og dårlig veldig ofte.