Dette kjøpte jeg i Spania

 

 

Jeg beklager for fraværet mitt de siste dagene. Det er egentlig ingen spesifikk grunn til at det ble sånn, for jeg har liksom tenkt hver dag “i dag skal jeg blogge”, men så har det ikke blitt sånn. Uansett, dette er et VELDIG forsinket innlegg jeg for en god stund siden nevnte at jeg ønsket å lage. Da jeg var i Spania i starten av april ble det så klart noen innkjøp. Jeg har lyst til å vise dere hva jeg har kjøpt!

 

Håndvifte fra en kinesisk butikk

Denne var faktisk GULL mens var syk. Med en feber som konstant gikk opp og ned ble det mange hetetokter. Håndvifta ble uten tvil en redning! I hovedsak kjøpte jeg den til å bruke den i sommer på svært varme dager, og da særlig når jeg reiser til Hellas på den verste tiden av året; nemlig august. Fun fact: hun ene som er med på turen til Hellas var også på ferie i Spania på samme tid som meg, og hun kjøpte faktisk en håndvifte til nøyaktig det samme formålet uten at vi hadde snakket om det på forkant. Veldig gøy, og veldig tilfeldig!

 

 

Kjøleskapmagnet fra en kinesisk butikk

Den senoritaen som dere ser, var en gøy souvenir jeg fikk av bestemoren min den dagen jeg ankom. Hun syntes at kjolen minner henne om en spansk kjole jeg virkelig elsket da jeg var liten, og det er jeg veldig enig i! Den andre kjøleskapmagneten kjøpte jeg selv fordi jeg syntes den var koselig, hihi. Et fint tilskudd på kjøleskapet!

 

 

Jumpsuit fra Bershka

Denne kjøpte bestefar til meg, og jeg elsker den så mye! Jeg kommer til å bruke den veldig mye i sommer, og det gleder jeg meg til. ❤️ Jumpsuits ❤️

 

 

Hvit blazer fra marked

Jeg eide faktisk ikke èn eneste blazer dere, før nå! Har også generelt hatt litt manko på hvite klær her i heimen, og det går som regel veldig lang tid mellom hver gang hvitvask blir tatt. Derfor ville jeg ty til litt hvite innkjøp også, og denne liker jeg veldig godt!

 

 

Rød jumpsuit fra marked

Dere har kanskje skjønt at jeg har en greie for jumpsuits? Det ER så fint! Syntes iallefall jeg, hehe. Denne er noen centimeter for lang i føttene, så jeg må på et eller annet vis få lagt den opp slik at jeg ikke subber rundt og gjør den skitten/ødelagt på null komma niks.

 

 

Rutete bukse fra marked

Haha, fyyy så slitt sokkene mine er!!! Jeg kjøper nye flerpakninger med kortsokker ca. en gang i året, og nå er det vel på tide igjen.

Jeg har en følelse av at denne buksa fort kommer til å bli ødelagt pga kvaliteten på stoffet. Men fin er den, og jeg skal bruke den helt til den ser sine siste dager!

 

 

Kinder Bueno, of course. Fra min elskede matbutikk Carrefour.

En av mine favorittsjokolader of all time, virkelig! Ny fun fact: noe av det jeg drømmer mest om å lage her i livet er Kinder Bueno cheesecake. En vakker dag, når jeg har råd, haha! Flerpakningen med Kinder Bueno ble kjøpt på en svær matbutikk som heter Carrefour. Jeg likte den butikken skikkelig godt! Den minner meg om en stor matbutikk vi pleide å besøke i Kiruna i Sverige. Carrefour har absolutt alt! Klær, elektronikk, hundrevis med varianter av mat, drikke og husholdningsartikler. Den minner litt om Coop OBS, bare litt mer extra.

 

I går var jeg og M med noen venner på studentpuben som hadde avslutningskveld, så i dag er jeg i litt dårlig form. Søvnen vi fikk var som følger: fra 04 til 08, og deretter fra halv 12 til halv 16.. Det er forresten nøyaktig to uker til vi reiser til Harstad, og det ser jeg frem til! Jeg har noen gjøremål i leiligheten og generelt i Oslo før vi drar, så jeg har sikkert nok å fylle de to kommende ukene med.

Nå skal vi spise rundstykker og drikke tropisk smoothie til kvelds med en episode av Game of Thrones. Vi ser alt sammen om igjen, hehe.. God kveld, og god natt!

 

Hvite roser = redningen

 

I går fikk jeg og M noen ærender unnagjort, og samtidig kjøpte jeg en hvit rosebukett. Blomster og planter gjør virkelig noe med rommet, jeg elsker det! Etter at arekapalmen takket for seg (ja, den store babyen min som jeg ganske nylig slet med meg oppover Grünerløkka og helt inn til leiligheten), så har det føltes ganske tomt her.

Ettersom det bare er litt under tre uker til vi drar nordover for sommeren, tenkte jeg at det ikke er noe vits å kjøpe nok en plante som har tid til å daue mens vi er bortreist.. Derfor ble det en rosebukett i stedet for, som jeg med sikkerhet vet kommer til å visne innen vi reiser! Dermed blir det ikke like kjipt å komme hjem til en død stakkars plante jeg kjøpte like før jeg dro.

Uansett, jeg nyter synet av de vakre rosene mens jeg kan. Faktisk har jeg lyst til å kjøpe blomster litt oftere enn jeg pleier! Det er litt sprøtt å si, men det å ha fine blomster i nærheten gjør absolutt noe med humøret og motivasjonen min også. Jeg føler liksom at jeg har livet litt mer på stell, haha! Det gjør også at jeg har mer lyst til å vedlikeholde et rent hjem, noe som motiverer meg til å vaske og rydde rundt i minikåken vår.

 

(Jeg er forresten forelsket i den lille gull-grisen jeg ikke hadde samvittighet til å legge bort da jula var over. Det er i hovedsak julepynt, men who cares? Den skal få stå framme året rundt ❤️)

 

 

Jeg slenger også med et bilde fra en av mine bedre dager for å si det sånn. For øyeblikket sitter jeg med håret (som strengt tatt skulle vært vasket i dag) opp i en low effort bun, ikke minst har brynsfargen gått vekk og dermed matcher ikke brynene hårfargen i det hele tatt. Jeg droppet rett og slett selfies i dag!

 

 

Akkurat nå drikker jeg Oskar Syltes pærebrus, jeg elsker den! M kan nesten ikke fordra den, så da jeg så at Bunnpris hadde tilbud på disse brusene på glassflaske til 10 kroner per stykk, bar det ned til butikken samme kveld. Jeg klarer jo aldri i livet å drikke opp ei stor brusflaske alene før all kullsyra er borte! For en pærebrus-elsker som meg håper jeg ikke dette er en limited edition-ting, for det er jo skikkelig bortkastet å kjøpe den store brusflaska når jeg kan kjøpe en mindre versjon som jeg i det hele tatt klarer å drikke opp.

 

 

Om en time eller to skal jeg gå i møte med stakkaren som er midt i eksamenstriden, nemlig M himself. Jeg tror vi begge gleder oss veldig mye til å tilbringe så mye tid i Harstad (seks hele uker), til tross for at jeg var der veldig nylig. Den siste tiden har jeg hatt nada å gjøre her i Oslo, så jeg ser frem til å ikke kjede meg like mye i Harstad. Jeg har selvsagt noen småprosjekter jeg koser meg med om dagene, så det er jo ikke heeelt sant at jeg ikke har noe som helst å ta meg til. Mer om disse småprosjektene i et eget innlegg!

 

I morgen skal jeg på noe som forhåpentligvis er den aller siste kontrollen på sykehuset etter lungebetennelsen. Jeg er i mye bedre form nå, og kan si at jeg er tilnærmet frisk! Jeg blir riktignok fortsatt sliten av de fleste anstrengelser, men ikke like fort som tidligere. Uansett, jeg ønsker dere ei fin kommende uke! Vi blogges snart igjen.

 

Slik gikk det med eksamenen til valgfaget mitt

 

Da jeg besøkte besteforeldrene mine i Spania i starten av april leverte jeg samtidig inn den avsluttende eksamenen til valgfaget Multimedial historiefortelling og visuell merkevarebygging. Dette valgfaget hadde jeg hele vårsemesteret, og vi ble veldig tidlig ferdige! Faktisk så tidlig som 12. april.

Mens jeg var i Spania og gjorde siste finish på oppgavene, som blant annet var en video med innholdsmarkedsføring for skolen med en tilhørende teaservideo. Jeg redigerte videoene i Premiere Pro, og jeg slet utrolig mye til tider. Særlig på min PC med dårlig kapasitet. Det gikk stadig skikkelig tregt, og enkelte funksjoner hadde jeg ikke tilgjengelig av en eller annen merkelig grunn. Det ble derfor mye frustrasjon, og jeg regnet med at resultatet (altså karakteren) ikke kom til å bli særlig bra, ettersom jeg til slutt bare måtte stresse meg i mål med filmene før programmet klikka helt, slik som det pleide å gjøre etter en times tid med jobbing.

 

Fine Spania ❤️

 

Så, til resultatet. Jeg fikk faktisk B! Jeg ble utrolig lettet da jeg sjekket Studentweb der jeg lå syk i senga. Jeg trodde oppriktig at det hadde gått mye dårligere, særlig da læreren vår tidligere hadde meddelt at han ikke gav så høye karakterer tidligere. Derfor var jeg forberedt på det verste, men jeg klarte vel kanskje å redde meg inn på grunn av at jeg erkjente feilene mine i en rapport? Skriving er min beste venn, og det har reddet meg mange ganger!

 

Et lite mål for meg i løpet av dette studiet er å holde “streaken” med å få karakterene A, B og C. Jeg har ikke fått noe under C hittil, og jeg håper det kan fortsette sånn! Jeg har aldri vært noe skoleflink tidligere, så det er jo ganske gøy å endelig kunne “være en av dem”. Men skulle det skje at jeg får et resultat som er lavere enn C, så får det bare være. Jeg gjør alltid mitt beste uansett, og jeg vet tross alt enda ikke hvordan de fremtidige fagene kommer til å bli!

 

Jeg er superfornøyd med karakteren jeg har fått, men viktigst av alt; jeg har lært utrolig mye dette semesteret! Min gamle passion for foto (og bittelitt for film) er tilbake, takket være valgfaget. Jeg angrer absolutt ikke på at jeg valgte nettopp Multimedial historiefortelling og visuell merkevarebygging, og jeg hadde ikke valgt noe annet hvis jeg fikk velge om igjen!

 

Dette skal jeg gjøre i sommer

 

Sommeren er allerede her for min del, ettersom jeg allerede har hatt ferie i mange uker! Vi hadde valgfag og ble skikkelig tidlig ferdig på grunn av at innleveringsfristen til vår siste eksamen var i starten av april. Jeg har riktignok tilbragt disse ferieukene trygt plantet i senga fordi jeg har vært syk. Da kan jeg heldigvis sette pris på at jeg har laaang ferie i år, det kjenner jeg trengs! Tenk at jeg ikke skal tilbake på skolen før i august! Jeg tenker rett og slett derfor at jeg ønsker å dele sommerferieplanene mine med dere, ettersom årets sommerferie er på ca. fire måneder.

 

❤️ Harstad i 6 uker. Om under en måned reiser jeg og M til Harstad for å tilbringe hele 6 uker av ferien vår der. M skal jobbe, og det skal dessverre ikke jeg, selv om det egentlig var planen. Jeg har en del andre utfordringer å deale med aller først, og det tar på. Relasjoner er et stikkord der, og derfor bør jeg være ekstra mye sammen med mennesker i omgangskretsen min. Det blir jo ikke kun kjipt, tvert imot, og jeg gleder meg så klart til å tilbringe tid med familien og vennene mine! Men det å lære seg å kommunisere ordentlig er ganske tungt likevel.

Jeg ser fram til å gå mange fine kveldsturer i nærområdet, grille i fjæra, sole meg på terrassen (om det blir fint vær da…), gå opp til Gangsåstoppen for å se på utsikten, drikke slush, gjenforenes med maten fra Bella Napoli (gjett om det er savnet!!), lage spennende mat sammen med mamma og søstrene mine, drasse med meg overnattingsbagen til M akkurat som i gamledager. Og så klart mye mer!

 

Et bilde fra i fjor sommer, da befant vi oss i Harstad ca. like lenge som vi skal være nå. Forresten syntes jeg det er rart å se meg med så lyst hår i forhold til det nesten svarte håret jeg har nå! Og sjekk, selv om dette var i juli brukte jeg vinterjakke fordi det var så kaldt. Nordnorsk sommer på sitt beste..?

 

 

⛱️ Hellas med venner. I starten av august befinner jeg og en vennegjeng oss i Hellas. Vi skal først til Santorini, deretter til øya Naxos og til slutt til Athen. Jeg gleder meg masse, og håper virkelig at varmen ikke ødelegger for oss! Lenge har jeg hatt lyst til å besøke Hellas, så dette passer meg ypperlig. Kameraet blir med, håndvifta blir med, også må jeg skaffe meg solhatt så det er mindre sannsynlig at jeg får migrene, hehe.

 

Naxos – bildet er lånt herfra.

 

Santorini – bildet er lånt herfra – Alexandra Taylor. 

 

🎦 Lære meg Photoshop. En gang for alle, folkens! Jeg har hatt sjansen sååå mange ganger, særlig ettersom jeg gikk medier og kommunikasjon på videregående. Nå som jeg nok en gang har Photoshop tilgjengelig, så bør jeg virkelig gripe muligheten. Jeg tror det kan komme til svært god nytte i karrieren min, og kanskje jeg samtidig bør prøve meg litt i Illustrator? Selv om grafisk design ikke helt er min greie. InDesign syntes jeg har blitt helt rart etter siste oppdatering 🙁 Derfor er jeg ikke supergira på det programmet lengre.

 

📷 Fotografere. Jeg refererer til punktet over! Skal jeg lære meg Photoshop, går det hånd i hånd med at jeg også lærer meg å ta bedre bilder. Kameraet må rett og slett være med meg dit jeg går litt oftere!

 

Dette bildet ble tatt av my bff Lisa på takterrassen vår her i Oslo. Det er tatt med et engangskamera faktisk, ganske kult!

 

 

💸 Starte med samfunnsøkonomi. Dette faget som vi skal ha til høsten ser jeg for meg blir en ganske stor utfordring for meg, og økonomi er noe jeg kan ganske dårlig. Forrige semester hadde vi bedriftsøkonomi, og det slet jeg utrolig mye med. Særlig på grunn av at forelesningen vår krasjet med gruppeterapien jeg måtte prioritere å delta i. Det er nemlig en risiko for at dette skjer igjen, og da bør jeg virkelig stille godt forberedt! Jeg tror det blir en del samtaler med pappa og bestefedrene mine om dette temaet, hehe.

 

💪 Treningsoppstart. Sist gang jeg trente var da jeg tok en joggetur i Spania, og det er over en måned siden nå. Da jeg ble syk over flere uker uteble treningen helt. Jeg satt mye i ro og lå i senga store deler av dagen. Derfor blir jeg nå sliten av “ingenting”, og jeg kan ikke gå en vanlig tur uten at jeg får hetetokter og blir så sliten at jeg må legge meg nedpå når jeg kommer inn igjen. Dette kan så klart også være på grunn av at jeg ikke er 100% frisk ennå, jeg har nemlig lest at flere med lungebetennelse har opplevd at det tar opptil flere måneder til de føler seg som like frisk som før de ble syke. Jeg savner virkelig å jogge og å gå lengre turer, og ikke minst yoga! Denne sommeren håper jeg at jeg kan oppta treningen igjen, sakte men sikkert.

 

Jeg skal selvfølgelig også prøve å opprettholde bloggen gjennom sommeren! Forhåpentligvis kommer jeg til å ha mye mer tid å bruke på den, og jeg syntes det er så koselig å skrive innlegg, komme opp med ideer, bestemme meg for bildebruk osv. Krysser fingrene for at det blir som jeg ønsker!

Hva skal dere gjøre i sommer?

 

Skjønner ikke hvordan jeg klarte det

 

De siste dagene har jeg sett mye gjennom arkivet til bloggen min, og det er noe jeg elsker å gjøre; å mimre. Jeg har i hovedsak sett på 2015, 2016 og 2017, og jeg er faktisk overrasket over hvor “bra” blogg-gamet mitt var i perioden august 2016 til mars 2017. Hvordan kom jeg på alle de blogginnleggene?! Jeg hadde jo ikke noe å gjøre om dagene, og i den perioden hadde jeg hverken skole eller jobb. Kanskje det er nettopp derfor jeg var så “kreativ”. Fordi jeg hadde tid til det. Dette var jo også tiden da jeg bodde hjemme i Harstad. Jeg skrev også mer uten filter, og hadde et mindre nettverk enn det jeg har nå. Kjenner faktisk at jeg savner det litt!

På en annen side kunne jeg lire av meg mye dumt også, og jeg kan føle litt på skammen når jeg leser enkelte innlegg. Ofte sitter jeg igjen med tanken “hvorfor skrev jeg det der?!” etter å ha lest. Jeg regner likevel med at det kommer til å være sånn uansett hvor greit jeg i dag føler at jeg skriver. Om noen år kommer jeg til å lese tilbake på dette også og tenke nøyaktig det samme, “hvorfor skrev jeg det der?!”.

 

 

Her er noen gullinnlegg dere kan sjekke ut fra den tiden, hehe:

Julestemning allerede… (dette var i oktober 😅)

De verste bryna jeg noensinne har hatt! 

Mine beste bloggtips 

Jeg tør aldri å si imot (et innlegg som fortsatt er aktuelt for meg)

Jenta som prøvde å ta livet sitt (dette gjør ganske vondt å lese, og jeg klarer ikke å bestemme meg for om det er fordi det bringer opp dårlige minner eller fordi jeg skjemmes en smule. Uansett et innlegg med stor respons som jeg velger å ha med her)

7 “julete” fakta om meg

My favourite things to do

Min første gang…

 

 

Jeg elsker at jeg har blogget såpass lenge, for mimring er noe av det beste jeg vet. En av mine hobbyer er helt på ekte å se på bilder! Den eksterne harddisken min er derfor gull verdt som dere skjønner. Jeg føler også at jeg får litt bedre selvinnsikt av å kunne ha en blogg å se gjennom som kun jeg selv har skrevet, og det kan være ganske fint å innse hvordan ståa er nå i forhold til tidligere. Nye utfordringer har kommet, gamle utfordringer er borte. Jeg mestrer for eksempel studiene mye bedre enn jeg overhodet trodde var mulig, og det er jeg stolt over!

Uansett, det er virkelig goals å bli så opphengt i bloggingen igjen. Jeg håper det skjer, for det var givende og gøy! Det handler bare om å være dedikert hele veien, noe jeg kun er i perioder, dessverre. Det blir selvfølgelig en større prioritet om jeg ikke har et evig stress pågående ved siden av, noe jeg heldigvis ikke har for øyeblikket. Vi blogges derfor mer snart!

 

Constitution day shoot

 

 

Jeg har i det siste fått en større kjærlighet for å ta bilder i sollys enn overskyet vær. “Alle” hevder at det aller beste er å fotografere mennesker i overskyet vær fordi lyset er mye mykere. Jeg skjønner det jo, men det kan av og til bli litt kjedelig synes jeg. I sollys derimot, kan det gjøres mye kult med skygger og kontraster hvis man bare utforsker og prøver seg fram! Noe jeg syntes er sååå fint er når objektet står foran solen, gjerne ved solnedgang, slik at det blir et fint omriss rundt.

Jeg kjenner at jeg virkelig må fotografere mer altså! Riktignok er det Mathias som har tatt disse bildene av meg, etter litt kommandering fra meg, og ikke minst kamerainnstillinger jeg fikset i forkant. De fleste bildene mine blir redigert i Lightroom, et utrolig enkelt og greit Adobe-program. Jeg skulle derimot ønske at jeg brukte mer tid på å lære meg Photoshop ordentlig, og å redigere bilder der. Det må jeg nesten bruke mye tid på i sommer, i tillegg til å lese meg opp på litt samfunnsøkonomi for å stille klar til neste semester i tilfelle gruppeterapien krasjer med det faget. Det ville vært litt krise! Akkurat som da gruppeterapien krasjet med bedriftsøkonomi forrige semester… For å si det sånn så var nettopp det semesteret det verste jeg har gått gjennom hittil! Likevel endte jeg opp med en A, noe jeg aldri i livet engang kunne hatt forhåpninger om engang.

 

Nå babler jeg bare. Jeg skulle egentlig bare vise dere noen av bildene som ble tatt på 17. mai. Ha en fin kveld!

 

17. mai-feiring, amatørfotograf og planer for neste uke

 

Da var 17. mai omme (noe den forsåvidt også var da jeg skrev forrige innlegg, jaja), og i år ble den ikke helt som planlagt på grunn av lungebetennelsen jeg forresten nevner i hvert eneste innlegg for tiden. Jeg skulle gjerne ha besøkt tanten min, dratt den helt ut på kvelden slik som i fjor, spist masse god mat, ikke hatt vondt i lungene osv. Uansett, jeg skal ikke klage, for det kunne vært tusen ganger verre!

Jeg stod opp senere enn folk flest på en slik dag, brukte laaang tid på å ordne meg klar, og å tilberede litt enkel tapas til meg og M. Vi fikk et kort besøk av venninnen min Anja som det var lenge siden jeg hadde møtt, og det var fint å se henne igjen! Jeg og M dro en tur til Slottsparken for å møte noen venner av han, så dro vi hjem så jeg fikk slappet litt av, og deretter møtte vi vennene hans igjen på Grünerløkka. Klokken 00:00 var jeg ganske dau, og det var godt å komme hjem til senga!

 

 

Helga har vært ganske sløv, men i dag har jeg hjulpet ei venninne med litt fotografering i den botaniske hage. Jeg lærer hele tiden nye ting om fotografering mens jeg holder på, særlig etter å ha sett på bildene i ettertid. Som for eksempel at det ikke alltid er lurt å bruke manuell fokus når objektet ikke er ultranært ettersom det kan være vanskelig å se hvor fokusen nøyaktig ligger, at det ofte er lysere bilder på kameradisplayet enn på PC-skjermen, at jeg bør vente med å ta bilde etter at modellen har blunket ferdig i stedet for å bare knipse i vei konstant osv.

 

I morgen er det ny uke, og morgendagen har sine gjøremål. Først skal jeg ta røntgenbilde av lungene på sykehus, og deretter bærer det avgårde til Ullevål for å delta i gruppeterapien. Og ikke minst har pappa bursdag! Jeg har jo dessverre ikke mulighet til å være der ettersom jeg er i Oslo og han i Harstad. Men kanskje har han en liten gave som venter han der hjemme 🙂

På tirsdag drar jeg nok en gang til Ullevål, men denne gang i individuell terapi. På kvelden skal jeg hjelpe venninnen min med å filme under trening! Ellers har jeg noen overkommelige gjøremål som blant annet å: levere inn klær og andre tekstiler til Fretex, tusle ned til Plantasjen for å kjøpe gjødselpinner og kanskje en blomsterbukett, vaske fargede klær og hvite klær, skifte sengetøy, og steppe opp blogg-gamet mitt noen hakk. I tillegg har jeg og ei venninne fra klassen lenge snakket om å møtes for å finne på noe, men vipps så ble jeg syk i noen uker.. Nå som jeg er i mye bedre form, har vi tenkt til å treffes i løpet av uka!

Jeg håper dere fininger har hatt en flott 17. mai-feiring, og at dere får ei bra uke! Jeg skal straks hoppe i dusjen, og ellers ta det helt med ro resten av kvelden. Snakkes!

 

Lenge sia sist

 

Hallo er vel det riktige å si. Det nærmer seg tre uker siden forrige blogginnlegg, der jeg blant annet skrev at jeg hadde lungebetennelse. Etter alle disse ukene kan jeg meddele at jeg ennå ikke er helt frisk, hurra! Haha, aner dere i det hele tatt hvor lei jeg er nå?

Jeg skal gi dere en liten oppfriskning. Lang historie fortalt kort: jeg dro til Spania 7. april, fikk kraftige migreneanfall fire dager på rad. Kom hjem til Oslo etter ei uke. Noen dager senere ble jeg influensasyk med feber som varte i ei uke. Etter 1,5 uke med sykdom fikk jeg veldig vondt i brystet, og det ble vanskeligere å puste. Dro på legevakten dagen etter, ble sendt på sykehus og fikk konstatert lungebetennelse. Fikk antibiotikakur som varte i en uke (som jeg forresten ble sinnsykt kvalm av). Dro noen dager etter avsluttet kur til Harstad for å delta i en konfirmasjon den 9. mai, og følte meg litt bedre i formen. To dager før jeg reiste hjem til Oslo, begynte jeg å få vondt i brystet igjen, og hosten forverret seg.

Personlig tror jeg at selve lungebetennelsen er borte nå. Jeg har hørt rykter om at man kan føle seg syk leeenge etter en lungebetennelse, så det er vel tilfellet her, og jeg kan ikke gjøre annet enn å smøre meg med tålmodighet og å ta det med ro. Med andre ord har jeg ikke følt meg i god form på over en måned. Så ja, dritt lei. Heldigvis får jeg oppfølging på sykehus, og skal på mandag ta nye røntgenbilder av lungene. Uka etter skal jeg til lungeoverlege for å teste lungefunksjonen og for å få svar på røntgenbildene osv.

 

I Harstad var jeg som sagt i konfirmasjonen til mitt flotte søskenbarn, og dette bildet tok lillesøsteren min av meg. Kjolen jeg egentlig hadde planlagt å bruke var for liten, som de fleste andre klærne mine.. Jeg må vel bare innse at jeg nå bruker en klesstørrelse større, og må i framtiden handle deretter! Derfor ble det rett og slett denne svarte kjolen i stedet for. Dette var forresten første gang jeg sminket meg på over en måned! Det tror jeg faktisk er personlig rekord, og det var virkelig savnet.

 

 

Det står ikke helt bra til med psyken heller, og det er rett og slett mye kaos og krøll i hodet mitt. Jeg har vært nødt til å ta en vanskelig avgjørelse som hjemsøker meg litt om dagene. Det omhandler et jobbtilbud jeg var nødt til å takke nei til, og det gjør vondt altså. Mye vondere enn jeg så for meg at det skulle gjøre! Kanskje er det fordi jeg var nødt til å innse at jeg ikke er klar akkurat nå, og jeg har så utallige mange andre utfordringer å deale med aller først. Jeg er skikkelig skuffet over meg selv, men jeg vet også at jeg hadde vært enda mer skuffet om det skulle gå galt i jobben. Det er kanskje grenser for hva jeg bør og ikke bør dele på bloggen med tanke på karrieren min, og tro meg, den tenker jeg på og bekymrer meg mye for. Jeg vil jo så inderlig få det til.

Så, det er ikke så lett for meg nå om dagene. Hverken den ene eller andre veien, men jeg har troa på at det ordner seg til slutt. Jeg må bare være tålmodig, og ikke minst utfordre meg selv litt etter litt. Som jeg har lært i terapien: det kan gjøre vondt verre å ta for store skritt mot utfordringen(e), men små steg framover er tingen.