Hvite roser = redningen

 

I går fikk jeg og M noen ærender unnagjort, og samtidig kjøpte jeg en hvit rosebukett. Blomster og planter gjør virkelig noe med rommet, jeg elsker det! Etter at arekapalmen takket for seg (ja, den store babyen min som jeg ganske nylig slet med meg oppover Grünerløkka og helt inn til leiligheten), så har det føltes ganske tomt her.

Ettersom det bare er litt under tre uker til vi drar nordover for sommeren, tenkte jeg at det ikke er noe vits å kjøpe nok en plante som har tid til å daue mens vi er bortreist.. Derfor ble det en rosebukett i stedet for, som jeg med sikkerhet vet kommer til å visne innen vi reiser! Dermed blir det ikke like kjipt å komme hjem til en død stakkars plante jeg kjøpte like før jeg dro.

Uansett, jeg nyter synet av de vakre rosene mens jeg kan. Faktisk har jeg lyst til å kjøpe blomster litt oftere enn jeg pleier! Det er litt sprøtt å si, men det å ha fine blomster i nærheten gjør absolutt noe med humøret og motivasjonen min også. Jeg føler liksom at jeg har livet litt mer på stell, haha! Det gjør også at jeg har mer lyst til å vedlikeholde et rent hjem, noe som motiverer meg til å vaske og rydde rundt i minikåken vår.

 

(Jeg er forresten forelsket i den lille gull-grisen jeg ikke hadde samvittighet til å legge bort da jula var over. Det er i hovedsak julepynt, men who cares? Den skal få stå framme året rundt ❤️)

 

 

Jeg slenger også med et bilde fra en av mine bedre dager for å si det sånn. For øyeblikket sitter jeg med håret (som strengt tatt skulle vært vasket i dag) opp i en low effort bun, ikke minst har brynsfargen gått vekk og dermed matcher ikke brynene hårfargen i det hele tatt. Jeg droppet rett og slett selfies i dag!

 

 

Akkurat nå drikker jeg Oskar Syltes pærebrus, jeg elsker den! M kan nesten ikke fordra den, så da jeg så at Bunnpris hadde tilbud på disse brusene på glassflaske til 10 kroner per stykk, bar det ned til butikken samme kveld. Jeg klarer jo aldri i livet å drikke opp ei stor brusflaske alene før all kullsyra er borte! For en pærebrus-elsker som meg håper jeg ikke dette er en limited edition-ting, for det er jo skikkelig bortkastet å kjøpe den store brusflaska når jeg kan kjøpe en mindre versjon som jeg i det hele tatt klarer å drikke opp.

 

 

Om en time eller to skal jeg gå i møte med stakkaren som er midt i eksamenstriden, nemlig M himself. Jeg tror vi begge gleder oss veldig mye til å tilbringe så mye tid i Harstad (seks hele uker), til tross for at jeg var der veldig nylig. Den siste tiden har jeg hatt nada å gjøre her i Oslo, så jeg ser frem til å ikke kjede meg like mye i Harstad. Jeg har selvsagt noen småprosjekter jeg koser meg med om dagene, så det er jo ikke heeelt sant at jeg ikke har noe som helst å ta meg til. Mer om disse småprosjektene i et eget innlegg!

 

I morgen skal jeg på noe som forhåpentligvis er den aller siste kontrollen på sykehuset etter lungebetennelsen. Jeg er i mye bedre form nå, og kan si at jeg er tilnærmet frisk! Jeg blir riktignok fortsatt sliten av de fleste anstrengelser, men ikke like fort som tidligere. Uansett, jeg ønsker dere ei fin kommende uke! Vi blogges snart igjen.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg