27.08.2014

Under dagens trening tenkte jeg at jeg skulle prøve noe nytt. 

 

Ellers var jeg i byen sammen med Marielle, Kamilla og Asma. Vi var på Gründer en stund, det var veldig koselig. Etter det dro jeg til kjæresten, vi så litt Harry Potter før jeg dro. Er faktisk ganske trøtt nå. Selv om det enda er streik og jeg ikke er på skolen om dagene syntes jeg det er ganske greit å stå opp tidlig i tilfelle streiken plutselig er over og jeg må stå opp halv 7 igjen. 

 

Galaxyprint shoes

 
 
For et par dager siden fikk jeg henta skoene jeg bestilte for lenge siden. Jeg tenkte at et par vintersko var nødvendig ettersom de andre jeg har har litt høy hæl så jeg hadde nok fått litt vondt i knærne og ryggen etter å ha gått med dem hver dag (erfaring etter forrige vinter). Jeg bestilte dem fra attitudeclothing.co.uk, det var dessverre det siste paret. Mener de samme kan nok finnes på tukshoes.com som det ihvertfall står på skoeska hahaha. 
 
 


 

 
 

Middagstips – Makaronigryte

 

I går laga jeg makaronigrateng til middag. Første gang jeg laga det selv, og sist jeg spiste det var vel et par år siden da storesøster pleide å lage det. Det var lett å lage og det ble utrolig nok veldig godt ettersom det var jeg som laga det.. Dette kommer jeg nok til å lage flere ganger, lett og kjempegodt!

 

Du trenger:

Makaroni

Kjøttdeig

Dolmio pastasaus 

Ost

 

Fremgangsmåte: 

1. Sett ovnen på 200 grader, finn fram en ildfast form og smør den. 

2. Begynn å måle opp hvor mye makaroni du skal koke, jeg brukte 7-8 dl. På makaronipakken står det hvor mye vann som skal være i forhold til hvor mange gram osv. Begynn å koke makaroni. 

3. Stek kjøttdeigen. Det skal helst være 400-500g. 

4. Da kjøttdeigen er ferdig stekt heller du i hele glasset med Dolmio. Dette skal kokes inn i ca 5 minutter. 

5. Kjøttdeigblandingen skal over i den ildfaste formen, det skal også den kokte makaronien. Jeg blanda dette sammen men det gjør man selvfølgelig som man vil. 

6. Skjær osteskiver/ rasp ost og legg det på toppen. Hvor mye ost er heller ingen fasitsvar, bruk ønskelig mengde. 

7. Dette skal stå i ovnen i ca. 15 minutter. 

 

Resultat:

 

Nytt innkjøp

Dette kjøpte jeg på mandag da jeg var på en liten shoppingtur sammen med Lisa. Hvert av disse plaggene kosta 99 så hvorfor ikke. Gensere var jo det jeg trengte og skulle kjøpe uansett! Kjøpte i tillegg hvitt undertøy men det er vel ikke så interessant å vise bilde av ettersom det er helt hvitt. Kjøpte også hvite ankelsokker for jeg har en uvane der jeg roter vekk alle sokkene mine hele tiden… Skjer stadig etter jeg har vaska klær at jeg plutselig ikke finner dem. 
Er forresten veldig fornøyd med det røde håret, angrer ikke på at jeg gjorde det! Det ble selvfølgelig en mørkere farge enn forventet men syntes likevel det ble fint, gleder meg bare til jeg har rødt, langt og fint hår når det har blitt lengre! 

Skolestart og streik

Da var sommerferien over og skolen har begynt. Det var veldig greit å starte på skolen igjen egentlig, vi har fått nye klasserom, noen nye lærere og dette året får vi bruke mac i tillegg til skolepcen. Nå er det jo også streik for tiden så alle lærerne på linja skal streike, det betyr at hele linja blir permittert fra skolen så lenge streiken pågår. For å være ærlig syntes jeg det både er bra og dårlig, jeg vil jo selvfølgelig komme i gang med skoleåret og jeg er veldig motivert til å gjøre det bedre i år enn i fjor. Nå som vi slipper både matte og naturfag skulle det egentlig ikke være et problem å forbedre både fravær og karakterer. De to første skoledagene har for det meste gått til koselige ting som bli-kjent-leker, spise brownies og pez og greier. Det var stas as. Jeg likte absolutt ikke at vi har tre langdager i uka og ikke minst en på fredager, kommer til å bli ganske slitsomt men det er vel en vanesak. Utrolig nok har det bare tatt meg et par dager å få en ganske grei døgnrytme. Allerede nå er jeg trøtt, så nATTA. 

Often

 

Hittil idag har jeg ikke gjort mye. Tatt en dusj, laga frokost, sminka meg, spist middag osv. Senere skal jeg sitte barnevakt, deretter sove i leiligheta jeg bodde noen måneder i starten av året. I morgen aner jeg ikke hva jeg skal gjøre men mandag vet jeg ihvertfall at jeg skal shoppe litt sammen med Lisa, trenger noen ting og klær osv. Ikke minst er det lenge siden jeg har vært sammen med henne så det blir koselig. 

 

miniupdate

Som dere ser har det ikke skjedd noe spesielt i det siste. Skolen starter om bare 3 dager og er utrolig nok ganske lei av å ha ferie nå. De eneste plassene jeg har dratt i sommer er til Salangen da det var millionfisken og til Stavanger i ei uke. For meg er det egentlig nok, jeg liker ikke å være så lenge borte. Må minst være hjemme halve sommerferien bare for å slappe av og greier. Selv om det har vært ganske kjedelig i lengden. Jeg tror dette skoleåret kommer til å gå ganske greit fordi vi slipper matte og naturfag. Ikke minst har vi mange timer mediefag, mine mål er ihvertfall å få bedre karakterer og mye mindre fravær enn det jeg har hatt. Ikke minst får jeg stipend dette året. Ikke så veldig mye men det hjelper ihvertfall på motivasjonen! Vil bare få det første stipendet med en gang sånn at jeg kan bestille tungepiercinger og noen flere plugs eller tunneler til ørene. Piercingen jeg har i nå er så sykt lang, gleder meg til å få bytta. Stusset litt på om jeg skulle stripe håret en gang til før jeg vurderer å farge håret rødt for å få et bedre resultat. Om jeg striper det vil jeg ihvertfall beholde det slik i et par måneder før jeg farger det. 

På mandag dro jeg faktisk en dagstur til Oslo for å hjelpe Tina med å reise hjem fra Stavanger i og med at hun hadde små barn med seg. Jeg var riktignok bare på Gardermoen hele dagen, det var ganske kjedelig å vente alene i 6 timer tbh. Ikke minst funka ikke nettet på pcen min så jeg følte meg helt lost. Da Tina og barna endelig kom måtte vi vente i ca tre timer fordi flyet hjem selvfølgelig var forsinka. Da jeg kom hjem var jeg utrolig sliten men hadde ikke mye annet å gjøre den dagen uansett så hvorfor ikke?