Saturday makeup

 

 

 

Dette var lørdagens sminke! Jeg syntes selv at øyesminken ikke ble noe særlig bra, og det var aller første gang jeg prøvde å sminke øynene mens jeg har vippeextensions. Eyelineren ble spesielt dårlig, for er det noe jeg virkelig hadde trenger øving på, så er det eyeliner. Her kan dere se en liste over sminkeproduktene jeg har brukt: 
 

Baseprodukter: 

Shashbox Photo Finish Color correcting primer – Grønn

Smashbox Photo Finish primer water

NYX Pore filler primer 

Urban Decay Eyeshadow primer Potion – Eden

 

Ansikt:

Sensai fluid finish foundation 

Til concealer: Dermacol foundation 

Til contour: The balm Bahama mama 

Til highlight: The balm Mary Lou manizer

 

Øyne:

ABH Modern renaissance palette i fargene Tempera som base, Raw Sienna som crease, Red ochre i midten og Cyprus Umber ytterst 

H&M liquid eyeliner 

Vippeextensions av Kamyslashes 

Maybelline Lash sensational mascara

 

Bryn:

ABH dipbrow pomade 

Kicks brow brush 

Til fremheving: Dermacol foundation 

 

Lips:

Lip kit by Kylie – Koko

 

 

One hell of a morning

 

 

Dagens outfit:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God dag til dere, god morgen til meg! “Hvorfor så sent?”, lurer dere kanskje. Jo, det har seg sånn at jeg våkna klokken 6 idag, helt av meg selv, men ikke helt frivillig da. Jeg hadde så sterke menstruasjonssmerter at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg lå og vred meg i smerte i rundt to timer, og kjæresten ble fortvilet fordi han skulle ønske han kunne hjelpe. Han spurte også om vi skulle dra til legevakta, men det tviler jeg på hadde hjulpet så veldig. Han er iallefall utrolig snill og støttende da, det skal han virkelig ha! 

Jeg kan ærlig talt si at jeg ikke har hatt SÅ vondt siden jeg satt inn spiral en gang, og det var veldig ille. Heldigvis klarte jeg å sovne i 8-tiden når smertene avtok litt. Utrolig nok har jeg bare kjent murringer etter det, og det er ingenting i forhold! Haha, jeg sa til Mathias “neste gang æ føle æ har det jævlig så skal æ tenke på detta her”. 

 

Nå spiser jeg (endelig) frokost, og ser på Jane the Virgin. Håper virkelig dere hadde en bedre start på morgenen enn meg da! 

 

Hvilket Hogwartshus er du i?

 


 

Slytherin: Proud, ambitious and cunning

Ravenclaw: Wit, learning and wisdom

Gryffindor: Courage, bravery and determination

Hufflepuff: Hard work, patience, loyalty and fair play

 

De fleste vet at jeg elsker Harry Potter, og nå har jeg tatt utallige tester for å finne ut hvilket hus på Howgartsskolen jeg tilhører. Jeg fikk forskjellige svar hele tiden, men fikk for det meste Hufflepuff eller Ravenclaw. Men så registrerte jeg meg på Pottermore, som den Harry Potter- fanen som jeg er. Det viste seg at jeg tilhører Hufflepuff og har en oter som patronus! 

Jeg syntes det er veldig gøy å lese inne på Pottermore, og jeg finner alltid ting veldig interessant. Harry Potter in my ❤ 

Nytt design

 


 

Som noen kanskje legger merke til har jeg et helt nytt design her på bloggen. Og før det kommer noen spekulasjoner, så må jeg bare med en gang si at headeren kun er der midlertidig. Det skal selvfølgelig komme et bedre bilde (gjerne av meg selv) etterhvert som jeg har fått tatt et passende. Jeg er kjempefornøyd til nå, men jeg er ikke helt ferdig med å endre på småting! 

Forresten er designet kjøpt av KvDesign. Anbefaler å bruke disse flotte designene, og det blir godt forklart hvordan man kopierer inn alle malene, hvordan man endrer header, menyknapper osv. 

 

Ha en fin kveld videre! 

 

Uken som gikk

 

 

Ukas høydepunkt

Gårdagen var ukas høydepunkt, og all den gode maten jeg har spist denne uka! 

 

Ukas cravings

Nå tror jeg ikke lenger at jeg orker å nevne colaen, for den har jeg hatt veldig sterke feelings for i det siste. For å ikke gjøre det for kjedelig hver eneste uke har mine andre cravings for det meste vært fastfood og slike ting. For eksempel kebab, pizza, enchiladas osv. 

 

Ukas tanke

Tankene mine denne uka har blant annet gått til bloggen. Hvordan jeg kan gjøre den bedre, hvordan jeg kan få mer struktur og lage en rutine, og ikke minst planlegge. Dette har jeg ikke fysisk kommet igang med, men jeg har tenkt tanken. Jeg elsker jo å blogge! 

 

Ukas film 

Room er ukas film. Jeg og kjæresten så den, og vi syntes den var veldig bra! Den handler om ei mor og en sønn på fem år som bor fanget hos en mann i et skur. Moren har bodd der i sju år, og fikk sønnen to år etter hun ble kidnappet. Jeg gråt NESTEN, men jeg hadde nok gjort det om jeg så den helt alene!

 

Ukas innkjøp 

(Bilde hentet fra Google)

ENDELIG har jeg en ordentlig Beautyblender! Jeg hadde nemlig en ganske dårlig en fra Ebay før, og den begynte etterhvert å lukte veldig stygt. Jeg kastet den selvfølgelig med en gang jeg la merke til det, og ettersom jeg hadde 75 cashpoints på Nelly etter bursdagen min, kjøpte jeg like godt en ekte som jeg dessuten har ønska meg i over et år. 

 

Ukas nedtur 

Jeg tror ikke denne uka har hatt noen spesielle nedturer, det har forsåvidt vært det samme hele uka! Det er jeg fornøyd med. 

 

 

Let it snow

 

 


 

I kveld skal jeg ut, folkens. Ikke at det egentlig er noe særlig spesielt med det. Jeg er så happy fordi det endelig har kommet snø!!!! Jeg er klar over at det er meldt regn i neste uke da, men det blir greit så lenge det varer. Julestemningen er på topp for å si det sånn! 

Etter det jeg tror er det sikkert veldig mange år siden snøen har kommet så tregt som i år. Det har kun snødd LITT en gang før i november, ingenting ellers. Nærmere bilder av sminken kommer nok senere, for jeg har ikke så veldig god tid akkurat nå. 

 

Ha en fin lørdag! 

 

 

Bli bedre kjent med meg – 30 questions

 

 

Jeg har lenge tenkt på å lage et slikt innlegg som dette, og etter å ha googlet litt fant jeg noe som heter “30 spørsmål, 30 svar”. Disse 30 spørsmålene skal jeg svare på her! 

 

1. Hvor gammel er du? Jeg fylte 19 år forrige søndag! 

2. Hvor høy er du? Da jeg målte meg sist i 2015 når jeg skulle ta passbilde, var høyden min på 165 cm. Det var jo med sko da, så jeg er sikkert rundt 163 cm eller noe. 

3. Stjernetegn? Skorpionen. Visste dere forresten at jeg digger å lese stjernetegn? For eksempel i lokalavisen om jeg leser den eller i ukebladene til bestemor. Noen ganger stemmer faktisk det som står der, men det er nok sikkert ren tilfeldighet. 

4. Når står du opp i hverdagen? Nå som jeg er sykemeldt varierer det utrolig mye. Det kommer litt an på om jeg skal gjøre noe om morningen. Som oftest står jeg opp rundt 8 eller 9- tiden. 

5. Og i helgene? Da sover jeg gjerne til 10 eller 11. Jeg blir ærlig talt litt sint på meg selv om jeg sover for lenge da, så det prøver jeg å unngå. 

6. Favorittsang akkurat nå? Åh, det er jeg usikker på! Jeg hører på så mange forskjellige sanger hele tiden, og går lei etter litt. Jeg kan vel likevel si en da, så det får bli Wiz Khalifa ft. The Weeknd – Remember you

 

7. Har du tatoveringer? Yas girl. Bare en tatovering da, nederst på armen. Sløyfa tok jeg i januar og blomstene tok jeg i august. Den er tatt av Tommy på Red Monkey i Harstad. Sorry not sorry paps, det blir nok flere… 

 

8. Hva var det siste du spiste? Ei brødskive med baconost, og ei med nugatti. Jeg er sykt sulten akkurat nå da, når jeg tenker meg om. 

9. Hva var det siste du drakk? Vann. Det er nok det jeg drikker aller mest. Jeg drikker veldig sjeldent juice og saft for eksempel. Det står som oftest mellom brus og vann. 

10. En hemmelighet om deg? Hva er det å si egentlig? Jeg er veldig lite flink med pengeprioritering. Hver gang jeg har bestilt noe på internett og sier det til lillesøster gir hun meg “nå igjen?!”-blikket. #guilty 

11. Har du noen gang vært forelsket? Det har jeg! Jeg er forelsket akkurat nå faktisk (det er typen, ikke noe verre).

 

12. Hvilken farge har du på tannbørsten? Tror den er grønn, ugly. 

13. Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå hører jeg kun min egen tastaturtrykking. Litt lenger ned kan dere lese at jeg ikke bestandig gidder å høre på musikk. 

14. Er det noen du savner? Ja! Jeg savner spesielt Anja og Julie, mine gode venninner som ikke lengre bor i Harstad. 

15. Favoritt quote? Nå spør dere godt… “Enten går det bra eller så går det over” er en av mine favoritter iallefall! 

16. Høy eller lav musikk? Jeg tror ikke egentlig jeg kan svare på denne. Når jeg sitter alene med Hello Kitty-headsetet har jeg ganske høyt volum, mens noen ganger (iallefall i bilen min) vil jeg ikke høre på så altfor høy musikk. Noen ganger vil jeg ikke høre på noe i det hele tatt. 

Mitt elskede Hello Kitty headset. 

 

17. Hvor drar du når du er trist? Jeg drar aller helst til kjæresten min, besteforeldrene mine eller storesøster. 

18. Favorittfarge? Blå/turkis.

19. Hvem snakket du sist med? Lisa, på facebook. Lillesøster, in real life. 

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Rett og slett en ferie, å komme meg bort. Ingenting ønsker jeg meg mer akkurat nå. 

21. Hva var det siste du kjøpte? Pizza, nok en gang #guilty.

22. Hva står det på den siste SMS’en du sendte? Haha, det kan jeg ikke si. Det får bli siste facebookmelding: “I do af”.

23. Hva skal du gjøre til helgen? For å være ærlig så venter jeg mensen, så noen planer har jeg altså ikke. 

24. Drømmereisemål? Herregud, det er så mange! Men jeg tror min aller største drøm å reise til er Bora Bora og bo i de små hyttene på vannet. 


Bilder hentet fra Google. 
 

25. Hvordan er du som venn? For å være 100% ærlig er jeg ikke så flink til å holde på vennene mine, eller finne på ting med dem. Det er veldig trist syntes jeg, fordi før var jeg mer pågående når det gjaldt vennekretsen. Jeg er nesten aldri den som tar initiativ lengre, og venter til andre vil snakke eller være sammen med meg. 

Men, som venn generelt er jeg noen man kan si alt til uten å bli dømt, og selvfølgelig er jeg til å stole på. 

26. Hva kan holde deg våken om natta? Det må være noe jævlig spennende isåfall. 

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Selv om jeg elsker The Kardashians, aner jeg ikke hvem jeg er. Khloe kanskje, i personlighet? Bortsett fra interesser, da er jeg mest Kylie

28. Hvilken TV-serie følger du med på? Akkurat nå ser jeg på Dexter, American Horror Story, Jane the Virgin og Keeping up with the Kardashians


Bilde hentet fra Google.
 

29. Hvilken bok leste du sist? Akkurat nå holder jeg på å lese Harry Potter-bøkene som jeg låner fra kjæresten. Akkurat nå leser jeg Mysteriekammeret, altså bok nummer to. Sist leste jeg De Vises Stein som var den aller første. 

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Tisse. 
 

 

 

5 enkle skjønnhetstips

 


 

Invester i et glass kokosolje

Kokosolje er himmelsk, reparerende og kan brukes til så utrolig mye forskjellig! Blant annet bruker jeg det til å lage skrubb, kur til håret og til å smøre på huden etter barbering. Denne har helt utrolig mange bruksområder, og jeg kan skrive et innlegg om det senere fordi det er så mye å si om den! Jeg fikk min hos mamma som hun kjøpte på en helsekostbutikk, olja heter Cocosa, og er en av de aller mest vanlige på markedet. Kan blant annet kjøpes hos Sunkost, Vita, Life og Proteinfabrikken. 

 

Vent så lenge som mulig med hårvasken 

Det høres kanskje ekkelt ut, men jeg pleier å drøye hårvasken så lenge som mulig for at det naturlige fettet skal komme ordentlig fram. Jo lengre man venter, jo lengre tid tar det før håret blir fett neste gang, tror jeg iallefall. Det er sånn det fungerer med meg, for om jeg vasker håret annenhver dag blir det fett på dag nr 2, og når jeg prøver å drøye det blir det ikke like fort fett neste gang!

Det er ikke minst herlig å slippe stresset med vasking, shampoo, balsam og ikke minst tørking. Nå drøyer jeg det ikke så utrolig lenge da, men kan gå 3, maks 4 dager mellom hver gang jeg vasker håret mitt! Sliter du veldig i starten, er det greit å prøve seg fram med tørrshampoo! 

 


 

Tørre lepper? Skrubb dem. 

Jeg er plaget med veldig tørre lepper hele året rundt, bruker lipsyl hele tiden, men mange ganger gir det ingen effekt. Leppene kan bli mykere der og da, men bestandig blir de tørre og såre igjen like etter. Jeg oppdaget først leppeskrubb hos ei venninne som hadde en boks fra Lush, og jeg fikk prøve. Leppene ble med en gang mykere og ble kvitt de tørre “flakene” man gjerne river på og begynner å blø av. 

Nå har jeg min egen leppeskrubb fra Shop Miss A i Wild Apple. Den er ikke spisende (tror jeg, det står ikke noe om det og den risken tør jeg ikke å ta), og den koster 1 dollar. Leppene føles oljete og pleiet ut etter å ha skrubbet dem, og denne bruker jeg flere ganger i uka! Jeg har selvfølgelig også lyst til å prøve leppeskrubbene fra Lush eller Jeffree Star Cosmetics. Har du ikke helt lyst til å bruke masse penger på en leppeskrubb, kan du lage din egen bare med sukker. Det funker også! 

 

Fjerne selvbruningsflekker? 

Av og til får jeg helt syke flekker på hendene mine når jeg påfører selvbruning (selv med vott), og da fikk jeg et supert tips hos ei venninne, nemlig å smøre tannkrem på og vaske vekk. Det funker!!! 

 


 

Statisk hår? Hårspray og fuktighet er svaret! 

Spesielt stikker hårstråene ut alle veier etter å ha hatt på lue, noe som ofte er nødvendig om vinteren. Enkelte klær, skjerf og alt mulig kan gi deg statisk hår. Det er sykt irriterende, I know! Grunnen til at håret er så statisk om vinteren er at lufta er tørr, og det blir ofte håret også.

Bruk derfor en shampoo med mye fukt, gjerne hårkur eller hårolje i tuppene. Du kan også spraye innersiden av lua med hårspray! 

 

Riktignok suger hårspayen jeg har. Jeg kjøpte den til sikkert 7 kroner på Rema, så der ligger vel svaret. 

 

Dette er superenkle tips som de fleste kanskje har hørt om, men jeg håper likevel de kom til nytte hos noen!

 

Modern renaissance by Anastasia Beverly Hills

Guess what! I bursdagsgave hos kjæresten fikk jeg øyenskyggepalettet jeg har ønsket meg aller mest, nemlig Modern Renaissance fra ABH. 

 

 

Denne looken laget jeg forrige onsdag. På leppene brukte jeg Jeffree Star Cosmetics liquid lipstick i fargen “Celebrity Skin”. OG FØR DERE SIER NOE: Jeg er fullt og helt klar over at mine naturlige vipper ikke var blandet godt nok med de falske vippene, og det la jeg merke til dagen etter da jeg så ordentlig på bildene. Jeg har nemlig hatt det problemet med at mine egne vipper stikker rett ut uansett hva faen jeg prøver på, så now you know. 

 


 

Jeg anbefaler dette palettet så sterkt, for det er så mange fine looks man kan lage! Sminkekosten som følger med er forresten også sykt mye bedre enn jeg hadde forventa meg. Prisen er jo selvfølgelig litt høy, men det er virkelig noe man kan ønske seg, unne seg selv eller spare til. So worth it! 

 

Uken som gikk

 

 

Ukas høydepunkt


(17. mai 2014, hahaha…)

 

Meg helt til venstre, Eliah, storesøsteren min og Dan Emrick aka Emmitt. 

Bursdagen til lillesøsteren min igår var ukas høydepunkt! Hun har bursdag akkurat ei uke etter meg, og det ble feiring med familie. Kjempekoselig, og jeg ser veldig fram til å spise kakerester idag! 

 

Ukas cravings

Nok en gang Cola (kuuun den originale). 

 

Ukas tanke

Denne uka har jeg tenkt mest på hva som skjer videre, og at de pengene jeg har nå som jeg fikk til bursdagen min må gå til julegaver og et par regninger jeg får i måneden, for jeg får faktisk ikke inntekt framover. Det vil si at regningene mine ikke kan bli betalt. Det er ufattelig kjipt, men på en eller annen måte må det bare gå.

 

Ukas film 

The Theory of Everything så jeg på fredag sammen med kjæresten min og samboeren til storesøster. Det er en film basert på livet til Stephen Hawking (en av de smarteste personene i verden). Utrolig fin film, jeg likte den veldig godt! Den anbefaler jeg på det varmeste.

SPOILER WARNING: Jeg skulle ønske jeg kunne si at den nye filmen om Harry Potter-universet er ukas film. Det er samme skuespiller som spiller hovedrollene både i The Theory of everything og Fantastic beasts and where to find them, men jeg likte han betydelig bedre som skuespiller i Stephen Hawking-filmen. 

Altså, nå sier jeg ikke at jeg mislikte Fantastic beasts and where to find them, og jeg gleder meg selvfølgelig til å se resten! Det kan ha noe med å gjøre at jeg hadde for høye forhåpninger til filmen, og at den ikke helt toppet forventningene. Men den er jo bra da, det eneste er at jeg likte The Theory of Everything bedre. 

 

Ukas innkjøp 

Julegaver (det kan jeg jo dessverre ikke legge ut), vippeextensions og disse to bøkene!

 

Ukas nedtur

Mest sannsynlig å høre at jeg kanskje kan ha bipolar lidelse, men det er fortsatt usikkert da!