5 enkle skjønnhetstips

 


 

Invester i et glass kokosolje

Kokosolje er himmelsk, reparerende og kan brukes til så utrolig mye forskjellig! Blant annet bruker jeg det til å lage skrubb, kur til håret og til å smøre på huden etter barbering. Denne har helt utrolig mange bruksområder, og jeg kan skrive et innlegg om det senere fordi det er så mye å si om den! Jeg fikk min hos mamma som hun kjøpte på en helsekostbutikk, olja heter Cocosa, og er en av de aller mest vanlige på markedet. Kan blant annet kjøpes hos Sunkost, Vita, Life og Proteinfabrikken. 

 

Vent så lenge som mulig med hårvasken 

Det høres kanskje ekkelt ut, men jeg pleier å drøye hårvasken så lenge som mulig for at det naturlige fettet skal komme ordentlig fram. Jo lengre man venter, jo lengre tid tar det før håret blir fett neste gang, tror jeg iallefall. Det er sånn det fungerer med meg, for om jeg vasker håret annenhver dag blir det fett på dag nr 2, og når jeg prøver å drøye det blir det ikke like fort fett neste gang!

Det er ikke minst herlig å slippe stresset med vasking, shampoo, balsam og ikke minst tørking. Nå drøyer jeg det ikke så utrolig lenge da, men kan gå 3, maks 4 dager mellom hver gang jeg vasker håret mitt! Sliter du veldig i starten, er det greit å prøve seg fram med tørrshampoo! 

 


 

Tørre lepper? Skrubb dem. 

Jeg er plaget med veldig tørre lepper hele året rundt, bruker lipsyl hele tiden, men mange ganger gir det ingen effekt. Leppene kan bli mykere der og da, men bestandig blir de tørre og såre igjen like etter. Jeg oppdaget først leppeskrubb hos ei venninne som hadde en boks fra Lush, og jeg fikk prøve. Leppene ble med en gang mykere og ble kvitt de tørre “flakene” man gjerne river på og begynner å blø av. 

Nå har jeg min egen leppeskrubb fra Shop Miss A i Wild Apple. Den er ikke spisende (tror jeg, det står ikke noe om det og den risken tør jeg ikke å ta), og den koster 1 dollar. Leppene føles oljete og pleiet ut etter å ha skrubbet dem, og denne bruker jeg flere ganger i uka! Jeg har selvfølgelig også lyst til å prøve leppeskrubbene fra Lush eller Jeffree Star Cosmetics. Har du ikke helt lyst til å bruke masse penger på en leppeskrubb, kan du lage din egen bare med sukker. Det funker også! 

 

Fjerne selvbruningsflekker? 

Av og til får jeg helt syke flekker på hendene mine når jeg påfører selvbruning (selv med vott), og da fikk jeg et supert tips hos ei venninne, nemlig å smøre tannkrem på og vaske vekk. Det funker!!! 

 


 

Statisk hår? Hårspray og fuktighet er svaret! 

Spesielt stikker hårstråene ut alle veier etter å ha hatt på lue, noe som ofte er nødvendig om vinteren. Enkelte klær, skjerf og alt mulig kan gi deg statisk hår. Det er sykt irriterende, I know! Grunnen til at håret er så statisk om vinteren er at lufta er tørr, og det blir ofte håret også.

Bruk derfor en shampoo med mye fukt, gjerne hårkur eller hårolje i tuppene. Du kan også spraye innersiden av lua med hårspray! 

 

Riktignok suger hårspayen jeg har. Jeg kjøpte den til sikkert 7 kroner på Rema, så der ligger vel svaret. 

 

Dette er superenkle tips som de fleste kanskje har hørt om, men jeg håper likevel de kom til nytte hos noen!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg