One hell of a morning

 

 

Dagens outfit:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God dag til dere, god morgen til meg! “Hvorfor så sent?”, lurer dere kanskje. Jo, det har seg sånn at jeg våkna klokken 6 idag, helt av meg selv, men ikke helt frivillig da. Jeg hadde så sterke menstruasjonssmerter at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg lå og vred meg i smerte i rundt to timer, og kjæresten ble fortvilet fordi han skulle ønske han kunne hjelpe. Han spurte også om vi skulle dra til legevakta, men det tviler jeg på hadde hjulpet så veldig. Han er iallefall utrolig snill og støttende da, det skal han virkelig ha! 

Jeg kan ærlig talt si at jeg ikke har hatt SÅ vondt siden jeg satt inn spiral en gang, og det var veldig ille. Heldigvis klarte jeg å sovne i 8-tiden når smertene avtok litt. Utrolig nok har jeg bare kjent murringer etter det, og det er ingenting i forhold! Haha, jeg sa til Mathias “neste gang æ føle æ har det jævlig så skal æ tenke på detta her”. 

 

Nå spiser jeg (endelig) frokost, og ser på Jane the Virgin. Håper virkelig dere hadde en bedre start på morgenen enn meg da! 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg