Uken som gikk

 

 

Ukas høydepunkt

Gårdagen var ukas høydepunkt, og all den gode maten jeg har spist denne uka! 

 

Ukas cravings

Nå tror jeg ikke lenger at jeg orker å nevne colaen, for den har jeg hatt veldig sterke feelings for i det siste. For å ikke gjøre det for kjedelig hver eneste uke har mine andre cravings for det meste vært fastfood og slike ting. For eksempel kebab, pizza, enchiladas osv. 

 

Ukas tanke

Tankene mine denne uka har blant annet gått til bloggen. Hvordan jeg kan gjøre den bedre, hvordan jeg kan få mer struktur og lage en rutine, og ikke minst planlegge. Dette har jeg ikke fysisk kommet igang med, men jeg har tenkt tanken. Jeg elsker jo å blogge! 

 

Ukas film 

Room er ukas film. Jeg og kjæresten så den, og vi syntes den var veldig bra! Den handler om ei mor og en sønn på fem år som bor fanget hos en mann i et skur. Moren har bodd der i sju år, og fikk sønnen to år etter hun ble kidnappet. Jeg gråt NESTEN, men jeg hadde nok gjort det om jeg så den helt alene!

 

Ukas innkjøp 

(Bilde hentet fra Google)

ENDELIG har jeg en ordentlig Beautyblender! Jeg hadde nemlig en ganske dårlig en fra Ebay før, og den begynte etterhvert å lukte veldig stygt. Jeg kastet den selvfølgelig med en gang jeg la merke til det, og ettersom jeg hadde 75 cashpoints på Nelly etter bursdagen min, kjøpte jeg like godt en ekte som jeg dessuten har ønska meg i over et år. 

 

Ukas nedtur 

Jeg tror ikke denne uka har hatt noen spesielle nedturer, det har forsåvidt vært det samme hele uka! Det er jeg fornøyd med. 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg