Bli bedre kjent med meg – 30 questions

 

 

Jeg har lenge tenkt på å lage et slikt innlegg som dette, og etter å ha googlet litt fant jeg noe som heter “30 spørsmål, 30 svar”. Disse 30 spørsmålene skal jeg svare på her! 

 

1. Hvor gammel er du? Jeg fylte 19 år forrige søndag! 

2. Hvor høy er du? Da jeg målte meg sist i 2015 når jeg skulle ta passbilde, var høyden min på 165 cm. Det var jo med sko da, så jeg er sikkert rundt 163 cm eller noe. 

3. Stjernetegn? Skorpionen. Visste dere forresten at jeg digger å lese stjernetegn? For eksempel i lokalavisen om jeg leser den eller i ukebladene til bestemor. Noen ganger stemmer faktisk det som står der, men det er nok sikkert ren tilfeldighet. 

4. Når står du opp i hverdagen? Nå som jeg er sykemeldt varierer det utrolig mye. Det kommer litt an på om jeg skal gjøre noe om morningen. Som oftest står jeg opp rundt 8 eller 9- tiden. 

5. Og i helgene? Da sover jeg gjerne til 10 eller 11. Jeg blir ærlig talt litt sint på meg selv om jeg sover for lenge da, så det prøver jeg å unngå. 

6. Favorittsang akkurat nå? Åh, det er jeg usikker på! Jeg hører på så mange forskjellige sanger hele tiden, og går lei etter litt. Jeg kan vel likevel si en da, så det får bli Wiz Khalifa ft. The Weeknd – Remember you

 

7. Har du tatoveringer? Yas girl. Bare en tatovering da, nederst på armen. Sløyfa tok jeg i januar og blomstene tok jeg i august. Den er tatt av Tommy på Red Monkey i Harstad. Sorry not sorry paps, det blir nok flere… 

 

8. Hva var det siste du spiste? Ei brødskive med baconost, og ei med nugatti. Jeg er sykt sulten akkurat nå da, når jeg tenker meg om. 

9. Hva var det siste du drakk? Vann. Det er nok det jeg drikker aller mest. Jeg drikker veldig sjeldent juice og saft for eksempel. Det står som oftest mellom brus og vann. 

10. En hemmelighet om deg? Hva er det å si egentlig? Jeg er veldig lite flink med pengeprioritering. Hver gang jeg har bestilt noe på internett og sier det til lillesøster gir hun meg “nå igjen?!”-blikket. #guilty 

11. Har du noen gang vært forelsket? Det har jeg! Jeg er forelsket akkurat nå faktisk (det er typen, ikke noe verre).

 

12. Hvilken farge har du på tannbørsten? Tror den er grønn, ugly. 

13. Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå hører jeg kun min egen tastaturtrykking. Litt lenger ned kan dere lese at jeg ikke bestandig gidder å høre på musikk. 

14. Er det noen du savner? Ja! Jeg savner spesielt Anja og Julie, mine gode venninner som ikke lengre bor i Harstad. 

15. Favoritt quote? Nå spør dere godt… “Enten går det bra eller så går det over” er en av mine favoritter iallefall! 

16. Høy eller lav musikk? Jeg tror ikke egentlig jeg kan svare på denne. Når jeg sitter alene med Hello Kitty-headsetet har jeg ganske høyt volum, mens noen ganger (iallefall i bilen min) vil jeg ikke høre på så altfor høy musikk. Noen ganger vil jeg ikke høre på noe i det hele tatt. 

Mitt elskede Hello Kitty headset. 

 

17. Hvor drar du når du er trist? Jeg drar aller helst til kjæresten min, besteforeldrene mine eller storesøster. 

18. Favorittfarge? Blå/turkis.

19. Hvem snakket du sist med? Lisa, på facebook. Lillesøster, in real life. 

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Rett og slett en ferie, å komme meg bort. Ingenting ønsker jeg meg mer akkurat nå. 

21. Hva var det siste du kjøpte? Pizza, nok en gang #guilty.

22. Hva står det på den siste SMS’en du sendte? Haha, det kan jeg ikke si. Det får bli siste facebookmelding: “I do af”.

23. Hva skal du gjøre til helgen? For å være ærlig så venter jeg mensen, så noen planer har jeg altså ikke. 

24. Drømmereisemål? Herregud, det er så mange! Men jeg tror min aller største drøm å reise til er Bora Bora og bo i de små hyttene på vannet. 


Bilder hentet fra Google. 
 

25. Hvordan er du som venn? For å være 100% ærlig er jeg ikke så flink til å holde på vennene mine, eller finne på ting med dem. Det er veldig trist syntes jeg, fordi før var jeg mer pågående når det gjaldt vennekretsen. Jeg er nesten aldri den som tar initiativ lengre, og venter til andre vil snakke eller være sammen med meg. 

Men, som venn generelt er jeg noen man kan si alt til uten å bli dømt, og selvfølgelig er jeg til å stole på. 

26. Hva kan holde deg våken om natta? Det må være noe jævlig spennende isåfall. 

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Selv om jeg elsker The Kardashians, aner jeg ikke hvem jeg er. Khloe kanskje, i personlighet? Bortsett fra interesser, da er jeg mest Kylie

28. Hvilken TV-serie følger du med på? Akkurat nå ser jeg på Dexter, American Horror Story, Jane the Virgin og Keeping up with the Kardashians


Bilde hentet fra Google.
 

29. Hvilken bok leste du sist? Akkurat nå holder jeg på å lese Harry Potter-bøkene som jeg låner fra kjæresten. Akkurat nå leser jeg Mysteriekammeret, altså bok nummer to. Sist leste jeg De Vises Stein som var den aller første. 

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Tisse. 
 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg