Dette kjøpte jeg i Spania

 

 

Jeg beklager for fraværet mitt de siste dagene. Det er egentlig ingen spesifikk grunn til at det ble sånn, for jeg har liksom tenkt hver dag “i dag skal jeg blogge”, men så har det ikke blitt sånn. Uansett, dette er et VELDIG forsinket innlegg jeg for en god stund siden nevnte at jeg ønsket å lage. Da jeg var i Spania i starten av april ble det så klart noen innkjøp. Jeg har lyst til å vise dere hva jeg har kjøpt!

 

Håndvifte fra en kinesisk butikk

Denne var faktisk GULL mens var syk. Med en feber som konstant gikk opp og ned ble det mange hetetokter. Håndvifta ble uten tvil en redning! I hovedsak kjøpte jeg den til å bruke den i sommer på svært varme dager, og da særlig når jeg reiser til Hellas på den verste tiden av året; nemlig august. Fun fact: hun ene som er med på turen til Hellas var også på ferie i Spania på samme tid som meg, og hun kjøpte faktisk en håndvifte til nøyaktig det samme formålet uten at vi hadde snakket om det på forkant. Veldig gøy, og veldig tilfeldig!

 

 

Kjøleskapmagnet fra en kinesisk butikk

Den senoritaen som dere ser, var en gøy souvenir jeg fikk av bestemoren min den dagen jeg ankom. Hun syntes at kjolen minner henne om en spansk kjole jeg virkelig elsket da jeg var liten, og det er jeg veldig enig i! Den andre kjøleskapmagneten kjøpte jeg selv fordi jeg syntes den var koselig, hihi. Et fint tilskudd på kjøleskapet!

 

 

Jumpsuit fra Bershka

Denne kjøpte bestefar til meg, og jeg elsker den så mye! Jeg kommer til å bruke den veldig mye i sommer, og det gleder jeg meg til. ❤️ Jumpsuits ❤️

 

 

Hvit blazer fra marked

Jeg eide faktisk ikke èn eneste blazer dere, før nå! Har også generelt hatt litt manko på hvite klær her i heimen, og det går som regel veldig lang tid mellom hver gang hvitvask blir tatt. Derfor ville jeg ty til litt hvite innkjøp også, og denne liker jeg veldig godt!

 

 

Rød jumpsuit fra marked

Dere har kanskje skjønt at jeg har en greie for jumpsuits? Det ER så fint! Syntes iallefall jeg, hehe. Denne er noen centimeter for lang i føttene, så jeg må på et eller annet vis få lagt den opp slik at jeg ikke subber rundt og gjør den skitten/ødelagt på null komma niks.

 

 

Rutete bukse fra marked

Haha, fyyy så slitt sokkene mine er!!! Jeg kjøper nye flerpakninger med kortsokker ca. en gang i året, og nå er det vel på tide igjen.

Jeg har en følelse av at denne buksa fort kommer til å bli ødelagt pga kvaliteten på stoffet. Men fin er den, og jeg skal bruke den helt til den ser sine siste dager!

 

 

Kinder Bueno, of course. Fra min elskede matbutikk Carrefour.

En av mine favorittsjokolader of all time, virkelig! Ny fun fact: noe av det jeg drømmer mest om å lage her i livet er Kinder Bueno cheesecake. En vakker dag, når jeg har råd, haha! Flerpakningen med Kinder Bueno ble kjøpt på en svær matbutikk som heter Carrefour. Jeg likte den butikken skikkelig godt! Den minner meg om en stor matbutikk vi pleide å besøke i Kiruna i Sverige. Carrefour har absolutt alt! Klær, elektronikk, hundrevis med varianter av mat, drikke og husholdningsartikler. Den minner litt om Coop OBS, bare litt mer extra.

 

I går var jeg og M med noen venner på studentpuben som hadde avslutningskveld, så i dag er jeg i litt dårlig form. Søvnen vi fikk var som følger: fra 04 til 08, og deretter fra halv 12 til halv 16.. Det er forresten nøyaktig to uker til vi reiser til Harstad, og det ser jeg frem til! Jeg har noen gjøremål i leiligheten og generelt i Oslo før vi drar, så jeg har sikkert nok å fylle de to kommende ukene med.

Nå skal vi spise rundstykker og drikke tropisk smoothie til kvelds med en episode av Game of Thrones. Vi ser alt sammen om igjen, hehe.. God kveld, og god natt!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg