Where’s the motivation?

 

For tiden har jeg null motivasjon når det kommer til pole. Det å komme seg igang igjen er så sykt vanskelig når man har hatt pause i et par uker. Jeg har gått tom for absolut (sprit som jeg bruker til å vaske stanga med), og jeg føler den er så utrolig slippery når jeg ikke bruker alkohol lengre. Jeg syntes også bloggen har inneholdt så lite om pole i det siste, begynner nesten å bli litt stressa! 

 


Motivation, motivation, come baaaack!

 

Jeg har jo selvfølgelig vært småsyk også, kom vel ikke som et sjokk for hverken meg eller dere. Hele helga har jeg vært “a busy woman”, så det har vært null pole de siste par ukene. Det er så kjipt når jeg er opptatt om dagene og rett og slett ikke har fått tid til å trene heller, og når jeg først har tid har jeg mest lyst til å bare ta det med ro og slappe av.. 

 

Hva pleier å hjelpe dere med treningsmotivasjonen?

 

 

 

5 kommentarer
    1. Noen ganger trenger jeg et par dager pause og glemme alt som har med trening å gjøre, før jeg finner noe bilder på nettet eller noe og tenker at nå har jeg lyst til å starte igjen! Et tips kan også være å ha med ei venninne som pusher 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg