Fylkesmessa 2015

 

Hallo! Beklager for null blogging igår, det var fullt kjør fra klokken 6 om morgenen til jeg sovna i natt. Nå slapper jeg helt av i min egen seng! Det har vært både gøy og stressende i Tromsø. I går var det opp klokken 6 og ta bussen klokken 7 til byen for å nå hurtigruta. Den satt vi på i 7 timer og gjorde egentlig ikke så mye annet enn å være rastløse, spise og stresse litt over hva som skulle skje i Tromsø. Da vi kom fram var det full fart til nærmeste buss og den gikk heldigvis til Jekta. Vi bodde på Scandic hotellet rett ovenfor, men gud for et slit det var å finne fram, og der drassa jeg med en tung bag og en ryggsekk med litt UB-saker. Jeg fikk seriøst blåmerker på begge skuldrene fordi bagen var så tung å bære på. Det var masse våt sørpe overalt og der kom jeg i converse, så dere kan tenke dere jeg ble så gjennomvåt at jeg ikke brukte de skoene noe mer. Nesten rett etter vi hadde sjekka inn på hotellet og fått rommene våre var det igjen bare å få igang føttene og gå ned til Jekta for å se litt der. Først kjøpte vi oss litt lunsj på Big Bite, så gikk vi rundt i butikker og så på klær. Jeg endte opp med å kjøpe en hverdagslig kjole og en magetopp. Jeg hadde først tenkt til å kjøpe en litt finere hvit kjole, men jeg hadde ikke hatt råd dessverre. 

I dag var det igjen opp klokken 6, få på de rette klærne og litt sminke så opp for å spise en god frokost. Klokken 8 stod vi klar nede på Jekta og rigget opp standene våre. Vi måtte blant annet montere en kommode som ikke var det letteste jeg har vært med på. Da prisutdelingen begynte kom vi akkurat litt for sent til det, og med en gang vi kom for å høre på skulle de dele ut pris til de beste forretningsplanene. De begynte som vanlig med tredjeplass, og det var faktisk vår bedrift som vant den! Jeg ble helt sjokkert da jeg hørte “WALKPAD UB”, og jeg bare “DET E JO OSS?????”. Ingen av oss hadde trodd vi skulle vinne noe som helst, og ihvertfall ikke noe med forretningsplanen, så dette synes vi var kjempebra! 

 

Her er vi kjempestolte over å ha vunnet 3. plass på beste forretningsplan! Vi som hadde trodd vi ikke kom til å vinne noe som helst, så vi er veldig fornøyde med prisen. 

 

Her er standen vår, det var ikke det beste men vi prøvde ihvertfall! Vi fokuserte ikke så veldig mye på å ha en fin stand, så det ble som det ble. Vi fikk ihvertfall solgt noen stativer, så det er vi også veldig fornøyde med. Vi ble gode venner med ungdomsbedriftene som var ved sidene av oss, og det er alltid hyggelig! 

 

Så nå er jeg endelig hjemme etter to lange dager og en fem timers lang busstur. Jeg er ganske klar for senga snart, jeg er nemlig dautrøtt og sliten. Jeg kan senere vise litt andre bilder jeg har tatt med mobilen, og av de to klesplaggene jeg kjøpte. Kameraet orka jeg ikke å stresse med å ta med, så det ble mobilbilder denne gangen! 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg