Femme fatale

 

God kveld folkens! I dag har jeg vært på skolen, vært på mitt aller første jobbintervju, kjøpt et par nye sminketing fordi det var salg og ellers ikke så mye annet. Jobbintervjuet gikk vel relativt bra, det er bare veldig synd jeg ikke er 18 år ennå. Jeg krysser absolutt fingrene for at jeg får en jobb til sommerferien og helst i tillegg en deltidsjobb utenom skolen! 

 

Dette er sminken jeg kjøpte på VITA. En mascara og en matt leppestift fra Isadora fordi det var 30% på alt fra Isadora. Isadora kjøper jeg gjerne fordi det ikke er dyretestet! Jeg har lenge hatt lyst på den leppestiften og var kjemperedd for at de ikke skulle ha den, hahaha. Den heter Femme Fatale 05. 

 

Jeg måtte selvfølgelig prøve den da jeg kom hjem. Synes den er mørkere i virkeligheten enn på bildene forresten! 

Har i tillegg ganske tørre lepper for tiden, og jeg som er helt avhengig av å rive av leppene mine hele tiden, har et par sår og slikt. Så det så ikke helt “matt” ut på en måte. Skal peise på med favorittlipsylen så blir det nok bedre 🙂 

I morgen er det heldigvis siste skoledag i denne uka, for på fredag har vi fri! I morgen skal jeg og Lisa ha en aldri så liten photoshoot, på fredag skal jeg trene litt sammen med Lisabeth og på lørdag blir det både konfirmasjon, bursdag og overnatting hos kjæresten. Om jeg rekker å blogge får jeg se an litt, men jeg kommer nok til å oppdatere og ta masse bilder!

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg