Avslapning og klar til avreise

 

God kveld! Dagene har gått fort her i Frankrike. I dag har vi holdt oss litt i nærheten selv om vi kjørte til Sete som ikke tar veldig lang tid. Vi handlet litt på Hyper U, der kjøpte jeg kryssordpenner fordi det var mye billigere her, sjokolade og cola. Vi spiste på en plass som het Poivre Rouge, der spiste jeg som vanlig burger. I Sete gikk vi en spasertur der vi satte oss ned og spiste litt is og sånt. Ellers har det vært rydding, pakking og vasking av leiligheten. I morgen skal vi fortsette, og da står det grilling på planen. Dette blir muligens siste gang jeg blogger før jeg reiser hjem. Hotellet vi skal bo på i Barcelona er jeg usikker på om har noe bra nett, så jeg satser ikke på å få blogget så mye der. 

 

I dag tok jeg forresten ikke med kameraet rett og slett fordi jeg frøs og fordi jeg ikke orket å bære på det, så det ble heller bilder med mobilen.

 

Restauranten vi spiste på!

 

Stranden i Sete. 

 

En eller annen selfie i tiden før jeg dro. Har som sagt ikke brukt sminke når jeg har vært her. Eneste har vært hud og bryn i dag men det orket jeg ikke å ta bilde av. 

Som sagt vet jeg ikke helt om det blir mer blogging, så alt i alt er jeg veldig fornøyd med ferien så langt og gleder meg til å se litt av Barcelona i to dager! Bilder kommer jeg nok garantert til å ta. Også er det veldig veldig greit å få en uke ekstra ferie siden jeg egentlig begynner på skolen i morgen. Vi snakkes til helgen (og kanskje før)! 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg