Den beste håndkremen jeg har prøvd – review

 

 

En dag for en liten stund siden bestemte jeg meg for å kjøpe en håndkrem ettersom jeg var helt tom, og hendene mine mildt sagt var vintertørre. De var sprunke, knusktørre, røde og hadde rifter og sår. Det sved, og jeg klarte ikke å finne ut hvordan jeg skulle fikse det, fordi jo, jeg har diverse håndkremer liggende. Problemet er at de er parfymerte, og det gjør virkelig vondt verre for slike hender. Jeg tåler ikke å bruke parfyme i kremer, hun vanlig parfyme på halsen, det er faktisk noe jeg ikke reagerer på! 

Anyway!!! Har virkelig det med å rote meg bort fra det jeg eeegentlig skulle si, haha… Jeg kjøpte en håndkrem da jeg var på apoteket, merket er Cosmica og det var heldigvis salg. Ordinærpris 99,- og salgspris 69,-. På pakningen stod det lovende saker, altså at det var for svært tørr og følsom hud. Det er jo meg det! “Uten parfyme”, stod det også. Da var det jo bare å kjøre på! Jeg hadde ingen tid å miste, for hendene mine trengte sårt ordentlig fuktighet. 

 

Jeg har nå brukt den i ei ukes tid, ca. 4-5 ganger daglig. Da har jeg ikke brukt mye heller, fordi jeg hater å være fettete på hendene, ugh. Jeg smører mest oppå hendene der jeg er aller mest tørr.

 

FORDELER:

– Tørker raskt inn i huden. 

– Etterlater deg silkemyk hud etter et par bruk. 

– Svir ikke på rifter og mindre skader, eller er noen form for ubehagelig. 

– DEN FUNKER VIRKELIG!!! HALLELUJAH!!!

 

Look at these smooth hands girl.
 

ULEMPER:

– Jeg er ikke noen stor fan av lukta. Selvfølgelig kan jeg jo ikke klage i og med at den er uparfymert og sånn. Dessuten har den overhodet ikke noen sterk lukt, det er kun noe jeg lukter hvis jeg tar hendene i trynet mitt. Den lukter altså ikke ekkelt eller direkte stygt. 

 

KONKLUSJON: 

Den beste håndkremen jeg har prøvd iallefall! Jeg får rett og slett drite i at det ikke lukter blomstereng av denne her, for den fungerer faktisk. 

KARAKTER: 6/6

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg