About to leave the nest

 

 

Tidligere i uka var jeg innom litt diverse butikker sammen med søstrene mine, og ettersom storesøster nettopp har flyttet, trengte hun litt forskjellige ting til boligen. Jeg gikk samtidig rundt og så på mange ting jeg så gjerne skulle ha kjøpt nå som jeg og kjæresten flytter til en ny by. Problemet er bare at jeg for det første er helt blakk (takk til husleia og brilleregninga på tre tusen kroner), og for det andre er det null vits å kjøpe ting her i Harstad, for så å bruke plass i flyttelasset vårt der de viktigste tingene skal være. Vi kan dessuten få ting billig i Oslo, og det er mer lettvint å bare kjøpe alle småting etter vi har flyttet inn møbler. 

 

 

Jeg er med andre ord veldig, veldig gira på å flytte hjemmefra for første gang. Har i flere år sett fram til å bo “alene”, og nå er tiden snart inne! Det vil nok by på sine utfordringer, samtidig som det kommer til å være mange fordeler. Jeg er ganske spent, og jeg gruer meg allerede til kvelden før vi drar, for jeg har en tendens til å ikke få sove når jeg bare skal på en enkel reise til og med. Tenk dere så spent jeg kommer til å være når vi skal flytte vekk fra familie og venner, for så å studere tre år i en fremmed by som for ikke å snakke om er mye mer urban enn lille Harstad! 

I kveld skal jeg dra ut, riktignok i en avskjedsfest. Og for første gang på snart to måneder skal jeg drikke! Har rett og slett ikke følt noe for å drikke alkohol tidligere ettersom helsa ikke har vært helt på topp, men nu jävlar! Neida, har ikke lyst til å ta helt av, som jeg var flink til å gjøre da jeg var mindreårig (anbefales ikke). Har ei flaske Martini Asti, så jeg tar det heeelt med ro. Ha en fin kveld alle sammen! 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg