Jeg vant en bomberjakke!

 


 

Haha, nå begynner dere vel snart å bli lei av alle “jeg vant…”-innleggene mine? Men altså, så mange konkurranser jeg melder meg på, skulle det egentlig bare mangle at jeg vinner i ny og ne! Jeg tror virkelig ikke alle skjønner hvor mye jeg egentlig melder meg på altså. Denne gangen var det en instagram-konkurranse som ble tipset av Ida Øverland. Det endte med at jeg var en av de heldige vinnerne som fikk velge et klesplagg fra merket NA-KD

Etter litt leting og ubesluttsomhet, fant jeg denne jakken her! Nemlig en bomberjakke med army-mønster. Jeg fikk den sendt hit, og jeg hentet den igår. Jeg ble positivt overrasket over at den var litt stor i størrelsen! Da kan jeg bruke tykkere klær under, pluss at jeg syntes større jakker er littegrann varmere. 

 


 

I går ettermiddag var jeg på Egon og spiste sammen med Lisa og Mathias. Maten var 10/10, og det var veldig koselig! Etterpå dro vi og lekte med valpen til Lisa, den er sååå søt, herregud!!!! 

I dag skal jeg mest sannsynlig dra ut, jeg får se an formen litt nærmere… Jeg har nemlig ikke følt meg helt bra i det siste, og magen min klikker fortsatt i ny og ne, så det er en risk å ta altså! 

 

5 kommentarer

Siste innlegg