Vi har vært i Kiel!

 

Nå er jeg og Mathias hjemme i leiligheta etter en tur med Kiel-båten Color Magic! Det var en fin og koselig tur, og nå er jeg en parfyme, en jumpsuit, masse godteri og en del alkohol rikere. Sånn er det vel på harryturer. Også har jeg jo tilføyet et nytt land på lista over land jeg har vært i! Ikke det at vi var i Tyskland i mange timene, men jeg har jo likevel vært der, så det er kult. 

Det var veldig fint på båten, og ikke minst ganske billig for en tur. Vi betalte 700 kroner per person, så det betyr to overnattinger til en ganske grei standard for prisen! På båten spiste vi både hamburger og pizza, handlet på Tax Free, så Deadpool 2 på kino, så et koselig show med flinke artister, drakk gode drinker og så på TV i lugaren vår. Også var vi jo noen timer i Kiel der vi fikk handlet og sett oss litt rundt! 

 

SJEKK iskrem-utvalget på matbutikken i Kiel??!? Hadde vi hatt fryser i lugaren vår, hadde jeg uten tvil hamstret, spesielt ettersom vi nettopp har fått fryser i leiligheten vår. Tenk dere de Kinder-isene da!! 

 

Vi fikk nøye oss med single iser istedet for, det var tross alt over 30 grader der borte! 

 

 

I dag hadde jeg min aller siste psykologtime på Tøyen, og det er både OK og litt trist. I neste uke begynner jeg med terapien på Ullevål, så fra da av blir det en stor endring i hverdagen med litt mye kaos og planlegging, men det blir vel verdt det til slutt! Det innebærer også dessverre at jeg ikke får deltatt på forkurset i bedriftsøkonomi likevel, men det går greit. Jeg har jo tross alt resten av denne uka fri, så hvorfor ikke bare starte å lære det selv? Dessuten er det jo to konserter på planen i neste uke, så da slipper jeg i alle fall å stresse med dem, og å måtte skynde meg hjem til et visst klokkeslett fordi jeg må få nok søvn. 

Og vet dere hva? Jeg fikk jo for flere måneder siden et digitalkamera fra pappa fordi han ikke brukte det lengre, men batteriet var derimot gåent. Jeg kjøpte nytt batteri, men kameraet funket jo så klart ikke uten at batteriet var oppladet, og lader var jo noe jeg ikke hadde. Vi fant ikke den hersens laderen i Harstad uansett hvor enn vi lette, så det endte opp med at jeg bestilte en ny. Jeg fikk den i posten i dag, og laderen passer på et mystisk vis ikke til batteriet, så nå sitter batteriet bom fast i laderen. Hurra! Alt det jævla styret for at det ikke engang skal funke, jeg blir så oppgitt!! Har i det minste sendt en mail til de jeg kjøpte laderen hos, og forhåpentligvis blir det fikset på en eller annen måte. Jeg vet i alle fall at det ikke er min feil at det skjedde, for jeg har gjort alt etter bruksanvisning (selv om det er ganske easy peasy å stikke kamerabatteriet inn i en lader, og det er noe jeg har gjort jevnlig i flere år, så det skal ikke stå på at jeg ikke vet hvordan..), så det eneste logiske er at laderen er feil for batteriet, selv om det står tydelig at laderen skal passe for mitt batteri. Jajaaa, jeg får vente å se, det er ikke så mye mer å gjøre nå! 

 

Uansett, jeg har hatt det fint på miniferie sammen med M, og jeg er klar til å komme i gang med gamle rutiner igjen! I morgen skal jeg starte med bedriftsøkonomien på egenhånd, så får jeg forhåpentligvis et lite forkurs av og for meg selv, haha.. Jeg håper dere alle får en fin kveld! 

 

2 kommentarer
    1. Så koselig tur! Mimrer tilbake til da jeg selv tok båten, hehe… Og så sykt stress med den batteri-lader-situasjonen! Skal ikke være lett alltid. Håper det lar seg fikse og at du får en ordentlig lader til slutt.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg