Best actress of 2014 is: MAIRHO

 

 

Hahaha, kødda… Men ja, nå har reklamefilmen jeg er med i kommet ut. Som vil si på facebook. I jula kommer den på kinoen her i Harstad. Det er ganske rart for meg, jeg har aldri vært med på noe sånt før. Jeg var nervøs da jeg skulle se resultatet, men den var bedre enn jeg trodde. Jeg trodde stemmene også skulle høres i filmen, så jeg ble veldig positivt overrasket når de ikke hørtes! 

 

Dere kan se filmen HER. Husk å trykke på HD knappen, hvis ikke er det veldig uklart! 

 

Slenger med et par bilder fra Stavangerturen i sommer, savner å ikke fryse ihjel når jeg går ute. Etter jula kan det for min del bare bli sommer igjen med en gang. Hahaha, bildet rett over husker jeg godt. Jeg hadde nylig tatt piercing i tunga og klarte ikke å spise. Det syntes jeg var helt grusomt ettersom suppe, rett i koppen og yoghurt ikke var så veldig mettende i lengden. Jeg tror ikke jeg har spist rett i koppen etter det.. 

I morgen er aller siste skoledag for i år, og den vil jeg bare få overstått med en gang! Jeg ser ikke så mye fram til å stå opp tidlig, gå til skolen for å være der i et par timer og høre på en tale og deretter gå hjem igjen. Men men, jeg vil ikke få unødvendig fravær! 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg