Denne helga: kjedsomhet, kakebaking og grubling

 

Ja, hva mer trenger jeg å si? Overskriften oppsummerer nettopp denne helga. Jeg kjeder meg, jeg grubler som faen, også baker jeg kake.

 

Jeg grubler, fordi det ærlig talt ikke ser noe lyst ut framover, og det er ikke så enkelt å tenke positivt. Ærlig talt bekymrer det meg at jeg har hatt så mange migreneanfall i det siste, og de har vært kraftigere enn tidligere, og det sitter igjen i mange dager etterpå. Jeg må holde ut frem til slutten av august i mens jeg skriver migrenedagbok. Innen den tid skal jeg både være i Harstad i 6 uker, Hellas i 10 dager, starte i terapi og begynne på skolen igjen, og for alt jeg vet kanskje jobbe ved siden av. Om dette kommer til å gå bra samtidig som jeg har så sterke migreneanfall, det vet jeg ikke.

Så, jeg stresser mye over det. Jeg leter hele tiden etter løsninger på problemet, og det jeg funderer mest over er om jeg bør fjerne hormonspiralen eller ei. Jeg vet at de hyppige og kraftige migreneanfallene startet like etter den ble satt inn. Problemet er at den fungerer helt greit mot endometriosen. Så problemstillingen er som følger: skal jeg ha aura-migreneanfall fire ganger i måneden, eller skal jeg ha sterke endometriosesmerter seks dager i måneden? Det er veldig vanskelig å ta et valg. Skal jeg fjerne spiralen nå, eller skal jeg vente i nærmere tre måneder før jeg kan vise migrenedagboken til legen min og deretter finne en mulig løsning?

Det jeg kommer til å gjøre er så klart å se an hyppigheten på migreneanfallene videre i sommer, og blir det for ille, har jeg ingen andre valg enn å ta ut spiralen. Jeg er jo nødt til å kunne dra i terapi og på skolen når den tid kommer! Dessuten hadde det vært utrolig dumt om ferien jeg har brukt så mye penger på og gledet meg så mye til ble ødelagt, akkurat som da jeg dro til Spania for to måneder tilbake.

 

 

Over til noe mer positivt: jeg nevnte i forrige innlegg at jeg og M skulle bake bananrullekake fordi prosjektet “spise-oss-ut-av-huset” pågår, og jeg kan i tillegg nevne at dette er første gangen jeg har laget rullekake ever. Den ble faktisk vellykket! Jeg må derimot påpeke at han gjorde mesteparten av jobben da, mens jeg knipset bilder og hjalp til her og der.

 

Min fine fine fine kjæreste 😍

 

SOM jeg gleder meg til å spise dessert i dag!

 

Ellers skal jeg straks gå i gang med middagslaging, og det er nachos som står på menyen i dag. Sinnsykt enkelt og sinnsykt godt! I kveld skal jeg prøve meg forsiktig fram med trening igjen, og jeg er spent på om det kommer til å gå bra med tanke på migreneproblematikken. Jeg håper virkelig at det går greit, for jeg har savnet å trene! Jeg tenker enten en joggetur, full yogaøkt, eller liten styrkeøkt hjemme. Ønsk meg lykke til!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg