Dette skjer i september!

 

I september skal jeg…

 

starte i praktikantjobben min hos Legevisitt. Jeg er spent, og gleder meg til å starte i en jobb som jeg genuint interesserer meg for og som er relevant for min karriere! Jeg og Sandra (venninne og medstudent) skal samarbeide om å bygge opp en visuell profil og drive litt med merkevarebygging, da særlig i sosiale medier. Vi skal rett og slett løfte bedriftens synlighet og aktivitet digitalt, og det er jo nøyaktig dette jeg ønsker å drive med!

 

Dette bildet ble av Sandra tatt rett før møtet vårt denne uken!

 

 

skolearbeid for fullt. Det blir forelesninger, lesing på egenhånd, gruppeeksamener, arbeidskrav, seminarer også videre også videre. Jeg er forberedt på at det kommer til å bli mye arbeid, akkurat som de andre semesterene. Jeg har deltatt på mattekurs i likninger som vi får bruk for i samfunnsøkonomi (faget over alle fag, dette semesteret iallefall, hehe. Det vil si at det er det mest utfordrende faget akkurat nå, for et år siden var det bedriftsøkonomi som fikk æren).

 

 

 

utredning? Ja, det har oppstått et nytt helserelatert problem (eller, tusen nye?) som jeg tidligere har hintet litt om. Kroppen min henger ikke med nå for tiden, og sånn har det egentlig vært siden årsskiftet, men nå har det bare blitt verre og verre. Jeg skal i neste uke til legen min for å finne ut av det. Håper selvfølgelig at det er så enkelt som vitaminmangel eller noe sånt, men jeg får bare vente og å prøve mitt beste på å være tålmodig til tross for at jeg er veldig lei av å ha det på denne måten. Jeg ønsker jo mer enn alt å ha krefter til alt jeg har å gjøre, altså studier, jobb og terapi. Jeg kommer mer tilbake til dette senere!

 

 

fotografering, fotografering og enda litt fotografering. Ikke bare innebærer mye av jobben min på Legevisitt å fotografere, men jeg hjelper også et band med litt foto, i tillegg til at jeg hjelper Endometrioseforeningen. Jeg fotograferte denne uken under Femihelses livepod og boksignering. Jeg ble også nylig ferdig med redigeringen av en fotosession jeg hadde med bandet i forrige uke!

 

Bandet Law of All! De skal forresten ha konsert på Rock In i Oslo neste lørdag.

 

 

leve på det minste. Denne måneden (og mesteparten av den neste) lever jeg kun på stipend ettersom det ikke blir lønn før i oktober, og det blir helt klart litt utfordrende. Jeg skal nok klare det med litt smarte middags- og handleplaner! Flaks for meg har jeg fått Fattig Student-boken levert hjem til meg, så her er det mange gode tips å hente. Også må jeg selvsagt ta meg i nakken når det kommer til småkjøp og slike ting.

 

 

 

høstmodus. Jeg er veldig glad i høsten, og jeg ser frem til å tenne lys, ligge inne å høre på regnet, fargene ute, kle meg etter årstiden (strikkede gensere og skjerf uten å behøve den svære vinterparkasen er noe jeg er stor fan av!!).

 

 

Meeen hvem prøver jeg å lure når det kommer til dette med å tenne lys? Jeg gjør det jo så å si aldri. Hvorfor? Jeg tør for det første ikke å tenne på lysene selv, er livredd for å brenne meg. For det andre er jeg skikkelig redd for at det skal bli brann i leiligheta, og får ikke helt til å slappe av etter å ha tent lys. Så ja, den jeg lurer er rett og slett meg selv. Jeg kjøper duftlys etter duftlys til tross for at jeg innerst inne vet jeg ikke engang tør å fyre på dem, haha.. Det skal derimot sies at jeg OFTE tar opp duftlysene for å lukte på dem.

 

Ellers skal jeg passe ei katt neste helg, se på Skal vi danse hver lørdag (<3) og drikke masse te. Jeg er forresten skikkelig takknemlig for at jeg liker høsten. Jeg kan forstå at det er en kjip årstid for mange, i og med at det blir kaldere og det går mot vinter. Men jeg er utrolig glad i denne årstiden, og jeg velger å heller se fram til for eksempel julen i stedet for å grue meg til vinteren! Jeg vet jo at jeg kommer til å bli drittlei av snø og kulde når vi er i februar, meeen den tid den sorg.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg