Mine planer for den kommende uka

 

Nå er det straks midnatt, og i morgen er det ei ny uke! Jeg har lyst til å fortelle dere om mine foreløpige planer for den kommende uka. Som regel dukker det opp flere planer og gjøremål etterhvert.

 

Mandag:

🚿 En frisk dusj. Det er det første jeg skal gjøre når jeg våkner i morgen tidlig (ikke fullt så tidlig, kanskje klokken 10, hehe). I dag hadde jeg en photoshoot sammen med venninnen min Abella, og ikke minst har jeg gått mye rundt ute. Jeg føler meg så mye freshere og bedre etter å ha tatt en dusj!

👨‍⚕️ Oppfølging hos gynekolog. På formiddagen drar jeg som vanlig avgårde til Ullevål, men ikke for å delta i gruppeterapi denne gang. Jeg skal til oppfølgingstime etter endometriose-operasjonen min forrige jul, og det har jeg sikkert nevnt tusen ganger allerede. Nå vet jeg at det ikke er særlig mye mer å gjøre, men jeg har likevel et par ting jeg ønsker å ta opp.

🛒 Storhandel. Forhåpentligvis får jeg både lønn og stipend i løpet av dagen (trygler og ber)! Selv om det ikke er store summene sett opp mot alle utgiftene jeg har, så skal jeg storhandle både mat og andre dagligvarer slik at vi forhåpentligvis slipper å bruke masse masse penger på mat fram til neste inntekt. Jeg lover dere, handlelista er laaang. Det kommer til å ta tid og mye krefter å bære alle varene hjem!

🎉 Bursdager! Både mamma og tantebarnet mitt Eliah (og den andre bestemoren hans!!) har bursdag. Jeg får dessverre ikke vært der sammen med dem, men jeg er der in spirit, hehe.

 

Bildene i dette innlegget ble tatt av Abella i dag med mitt kamera. Dere kan sjekke ut instagrammen hennes her: @abellahong

 

Tirsdag:

🎓 Forelesning. Jeg har forelesning på formiddagen i faget Merkevarebygging. Et av de fagene jeg liker aller best! Jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg, men sånn midt på treet følelser angående det har jeg jo, haha.

Jeg må bare påpeke at på dager som dette, der jeg ikke har så mange gjøremål, er jeg likevel helt dau etter bare en enkel forelesning. Det jeg som regel pleier å gjøre er å sitte med bilderedigering på macen, skrive innlegg til bloggen, overtenke (dette gjør jeg jo hver dag, men jeg følte for å påpeke det likevel), gå en tur om jeg orker, gjøre litt husarbeid og slike ting.

 

Onsdag:

🎓 Forelesning. Nok en gang er det forelesning på formiddagen, men denne gang i faget Samfunnsøkonomi. Disse forelesningene er mye mer slitsomme enn de andre, etter min mening. Jeg sliter med å forstå faget og teorien, men jeg prøver så godt jeg kan!

🤓 Jobbe med eksamensgruppa. Nå nærmer vi oss i mål med gruppeeksamenen i Merkevarebygging! Det føles veldig greit, ettersom vi har følt oss stuck en god stund. Vi skal jobbe sammen i et par timer på biblioteket. Jeg har sikkert skrevet det tidligere, men jeg gjentar det likeså godt nå også. Oppgaven omhandler navneskiftet fra NSB til Vy, og vi skal komme med strategier/virkemidler som skal hjelpe med å gjøre navneskiftet smertefritt, og omdømmet sterkere.

 

 

Torsdag:

🤯 Terapitime. Hver torsdag har jeg terapitime på formiddagen (jeg hater å stå opp tidlig på “fridagene” mine). Disse timene går som oftest greit, men jeg blir så klart sliten. Nå holder jeg og den nye terapeuten på å bli kjent, så da blir det mye snakk om barndommen min og andre vanskelige ting.

➕ Seminar i samfunnsøkonomi. Fra 18:00 til 21:00 sitter jeg sammen med medstudenter og jobber med oppgaver i faget. Det er nok dette jeg lærer aller best av! Å løse oppgaver sammen med andre, spørre om hjelp, forklare dersom andre spør meg osv.

 

Fredag:

👩‍⚕️ Legetime. Egentlig har jeg forelesning i samme tidsrom, så det må jeg dessverre ta igjen hjemme i løpet av helgen. Under legetimen skal jeg både finne ut om det blir gjort noen videre prøver angående den fysiske helsa, og diskutere resultatene på blodprøvene jeg tok forrige gang. Alt ser fint ut, annet enn bittelitt forhøyede leververdier. Men det er jeg ikke bekymret for ettersom det er snakk om minimale mengder!

📎 Skolearbeid. Jeg vet ennå ikke helt hva, men på ettermiddagen kan jeg blant annet ta igjen forelesninger jeg har gått glipp av, jobbe med gruppeeksamenen vi straks skal bli ferdig med, repetere fagene hittil for å øve til eksamen etc.

 

Det merkes hvilken side av ansiktet mitt jeg liker best altså!

 

Lørdag:

📷 Fotojobb for Endometrioseforeningen. Det er Endometrioseforeningens fagdag fra 12:00 til 14:00, og da stiller jeg opp med kameraet for å knipse noen bilder. Disse bildene er det meningen at foreningen skal få bruke både i magasinet sitt og på sosiale medier. Det skal være foredrag fra en gynekolog som har jobbet mye med endometriose, så det er også fint å få med seg!

🍕 Peppes-date med Mathias. Jeg har et gavekort på Peppes (ikke spør, hehe), så hvorfor ikke ta en liten middag der når det er lørdag og alt? Nå nærmer deg seg en stund siden vi har spist ute sammen, så det ser vi fram til!

 

Søndag:

🖍️ Bullet Journaling. Hver søndag lager jeg ny weekly spread som det så fint kalles. Dette er altså en litt kreativ ukeplan der jeg som nå skriver ned hva som skal gjøres i løpet av uka. Jeg oppdaterer denne kontinuerlig dersom det skulle dukke opp nye gjøremål.

🍳 Planlegge ukesmeny for neste uke. Dette er også en fast rutine jeg har på søndager! Ved å lage en ukemeny, kan man spare penger og bruke opp ferske ingredienser lettere. Dessuten hjelper det meg med å spise mer variert, ettersom jeg har en oversikt over hva vi skal ha til middag hver dag.

📸 Klargjøre for photoshoot til neste dag. Mandagen etter skal det være ny photoshoot på jobb, så her gjelder det å lade kamerabatteriet, dobbeltsjekke at minnekortet er der det skal og finne fram utstyret som trengs, samt repetere hvilke bilder som skal tas.

 

Denne t-skjorta er uten tvil favoritten min for tida! Forresten ser jeg og Mathias Stranger Things om igjen, and I love it.

 

Jeg håper dere alle sammen får ei fin uke! Lykke til med utfordringer og gjøremål, yall can do it.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg