10 ting jeg aldri kunne gjort

 

Innlegg som dette her syntes jeg er ganske gøy å både lese av andre og å skrive selv! Jeg anser meg selv som en person som har ganske mange grenser for ting jeg syntes er ubehagelig, og ikke ønsker å gjøre. I enkelte tilfeller gir jeg så klart etter, og gjør ting likevel. Men i tilfeller som dere nå skal få se under, unngår jeg på mitt aller aller beste å slippe unna.

 

 

Vært i fengsel. Jeg ser for jeg at jeg hadde kjedet meg så ufattelig mye!! Dessuten hadde det definitivt ødelagt for framtiden min når det kommer til jobb. Det vil altså også si at jeg ikke vil gjøre noe som kan få meg i fengsel heller, hehe..

Tatoveringer på hender og ansikt. Jeg bryr meg ikke om hva andre velger å gjøre, men personlig kunne jeg ikke hatt tatoveringer på hendene, og særlig ikke i ansiktet. Jeg syntes at tatoveringene jeg har på armen er synlige nok, og det er greit å kunne dekke dem med lange ermer til hvis jeg har lyst til det.

Hoppet i fallskjerm eller strikk. Fyyy søren altså, jeg skjønner ikke at folk tør dette? Personlig kunne jeg aldri ha gjort noe sånt frivillig, og ikke minst betale for å gjøre det også!!! Da jeg var 10 år gammel hoppet jeg i strikk fra ei bro på Modum Bad under Opplevelsesdagen, og det er noe jeg ikke kunne ha gjort igjen i dag. Jeg kan ikke fatte og begripe at jeg turte, selv om det ikke akkurat er samme type strikkhopp som fra de høyeste broene, men still.

 

 

Deltatt på Norske Talenter eller Skal vi danse. Jeg er et altfor nervøst menneske, og det mener jeg! Jeg gruer meg til omtrent alt, og jeg har en heftig prestasjonsangst. Det er til og med fælt å se på talentkonkurranser fordi jeg føler sånn med deltakerne. Selv om jeg tror det hadde vært utrolig gøy å danse så mye som man gjør når man er med i SVD, så hadde jeg aldri i livet turt å delta på noe sånt. Jeg hadde faktisk kommet til å svimt av under sendinger. Jeg kan til og med få total blackout med tunnelsyn og et hjerte som raser avgårde bare jeg skal si noe i gruppeterapien (som består av de samme deltakerne hver gang..).

Prøvd sterke narkotiske stoffer. Det er virkelig ikke noe for meg (ikke det at jeg noen gang har prøvd). Jeg hater å føle at jeg ikke er meg selv eller ikke har kontroll. Med det sagt kunne jeg heller ikke begynt å ta typ Valium eller sterke beroligende medisiner for angsten min, for er det noe jeg misliker mer enn alt så er det nok å føle meg “borte” og slapp. Jeg føler mye nok på det fra før av!

Blitt politiker. Nei vettu hva, det er IKKE noe politiker i meg! Jeg interesserer meg en smule for politikk, og vet hvor jeg står. Jeg stemmer på det partiet jeg er mest enig med, og det får holde. Er det noe jeg virkelig ikke liker, så er det å diskutere politikk med andre som står et annet sted enn meg, for jeg har aldri gode argumenter på lur, og klarer sjeldent å forklare hvorfor jeg mener det jeg gjør. Dessuten er jeg livredd for aggressivitet, og diskusjoner generelt. Jeg vet at jeg ikke kommer meg gjennom livet uten å diskutere en eneste gang, og det er jeg forberedt på, men jeg gjør det ikke frivillig!

 

 

Begynt å drikke kaffe. For det første liker jeg jo ikke kaffe. Det eneste kafferelaterte jeg kan drikke er som følger: Tine Xmas Mocha iskaffe, og (svake) frapper fra Espresso House eller Starbucks etc. Dessuten blir jeg dårlig av koffein, og velger derfor å tro at jeg ikke tåler det. Skjelving, hjertebank, hodepine, vondt i magen, huff nei. Jeg er veldig glad for at jeg ikke drikker svart kaffe, og ikke minst at jeg ikke er en av dem som behøver flere kopper om dagen! Jeg ønsker ikke noen gang å komme til det stadiet, folk blir jo faktisk avhengig.

Skadet noen fysisk. Fy søren, jeg får så vondt i meg av vold både mot mennesker og dyr. Jeg kunne aldri ha påført noen skader med vilje, og vil ikke at noen skal ha det vondt. Det å forestille at jeg selv skulle ha utført noe sånt mot noen, er helt uvirkelig. Jeg har lyst til å kaste opp bare med tanken!

Jobbet som telefonselger eller servitør. Jeg har for det første prøvd meg i servitøryrket tidligere, og kan med hånda på hjertet si at det ikke var noe for meg. De som takler dette yrket skal absolutt ha creds, for det er virkelig ikke enkelt. Telefonselger er også en jobb jeg ikke kunne ha tenkt meg, for så utadvendt og hardbarka er jeg altså ikke. Jeg kan tenke meg at det er utrolig mye kritikk og avvisning, og ikke minst slemme folk. Personlig syntes jeg telefonsalg og slikt er ufattelig plagsomt, så jeg forstår det jo godt sånn sett. Not for me!

Holdt en edderkopp. Edderkopper er faktisk den skapningen jeg er aller mest redd for i hele verden, og det mener jeg. Jeg kan nesten ikke tenke meg noe eklere enn edderkopper, og jeg er livredd dem alle, stor eller ei. Ser jeg en edderkopp, kan jeg ikke bevege meg innenfor en viss centimeters avstand fra der jeg så edderkoppen på flere dager. Så ille er det blant annet. Jeg kan også ha hjertebank i flere timer etter at jeg så mye som har fått øye på en. Noe jeg ALDRI kunne ha gjort er nettopp å holde en edderkopp med vilje, ALDRI. Jeg grøsser virkelig ved tanken!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg