Pannekaker: Oppskrift

 

Du trenger til 2 porsjoner:

2 dl hvetemel

1 krm salt

3 dl lettmelk

2 egg 

1 ss flytende margarin

 

Fremgangsmåte:

Ha mel og salt i en bolle. Spe med melk og visp til røren er glatt.

Visp inn eggene og la røren svelle i 15 minutter.

Stek pannekakene i litt margarin på middels varme. Vent med å snu dem til de er stivnet oppå. 

 

Server dem gjerne med hva du vil. Om du skal ha pannekaker til middag kan for eksempel bacon brukes, og til dessert kan for eksempel is, sirup, bær eller sjokoladepålegg brukes. 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg